Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=17135]sotir[/MENTION]opoulos Τίποτε δεν τελείωσε: μπορεί ο ΠτΔ να αναπέμψει το νμσχδ ως αντισυνταγματικό #wishful

τουλάχιστον δε χάνουμε το χιούμορ μας!

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Δεν είπα ότι έχω στοιχεία, είπα ότι ήμουν σίγουρος.

Ήμουν σίγουρος λόγο της ενδυμασίας τους, λόγο του τρόπου που με κοιτούσαν, λόγο των πράξεων τους και ενίοτε λόγο της παρέας τους (μπάτσοι). Πραγματικά, μερικές φορές είναι φως φανάρι...

Τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν. Τώρα αυτό εσύ υπάρχει ο κίνδυνος να το μεταφράσεις ως "Myralis κάνεις λάθος" σε συνδυασμό με κάτι στο στυλ "οι πλανήτες δεν έχουν ευθυγραμμιστεί". Σε αυτή την περίπτωση δεν κάνουμε διάλογο, αλλά παίζουμε τις κουμπάρες.

Ξανά λέω λοιπόν. Δεν αποκλείω τίποτα. Απλά δεν δηλώνω 110% σίγουρος ότι κάποιος που έχει σκοπό να φτιάξει ένα βίντεο με ασφαλίτες την ημέρα της ψηφοφορίας, θα ενδιαφερθεί και θα φροντίσει να μην κάψει μαζί με ξερά και χλωρά. Αν όλοι αυτοί ήταν ασφαλήτες, όμορφα. Αν όμως δεν του κάτσανε αρκετοί ασφαλίτες για πόζα; Βρες 5-6 νέους με κοντό μαλλί και γυαλιά - οι αριστεροί ξέρω γω είναι μακρυμάλληδες - ζούμαρε σε αυτούς και άσε την φαντασία του θεατή του βίντεο να οργιάσει (μετάφραση: να βάζει την ταμπέλα ασφαλίτης).

Στοιχεία απτά δεν έχω, η φωτογραφική μου μηχανή δεν κάνει τίποτα πέρα από τα 5 μέτρα, και σίγουρα δεν θα κατάφερνα να πάρω φωτό τον ασφαλίτη στα πολιτικά με την κουκούλα, να κρατάει την αστυνομική του ταυτότητα... Και μάλλον κάποιο τέτοιο στοιχείο θέλεις τόσο εσύ, όσο και στις μυνήσεις, αφού τα βιντεάκια με τους κουκουλοφόρους να τα λένε με τους μπάτσους που είχε βγάλει ο Λαζόπουλος κάποτε όπως και πολλά άλλα αντίστοιχα μάλλον δεν ήταν αρκετά.

Όχι δεν ζητάω έγγραφη κατάθεση και βίντεο τον ασφαλίτη και τον κουκουλοφόρο στο κρεβάτι να κάνουν τρελίτσες. Περιμένω αυτά τα βίντεο που λες ότι μάλλον δεν είναι αρκετά να τα πάρει ένα κ@λο κόμμα και να τα κάνει σημαία μέχρι να υποχρεωθεί κάποιος εισαγγελέας να τα ψάξει. Και μετά περιμένω από αυτό το κόμμα να γίνει στενός κορσές του εισαγγελέα μέχρι αυτός να βγάλει απόφαση (για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα περιμένει πότε θα ξεχαστεί το θέμα κι να το στείλει στο αρχείο).

Α, και κάτι άλλο, επειδή το βιντεάκι το πήγα και εγώ στο γρήγορο, αλλά κοιτούσα τα σημεία που δεν μιλούσαν οι σύντροφοι, αναφέρθηκαν οι ΣΥΡΙΖΑιοι σε φασίστες ή αυτό το έβαλε το left.gr?

Τρικομματική χούντα αναφέρει ο βουλευτής στην αρχή και το βιντεάκι ξεκινάει με σύνθημα περί φασισμού. Υποθέτω ότι παρερμήνευσα το σύνθημα και εντάξει, άλλο η τρικομματική χούντα και άλλο η χούντα χούντα.

τα απο πάνω είναι μπούρδες !

μέσα έξω και @@ιες τι κατάφεραν (να κάνουν μία κίνηση εντυπωσιασμού που ήταν τα ματ να τους σπάσουν άκου εκει πάνω στην βουλή !

είναι σαν να πήρες το όπλο και να πυροβόλησες την θάλασσα δηλαδή μία τρύπα στο νερό !

εδιτ

επίσης στην φωτό που είναι στην βουλή βλέπω ένα μάτσο φασίστες να χαιρετάνε φασιστικά !

Πάντως εμένα στην ψηφοφορία μου άρεσαν τα δύο μπαλαντέρ (αν κατάλαβα καλά). Δύο της ΔΗΜΑΡ απουσίαζαν. Μόλις κατάλαβαν ότι πέρασαν τα μέτρα μπήκαν μέσα και ψήφισαν παρόν. Αν δεν είχαν συγκεντρωθεί αρκετές ψήφοι τι θα ψήφιζαν άραγε;

τα απο πάνω είναι μπούρδες !

μέσα έξω και @@ιες τι κατάφεραν (να κάνουν μία κίνηση εντυπωσιασμού που ήταν τα ματ να τους σπάσουν άκου εκει πάνω στην βουλή !

είναι σαν να πήρες το όπλο και να πυροβόλησες την θάλασσα δηλαδή μία τρύπα στο νερό !

εδιτ

επίσης στην φωτό που είναι στην βουλή βλέπω ένα μάτσο φασίστες να χαιρετάνε φασιστικά !

Είναι αυτό που είπα, κανείς δεν είναι ευτυχισμένος ότι και να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα ή έξω.. Όλα είναι κινήσεις εντυπωσιασμού και τέτοια. Αλήθεια τι περίμενες να κάνει??

Όσο για το τρολοέντιτ, πρέπει να μάθεις ότι άλλο η γροθιά, άλλο το ανοιχτό χέρι..

Τα φαινόμενα μπορεί και να απατούν.

Ξανά λέω λοιπόν. Δεν αποκλείω τίποτα. Απλά δεν δηλώνω 110% σίγουρος ότι κάποιος που έχει σκοπό να φτιάξει ένα βίντεο με ασφαλίτες την ημέρα της ψηφοφορίας, θα ενδιαφερθεί και θα φροντίσει να μην κάψει μαζί με ξερά και χλωρά. Αν όλοι αυτοί ήταν ασφαλήτες, όμορφα. Αν όμως δεν του κάτσανε αρκετοί ασφαλίτες για πόζα; Βρες 5-6 νέους με κοντό μαλλί και γυαλιά - οι αριστεροί ξέρω γω είναι μακρυμάλληδες - ζούμαρε σε αυτούς και άσε την φαντασία του θεατή του βίντεο να οργιάσει (μετάφραση: να βάζει την ταμπέλα ασφαλίτης).

Καταλαβαίνω πως το λες, και ενημερωτικά σου λέω, ότι πριν τις πορείες, υπάρχουν πυγαδάκια παντού με ασφαλήτες και ΜΑΤατζήδες. Πριν την πορεία, δίπλα σε ΜΑΤατζήδες (να τα λένε μεταξύ τους), με τέτοια αμφίεση και με τα ακουστικά, ε μόνο ασφαλήτες μπορεί να είναι. Δεν είναι κάποιος φίλος του ΜΑΤατζλη που είπε να περάσει να δει τι κάνει στη δουλειά.

Ότι ήξερα για την Αθήνα, ήταν από φωτόγραφίες αφού πήγαινα στις πορείες με το μετρό, ώσπου σε κάποια μεγάλη πορεία (δεν θυμάμαι ποτε), στην Αθήνα, πήγα με έναν σύντροφο με το μηχανάκι. Μέχρι το κέντρο. Από την Ομόνοια μέχρι να αφήσουμε το μηχανάκι δεν έβλεπες κάτι άλλο παρά τέτοια πυγαδάκια.

Όχι δεν ζητάω έγγραφη κατάθεση και βίντεο τον ασφαλίτη και τον κουκουλοφόρο στο κρεβάτι να κάνουν τρελίτσες. Περιμένω αυτά τα βίντεο που λες ότι μάλλον δεν είναι αρκετά να τα πάρει ένα κ@λο κόμμα και να τα κάνει σημαία μέχρι να υποχρεωθεί κάποιος εισαγγελέας να τα ψάξει. Και μετά περιμένω από αυτό το κόμμα να γίνει στενός κορσές του εισαγγελέα μέχρι αυτός να βγάλει απόφαση (για να βεβαιωθούμε ότι δεν θα περιμένει πότε θα ξεχαστεί το θέμα κι να το στείλει στο αρχείο).

Οτιδήποτε τέτοιο βιντεάκι πριν το καλοκαίρι, θεωρείτε πλέον είναι παλιό! (λόγο διαφορετικής κυβέρνησης)

Τρικομματική χούντα αναφέρει ο βουλευτής στην αρχή και το βιντεάκι ξεκινάει με σύνθημα περί φασισμού. Υποθέτω ότι παρερμήνευσα το σύνθημα και εντάξει, άλλο η τρικομματική χούντα και άλλο η χούντα χούντα.

Με εκνευρισες που είπες "ε, φοράει γυαλιά, είναι ΧΑ φασίστας" ή όπως το είπες τέλος πάντων.

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι στο βιντεάκι είπαν για τρικομματική χούντα και για ασφαλήτες, δεν είπαν "είδαμε φασίστες ασφαλήτες"

Πάντως εμένα στην ψηφοφορία μου άρεσαν τα δύο μπαλαντέρ (αν κατάλαβα καλά). Δύο της ΔΗΜΑΡ απουσίαζαν. Μόλις κατάλαβαν ότι πέρασαν τα μέτρα μπήκαν μέσα και ψήφισαν παρόν. Αν δεν είχαν συγκεντρωθεί αρκετές ψήφοι τι θα ψήφιζαν άραγε;

Είχε βγει στην δομοσιοτητα ότι ο Ψαριανός και ο Οικονόμου αντίθετα με το κόμμα ήθελαν να ψηφίσουν ΝΑΙ.

Από πότε η υψωμένη γροθιά είναι φασιστικός χαιρετισμός;

Με εκνευρισες που είπες "ε, φοράει γυαλιά, είναι ΧΑ φασίστας" ή όπως το είπες τέλος πάντων.

Και εσύ ολίγον με τους πλανήτες. Τέτοια μυστικά δεν τα λένε. :p

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι στο βιντεάκι είπαν για τρικομματική χούντα και για ασφαλήτες, δεν είπαν "είδαμε φασίστες ασφαλήτες"

Και να μην τα είπαν έτσι αλλά γιουβέτσι, πολύς κόσμος θα τα μεταφράσει "μπάτσοι φασίστες". Anyway αν πίναμε καφέ θα είχαμε πει πολύ λιγότερα και θα είχαμε συμφωνήσει σε πολλά και γρήγορα.(σημείωση: δεν γράφω θα είχες συμφωνήσει)

Ισχύει πάντως αυτό με το μετρό, αν κατάλαβα πως το εννοούσες (έχω την εντύπωση ότι δεν ήθελες να γράψεις "δεν πήγαινα ..... μετρό"). Καταφέρνει να σου κρύψει πολλά πράγματα από την πόλη στην οποία ζεις. Κυριολεκτικά έχεις μαύρα μεσάνυχτα (όχι εσύ, γενικά μιλάω).

Όσο για το τρολοέντιτ, πρέπει να μάθεις ότι άλλο η γροθιά, άλλο το ανοιχτό χέρι..

και εσύ πρέπει να μάθεις ότι γίνεται μόνο με το αριστερό χέρι η γροθιά και όχι με το δεξί !

δεξί χέρι στον αέρα = φασίστες ! (έτσι δεν λέτε ?)

και εσύ πρέπει να μάθεις ότι γίνεται μόνο με το αριστερό χέρι η γροθιά και όχι με το δεξί !

Καλά μην περιμένεις τους πάντες να είναι εξπέρ με τους συμβολισμούς. Δηλαδή αν βάλει γκολ μια ομάδα και κάποιος ζητωκραυγάζει με την δεξιά γροθιά στον αέρα τι είναι; Φασίστας;

angry-baby-fist.jpg

Όχι.. γίνεται και με τα 2.

Κάποιος το είχε-έχει για avatar..

40742_76263.jpg

Αυτός τι είναι τώρα δηλαδή; :hehe:

attachment.php?attachmentid=53172&stc=1&d=1352331158

post-400-1416076766,4514_thumb.png

αν το πάρεις πολιτικά ναι είναι φασίστας !

αν το πάρεις ποδοσφαιρικά πανηγυρίζει το γκολ που μόλις έβαλε η ομάδα του !

εμείς επιλέγουμε τον τρόπο με τον οποίο προτιμάμε να επεξεργαστούμε το θέμα το οποίο μας προβληματίζει !

το παιδάκι στην φότο δεν μετράει γιατί είναι ξάπλα οπότε έχουμε error 404 not found this position

απάντησα απο πάνω myralhs !

τώρα για τον catlover

αυτό το πράγμα που μου πόσταρες να σχολιάσω έχει δυο χέρια όπως βλέπουμε και τα έχει στον αέρα πρέπει να είναι αριστερο-δεξιο φασίστας που σημαίνει error at political system

Εγώ πάντως στην αίθουσα όταν σηκώνω χέρι, σηκώνω παλάμη και μια άθλια αναρχίτσα μου κάνει "πολύ πάθος ε;".

Ναι, την μαμάω άλλωστε! :yes4:

Το δάχτυλο είναι για όσους δεν έχουν αυτοπεποίθηση. :p

Τελικά, και επειδή δεν έβλεπα χτές τηλεόραση, αλλά ακούω τώρα στο ράδιο. Ποιοι χειροκροτούσαν όταν ο Στουρνάρας ανακοίνωνε την εξάιρεση των υπαλλήλων της βουλής ??

[MENTION=14318]ARMAGEDDON[/MENTION] Μην μας τρελάνεις τελείως.... http://en.wikipedia.org/wiki/Raised_fist

Αποσύρεται η τροπολογία για την εξομοίωση του μισθολογίων των υπαλλήλων της βουλής με αυτές των υπολοίπων Δ.Υ. Ντου και ξύλο λέμε

Οι υπάλληλοι της βουλής έχουν μπει στο ενιαίο μισθολόγιο πάνω από ένα χρόνο, έπερναν όμως ένα +25% για τα βραδυνά, τα ΣΚ και τις αργίες. Το έκαναν καθαρά για λόγους εντυπωσιασμού αφού στο δικαστήριο θα έπεφτε ως αντισυνταγματικό.

Ο Στουρνάρας είπε ότι το πήρε πίσω για να μην ρισκάρει να απεργήσουν οι υπάλληλοι και δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο, εν τέλει οι υπάλληλοι έκαναν στάση εργασίας αλλά ψηφίστηκε κανονικά. :hehe:

Βλακείες εν ολίγης, απλά ήθελε ο Σαμαράς να περάσει στο κόσμο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύουν του υπαλλήλους της βουλής.

απλά ήθελε ο Σαμαράς να περάσει στο κόσμο ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ προστατεύουν του υπαλλήλους της βουλής.

Και τα ζώα πάτησαν την μπανανόφλουδα στρέφοντας τα βλέμματα αλλού, δημιουργώντας μίσος εκεί που δεν χρειάζεται σε μια λογική "Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα".

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.