Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Θα ήταν όνειρο να είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα και να έλεγαν όντως ΝΑΙ στο Μνημόνιο 3 για κάτι τέτοια. Θα έριχνα το γέλιο της ζωής μου με όλο το εκλογικό σώμα της χώρας. χαχαχα :haha:

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Θα ήταν όνειρο να είχαμε κυβέρνηση Τσίπρα και να έλεγαν όντως ΝΑΙ στο Μνημόνιο 3 για κάτι τέτοια. Θα έριχνα το γέλιο της ζωής μου με όλο το εκλογικό σώμα της χώρας. χαχαχα :haha:

Ενώ η απολιτίκ απάθεια είναι καλύτερη. Και πάνω από όλα δουλεύει.

Ενώ η απολιτίκ απάθεια είναι καλύτερη. Και πάνω από όλα δουλεύει.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] θα σε μαλώσω, ο Hydra δεν είναι πολιτικά απαθής. Ο Hydra έχει διαβάσει, έχει μιλήσει με πολύ κόσμο και ξέρει τα πάντα, ο Hydra είναι ανώτερος άνθρωπος, δεν μπορεί να συγκριθεί με σάπιους Αριστερούς και ζώα Δεξιούς, ξέρει τι θα του πούνε όλοι αυτοί, και απλά διαφωνεί γιατί είναι καλύτερος από αυτό.

[MENTION=23]DJD[/MENTION] θα σε μαλώσω, ο Hydra δεν είναι πολιτικά απαθής. Ο Hydra έχει διαβάσει, έχει μιλήσει με πολύ κόσμο και ξέρει τα πάντα, ο Hydra είναι ανώτερος άνθρωπος, δεν μπορεί να συγκριθεί με σάπιους Αριστερούς και ζώα Δεξιούς, ξέρει τι θα του πούνε όλοι αυτοί, και απλά διαφωνεί γιατί είναι καλύτερος από αυτό.

Δηλαδή είναι κομμουνιστής?? : P

Ν. Ντερτιλής: Αρνήθηκε άδεια από τις φυλακές για την κηδεία του γιου του - NEWS247

Όλη η είδηση είναι στον τίτλο. Περισσότερη αξία στα σχόλια, που είναι μοιρασμένα 50-50 υπέρ του και εναντίον του. Αυτό είναι το επίτευγμα των "Μνημονίων"...

Δεν μπορώ να πληρώσω τους φόρους μου, λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος

in.gr

τον λυπαμαι ρε παιδια....ξερει κανεις αν εχει ανοιξει λογαριασμος σε τραπεζα για να τον ενισχυσουμε απο καμια οργανωση (οπως πχ''σωστε τις αρκουδεςε'')

in.gr

τον λυπαμαι ρε παιδια....ξερει κανεις αν εχει ανοιξει λογαριασμος σε τραπεζα για να τον ενισχυσουμε απο καμια οργανωση (οπως πχ''σωστε τις αρκουδεςε'')

Το ζητούμενο είναι να κρατιέται στη δημοσιότητα.

Δεν πειράζει να τον κατακρίνεις με ειρωνείες και βρισίδια, αρκεί να μην τον ξεχνάς

in.gr

μαζι τα φαγαμε....αυτος χρωσταει....

ποσο αδικη ειναι η ζωη?

Το ζητούμενο είναι να κρατιέται στη δημοσιότητα.

Δεν πειράζει να τον κατακρίνεις με ειρωνείες και βρισίδια, αρκεί να μην τον ξεχνάς

δεν τον ξεχνω ΓιαγκΤ - δεν προκειται να ξεχασω κανεναν τους

κι ελπιζω η ασθενεια της 'κοντομνημοσυνης' να εξαλειφθει...

τι διαολο!? τοσα ''φαρμακια'' μας ποτισαν.....

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] για αυτό κρυπτογραφώ τις φωτογραφίες :hehe:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=TuET0kpHoyM&feature=g-logo]NSA Whistleblower: Everyone in US under virtual surveillance, all info stored, no matter the post - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.