Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

O Tσατσόπουλος απάντησε σαν κλασσικός μαμιάς Νεο-Ραγιάς

Καλά δεν μας αιφνιδίασε κιόλας . Το περίεργο θα ήταν να απαντούσε σαν νορμάλ προσγειωμένος πολιτικός και όχι σαν υστερικός υπερόπτης . :whistling

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

[ame]

[/ame]

Τι ακριβώς εννοούσε το τυπάκι:

Ε τώρα απολαμβάνουμε τα προνόμια, οπλοφορούμε νόμιμα κι άμα σφάξουμε κανέναν κατά λάθος έχουμε την βουλευτική ασυλία

Ούτε σχόλιο δεν χρειάζεται αυτό...

Σε ποιο second το λέει ακριβώς ???

0:20

Επίσης λέει ότι δεν έχουνε αστυνομικούς, βέβαια δεν λέει ότι έχουνε φουσκωτούς μέλη της ΧΑ (και του υπόκοσμου?), και φυσικά δεν είπε για τα ΜΑΤ με την κλούβα που είχανε κλείσει δρόμο στα Χανιά όταν ήταν αυτός εκεί. (μία φίλη μου από Χανιά ανέβασε φωτό στο FB).

βγάλτε την μαρμελάδα από τα αυτιά σας και βάλτε την στο ψωμί !

ουδέν σχόλιο και για τους δυο σας , που παραπληροφορείται τον κόσμο

Δεν παραπληροφορούν. Διαφήμιση κάνουν :rofl:

Όποιος το παρακολούθησει, βλέπει ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Και το κακό είναι ότι αν το δει όλο θα γουστάρει κιόλας :p

Τσιου τσιου τραλαλα .στο 20ο δευτερολεπτο δεν λεει τπτ για μαχαιρωμα και επεισοδιο πχ ηταν και αυτο με το σφαλιαρισμα της κανελη . Μαλλον βλεπετε μονιμως δρακους αλλα ας περιμενω και τον αδμινιστρατορα να απαντησει γιατι μπορει να μας ξεφευγει οντως. ... For the record ολα τα υπολοιπα που που λέει σας περνανε απαρατήρητα οπως πχ την χρησιμοποίηση των κρατικων επιδοτησεων απο την αριστερα για το χαρτζηλικωμα των απλυτων ? Και τις γενικότερες σπαταλες των κομμάτων τα οποια κανουν εκαναν τον τζάμπα μάγκα με τα λευτα των φορολογουμένων.

Ούτε σχόλιο δεν χρειάζεται αυτό...

Εγώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στο κοινό που απευθυνόταν σίγουρα κέρδισε πόντους. Και χωρίς να χρειάζεται teleprompter, όπως τα 4/5 των συναδέλφων του. Γι αυτό ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται μήπως είναι καλύτεροι οι φασίστες που πιστεύουν ό,τι λένε αντί για τους δημοκράτες που ποτέ δε λένε ό,τι πιστεύουν.

Δεν ξέρω, μπορεί να έχω αρχίσει να γίνομαι απαθής, αλλά περισσότερο με ενοχλεί ο Βενιζέλος να λέει πριν καταδικάσει σε φτώχια 11.000 πολίτες "οι Έλληνες που έχουν αποταμιεύσει μέσω τίτλων του Δημοσίου θα καλυφθούν απολύτως", παρά ο Κασιδιάρης να λέει "εκμεταλευόμαστε ορισμένα προνόμια της [Βουλευτικής] ιδιότητας". Το 2ο τουλάχιστον είναι αλήθεια...

ΥΓ: Προφανώς καθένας ανεβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάποιες φορές έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οπωσδήποτε προς όφελος της Δημοκρατίας η διαρκής συζήτηση για τη ΧΑ. Φοβάμαι ότι περισσότεροι προσηλυτίζονται, έστω και μόνο από αντίδραση, από όσους αποστρέφονται την ιδεολογία της.

Δεν παραπληροφορούν. Διαφήμιση κάνουν :rofl:

Όποιος το παρακολούθησει, βλέπει ότι οι κατηγορίες είναι ψευδείς. Και το κακό είναι ότι αν το δει όλο θα γουστάρει κιόλας :p

O DJD έγραψε "τι εννοούσε" όχι τι είπε, έχει διαφορά.

Και φυσικά θα γουστάρει ο κόσμος και το κοινό του. Και εγώ αν σε 3 λεπτά πετάξω τόσα ψέματα και τόσο λαϊκισμό μαζεμένα και εσύ θα γουστάρεις.

"Δίνουμε συσσίτιο σε φτωχούς" , άσε ρε Ρομπέν..

οπως πχ την χρησιμοποίηση των κρατικων επιδοτησεων απο την αριστερα για το χαρτζηλικωμα των απλυτων ?

Μέγα ψέμα και λάσπη. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να αποδείξει αυτό το πράγμα αλλά who cares ε?

"Δίνουμε συσσίτιο σε φτωχούς" , άσε ρε Ρομπέν..

Εκεί στην Κουμουνδούρου καλό θα ήταν να ανοίξουν τα μάτια τους, και αντί να λένε συνέχεια για το πρόβλημα της Χρυσής Αυγής, να δουν γιατί μεγαλώνει συνέχεια το ρεύμα που έχει. 7 στους 10 που ψήφισαν χα δεν είχαν πρόβλημα με τους μετανάστες, και άρα δεν την ψήφισαν για αυτό. την ψήφισαν γιατί έλεγε αυτά που ήθελε να ακούσει ο κόσμος, αλλά και γιατί -σε αντίθεση με όλους τους άλλους: νδ, μπατσοκ, κκε, συριζα- έκανε πράγματα για το γκόσμο, που βελτίωναν την καθημερινότητά του. Όχι "αντιφασιστικές πορείες", "γκέι παρέιντ" και φεστιβάλ κνε ή νεολαίας σύριζα.

Ανοίχτε τα μάτια σας, πριν να είναι πολύ αργά, και αφήστε τις βλακείες για το αυγό του φιδιού που εκκολάφθηκε. ΕΣΕΙΣ το εκκολάψατε με την ανικανότητά σας.

Τσιου τσιου τραλαλα .στο 20ο δευτερολεπτο δεν λεει τπτ για μαχαιρωμα και επεισοδιο πχ ηταν και αυτο με το σφαλιαρισμα της κανελη . Μαλλον βλεπετε μονιμως δρακους αλλα ας περιμενω και τον αδμινιστρατορα να απαντησει γιατι μπορει να μας ξεφευγει οντως. ... For the record ολα τα υπολοιπα που που λέει σας περνανε απαρατήρητα οπως πχ την χρησιμοποίηση των κρατικων επιδοτησεων απο την αριστερα για το χαρτζηλικωμα των απλυτων ? Και τις γενικότερες σπαταλες των κομμάτων τα οποια κανουν εκαναν τον τζάμπα μάγκα με τα λευτα των φορολογουμένων.

Δεν έγραψα τι είπε, έγραψα τι εννοούσε λέγοντας αυτά που έλεγε. Δε χρειάζεται να μας το πει ότι μαχαιρώνει, το ξέρουμε ότι μαχαιρώνει. Απλά η δίκη ξεχάστηκε...

Εγώ μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι στο κοινό που απευθυνόταν σίγουρα κέρδισε πόντους. Και χωρίς να χρειάζεται teleprompter, όπως τα 4/5 των συναδέλφων του. Γι αυτό ο κόσμος έχει αρχίσει να αναρωτιέται μήπως είναι καλύτεροι οι φασίστες που πιστεύουν ό,τι λένε αντί για τους δημοκράτες που ποτέ δε λένε ό,τι πιστεύουν.

Δεν ξέρω, μπορεί να έχω αρχίσει να γίνομαι απαθής, αλλά περισσότερο με ενοχλεί ο Βενιζέλος να λέει πριν καταδικάσει σε φτώχια 11.000 πολίτες "οι Έλληνες που έχουν αποταμιεύσει μέσω τίτλων του Δημοσίου θα καλυφθούν απολύτως", παρά ο Κασιδιάρης να λέει "εκμεταλευόμαστε ορισμένα προνόμια της [Βουλευτικής] ιδιότητας". Το 2ο τουλάχιστον είναι αλήθεια...

ΥΓ: Προφανώς καθένας ανεβάζει ό,τι θέλει, αλλά κάποιες φορές έχω την αίσθηση ότι δεν είναι οπωσδήποτε προς όφελος της Δημοκρατίας η διαρκής συζήτηση για τη ΧΑ. Φοβάμαι ότι περισσότεροι προσηλυτίζονται, έστω και μόνο από αντίδραση, από όσους αποστρέφονται την ιδεολογία της.

Το ότι με ενοχλεί κι ο σιχαμένος Βενιζέλος δε πάει να πει ότι με ενοχλεί λιγότερο ή περισσότερο τι κάνουν οι νεοναζί φασίστες. Κι ο χίτλερ αυτά που ήθελε να ακούσει ο κόσμος έλεγε και μη ξεχνάμε ότι βγήκε και με εκλογές, νόμιμα.

κι άλλοι κάνουν συσσίτια, αλλά δεν φέρνουν και κάμερες μαζί...

Ας φέρνουν και κάμερες, αρκεί να τρώει ο κόσμος. Ακόμη καλύτερα, ας κάνουν κάτι για να μη χρειάζονται τα συσσίτια. Με το να αξιώνετε αποτελέσματα από τη ΧΑ του 7% ή να την κρατάτε στο προσκήνιο απαξιώνετε περισσότερο το "έργο" της αριστεράς στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια, που συστηματικά απολάμβανε μεγαλύτερα ποσοστά και το χάιλαϊτ της είναι η συγκυβέρνηση του '89.

Edit:

Το ότι με ενοχλεί κι ο σιχαμένος Βενιζέλος δε πάει να πει ότι με ενοχλεί λιγότερο ή περισσότερο τι κάνουν οι νεοναζί φασίστες. Κι ο χίτλερ αυτά που ήθελε να ακούσει ο κόσμος έλεγε και μη ξεχνάμε ότι βγήκε και με εκλογές, νόμιμα.

Υποθέτω περισσότερο απαντάς στον deninho, γιατί εγώ δε λέω πουθενά ότι "λένε αυτά που ο κόσμος θέλει να ακούσει". Και η παραπομπή στο Χίτλερ καταδεικνύει αυτό που λέω παραπάνω: αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί τους με ψύλλου πήδημα (πχ ομιλία ενώπιον 20 ομοϊδεατών στα Χανιά) κι εδώ "με εκλογές, νόμιμα" θα βγουν.

Το κακό με τη χρυσαυγή είναι ότι πολεμάει το αποτέλεσμα και όχι το αίτιο, κάνοντας τον αγώνα της ατελέσφορο.

Το κακό με τη χρυσαυγή είναι ότι πολεμάει το αποτέλεσμα και όχι το αίτιο, κάνοντας τον αγώνα της ατελέσφορο.

δεν εχει ουτε δυναμη ουτε πλειοψηφια αλλιως θα εκανε πολλα. Κριμα να χουν τις

ψηφους οι πρωην πασοκ και οι νυν. νυν πασοκ ειναι οι νδ-έκτρομα, απλυτοι κτλπ

Ας έδειχνε ότι ξέρει τι κάνει και θα είχε την υποστήριξη του λαού. Αλλά όταν μου κυνηγάει τον κακόμοιρο στο φανάρι και όχι αυτόν που τον έφερε, ε, καταλαβαίνεις. Τζάμπα κόπος.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.