Constandinos Νοέμβριος 1, 2012 #6061 Νοέμβριος 1, 2012 Δύο λίστες, μια αρχή. Του Γιάννη Βαρουφάκη | TVXS - TV Χωρίς ΣύνοραΗ δύσκολη περίπτωση Βαξεβάνη. Του Θέμη Τζήμα | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα
colt3003 Νοέμβριος 1, 2012 #6062 Νοέμβριος 1, 2012 Ρουκέτα Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο- Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε | iefimerida.grΤο ξέρουμε Πανούλη. Ποτέ δεν θέλατε.
yanni Νοέμβριος 1, 2012 #6063 Νοέμβριος 1, 2012 Ρουκέτα Λαφαζάνη στον Τσίπρα: Εγώ δεν κοροϊδεύω τον κόσμο- Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε | iefimerida.grΤο ξέρουμε Πανούλη. Ποτέ δεν θέλατε.Και βγαίνει και το λέει την στιγμή που κλυδωνίζεται η κυβέρνηση και απειλείται η συνοχή της. Γιατί; Για τον ίδιο λόγο που κάνανε δηλώσεις που φοβίζανε/μπερδεύανε τον κόσμο πριν την δεύτερη εκλογική αναμέτρηση. Διότι δεν θέλουν να βρεθούν σε μια κυβέρνηση χωρίς λεφτά στην τσέπη. Όλοι περιμένουν την δόση.Ο άνθρωπος έδωσε διευκρινήσειςΛαφαζάνης : "είναι σαφές ότι μπορεί να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ" | AlfaVita - Εκπαιδευτικό Ενημερωτικό Δίκτυοπροσωπικά δεν με πείθουν, είμαι απολύτως βέβαιος ότι αν η δόση έρθει στην Ελλάδα και μάλιστα σε λογαριασμό που δεν θα είναι κλειδωμένος από τους ξένους, όχι απλά θα νιώθει έτοιμος να κυβερνήσει, αλλά θα το φωνάζει ποιο δυνατά και από τον Τσίπρα.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=oxN7SDakiVk]Antipas - Gia ta lefta - YouTube[/ame]
Typhonios Νοέμβριος 1, 2012 #6064 Νοέμβριος 1, 2012 Oι ραγιάδες όπως πάντα είναι απών, ρε η Ουγγαρία έχει κοχόνες σε λέω:Και η Ουγγαρία στο South Stream | DefenceNet.gr
yanni Νοέμβριος 1, 2012 #6065 Νοέμβριος 1, 2012 Nooz.gr : Εκτός ΠΑΣΟΚ (και) η Μ. ΞενογιαννακοπούλουΗ τελευταία ευκαιρία των ΠΑΣΟΚων να πουν όχι σε ένα μνημόνιο και να ελπίζουν μελλοντικά ότι θα τους δεχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ στις αγκαλιές του. Όσοι μείνουν και ψηφίσουν λογικά μετά την διάλυση του ΠΑΣΟΚ θα πάνε στην ΝΔ.
acct Νοέμβριος 1, 2012 #6066 Νοέμβριος 1, 2012 Σιγά τα προβλήματα... Να σοβαρό πρόβλημα (link is SFW. Embedded video, not so much):Βίντεο-Σοκ: Αστυνομικός δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε πωλήτριες - NEWS247
HotPeanut Νοέμβριος 1, 2012 #6067 Νοέμβριος 1, 2012 in.gr - To MegaUpload επιστρέφει, η ευθύνη για τα upload στους χρήστες - Τεχνολογία - Ειδήσεις
Chosen Νοέμβριος 1, 2012 #6068 Νοέμβριος 1, 2012 Σιγά τα προβλήματα... Να σοβαρό πρόβλημα (link is SFW. Embedded video, not so much):Βίντεο-Σοκ: Αστυνομικός δείχνει τα γεννητικά του όργανα σε πωλήτριες - NEWS247 χαχα το "όργανο"!
Chosen Νοέμβριος 1, 2012 #6069 Νοέμβριος 1, 2012 Έχουμε κανέναν γνωστό που να είναι στην Αμερική τέλος Νοεμβρίου (Thanksgiving);Dell Black Friday 2012 ad leaks | ZDNet
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6071 Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.
Galioni Νοέμβριος 2, 2012 #6072 Νοέμβριος 2, 2012 Η απάτη της οικολογίας (βίντεο) | DefenceNet.gr[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xV_vOAmrm-Y]Η Μεγάλη Απάτη για την Υπερθέρμανση Μέρος 1ο. - YouTube[/ame]
Indiko_Xoiridio Νοέμβριος 2, 2012 #6073 Νοέμβριος 2, 2012 Αυτό για την υπερθέρμανση νομίζω αποδείχτηκε ότι είναι fake... δεν θυμάμαι όμως που το είχα διαβάσει..
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6074 Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.Κάτι παρόμοιο δεν είχε βγει και πριν λίγο καιρό; Μάλλον δεν έπεισε πολύ εκείνο και είπαν να το ανασκευάσουν.Φυσικά και κατακρίνω όποια τέτοια συμπεριφορά, αλλά δεν μου κάνει για legit.
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6075 Νοέμβριος 2, 2012 Ναι δεν είναι το πρώτο περιστατιτικό, και σίγουρα δε θα ναι το τελευταίο.
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6076 Νοέμβριος 2, 2012 "Οι επιβάτες του λεωφορείου ήταν αμίλητοι και στο δρόμο δεν έδινε κανείς σημασία. Κοιτούσαν μόνο, κι εγώ είχα τρελαθεί."Εγώ που (καλώς ή κακώς) ψήφισα ΧΑ, θα διαμαρτυρόμουν. Μάλλον ΟΛΟΙ οι επιβάτες ήταν υπερακραίοι ΧΑυγίτες. Δεν εξηγείται αλλιώς.
DJD Νοέμβριος 2, 2012 #6077 Νοέμβριος 2, 2012 Δεν είναι θέμα να σαι χρυσαυγίτης ή όχι, το θέμα είναι ότι ο κόσμος έχει γίνει παθητικός, φοβάται και δεν αντιδράει σε τίποτα.
l2phile Νοέμβριος 2, 2012 #6078 Νοέμβριος 2, 2012 Το άρθρο όμως σε κατευθύνει να δεις πόσο ρατσιστές είναι οι Έλληνες και όχι πόσο παθητικοί έχουμε γίνει. Τέλοσπαντων...Όσο για την παθητικότητα...για να μην γίνουμε "ρόμπα" (έτσι νομίζουμε τουλάχιστον) μας εκμεταλλεύονται σε υπηρεσίες, εταιρείες και δεν λέμε τίποτα, θα γίνουμε ρόμπα για τον συνάνθρωπο;
yanni Νοέμβριος 2, 2012 #6079 Νοέμβριος 2, 2012 http://www.exandasdocumentaries.com/gr/news/interesting-articles/323-leoforeia-mono-gia-ellinesΕίναι κατηφόρα μέχρι τον απόλυτο πολιτισμικό πάτο, δεν αργούμε πολύ να φτάσουμε.Δεν το διάβασα όλο αλλά έχω να σου πω πολλές ιστορίες για οδηγούς λεωφορείων. Και μιας και υποθέτω ότι το άρθρο θέτει θέμα ρατσισμού και εθνικισμού, την μάνα μου - που δεν είναι μαύρη και δεν φοράει μαντίλα - δεν της επέτρεψαν να ανέβει σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ διότι πριν από κάποια εθνική εορτή - δεν θυμάμαι ποια, πάνε 1-2 χρόνια - έκανε το λάθος να αγοράσει μια Ελληνική σημαία της οποίας το κοντάρι ήταν 1,5 μέτρο. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΛΕΟΦΩΡΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. θα μου πεις ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΑΣ, που τους βρίζει, αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Το ότι είχε ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ.Να υποθέσω ότι ο οδηγός ήταν κάποιος αριστερός ανθέλληνας; Όχι δεν μπαίνω σε αυτό τρυπάκι.Αυτά τα άρθρα είναι γελοία και σκοπό έχουν τον φανατισμό και τον διχασμό.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.