Myralis Νοέμβριος 14, 2012 #6341 Νοέμβριος 14, 2012 Οι ποιοι; Τι έκαναν; Εγώ άκουσα για μικρά παιδιά, γέρους, μερικούς γκέι και μαύρους.Ξέρεις τι λέει ο μύθος; Για δεκάδες άτομα που πάτησε το τανκ. Κανείς δεν ασχολείται για τις αδέσποτες τριγύρω στην Αθήνα. Δεν είναι τόσο έπικ.Ο "μύθος" λέει για νεκρούς στο Πολυτεχνείο, χωρίς να οριοθετεί στενά ούτε τον χρόνο, ούτε τον τόπο. Η "Εξέγερση του Πολυτεχνείου" δεν ήταν μόνο τα 5 δευτερόλεπτα που το τανκ έκανε μπροστά, διέλυσε την πόρτα και βγήκε προς τα έξω, ήταν ΟΛΑ τα γεγονότα που έγιναν 3 μέρες πριν από αυτό και άλλες 2-3 μέρες μετά. Και σε αυτά τα γεγονότα υπήρχαν νεκροί. Τώρα δεν ξέρω πως εσύ ήξερες ότι ήταν μαυροί ή γκέι, αλλά, δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Ήταν άνθρωποι που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος/χουντικούς/αστυνομία/στρατό you name it...Αν πασχίζεις να μας πείσεις ότι από το τανκ δεν πατήθηκε κανείς, you can have it, αλλά το να λες ότι κανείς δεν δολοφονήθηκε εκείνες τις μέρες, λίγο πριν ή λίγο μετά από την είσοδο του τανκ από το Χουντικό καθεστώς είναι τουλάχιστον γελοίο.Στο βίντεο δεν φαίνεται αν υπάρχει άνθρωπος στις πόρτες (σκοτάδι), αλλά, περιμένω τον Μιχαλολιάκο να καταγγείλει τον οδηγό του τανκ που έριξε την Ελληνική σημαία!!!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=t-D52YlSwE0]POLYTEXNEIO - ATHINA - 17 NOEMVRH 1973 - YouTube[/ame]
colt3003 Νοέμβριος 14, 2012 #6343 Νοέμβριος 14, 2012 δηλαδή, για να καταλάβω κιόλας: το θέμα είναι αν πέθαναν στο Πολυτεχνείο (και πως το οριοθετούμε; Το κτίριο; Και το προαύλιο; Το πεζοδρόμιο; κοκ), ή αν σκοτώθηκε κόσμος εξεπίτούτου, ως επακόλουθο της εισβολής με το άρμα; Γιατί όταν λέμε για "Πολυτεχνείο" εννοούμε και ό,τι ακολούθησε. Π.χ. το ότι οι εκλεκτοί φίλοι σου σαπίζαν στο ξύλο εγκύους. Γιατί; Γιατί μπορούσαν.Εαν επιθυμούμε να είμαστε δίκαιοι, θα πρέπει να γίνει αναφορά σε όλους τους νεκρούς της επταετίας. Οι νεκροί της συγκεκριμένης περιόδου δεν νομίζω πως ήταν πιο ανώτεροι από τους υπόλοιπους, αλλά πλέον δεν νομίζω ειλικρινά να κοστίζει τίποτα να παραδεχτούμε τα πράγματα ακριβώς όπως έγιναν. Αν αυτό μέχρι και σήμερα δεν αποκαθίσταται, γίνεται κατά τη γνώμη μου για να καρπώνονται τα οφέλη αυτοί που ήταν (ή λένε πως ήταν) μέσα.
ARMAGEDDON Νοέμβριος 14, 2012 #6344 Νοέμβριος 14, 2012 και να δολοφονήθηκαν άτομα εκείνη την μέρα άτομα Οκ δολοφονήθηκαν αλλά απο ποιους τα 2/3 σκοτώθηκαν από γνωστούς (ακα αλληλοσκοτώθηκαν επειδή δεν γούσταραν τις μουτσούνες των διπλανών τους)πχ δεν γούσταρα τον φύλο μου τον Μπάμπη του έδινα μία και άντε γεια και μετά το φταίξιμο στην κακιά την χούντα !αυτό όμως που πρέπει να σκεφτούμε είναι το εξής πως κάμποσα παιδαρέλια από 10-εως 25 χρονών έριξαν την κακιά την χούντα ειδικά εκείνη την εποχή και ΠΩΣ στις μέρες μας όπου πάνω από μήνες γίνετε τις πόπης (βλ αγανακτισμένους κλπ) δεν γίνετε τίποτα !'Όλα τα άλλα είναι παραμύθια
colt3003 Νοέμβριος 14, 2012 #6345 Νοέμβριος 14, 2012 αυτό όμως που πρέπει να σκεφτούμε είναι το εξής πως κάμποσα παιδαρέλια από 10-εως 25 χρονών έριξαν την κακιά την χούντα ειδικά εκείνη την εποχή και ΠΩΣ στις μέρες μας όπου πάνω από μήνες γίνετε τις πόπης (βλ αγανακτισμένους κλπ) δεν γίνετε τίποτα !Για να σου απαλύνω το παράπονο, τον Νοέμβριο του 73, κάμποσα παιδαρέλια εκδήλωσαν παράπονο πως ο Παπαδόπουλος ήταν σκληρός δικτάτωρ που 1 μήνα πριν είχε αναθέσει την πρωθυπουργία στον Μαρκεζίνη για να προκηρύξει εκλογές, και ως απάντηση προέκυψε ένας Δημήτρης Ιωαννίδης που πέραν των λοιπών (που δεν άλλαξαν και πολύ) έκανε την μαμακία στην Κύπρο. Οι κακές γλώσσες λένε πως τελικώς η εξέγερση ήτω υποκινούμενη από -μάντεψε- τους Αμερικάνους επειδή ο Παπαδόπουλος δεν τους έκανε κάτι χατίρια στο Ισραήλ....
ARMAGEDDON Νοέμβριος 14, 2012 #6346 Νοέμβριος 14, 2012 Για να σου απαλύνω το παράπονο, τον Νοέμβριο του 73, κάμποσα παιδαρέλια εκδήλωσαν παράπονο πως ο Παπαδόπουλος ήταν σκληρός δικτάτωρ που 1 μήνα πριν είχε αναθέσει την πρωθυπουργία στον Μαρκεζίνη για να προκηρύξει εκλογές, και ως απάντηση προέκυψε ένας Δημήτρης Ιωαννίδης που πέραν των λοιπών (που δεν άλλαξαν και πολύ) έκανε την μαμακία στην Κύπρο. Οι κακές γλώσσες λένε πως τελικώς η εξέγερση ήτω υποκινούμενη από -μάντεψε- τους Αμερικάνους επειδή ο Παπαδόπουλος δεν τους έκανε κάτι χατίρια στο Ισραήλ.... i know man that απλά τα λέω noob style ώστε να σκεφτόμαστε και λίγο ότι όλα είναι υποκινούμενα
Myralis Νοέμβριος 14, 2012 #6347 Νοέμβριος 14, 2012 Οκ δολοφονήθηκαν αλλά απο ποιους τα 2/3 σκοτώθηκαν από γνωστούς (ακα αλληλοσκοτώθηκαν επειδή δεν γούσταραν τις μουτσούνες των διπλανών τους)πχ δεν γούσταρα τον φύλο μου τον Μπάμπη του έδινα μία και άντε γεια και μετά το φταίξιμο στην κακιά την χούντα !Δεν πάμε καλά.. Ήθελε δηλαδή κάποιος να σκοτώσει τον γνωστό του γιατί του έφαγε την γκόμενα και βρήκε ευκαιρία τότε ε?
l2phile Νοέμβριος 15, 2012 #6348 Νοέμβριος 15, 2012 Η Qualcomm ξεπέρασε και επίσημα σε αξία την Intel!
dunkel_Stern Νοέμβριος 15, 2012 #6349 Νοέμβριος 15, 2012 «Βράζει» η Ισπανία, 13χρονος τραυματίας από αστυνομική βία - Τελευταίες Ειδήσεις
Chosen Νοέμβριος 15, 2012 #6350 Νοέμβριος 15, 2012 Μια θετική είδηση έτσι για αλλαγήCOSCO-Hewlett Packard σε συμφωνία-μαμούθ με μεγάλα οφέλη για Ελλάδα καμιά 10ριά επιχειρηματίεςFixed.
Wizard! Νοέμβριος 15, 2012 #6352 Νοέμβριος 15, 2012 ...Τώρα δεν ξέρω πως εσύ ήξερες ότι ήταν μαυροί ή γκέι, αλλά, δεν νομίζω ότι έχει σημασία. Ήταν άνθρωποι που δολοφονήθηκαν από το παρακράτος/χουντικούς/αστυνομία/στρατό you name it...19-24 νεκροί, έξω από το Πολυτεχνείο. Ο αριθμός δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή. Επίσης κανείς δεν καταδικάστηκε για αυτούς, αφού ειπώθηκε ότι έγιναν από ελεύθερους σκοπευτές που κανείς δεν παραδέχεται ότι είχε βάλει. Πολλά σενάρια φυσικά μιλάνε και για CIA, που είχε συμφέρον να πέσει το καθεστώς.Όσον αφορά στα "παιδάκια" που ήταν μέσα, τα βλέπουμε και τώρα μέσα... στη βουλή...
Myralis Νοέμβριος 15, 2012 #6353 Νοέμβριος 15, 2012 19-24 νεκροί, έξω από το Πολυτεχνείο.Έχει σημασία αν ήταν μέσα στο πολυτεχνείο, 10 μέτρα απέξω ή 2 χιλιόμετρα μακριά? Ο αριθμός δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή.δηλαδή ότι γράφεται εδώ είναι ψέματα? Άλλη εικόνα μου δίνει.. Επίσης κανείς δεν καταδικάστηκε για αυτούς, αφού ειπώθηκε ότι έγιναν από ελεύθερους σκοπευτές που κανείς δεν παραδέχεται ότι είχε βάλει. Πολλά σενάρια φυσικά μιλάνε και για CIA, που είχε συμφέρον να πέσει το καθεστώς.Επί Χούντας περίμενες να καταδικαστεί κάποιος Χουντικός? Η περίμενες να μην έχει σβήσει κάθε ίχνος μέχρι να πέσει η Χούντα μερικούς μήνες μετά? Δεν ξέρω τι παίζει ούτε με σκοπευτές, ούτε με CIA, ποιο παράδοξο πάντως μου ακούγοντε οι snipers.. Η CIA δεν ανέβασε τον Παπαδόπουλο? Η CIA μπορούσε και να τον ρίξει αν δεν τους έκανε το ρουσφέτι..Όσον αφορά στα "παιδάκια" που ήταν μέσα, τα βλέπουμε και τώρα μέσα... στη βουλή...Δεν αναφέρθηκα καθόλου στην γενιά του Πολυτεχνείου και στο ποιος φταίει.Κάποιες "δάφνες" κρατιούντε και μετά από 70 χρόνια, κάποιες άλλες πέφτουν από το κεφάλι και τσαλαπατιούντε σε 5-10 χρόνια...
Myralis Νοέμβριος 15, 2012 #6354 Νοέμβριος 15, 2012 Ειδικός φρουρός λήστεψε Ιρανό | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
yanni Νοέμβριος 15, 2012 #6355 Νοέμβριος 15, 2012 ΠΟΥ (ΤΟ) ΠΑΕΙ ΤΟ ΚΚΕ;"Η άποψη ενός ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ για το ΚΚΕ"θα έπρεπε να είναι ο τίτλος.Πέραν των κάποιων σωστών που αναφέρει, είναι φανερό ότι κοιτάει το θέμα ξεκάθαρα από την μεριά ενός συριζαίου οπαδού (ούτε καν απλού ψηφοφόρου) που θεωρεί ότι ο κόσμος τιμώρησε το ΚΚΕ (και πολύ το χαίρεται) επειδή αυτό τόλμησε να παρουσιάσει τον ΣΥΡΙΖΑ ως το νέο ΠΑΣΟΚ, δεν έκανε αρκετές υποκλίσεις στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν περιορίστηκε στο να βρίζει μόνο την τρικομματική κυβέρνηση. Επίσης έκανε το λάθος να προειδοποιήσει τον κόσμο για τις πραγματικές (κατά το ίδιο το ΚΚΕ) προθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που είναι προφανώς τεράστιο φάουλ μιας και όλοι ξέρουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα κόμμα αγνών προθέσεων που επιθυμεί να σώσει την χώρα και τίποτα άλλο. Όσον αφορά τις "παιδαριώδεις σκέψεις" αν και σε αυτό έχει δίκιο, ας θυμηθεί λίγο και τον κύριο Λαφαζάνη με το "Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε". Επιπλέον κατά τον αρθρογράφο, αν η ΝΔ ή η ΔΗΜΑΡ ή το MEGA ή το ΠΑΣΟΚ ή ο Μπόμπολας πουν ότι το ΣΥΡΙΖΑ αντιπροσωπεύει αυτό και εκείνο το κακό, αυτομάτως το ΚΚΕ πρέπει ή να το βουλώσει ή να πει κάτι διαφορετικό, αλλιώς αυτομάτως ταυτίζεται με τους προαναφερθέντες. Καλή φάση. Κάτι σαν τις πατέντες της Apple. Τέτοια και άλλα πολλά σε αυτό το καθόλου(LOL) κομματικά βαμμένο κείμενο.ΤΟ ΚΚΕ δεν συρρικνώθηκε μετά τις εκλογές αλλά πριν. Στο μόνο που έχει δίκιο ο αρθρογράφος είναι ότι πιάστηκε με τα παντελόνια κατεβασμένα το ΚΚΕ. Την στιγμή που έλεγε ότι είναι αστεία η υπόθεση του να κυβερνήσει ή ότι δεν μπορεί να κυβερνήσει, ο Τσίπρας βροντοφώναζε ότι είναι έτοιμος δίνοντας διέξοδο σε όλους πους απογοητευμένους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ όπως έδωσε η ΧΑ και ο Καμμένος αντίστοιχα σε αυτούς της ΝΔ. Αν προσθέσουμε σε αυτά κάτι άκυρες ανακοινώσεις για το κίνημα των αγανακτισμένων και της πατάτας, δεν είναι δύσκολο να κατανοήσουμε το γιατί απέτυχε στις τελευταίες εκλογές.
l2phile Νοέμβριος 15, 2012 #6356 Νοέμβριος 15, 2012 Χρυσή Αυγή: " 3.000 αυτόχειρες από τους πολιτικούς της 'γενιάς του Πολυτεχνείου' " | DefenceNet.gr
Wizard! Νοέμβριος 15, 2012 #6357 Νοέμβριος 15, 2012 Έχει σημασία αν ήταν μέσα στο πολυτεχνείο, 10 μέτρα απέξω ή 2 χιλιόμετρα μακριά?Για εμένα όχι. Για το παραμύθι που πουλάνε, για τους νεκρούς που πάτησε το τανκ κλπ, παίζει.δηλαδή ότι γράφεται εδώ είναι ψέματα? Άλλη εικόνα μου δίνει..Από το link σου: "Προσωρινά αποτελέσματα της έρευνας του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών". Αν λάβουμε υπόψη, ότι 30 χρόνια μετά είναι πολύ εύκολο να παραποιήσεις τα γεγονότα, αφού η "Ιστορία" γράφεται από τους νικητές και επίσης ότι αφού η έρευνα είναι προσωρινή, άρα αύριο μπορεί να αλλάξει, αλλά μέχρι τότε θα έχουμε πείσει πολλούς, τότε δε νομίζω ότι πρέπει να τη θεωρούμε δεδομένη.Επί Χούντας περίμενες να καταδικαστεί κάποιος Χουντικός? Η περίμενες να μην έχει σβήσει κάθε ίχνος μέχρι να πέσει η Χούντα μερικούς μήνες μετά? Δεν ξέρω τι παίζει ούτε με σκοπευτές, ούτε με CIA, ποιο παράδοξο πάντως μου ακούγοντε οι snipers.. Η CIA δεν ανέβασε τον Παπαδόπουλο? Η CIA μπορούσε και να τον ρίξει αν δεν τους έκανε το ρουσφέτι..Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, αλλά καταδικάστηκαν μετά... Δε θα μπορούσαν τότε; Τους δυσκόλεψε κάτι..; Όσο για τη CIA, άσε... ΠΟΤΕ δε μπορείς να ξέρεις τι έχει κάνει και τα έγγραφα που διαρρέουν κατά καιρούς, τις περισσότερες φορές καταρρίπτουν τις πιό εδραιωμένες θεωρίες.Όσον αφορά στα θύματα, αν διαβάσεις όλες τις λεπτομέρειες, εκτός από 4 περιπτώσεις που ονομαστικά γνωρίζουν ποιός ήταν ο υπαίτιος, όλα τα άλλα είναι γενικολογίες. Για να μην αναφερθώ σε θύματα από επιπτώσεις των δακρυγόνων που σήμερα δε μιλάει κανείς και πέφτουν σύννεφο... Σήμερα τα θύματα από δακρυγόνα είναι ατυχήματα, τότε ήταν δολοφονίες...
colt3003 Νοέμβριος 15, 2012 #6358 Νοέμβριος 15, 2012 Έχει σημασία αν ήταν μέσα στο πολυτεχνείο, 10 μέτρα απέξω ή 2 χιλιόμετρα μακριά?Μα καλά εσένα δεν σε ενοχλεί ότι όοοολα αυτά τα χρόνια που άκουγες, στο σχολείο, για νεκρούς εντός του πολυτεχνείου επειδή τους πάτησε το τάνκς, τελικά ήτανε ψέμματα ?? και άρα προπαγάνδα ?? Επι του συγκεκριμένου και μόνο, μπορεί κανείς να το διαψεύσει ??
Typhonios Νοέμβριος 15, 2012 #6359 Νοέμβριος 15, 2012 Νομίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει λόγος για να ΜΗΝ πάμε κι εμείς μέσα!Δωρεάν μάσα, CoD και σεξάκι!Χωρίς άγχος για χαράτσια, αφορολόγητο , τέλη κυκλοφορίας κτλπ κτλπ!ΑΜΕ!Σεξ και ίντερνετ στις φυλακές | κοινωνια | ethnos.gr
Myralis Νοέμβριος 15, 2012 #6360 Νοέμβριος 15, 2012 Μα καλά εσένα δεν σε ενοχλεί ότι όοοολα αυτά τα χρόνια που άκουγες, στο σχολείο, για νεκρούς εντός του πολυτεχνείου επειδή τους πάτησε το τάνκς, τελικά ήτανε ψέμματα ?? και άρα προπαγάνδα ?? Επι του συγκεκριμένου και μόνο, μπορεί κανείς να το διαψεύσει ??Το θέμα για εμένα είναι ότι πέθαναν άνθρωποι από το χουντικό καθεστώς εκείνες τις ημέρες, όχι αν τους πάτησε το τανκ ή όχι. Δεν βλέπω κάποια προπαγάνδα γιατί δεν υπάρχει κάποια διαφορά!Δολοφονήθηκαν από την Χούντα επειδή αγωνιζόντουσαν (ή έστω επειδή η Χούντα νόμιζε ότι αγωνιζόντουσαν, ή επειδή ήταν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή), πραγματικά, τι σημασία έχει αν πέθαναν από τανκ, ή από όπλο, ή από χημικά?Για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου γίνονταν ΠΑΝΤΑ ο λόγος, όχι για τους νεκρούς του τανκ! Τα γεγονότα του Πολυτεχνείου σημαδευτηκαν από το τανκ, δεν ήταν όμως μόνο αυτό!Να το δούμε και από την άλλη μεριά, έστω ότι όντως το τανκ δεν πάτησε κανέναν, ωραία? Πες μου σε παρακαλώ τι αλλάζει. Αλλάζει το ότι είχαμε Χούντα? Αλλάζει ότι πέθαναν άνθρωποι εκείνες τις ημέρες από το καθεστώς? Αλλάζει το ότι υπήρχαν βασανισμοί στην επταετία? Αλλάζει ότι δεν είχαμε Δημοκρατία? Αλλάζει το ότι τώρα γιορτάζουμε την επέτειο του Πολυτεχνείου με αφορμή τους νεκρούς εκείνων των ημερών? Αλλάζει το ότι με την είσοδο του τανκ καταργήθηκε και η τελευταία επίφαση Δημοκρατίας που προσπάθησαν να δείξουν με το δημοψήφισμα και την εντολή εκλογών?ΕΔΙΤ:Παρακαλώ πολύ, μην απαντήσει κάποιος με σύγκριση με το τώρα. Άλλο συζητάμε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.