colt3003 Νοέμβριος 13, 2012 #6301 Νοέμβριος 13, 2012 Καιρός ήταν:Δικαστικό μπλόκο στα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής- Capital.grΟ κ. Λασκαράτος με την αναίρεσή του ανατρέπει ό,τι έως σήμερα είχε γίνει παραδεκτό για την αυτοτέλεια των εργαζομένων στη Βουλή, που είχε βασιστεί στον Κανονισμό του Κοινοβουλίου και είχε λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας προνομίων που διέθεταν οι εν λόγω υπάλληλοι -σε σχέση με τους λοιπούς δημοσίους υπαλλήλους που προσφέρουν παρόμοιες υπηρεσίες- διατηρώντας εξαιρέσεις από μειώσεις μισθών και συντάξεων που είχαν και προσφάτως επικριθεί ως προκλητικές και αδικαιολόγητες από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Στην αναίρεση υπέρ του νόμου, που έχει ασκήσει ο γενικός επίτροπος Επικρατείας, υποστηρίζεται ότι η αυτοτέλεια της Βουλής που προβλέπεται από τον Κανονισμό της αφορά μόνον θέματα θεσμικής φύσεως και λειτουργίας της Βουλής και σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τα μισθολογικά και τα συνταξιοδοτικά των υπαλλήλων της.Τίποτα αναδρομικά θα παίξουν άραγε ??
DJD Νοέμβριος 13, 2012 #6302 Νοέμβριος 13, 2012 Ρε Κώτσο τι ανορθόγραφος κωδικός και μλκιές; α) Που βάζεις τον κωδικό; Να υποθέσω ότι μιλάμε για σύνδεση inet?β) Πως ακριβώς η wind τσέκαρε τι κωδικό έβαλε ο χρήστης και ποιος ήταν ο σωστός κωδικός; Νόμιζα ότι και τα 2 ήταν κωδικοποιημένα και γι' αυτό όταν τον ξεχάσεις σου κάνουν ένα password resetΚαι εντάξει ρε φίλε. Πετάς ένα στο facebook το είδα μάγκες δεν ξέρω τπτ, αλλά για ένα άνθρωπο που όσο τον ξέρω είναι τόσο μέσα στην τεχνολογία που όταν τον πιάνει κόψιμο χ3ζει Arctic Silver 5 θα περίμενα να περνάς μια είδηση απο το μυαλό σου πριν την ποστάρεις. Υπάρχουν αρκετά blogs της φούτσας εκεί έξω. Να τα αναπαράγεις ειδικά εσύ ως admin στο site για το οποίο κόπιασες εσύ και κάποιοι άλλοι για να φτάσει εδώ που έφτασε το θεωρώ τουλάχιστον άκυρο.Όταν ο χρήστης κάνει login με λάθος password έχεις την δυνατότητα να δεις το password με το οποίο προσπαθεί ο χρήστης να κάνει login, προφανώς αν είναι κάτι που βγάζει μάτι το βλέπεις εύκολα. Πολύ το δραματοποιείς όμως ρε φιλε, λες και σου θίξαμε τους συντρόφους.
LL_NEO Νοέμβριος 13, 2012 #6303 Νοέμβριος 13, 2012 Όταν ο χρήστης κάνει login με λάθος password έχεις την δυνατότητα να δεις το password με το οποίο προσπαθεί ο χρήστης να κάνει login, προφανώς αν είναι κάτι που βγάζει μάτι το βλέπεις εύκολα. Πολύ το δραματοποιείς όμως ρε φιλε, λες και σου θίξαμε τους συντρόφους.Εσύ προφανώς όταν ήσουν στην εταιρία στην Ελλάδα προέτρεπες τους πελάτες να βάζουν κανονικές λέξεις στο password τους. Επιπλέον πόσο ανορθόγραφος είναι ένας κωδικός στα greeklish?Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να διαπραγματευτώ ότι το όλο λινκ στερείται λογικής θα στο θέσω διαφορετικά:Αν έβλεπες το ίδιο για τον Σκουρλέτη θα πίστευες έστω και για μια στιγμή ότι είναι αλήθεια; (δε ρωτάω καν αν θα το πόσταρες εδώ). Ή μήπως όλοι στο κόμμα σου νομίζεις ότι διαβάζουν και λίγο Μαγιακόφσκι πριν κοιμηθούν;Στην τελική καπέλο σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα τον Μυραλίς τον πιτσαδόρο και 5-6 άλλους εδώ μέσα εμένα μου περισσεύει. Σου χω λοιπόν άλλο ένα ωραίο λίνκ να ποστάρεις Δημοσίευμα για ομαδικά όργια στη ΒουλήΥΓ: Έτσι για το γαμώτο πήρα ένα τηλέφωνο στη Wind. Δεν βγήκε ποτέ αυτή η ανακοίνωση
Typhonios Νοέμβριος 13, 2012 #6304 Νοέμβριος 13, 2012 Εσύ προφανώς όταν ήσουν στην εταιρία στην Ελλάδα προέτρεπες τους πελάτες να βάζουν κανονικές λέξεις στο password τους. Επιπλέον πόσο ανορθόγραφος είναι ένας κωδικός στα greeklish?Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να διαπραγματευτώ ότι το όλο λινκ στερείται λογικής θα στο θέσω διαφορετικά:Αν έβλεπες το ίδιο για τον Σκουρλέτη θα πίστευες έστω και για μια στιγμή ότι είναι αλήθεια; (δε ρωτάω καν αν θα το πόσταρες εδώ). Ή μήπως όλοι στο κόμμα σου νομίζεις ότι διαβάζουν και λίγο Μαγιακόφσκι πριν κοιμηθούν;Στην τελική καπέλο σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα τον Μυραλίς τον πιτσαδόρο και 5-6 άλλους εδώ μέσα εμένα μου περισσεύει. Σου χω λοιπόν άλλο ένα ωραίο λίνκ να ποστάρεις Δημοσίευμα για ομαδικά όργια στη ΒουλήΥΓ: Έτσι για το γαμώτο πήρα ένα τηλέφωνο στη Wind. Δεν βγήκε ποτέ αυτή η ανακοίνωσηΗ κιβωτός του Νώε ήταν στρογγυλή;
DJD Νοέμβριος 13, 2012 #6305 Νοέμβριος 13, 2012 Εσύ προφανώς όταν ήσουν στην εταιρία στην Ελλάδα προέτρεπες τους πελάτες να βάζουν κανονικές λέξεις στο password τους. Επιπλέον πόσο ανορθόγραφος είναι ένας κωδικός στα greeklish?Και επειδή δεν έχω καμία διάθεση να διαπραγματευτώ ότι το όλο λινκ στερείται λογικής θα στο θέσω διαφορετικά:Αν έβλεπες το ίδιο για τον Σκουρλέτη θα πίστευες έστω και για μια στιγμή ότι είναι αλήθεια; (δε ρωτάω καν αν θα το πόσταρες εδώ). Ή μήπως όλοι στο κόμμα σου νομίζεις ότι διαβάζουν και λίγο Μαγιακόφσκι πριν κοιμηθούν;Στην τελική καπέλο σου. Αν δεν έχεις πρόβλημα να είσαι στην ίδια κατηγορία με εμένα τον Μυραλίς τον πιτσαδόρο και 5-6 άλλους εδώ μέσα εμένα μου περισσεύει. Σου χω λοιπόν άλλο ένα ωραίο λίνκ να ποστάρεις Δημοσίευμα για ομαδικά όργια στη ΒουλήΥΓ: Έτσι για το γαμώτο πήρα ένα τηλέφωνο στη Wind. Δεν βγήκε ποτέ αυτή η ανακοίνωσηΌπως έγραψα δεν έκατσα να διασταυρώσω αν είναι αλήθεια πριν το ποστάρω, το όλο θέμα είναι plausible, το βρήκα πολύ αστείο και το έβαλα. Το λάθος είναι ότι δε το έβαλα στα ανέκδοτα. Τα μέχρι τώρα δείγματα IQ των βολευτών της ΧΑ δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια για να έχω λόγο να ψάξω παραπάνω τέτοιες "ειδήσεις".
LL_NEO Νοέμβριος 13, 2012 #6306 Νοέμβριος 13, 2012 Όπως έγραψα δεν έκατσα να διασταυρώσω αν είναι αλήθεια πριν το ποστάρω, το όλο θέμα είναι plausible, το βρήκα πολύ αστείο και το έβαλα. Το λάθος είναι ότι δε το έβαλα στα ανέκδοτα. Τα μέχρι τώρα δείγματα IQ των βολευτών της ΧΑ δεν μου αφήνουν πολλά περιθώρια για να έχω λόγο να ψάξω παραπάνω τέτοιες "ειδήσεις".Ώρες ώρες πιστεύω ότι ο κάθε τΣυριζαίος πλακώνει στα F5 το πληκτρολόγιο του όταν ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τα Nobel της χρονιάς και όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι υποψήφιος (σε όλες τις κατηγορίες γιατί ως γνωστόν μόνο οι homo universalis μπορούν να ψηφίζουν τΣύριζα) το αποδίδει στην παράγκα.Πάντως με τόση εξυπνάδα στο κόμμα αυτό είναι να απορεί κανείς. Πως με το 20% της Ελλάδας να είναι τόσο έξυπνο που να πηγαίνουν κιπα πώλο τον Κασπάρωφ στο σκάκι είναι η χώρα μας σε αυτό το σημείο; Και αν κάποιος μου πει ότι φταίει ότι το άλλο 80% σκοταδιστών και ζώων έχω ακόμα μια απορία.Αυτό το 17% που πριν ήταν ζώα και ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ έκαναν αναβάθμιση σε 16πύρινο extreme πήραν 50 πόντους στο Μένσα τέστ, είδαν το φως το αληθινό και άρχισαν να ψηφίζουν τΣύριζα; Με λίγα λόγια Κώστα και λοιποί ξεκολλάτε με την καραμέλα περί ηλίθιων. Αν θεωρείς ηλίθιο ή ενδειξη/απόδειξη ηλιθιότητας το να κάνει κάποιος ορθογραφικό λάθος (αλήθεια πιάνεις πόσους χρήστες στο φόρουμ παίρνει η μπάλα με αυτό έτσι; ), τότε επέτρεψε μου να πιστεύω ότι με το να αναπαράγεις και εσύ μια τέτοια είδηση ή έχεις και εσύ ανάλογο IQ με αυτούς που κατηγορείς ή νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε αναγνώστες με τέτοιο IQ.Ζητώ συγνώμη και απο σένα και απο αυτούς που έκαναν like στο αρχικό σου ποστ (και λέω στο αρχικό γιατί μετά ξέρουμε πως πάει, οι αριστεροί μπεεεεεεε like απο κει, οι δεξιοί μπεεεεεεε like απο δω) για το γεγονός ότι σας θίγω τη νοημοσύνη, αλλά με το ηλίθιο μυαλό ενός Νεοδημοκράτη με ακροδεξιές απόψεις δε μπορώ να βγάλω κάποιο άλλο συμπέρασμα.Ακολουθεί αποτυχημένη απόπειρα τρολαρίσματος απο τον Typhonio
Typhonios Νοέμβριος 13, 2012 #6307 Νοέμβριος 13, 2012 Ώρες ώρες πιστεύω ότι ο κάθε τΣυριζαίος πλακώνει στα F5 το πληκτρολόγιο του όταν ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τα Nobel της χρονιάς και όταν διαπιστώνει ότι δεν είναι υποψήφιος (σε όλες τις κατηγορίες γιατί ως γνωστόν μόνο οι homo universalis μπορούν να ψηφίζουν τΣύριζα) το αποδίδει στην παράγκα.Πάντως με τόση εξυπνάδα στο κόμμα αυτό είναι να απορεί κανείς. Πως με το 20% της Ελλάδας να είναι τόσο έξυπνο που να πηγαίνουν κιπα πώλο τον Κασπάρωφ στο σκάκι είναι η χώρα μας σε αυτό το σημείο; Και αν κάποιος μου πει ότι φταίει ότι το άλλο 80% σκοταδιστών και ζώων έχω ακόμα μια απορία.Αυτό το 17% που πριν ήταν ζώα και ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ έκαναν αναβάθμιση σε 16πύρινο extreme πήραν 50 πόντους στο Μένσα τέστ, είδαν το φως το αληθινό και άρχισαν να ψηφίζουν τΣύριζα; Με λίγα λόγια Κώστα και λοιποί ξεκολλάτε με την καραμέλα περί ηλίθιων. Αν θεωρείς ηλίθιο ή ενδειξη/απόδειξη ηλιθιότητας το να κάνει κάποιος ορθογραφικό λάθος (αλήθεια πιάνεις πόσους χρήστες στο φόρουμ παίρνει η μπάλα με αυτό έτσι; ), τότε επέτρεψε μου να πιστεύω ότι με το να αναπαράγεις και εσύ μια τέτοια είδηση ή έχεις και εσύ ανάλογο IQ με αυτούς που κατηγορείς ή νομίζεις ότι απευθύνεσαι σε αναγνώστες με τέτοιο IQ.Ζητώ συγνώμη και απο σένα και απο αυτούς που έκαναν like στο αρχικό σου ποστ (και λέω στο αρχικό γιατί μετά ξέρουμε πως πάει, οι αριστεροί μπεεεεεεε like απο κει, οι δεξιοί μπεεεεεεε like απο δω) για το γεγονός ότι σας θίγω τη νοημοσύνη, αλλά με το ηλίθιο μυαλό ενός Νεοδημοκράτη με ακροδεξιές απόψεις δε μπορώ να βγάλω κάποιο άλλο συμπέρασμα.Ακολουθεί αποτυχημένη απόπειρα τρολαρίσματος απο τον TyphonioΤα οκτώ είδη νοημοσύνης
LL_NEO Νοέμβριος 13, 2012 #6308 Νοέμβριος 13, 2012 Τα οκτώ είδη νοημοσύνης Και έλεγα να δεις που ο φούστης για σπάσιμο δε θα γράψει τπτ
jiohkor3 Νοέμβριος 13, 2012 #6309 Νοέμβριος 13, 2012 Ας παει στην αλβανια να σηκωσει ελληνικες σημαιες! χαχαΕλεγκτέα η νηπιαγωγός που ύψωσε αλβανικές σημαίες πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου - NEWS247
DJD Νοέμβριος 13, 2012 #6310 Νοέμβριος 13, 2012 Ζητώ συγνώμη και απο σένα και απο αυτούς που έκαναν like στο αρχικό σου ποστ (και λέω στο αρχικό γιατί μετά ξέρουμε πως πάει, οι αριστεροί μπεεεεεεε like απο κει, οι δεξιοί μπεεεεεεε like απο δω) για το γεγονός ότι σας θίγω τη νοημοσύνη, αλλά με το ηλίθιο μυαλό ενός Νεοδημοκράτη με ακροδεξιές απόψεις δε μπορώ να βγάλω κάποιο άλλο συμπέρασμα.Δε πειράζει Γιάννο για το συμπέρασμα, πίστευε ότι σ'αρέσει, καλά να μάστε, πατρίς, θρησκεία, οικογένεια κι ο Θεός μαζί μας. Και για τα πρακτικά, δεν είμαι ούτε συριζαίος ούτε κομμουνιστής. Ανθρωπιστής κι αντιφασίστας είμαι, βάλε με σε όποια κατηγορία θες.Ας παει στην αλβανια να σηκωσει ελληνικες σημαιες! χαχαΕλεγκτέα η νηπιαγωγός που ύψωσε αλβανικές σημαίες πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου - NEWS247Ουάου, τόλμησε και σήκωσε ελληνικές κι αλβανικές σημαίες μέσα στην τάξη με παιδιά από την ελλάδα και την αλβανία; Την λαιμητόμο γρήγορα.
Chosen Νοέμβριος 13, 2012 #6311 Νοέμβριος 13, 2012 Ας παει στην αλβανια να σηκωσει ελληνικες σημαιες! χαχαΕλεγκτέα η νηπιαγωγός που ύψωσε αλβανικές σημαίες πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου - NEWS247 Να υποθέσω ότι δεν διάβασες το άρθρο πέραν της επικεφαλίδας, ε;
yanni Νοέμβριος 13, 2012 #6312 Νοέμβριος 13, 2012 Ας παει στην αλβανια να σηκωσει ελληνικες σημαιες! χαχαΕλεγκτέα η νηπιαγωγός που ύψωσε αλβανικές σημαίες πριν τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου - NEWS247Μάλλον υπερβολική αντίδραση (αν και δεν το διάβασα όλο). Λίγο άσχετο ίσως παράδειγμα, αλλά όλα τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών γεμάτα σημαίες άλλων κρατών είναι. Αν οι σημαίες μπήκαν για λόγους εκπαίδευσης (ζωγραφική?) και αν η τάξη είχε πολλά παιδιά από την Αλβανία, η όλη κίνηση εναντίον της εκπαιδευτικού ήταν λάθος.
Hydra Νοέμβριος 13, 2012 #6313 Νοέμβριος 13, 2012 Να μη βάζανε καμμία; Αν είναι να βάλουμε μία σημαία για τον καθένα, ας βάλουμε μία των Ολυμπιακών Αγώνων ή του Μουντιάλ να τελειώνουμε.
Guest Νοέμβριος 13, 2012 #6315 Νοέμβριος 13, 2012 Ζητώ συγνώμη και απο σένα και απο αυτούς που έκαναν like στο αρχικό σου ποστ για το γεγονός ότι σας θίγω τη νοημοσύνη Συμφωνώ στις δημοσιεύσεις σου αλλά αυτό το κομμάτι δεν συμβαδίζει με την λογική. Οι μισοί (υποθέτω) το είδαμε χιουμοριστικά και ουδεμία σχέση έχει με τη νοημοσύνη μας. Σίγουρα έπρεπε να είχε μπει στα ανέκδοτα παρά εδώ. Ακολουθεί αποτυχημένη απόπειρα τρολαρίσματος απο τον Typhonio Mentalist
Typhonios Νοέμβριος 13, 2012 #6316 Νοέμβριος 13, 2012 Οι αρχαίοι Έλληνες θα ξεχώριζαν στις μέρες μας λόγω της ευφυϊας τους | Newsbomb.gr
yanni Νοέμβριος 13, 2012 #6318 Νοέμβριος 13, 2012 ΩΧ!!!NEWS ALERTCould AMD Be For Sale? AMD Reportedly Hires J.P. Morgan To Find Buyer - Legit ReviewsExclusive: AMD hires bank to explore options - sources | ReutersSources told Reuters on Tuesday that an outright sale of the company is not a priority, and other options for AMD could include a sale of its portfolio of patents.not a priority ΟΧΙ not an option
Periklis_pap Νοέμβριος 13, 2012 #6319 Νοέμβριος 13, 2012 ΩΧ!!!NEWS ALERT Could AMD Be For Sale? AMD Reportedly Hires J.P. Morgan To Find Buyer - Legit Reviews Exclusive: AMD hires bank to explore options - sources | Reuters not a priority ΟΧΙ not an option [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] H RIM ακόμα κρατάει
ΓιαγκΤ Νοέμβριος 14, 2012 #6320 Νοέμβριος 14, 2012 Παγκόσμια καινοτομία με σύστημα επιτήρησης και επικοινωνίας "Ένα νέο επαναστατικό προϊόν ελληνικής σχεδίασης και ανάπτυξης στο τομέα των τακτικών επικοινωνιών που αλλάζει τα πάντα στην μετάδοση δεδομένων πεδίου μάχης από το επίπεδο ομάδας Πεζικού μέχρι Τάγματος, παρουσίασε σήμερα η ελληνική εταιρεία INTRACOM Defense Electronics στις εγκαταστάσεις της στο Κορωπί.Το σύστημα που άφησε άφωνους τους Ακολούθους Άμυνας (ΑΚΑΜ) των δυτικών πρεσβειών, αλλά απέσπασε και τα καλύτερα σχόλια από την ΑΚΑΜ της Ρωσίας και το ... ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Τούρκου ΑΚΑΜ, έχει κωδικοποιηθεί ως Spart@n και αποτελεί την κορωνίδα των προσπαθειών της IDE για επιτήρηση μέσω μετάδοσης σε real time της εικόνας της ομάδας μάχης ή οιασδήποτε πλατφόρμας θαλάσσιας ή εναέριας, όπως τα UAV, ασφαλή επικοινωνία και μετάδοση δεδομένων.Το Spart@n είναι ένα IP ευρυζωνικό ασύρματο σύστημα επικοινωνίας για ασφαλή μετάδοση πληροφοριών. Το σύστημα λειτουργεί στο εύρος συχνότητας 225-400MHz παρέχοντας υψηλού ρυθμό μετάδοσης πληροφοριών για συστήματα Διαχείρισης Μάχης και συστήματα Ασφαλείας Πληροφοριών για μονάδες οι οποίες βρίσκονται σε κίνηση ολοκληρώνοντας τους τακτικούς στρατιωτικούς σχηματισμούς σε ένα δίκτυο μετάδοσης δεδομένου σε αληθινό χρόνο."
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.