Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

ανεργία ξεανεργία. εγώ γνωρίζω 3 θέσεις ανοιχτές με 1000+E και δεν υπάρχουν άτομα :p και μια από αυτές είναι προγραμματιστής

και κρίνοντας από κόσμο που είναι άνεργος και γνωρίζω, ο κανόνας είναι πως άμα είναι άνεργοι πάνω από 2 μήνες, σημαίνει πως δεν ψάχνουν και συνεχεια βρίσκουν δικαιολογίες για να μην ψάξουν.

δεν λέω πως όλοι έχουν αυτό το πρόβλημα, αλλα δυστυχώς ο γενικός κανόνας αυτός είναι

Ισχύει σε μεγάλο βαθμό, όπως και ότι ο κόσμος δεν πάει (και καλά κάνει ΙΜΟ) να δουλέψει με 400 ευρώ και ύφος "σου κάνω και χάρη που παίρνεις τόσα).

Βέβαια με αυτό το πρίσμα σιγά μην είναι ΜΟΝΟ 26% η ανεργία...

in.gr - Κατεδαφίστηκε κατά λάθος πύργος του 18ου αιώνα στο Μπορντό της Γαλλίας - Ειδήσεις - Κόσμος

b80.png

See more on Know Your Meme

Λεπτομέρεια: [...]όπου σήμερα στέκεται όρθιο μόνο το εξωτερικό κτίσμα που κανονικά θα έπρεπε να κατεδαφιστεί.

:hehe::crazy::hehe:

Έλα πάψε, θα βγάλουν τα κανάλια κανα δύο φοιτητριούλες και κανα δύο δημόσιους υπαλλήλους και θα πουν τι ωραία που είναι ανοικτά και τη Κυριακή τα μαγαζιά και όλοι θα είμαστε μια χαρά.

ανάλογος τον φόρτο εργασίας μου μπορώ να δουλεύω 12 ώρες, 7/7, γιορτές, αργίες e.t.c.

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείτε να βρείτε προγραμματιστή, φαντάζομαι που να έχει και εμπειρία και αρκετές γνώσεις, με 1000+ ευρώ; Προσωπικά θα πρέπει να είμαι σε φάση "αύριο βγαίνει διαταγή πληρωμής" για να το κάνω αυτό...

Και μετά αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείτε να βρείτε προγραμματιστή, φαντάζομαι που να έχει και εμπειρία και αρκετές γνώσεις, με 1000+ ευρώ; Προσωπικά θα πρέπει να είμαι σε φάση "αύριο βγαίνει διαταγή πληρωμής" για να το κάνω αυτό...

proton ποτε δεν είπα πως ψάχνουν προγραμματιστή στην εταιρία μας.

σε εταιρία ενός γνωστού μου είναι και καμια σχέση με εμάς.

δεύτερον, άμα πάρεις τις προαγωγές που πήρα και στην ηλικία που τα πήρα, το ίδιο θα έκανες στην θέση μου, μην σου πω και περισσότερα.

επίσης δεν περνώ 1k

άμα πάρεις τις προαγωγές που πήρα και στην ηλικία που τα πήρα, το ίδιο θα έκανες στην θέση μου, μην σου πω και περισσότερα.

επίσης δεν περνώ 1k

Δηλαδή ρε συ μου λες ότι επειδή έχεις ανέβει γρήγορα και παίρνεις αρκετά (αυτό καταλαβαίνω), πρέπει να δουλεύεις σα σκλάβος και να μην έχεις προσωπική ζωή; :...:

Όχι, νομίζω λέει ότι αν έχεις την επιλογή να αμοίβεσαι αδρά για να δουλεύεις σκληρά, μπορεί να την προτιμήσεις, έστω και με προσωπικό κόστος.

Αν είχαν όντως την απαίτηση κάποιος να δουλεύει 12ώρες/7 μέρες/12 μήνες για 1000€, όπως αρχικά είχα καταλάβει κι εγώ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Δηλαδή ρε συ μου λες ότι επειδή έχεις ανέβει γρήγορα και παίρνεις αρκετά (αυτό καταλαβαίνω), πρέπει να δουλεύεις σα σκλάβος και να μην έχεις προσωπική ζωή; :...:
Όχι, νομίζω λέει ότι αν έχεις την επιλογή να αμοίβεσαι αδρά για να δουλεύεις σκληρά, μπορεί να την προτιμήσεις, έστω και με προσωπικό κόστος.

Αν είχαν όντως την απαίτηση κάποιος να δουλεύει 12ώρες/7 μέρες/12 μήνες για 1000€, όπως αρχικά είχα καταλάβει κι εγώ, τότε αλλάζει το πράγμα.

Άμα είσαι καριερίστας.

Sorry αλλα δεν σκοπεύω όλη μου την ζωή να περνώ ~1500E

Ούτε ξέρω πολύ κόσμο στην ηλικία μου έχουν προϋπηρεσία ως art directors με βαθιές γνώσεις πρακτικής σε όλους τους εφαρμοσμένους τομείς του κλάδου τους, και να έχουν portfolio με ετήσιες διαφημιστικές καμπάνιες ~1.000.000$

φυσικά άμα έλεγα πως είμαι ok με αυτά που περνώ (που στην ελλάδα θεωρούνται πλέον τρελα λεφτά) τότε θα ασχολιόμουνα ισα ισα η δουλειά να βγαίνει

επίσης στο θέμα ζητήσεις εργασίας, μην ξεχνιόμαστε.

http://www.thelab.gr/zitisi/ziteitai-programmatistis-116083.html

και πριν μιλήσεις, καλο είναι να μην κανεις σαν τον ελληναρά που κατακρίνει μια θέσει εργασίας χωρίς καν να την διαβάσει *μονο και μονο για να βρει δικαιολογία πως δεν βρίσκει δουλειά

*Όχι συγκεκριμένα για 'σένα το τελευταίο part. απλά γενικά αυτή είναι η γενική πρακτική

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.