l2phile Νοέμβριος 9, 2012 #6261 Νοέμβριος 9, 2012 Μα ο μόνος τρόπος για να συνεχίσουμε να σωζόμαστε, είναι να συνεχίσουμε να είμαστε τσακωμένοι.[MENTION=188]yanni[/MENTION], μην πλατειάζεις. Ήδη θάβουμε δύο. Στο επόμενο μνημόνιο θα θάψουμε και τη ΓΕΝΟΠ
colt3003 Νοέμβριος 9, 2012 #6262 Νοέμβριος 9, 2012 οχι άλλη σωτηρία:Αργεντινή: Ο κόσμος στους δρόμους- Capital.grΕντιτ: Πάει το μεσημεριανό μου..... Δεν μπορώ όταν βλέπω τέτοια δράματα...http://news247.gr/eidiseis/politiki/magkoufhs_sthn_ksenitia_epeidh_den_ta_vgazei_pera.2003165.htmlΕΝΑΝ ΕΡΑΝΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!
Myralis Νοέμβριος 9, 2012 #6263 Νοέμβριος 9, 2012 Νούμερα?Ότι ορίζει το ενιάιο μισθολόγιο για όλους τους Δ.Υ..Νούμερα?0....ένα δάκρυ κύλισε από το μάτι μου.....Με την ειρωνία δεν βγάζεις τίποτα.Αυτά που κατάλαβα εγώ (μπορεί να κάνω λάθος) είναι ότι, ότι έγινε προχθές στο κοινοβούλιο με τους υπαλλήλους της πρακτικά δεν είχε να κάνει με το πόσα θα πέρνουν, αλλά ποιους θα τους δίνει τα λεφτά. Αλλά αυτό απλά δεν μπορούσε να αλλάξει εξαιτίας άλλων κανονισμών που έχουν να κάνουν με την Βουλή.Τα ΜΜΕ βέβαια θα αφήσουν να εννοηθεί "Διαμαρτηρήθηκαν γιατί τους έκοβαν χρήματα από τα ΠΟΛΥ περισσότερα που έτσι και αλλιώς πέρνουν", το οποίο εν μέρη είναι ψέματα.Ο σκοπός? Προφανής, και 100% επιτυχημένος. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτό και μισιόμαστε για αυτό.Αν τους κόψουν τα "προνόμια", μετά τι θα λέμε?"Α!! Οι στρατιωτικοί!! Γιατί πληρώνοντε όσο οι Δ.Υ. αφού δεν έχουμε πόλεμο, άρα ξύνοντε όλη μέρα, να τους τα κόψουμε τα λεφτά!"(αυτό εκτός από παράδειγμα, είναι και απάντηση στον Κασιδιάρη (στην κόντρα του με τον Άδωνη) και στον [MENTION=1167]colt3003[/MENTION] , πάρε μετά συζητήσεις επί συζητήσεων και τα μάτια αλλού αντί για το μνημόνιο 3.5 ή 4..)[MENTION=8837]l2phile[/MENTION]Την ΓΕΝΟΠ την "έπαιξαν" ήδη όταν πήγαν να τους κόψουν και από εκεί κάτι.. Πάλι θα την παίξουν?
colt3003 Νοέμβριος 9, 2012 #6264 Νοέμβριος 9, 2012 Αυτά που κατάλαβα εγώ (μπορεί να κάνω λάθος) είναι ότι, ότι έγινε προχθές στο κοινοβούλιο με τους υπαλλήλους της πρακτικά δεν είχε να κάνει με το πόσα θα πέρνουν, αλλά ποιους θα τους δίνει τα λεφτά. Αλλά αυτό απλά δεν μπορούσε να αλλάξει εξαιτίας άλλων κανονισμών που έχουν να κάνουν με την Βουλή.Τα ΜΜΕ βέβαια θα αφήσουν να εννοηθεί "Διαμαρτηρήθηκαν γιατί τους έκοβαν χρήματα από τα ΠΟΛΥ περισσότερα που έτσι και αλλιώς πέρνουν", το οποίο εν μέρη είναι ψέματα.άρα και εν μέρει είναι αλήθεια. Αφού έχεις τις απαντήσεις, γιατί αναρωτιέσαι τι συμβαίνει ? Είναι κακό να επισημαίνεις την ανισότητα όπου αυτή υπάρχει ?Ο σκοπός? Προφανής, και 100% επιτυχημένος. Καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτό και μισιόμαστε για αυτό.Αν τους κόψουν τα "προνόμια", μετά τι θα λέμε?"Α!! Οι στρατιωτικοί!! Γιατί πληρώνοντε όσο οι Δ.Υ. αφού δεν έχουμε πόλεμο, άρα ξύνοντε όλη μέρα, να τους τα κόψουμε τα λεφτά!"(αυτό εκτός από παράδειγμα, είναι και απάντηση στον Κασιδιάρη (στην κόντρα του με τον Άδωνη) και στον [MENTION=1167]colt3003[/MENTION] , πάρε μετά συζητήσεις επί συζητήσεων και τα μάτια αλλού αντί για το μνημόνιο 3.5 ή 4..)Όπως έγραψε και ο [MENTION=188]yanni[/MENTION] , μια χαρά μπορούμε να ασχολούμαστε και με τα μνημόνια όσα και αν είναι αυτά. Επιπλέον όμως μπορούμε στην αναμπουμπούλα που προξενούν αυτά να βλέπουμε και ποιός ''λύκος'' χαίρεται. Όσο για την αποστομωτική απάντηση του Άδωνη, κάποιος θα πρέπει να του εξηγήσει για τον όρο ''λογικά άλματα'' καθώς και την επίδρασή τους στην συζήτηση...... Μαλλον όχι. Αυτός μια χαρά ξέρει. Οι αποδέκτες τέτοιου είδους ''επιχειρημάτων'' δεν ξέρουν.
Lakisss Νοέμβριος 9, 2012 Author #6265 Νοέμβριος 9, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Επεισόδιο με πυροβολισμούς κατά αστυνομικών στο Ίλιον - Ελλάδα
yanni Νοέμβριος 9, 2012 #6266 Νοέμβριος 9, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]Αναρτήθηκε ένα άρθρο με τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Μου το πάτε γύρω γύρω όπως ο αρθρογράφος στο άρθρο του defencenet.gr ή επιλέγετε να αγνοήσετε αυτά τα στοιχεία όπως το left.grΠεριμένω με αγωνία τα επόμενα σας posts όπου θα φωνάζετε για τις αδικίες στην Ελλάδα.And don't worry. Ο γιαλός είναι στραβός.
Myralis Νοέμβριος 9, 2012 #6267 Νοέμβριος 9, 2012 [MENTION=2868]Myralis[/MENTION] [MENTION=8837]l2phile[/MENTION]Αναρτήθηκε ένα άρθρο με τα προνόμια των υπαλλήλων της Βουλής. Μου το πάτε γύρω γύρω όπως ο αρθρογράφος στο άρθρο του defencenet.gr ή επιλέγετε να αγνοήσετε αυτά τα στοιχεία όπως το left.grΠεριμένω με αγωνία τα επόμενα σας posts όπου θα φωνάζετε για τις αδικίες στην Ελλάδα.And don't worry. Ο γιαλός είναι στραβός.Θα ήθελες να μας δώσεις ένα άλλο άρθρο όπου λέει για αυτά τα προνόμια? Κάποιο που να ΜΗΝ είναι copy-paste αυτό που έβαλε ο Chosen, να ΜΗΝ δημιουργήθηκε μετά την Τετάρτη (πότε πρόλαβαν και έκαναν ρεπορτάζ?) και να ΜΗΝ μπλέκει αυτά που έγιναν μερικούς μήνες πριν όπως τα παρακάτω?Μετά το σάλο που προκλήθηκε και την οργισμένη παρέμβαση του Πρωθυπουργού να μην δοθεί, οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες που έδωσαν το θέμα στη δημοσιότητα έγιναν κόκκινο πανί για τους υπαλλήλους της Βουλής. «Αλήτες δημοσιογράφοι, μας κάψατε» και «Και τώρα τι καταλάβατε; Καθάρισε ο τόπος;» έλεγαν στους δημσοιογράφους. Εξοργισμένοι οι υπάλληλοι της Βουλής κατηγορούσαν τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για «επιχείρηση στοχοποίησής» τους σχετικά με την αποκάλυψη του προκλητικού εκλογικού επιδόματος και τη συνακόλουθη απόφαση της κυβέρνησης να ακυρώσει τη σχετική απόφαση.Γιατί ναι, βολικά αυτά που λέει το άρθρο, αλλά νομίζω έχω κάθε δικαίωμα να αμφιβάλλω για την αλήθεια αυτών που γράφοντε σε ένα άρθρο που δημοσιευτηκε υπό αυτές τις συνθήκες όπως και για το αν είναι αληθεια τώρα.Κατα τα άλλα, στραβά αρμενίζουμε, γιατί μας λείπει η κριτική σκέψη μερικές φορές.
Thrael Νοέμβριος 9, 2012 #6268 Νοέμβριος 9, 2012 Δύο βουλγαρικά χωριά θέλουν να ενταχθούν στην Ελλάδα - NEWS247"Στην Ελλάδα σέβονται αυτούς που δουλεύουν τη γη. Εδώ είναι το βασίλειο της απάτης και της διαφθοράς"Όου μάι γοδ...
kadmos Νοέμβριος 9, 2012 #6269 Νοέμβριος 9, 2012 Η σκεψη του "αυτα τα κανουν για να αποπροσανατολισουν τον κοσμο ωστε να μην αντιδρασει" μου φαινεται αστεια. Εχω βαρεθει να το ακουω για οτιδηποτε συμβαινει. Απο την τσοντα της τζουλιας και τους αγωνες του ολυμπιακου μεχρι τους υπαλληλους της βουλης. Κατα τη γνωμη μου αυτοι που τα λενε περναν τους συνομιλητες τους για φυτα ή θεωρουν το μυαλο τους ανωτερο ωστε να καταλαβαινουν τα κρυφα σχεδια των κυβερνησεων.
deninho Νοέμβριος 9, 2012 #6270 Νοέμβριος 9, 2012 Δύο βουλγαρικά χωριά θέλουν να ενταχθούν στην Ελλάδα - NEWS247"Στην Ελλάδα σέβονται αυτούς που δουλεύουν τη γη. Εδώ είναι το βασίλειο της απάτης και της διαφθοράς" Όου μάι γοδ... σκέψου τι γίνεται στη Βουλγαρία δηλαδή
Hydra Νοέμβριος 10, 2012 #6271 Νοέμβριος 10, 2012 Ούτε τη δουλειά σου δεν σε αφήνουν να κάνεις σωστά πλέον. Μόνο στο crime.gr: Συνελήφθη ο νομικός σύμβουλος της HOL
minast Νοέμβριος 10, 2012 #6272 Νοέμβριος 10, 2012 Ούτε τη δουλειά σου δεν σε αφήνουν να κάνεις σωστά πλέον. Μόνο στο crime.gr: Συνελήφθη ο νομικός σύμβουλος της HOL Πολύ παράξενη είδηση, και δε βρίσκω κάπου περισσότερα στοιχεία... όλοι επαναλαμβάνουν το ίδιο. Τουλάχιστον νοιώθω ασφαλής ξέροντας ότι οι εγκληματίες είναι στη φυλακή
kuza Νοέμβριος 10, 2012 #6273 Νοέμβριος 10, 2012 17 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από συντριβή ελικοπτέρου! | DefenceNet.grμου κοπηκε η ορεξη.
HotPeanut Νοέμβριος 10, 2012 #6274 Νοέμβριος 10, 2012 in.gr - Μετά από δύο αυτοκτονίες, η Ισπανία θέλει να δυσκολεύσει τις εξώσεις από τις τράπεζες - Ειδήσεις - Κόσμος
Chosen Νοέμβριος 12, 2012 #6275 Νοέμβριος 12, 2012 Δεν πάει καλά ο κόσμοςRugby match interrupted by gun battle on adjoining pitch | World of Sport - Yahoo! Eurosport UKAccording to local reports, when a brawl broke out on the pitch one player pulled a knife on an opponent; the opponent responded by pulling a gun; at which point the knife-wielding player's team-mates all pulled out their guns too.
Alexgk Νοέμβριος 12, 2012 #6277 Νοέμβριος 12, 2012 Στους δρόμους ήταν, που ήσουν όταν είτε σε αυτό είτε στο διπλανό thread υπήρχαν.. "ενστάσεις" καπελώματος της πορείας από τον ΣΥΡΙΖΑ? Άσχετα αν τελικά νομίζω όλοι συμφώνησαν ότι δεν καπέλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ. Άσε τα σάπια λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει πρώτα τον λαό και κατεβαίνει μαζί του. Απλά μάλλον εσύ δεν ενδιαφέρθηκες να το δεις βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ σου.Άλλοι είναι που λείπουν από το πλευρό του λαού..Aν δε μπορείτε να εμπνεύσετε το λαό (όχι 1000 και 2000 άτομα) το πρόβλημα είναι δικό σας που στα λόγια είστε αγωνιστές στην πράξη βολεύεστε στα έδρανα.
yanni Νοέμβριος 12, 2012 #6278 Νοέμβριος 12, 2012 Με γεια το καινούριο σας iPhone5 Rumour: iPhone 5S trial production to start soon
Myralis Νοέμβριος 12, 2012 #6279 Νοέμβριος 12, 2012 Aν δε μπορείτε να εμπνεύσετε το λαό (όχι 1000 και 2000 άτομα) το πρόβλημα είναι δικό σας που στα λόγια είστε αγωνιστές στην πράξη βολεύεστε στα έδρανα.Ρε καλέ μου άνθρωπε, ρε χρυσέ μου, που είδες εσύ το βόλεμα τις τελευταίες μέρες? Ο λαός εμπνευσμένος είναι με ή χωρίς εμάς, (πόσος κόσμος κατέβηκε την Τετάρτη στους δρόμους?). Δεν είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ να δημαγωγήσει κόσμο, δουλειά του είναι να υποδείξει τους σωστούς στόχους. Νομίζω πως αυτό το κάνει καλά.
yanni Νοέμβριος 12, 2012 #6280 Νοέμβριος 12, 2012 Ρε καλέ μου άνθρωπε, ρε χρυσέ μου, που είδες εσύ το βόλεμα τις τελευταίες μέρες? Ο λαός εμπνευσμένος είναι με ή χωρίς εμάς, (πόσος κόσμος κατέβηκε την Τετάρτη στους δρόμους?). Δεν είναι δουλειά του ΣΥΡΙΖΑ να δημαγωγήσει κόσμο, δουλειά του είναι να υποδείξει τους σωστούς στόχους. Νομίζω πως αυτό το κάνει καλά. Περαστικά σου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.