Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Αποθήκη προϊόντων-μαϊμού μέσα στην ΑΣΟΕΕ - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

Ας μας πει τελοςπάντων ένας χριστιανός: υπάρχει πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο πανεπιστήμιο που να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις ??? Το πιο ενδιαφέρον είναι πως οι υπέρμαχοι της ποιοτικής και δωρεάν παιδείας είναι ταυτόχρονα και οι ίδιοι που επικροτούν την μετατροπή του σε εμποροπανήγυρη. Διχασμός προσωπικότητας ή κοινή υποκρισία ??

Link to comment
Share on other sites

Την αυτοθυσία δύο νέων από το Πακιστάν τίμησε η Ακαδημία Αθηνών.

Την αυτοθυσία δύο νέων ανθρώπων από το Πακιστάν, που έχασαν τη ζωή τους τον περασμένο Απρίλιο στην προσπάθειά τους να σώσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων, τίμησε η Ακαδημία Αθηνών.

Η Ακαδημία βράβευσε μετά θάνατον τους Hamayun Anwar, 18 ετών και Wakar Ahmed, 32 ετών, για υπέρτατη πράξη αυτοθυσίας.

Οι δύο νέοι έχασαν τη ζωή τους στις 6 Απριλίου 2012, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία στη συμβολή των οδών Ανοίξεως και Ανεμώνης στο Κρυονέρι Αττικής.

Οι δύο Πακιστανοί είχαν βρεθεί στο σημείο προκειμένου να απεγκλωβίσουν το ζευγάρι ηλικιωμένων από ένα ΙΧ αυτοκίνητο που είχε «κολλήσει» στις γραμμές του τρένου.

Link to comment
Share on other sites

+ Γαλοπούλα τα χριστουγεννα, αρνί το Πάσχα. Ο Καρέλιας είναι καλύτερος από το να μπείς στο Δημόσιο και δε μπαίνεις καθόλου εύκολα εκεί.

Link to comment
Share on other sites

Αποθήκη προϊόντων-μαϊμού μέσα στην ΑΣΟΕΕ - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

Ας μας πει τελοςπάντων ένας χριστιανός: υπάρχει πουθενά στον πολιτισμένο κόσμο πανεπιστήμιο που να ανέχεται τέτοιες καταστάσεις ??? Το πιο ενδιαφέρον είναι πως οι υπέρμαχοι της ποιοτικής και δωρεάν παιδείας είναι ταυτόχρονα και οι ίδιοι που επικροτούν την μετατροπή του σε εμποροπανήγυρη. Διχασμός προσωπικότητας ή κοινή υποκρισία ??

Πάντως, δριμεία κριτική για την αστυνομική επιχείρηση στο εσωτερικό του πανεπιστημίου και την παραβίαση του ασύλου άσκησε ο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για προσχηματική επίκληση της πάταξης του παρεμπορίου.

«Ο κ. Δένδιας συνεχίζει την επιχείρηση εμπέδωσης της τρομοκρατίας σε κάθε συλλογικότητα στο κέντρο της Αθήνας που δεν ευθυγραμμίζεται με τα πρότυπα της Χρυσής Αυγής. Σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο εντάσσονται τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην ΑΣΟΕΕ με πρωταγωνιστές δυνάμεις της αστυνομίας, διμοιρίες των ΜΑΤ και αστυνομικούς με πολιτικά, οι οποίοι εισέβαλαν στο κτίριο και κάνανε «φύλο και φτερό» γραφεία φοιτητικών νεολαιών, απειλώντας με προσαγωγές. Πρόκειται για μια ακόμα ευθεία επίθεση στα δημοκρατικά δικαιώματα, στο άσυλο, στη δημοκρατική λειτουργία των Πανεπιστημίων» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

:sick: :sick: :sick:

Link to comment
Share on other sites

Παλιά νέα, ο Καρέλιας ποολύ καιρό τώρα δίνει το κάτι παραπάνω στους εργαζόμενους του. Μετά από χρόνιααα drum & oldhoborn το έχω γυρίσει σε καρέλια καπνό εδώ και 1+ χρόνο.
Link to comment
Share on other sites

Η Αραβική Άνοιξη έμεινε στα λόγια - NEWS247

μαθητευόμενοι επαναστάτες. Οπως λέμε μαθητευόμενοι μάγοι...

Ούτε τα διεθνή ΜΜΕ κατάφεραν να εξηγήσουν ποια ακριβώς ήταν τα αιτήματα των επαναστατημένων. Αρκέστηκαν στο να εντυπωσιάσουν με τις εικόνες πολέμου που έρχονταν από τη λιβυκή έρημο αλλά και με τα μαγνητοσκοπημένα αποσπάσματα των οργισμένων αντιδράσεων του Ηγέτη και των γιων του, που ήταν τόσο αντιεπικοινωνιακές που κανέναν δεν συγκίνησαν, όπως ήταν φυσικό.

Αντίθετα , οι πληροφορίες ότι η λιβυκή αεροπορία βομβάρδιζε τους πολίτες της χώρας δικαίως εξόργισαν τη διεθνή κοινή γνώμη.

Είναι αλήθεια ότι αυτό το σύστημα εσωτερικής κατανομής αρμοδιοτήτων λειτούργησε για τέσσερις ολόκληρες δεκαετίες, με τις φυλές της χώρας να συνεχίζουν να προστατεύουν τα συμφέροντά τους, ενώ παράλληλα ο Καντάφι και το επιτελείο του απολάμβαναν τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά οφέλη. Είναι επίσης αλήθεια ότι η Λιβύη είχε καταστεί η μόνη χώρα που εξασφάλισε στους πολίτες της το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο στην Αφρική.

Απουσία φορολογίας, απουσία ανεργίας, απουσία ισλαμικού φανατισμού και θρησκευτικού μισογυνισμού, τεχνολογική πρόοδος στους τομείς της γεωργίας και της άρδευσης, ελεύθερη αγορά, εκπαίδευση και δημόσια υγεία.

Η δολοφονία του όμως και η δαιμονοποίηση των μελών της οικογένειάς του, έκανε την λιβυκή επανάσταση την πλέον περίπλοκη από τις άλλες που υποδαύλισαν οι δυτικοί στον αραβικό κόσμο. Παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις, η ειρήνη δεν έχει επιστρέψει στη Λιβύη.

Οι ένοπλες συγκρούσεις συνεχίζονται και άνθρωποι καθημερινά σκοτώνονται. Ένα χρόνο μετά την δολοφονία του Καντάφι, δεν είναι εμφανής η ελπίδα για το μέλλον.

Η Λιβύη σήμερα βρίσκεται και πάλι υπό τον έλεγχο επαναστατών, που επέλεξαν να υιοθετήσουν την παλιά δοτή τρίχρωμη φιλοδυτική σημαία. Μια σημαία που μόλις λίγους μήνες πριν το μόνο που συμβόλιζε ήταν η άνευ όρων υποτέλεια της χώρας στην αποικιοκρατική Δύση.

και όποιος θέλει ας καταλάβει.

Link to comment
Share on other sites

ΠΑΣΟΚ: Οι μάσκες έπεσαν - ο ΣΥΡΙΖΑ ενδιαφέρεται για αποσταθεροποίηση

Ειλικρινά δεν ξέρω ποιον να λυπηθώ περισσότερο.

Το Βενιζέλο που με την υπέρτατη ξεφτίλα του ή αυτούς που θα τον ξαναψηφίσουν στις επόμενες εκλογές.

Link to comment
Share on other sites

Τατούλης: Να διαλυθούν όλοι οι καταυλισμοί Ρομά στην Πελοπόννησο

«Ζήτησα από τον αρχηγό της αστυνομίας στην Πελοπόννησο να διαλυθούν όλοι οι υφιστάμενοι καταυλισμοί των Ρομά στην Πελοπόννησο» τόνισε ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης, αναφερόμενος στα φαινόμενα λεηλασίας που παρατηρούνται.

«Διαφορετικά –συνέχισε- η περιφέρεια θα λάβει πολιτικές αποφάσεις αντιμέτρων στην κυβέρνηση εφόσον δεν ληφθούν οι αναγκαίες ενέργειες».

Τις επόμενες ημέρες, ανακοίνωσε, θα ξεκινήσει στην Τρίπολη η διαδικασία αντιμετώπισης του προβλήματος και η σύγκληση διεθνούς επιτροπής για τη δημιουργία προγραμμάτων επανένταξης των Ρομά με τη συμμετοχή και της αρμόδιας Ευρωπαίας επιτρόπου.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί να επιμεριζόμαστε το κόστος καταστροφής της περιφέρειας αφήνοντας τους Ρομά να λεηλατούν τις αγροτικές και τις μεταποιητικές επενδύσεις» και πρόσθεσε: «Η επένδυση φωτισμού της Ακροκορίνθου, ένα έργο κόστους 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που υλοποιήθηκε επί υπουργίας μου στο υπουργείο Πολιτισμού, έχει ολοκληρωτικά λεηλατηθεί από του ΡΟΜΑ. Δεν μπορούμε να ανεχθούμε παραπέρα την ιστορία αυτή».

«Πυρά» ΣΥΡΙΖΑ κατά του Π.Τατούλη για τις καταστροφές καταυλισμών Ρομά

Για «ναζιστικής αντίληψης» απόψεις κατηγορεί τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι η έκκληση του κ. Τατούλη προς την αστυνομία να καταστρέψει άμεσα τους καταυλισμούς των Ρομά, προτού λυθεί το ζήτημα της μετεγκατάστασής τους σε νέους χώρους, «κινείται εκτός του πλαισίου της διεθνούς νομιμότητας και προσβάλλει τόσο το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα πρόσβασης σε κατοικία όσο και την αρχή της ίσης μεταχείρισης».

«Με τη θέση αυτή ο κ. Τατούλης ξεπέρασε και τη Χρυσή Αυγή, υιοθετώντας τις ναζιστικές αντιλήψεις περί συλλογικής ευθύνης» προσθέτει η ανακοίνωση.

«Υπενθυμίζουμε στον κ. περιφερειάρχη ότι σε ένα κράτος δικαίου υπεύθυνοι για τις όποιες παράνομες πράξεις είναι τα άτομα που τις τελούν και όχι οι συγγενείς τους, οι γείτονές τους, τα μέλη της κοινότητάς τους. Και σε κάθε περίπτωση η τιμωρία τους δεν μπορεί να περιλαμβάνει τον εκπατρισμό ή το διωγμό από την οικία» αναφέρει η ανακοίνωση.

Και συνεχίζει: «Μετά από δεκαετίες απαξίωσης και περιθωριοποίησης των Ρομά από το ελληνικό κράτος -που οδήγησαν και οδηγούν μεγάλα τμήματα αυτών των ανθρώπων στην παραβατικότητα και σε αντικοινωνικές συμπεριφορές- είναι χρέος της Πολιτείας να διαμορφώσει όλες εκείνες τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν την ομαλή κοινωνική ένταξη των Ρομά σε καθεστώς πλήρους ισοτιμίας στην κοινωνική, πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας και, μέχρι να αναπτυχθούν

τέτοιες πολιτικές, κάθε κρατικό όργανο οφείλει να απέχει από κατασταλτικές ενέργειες που αφήνουν απροστάτευτους τους Ρομά και συμβάλουν στην όξυνση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν».

Η ανακοίνωση καταλήγει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ «θα εργαστεί για την οικοδόμηση ισχυρών συμμ.. ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ

Link to comment
Share on other sites

γιατι να ειναι πρώτοι και να έχουν και ευθύνες ; τώρα και μια χαρά λεφτά θα πάρουν με ποσοστό τους σε σχέση με το 3% των προηγούμενων εκλογών και θα μπορούν να λένε ότι κοτσάνα γουστάρουν χωρίς να τρέχει κάστανο.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.