Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

[MENTION=129]Chosen[/MENTION]

Ρίξε μια ματιά και στην ιστοριούλα που ανέφερε μερικά posts ποιο πίσω ο [MENTION=23]DJD[/MENTION]. Στην ίδια λογική η αφήγηση, αλλά από το αντίπαλο στρατόπεδο.

http://www.thelab.gr/1063374188-post6006.html

Πραγματικές ίσως ειδήσεις που 20 χρόνια πριν θα αντιμετωπίζονταν ποιο ψύχραιμα, σήμερα στολίζονται με σάλτσες και γίνονται σημαίες μιας καταστροφικής λογικής.

Επειδή δεν διάβασα το link ΚΑΘΟΛΟΥ στο θέμα με την Αλβανίδα να κάνω μια ερώτηση προς όποιον τον διάβασε. Αναφέρεται τι κάνανε οι άλλοι 139 γονείς αλλοδαπών μαθητών; Φώναζαν και αυτοί "πάρτε τα παιδιά σας και φύγετε"? Αν όχι τότε θα έλεγα ότι τα ποσοστά, 1 τρελή ανάμεσα σε 140, είναι μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

Ωχ με έπιασες, δεν βρίσκω ποστ σου που να το υποστηρίζεις αυτό.. Απλά ΠΟΛΛΑ ποστ σου είναι υπέρ της Χ.Α. και κατά της Αριστεράς /ΣΥΡΙΖΑ / whatever, εκτός αν αυτό δεν είναι υπέρ της..

Κάνεις λάθος Αυτό που υποστηρίζω είναι αυτόν που ασκεί αντιπολίτευση όση και αν είναι αυτή. Στο συγκεκριμένο ποστ που απομόνωσες, θεωρείς και εσύ ότι δεν πρέπει να ασκηθεί δίωξη σε αυτούς που είναι υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο ζήτημα ? Φταίει η ΧΑ αν κανένας άλλος δεν ασχολήθηκε με το συγκεκριμένο ζήτημα ? Αλλά ξέρω... ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα μαζεύει στοιχεία για να τους ταράξει στη νομιμότητα, κάποια στιγμή στο μέλλον. Και για να συνοψίσουμε: ΕΓΩ απαιτώ αντιπολίτευση, και όχι συγκάλυψη. Από όπου έρχεται αυτή (η αντιπολίτευση) είναι καλώς δεχούμενη.

Που το δείχνει ο ΣΥΡΙΖΑ? Δώσε μου μια ακράια θέση μας. Μήπως έχεις μείνει στο 2007 που δεν το έδειχνε (γιατί δεν ποτέ δεν ήταν άκρο) απλά του φόρτωναν κουκουλοφόρους, φωτιές ζημιές και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς?

Θα εκπλαγείς αν μάθεις τι υπάρχει πιο αριστερά από τον ΣΥΡΙΖΑ, άπειρα γκρουπούσκουλα με "καθαρή" ιδεολογία που αναλώνοντε στο τίποτα, αλλά ακόμα και αυτά δεν είναι Άκρο! Άκρο είναι κάτι που θέλει ακραίες καταστάσεις, Αναρχία για παράδειγμα..

Η θεωρία των άκρων, φτιαγμένη από το σύστημα, είναι για να εξομοιώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χ.Α για να την βγάλει καθαρή το κέντρο (αυτοί ή όχι ακραίοι που είναι υπευθυνοι για την καταστροφή της χώρας, και γεννησιουργοί ΟΛΩΝ των ακραίων καταστάσεων της).

Τώρα πως πάνε να θεωρήσουν άκρο τον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και δεν θα αρχίσω εδώ τις πολιτικές φανφάρες..

Από την εποχή του Αμυρά (τον θυμάσαι αυτόν ?) μέχρι και του Τσίπρα που παρακαλούσε να γίνουμε Αργεντινή, βλέπουμε στις τάξεις σας ανθρώπους που υπερασπίζονται την τρομοκρατία, ανθρώπους που επικροτούν τα έκτροπα όπως τα Δεκεμβριανά (τους προσάπτουν και τον γλαφυρό χαρακτηρισμό ''ξεσηκωμός''), καθώς και άλλους που ανακοινώνουν κατάληψη δημοσίων κτηρίων. Θές μήπως να σου υπενθυμίσω τις θέσεις σας για τα Εθνικά ζητήματα και την αυτοδιάθεση των Μακεδόνων ή των μουσουλμάνων στη Θράκη ?? Δεν είστε μόνο ακραίοι λοιπόν. Είστε και επικίνδυνοι.

Με τον αστυνομικό των 3.60 κανείς δεν έχει θέμα, με τα τσογλάνια των ΜΑΤ που ανοίγουν κεφάλια, όλοι έχουν θέμα, τώρα για τους αστυνομικούς που πόσταρες τις προάλες και "ακούγανε κακές λεξούλες", ε σόρρυ, αλλά ήταν γελοίο...

Περί φόβου μεταναστών, ψέμα.. Το θέμα είναι να μην τους μισείς, και να μην θέλεις να τους σκοτώσεις, και εγώ τους φοβάμαι και το δηλώνω καθαρά..

Ας διαφωνεί όσο θέλει κανείς στην "γραμμή" του κόμματος, λες ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει άχτι το 70% που δεν τον ψήφισε?

Είναι σαν να λες ότι νοιάζεται μόνο για τους ψηφοφόρους του, ε σόρρυ, αλλά δεν είναι τσογλανοκόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ "Δεν με ψήφισες, άντε πνίξου"..

Αν θες πράγματι να δείξεις ότι νοιάζεσαι για όλους τους ανθρώπους (και όχι μόνο για όσους σου είναι συμπαθείς) θα πρέπει να αναγνωρίσεις ότι και τα ΜΑΤ για 3,60 εργάζονται και ζουν. Αν νομίζεις πως κάπου παρανομούν, η νόμιμη οδός είναι η δικαιοσύνη και όχι η βεντέτα. Άμα σου αρέσουν οι βεντέτες να είσαι και εσύ πρόθυμος να γίνεις θύμα μιας άλλης κάποτε. Αν δε σου αρέσει η οδός που έχει διαλέξει το κράτος που αποφασίσαμε όλοι είναι ο νόμος.

Επιπλέον αν θες όντως να κρατάς ίσες αποστάσεις από όλους, τότε θα πρέπει να εξετάζεις μια καταγγελία ανεξάρτητα από που προέρχεται. Και οι μπάτσοι ξέρεις έχουν δικαιώματα όντας άνθρωποι. Αν τώρα εσένα δεν σου αρέσει και σου προξενεί τον γέλωτα η καταγγελία κάποιου που δεν είναι του σιναφιού σου, τότε μου επιβεβαιώνεις το ότι κατά τα άλλα είστε υποκριτές, και οι εξαγγελίες σας για ανθρώπινα δικαιώματα είναι κάλπικες.

Πολιτικές ''όλοι είμαστε ίσοι, εκτός από κάποιους που είναι πιο ίσοι από τους άλλους'' (από τη φάρμα των ζώων) εμένα δεν μου αρέσουν.

Δεν το ξέρω αυτό (δεν το έχω ψάξει), αλλά μια καλή αρχή μπορεί να είναι το στοπ των κυκλωμάτων λαθρεμπόρων, μετά ίσως και να αρχίσουν οι έλεγχοι στα σύνορα. Και όταν λέω έλεγχος εννοώ έλεγχος, τόση τεχνολογία υπάρχει, πολύ πιο φθηνή από ναρκοπαίδια και φράκτες.

Οχι απλά δεν το έχεις ψάξει αλλά έχεις και μια ωραιοποιημένη εικόνα για να απαλύνεις την άγνοιά σου. Μιλάς για κυκλώματα λαθρέμπορων (δουλεμπόρων εννοείς), λιμενικούς που τα παίρνουν και έλεγχους στα σύνορα, και όλα ΟΚ. Αμ δε !! Κατ' αρχήν οι ντόπιοι δουλέμποροι ασχολούνται με την προώθηση των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη και όχι την εισαγωγή τους στην Ελλάδα. Για το ίδιο πράγμα εξαρθρώθηκε μια σπείρα που είχε και 3 λιμενικούς μέλη στην Πάτρα.

Από εκεί και πέρα ο δουλέμπορος που μας καίει, και το ευχολόγιό σου μας είναι άχρηστο, είναι ο Τούρκος και το κατά τόπους υποκατάστημα σε κάθε χώρα που μας στέλνει κόσμο: Ο δουλέμπορος που είναι στο Μπαγκλαντές, ο δουλέμπορος που είναι στο Πακιστάν, ο δουλέμπορος που είναι στο Σουδάν κ.ο.κ Για αυτούς τους δουλεμπόρους Κανένας δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Ούτε και ο ΣΥΡΙΖΑ. όποτε όλα τα αλλα είναι σαχλαμάρες και χορτάρι για να ησυχάζει το πόπολο πως θα του δώσετε λύση. Η κατάσταση που θα βρεθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μόλις κυβερνήσει (και το εύχομαι ειλικρινά για να καθαρίσουμε μαζί σας) είναι μια στρατιά από κόσμο που θα περνάει τα χερσαία σύνορα περπατώντας (και δεν θα μπουν από την είσοδο ξέρεις) ή θα σκυλοπνίγεται κάπου στο Αιγαίο. Και εκεί ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ δεν θα βρείτε κανένα δουλέμπορα αφού αυτός θα βρίσκεται μερικές χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά. Και εδώ πάλι σε ρωτάω: ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ?

Link to comment
Share on other sites

Έγραψα ότι δεν πρέπει να δίνουμε βαρύτητα σε κάθε βλάκα και μου έγραψες ολόκληρο σεντόνι, αδιαφορώντας για το νόημα της φράση μου.

Αν έγραφα ότι πρέπει να δίνουμε βαρύτητα, θα μου έγραφες τη Δομή;

Γενικά ναι, ισχύει αυτό που λες Γιάγκο...

Όμως κάποιες φορές πρέπει να "σπας τη σιωπή" ... έχουμε γίνει με όλα αυτά που ακούμε κυνικοί όμως άμα το παρακάνεις με την απαξίωση, απαξίωση = σιωπή , σιωπή = ανοχή ;)

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

ΧΑΧΑΧΑ...

Μα... επιτέλους λογική? Πλέον τη λογική πρέπει να την προστατεύει η WWF... είδος προς εξαφάνιση :p

[MENTION=23]DJD[/MENTION] : πιστεύω πως συμφωνείς μαζί μου εδώ ... ;)

ps http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20110415000937AAaXJWx

Έγινε επεξεργασία από kreach
Link to comment
Share on other sites

Athens, today: [...]

Πάτρα.

:wassat:

Επίσης εδώ λέει ότι έγινε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας...

Και τέλος δεν ξέρω από που κάνεις quote το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά (όπως άκουσα και στις ειδήσεις) εδώ λέει ότι ο ίδιος καταγγέλει τον εργοδότη του, όχι την ΧΑ.

Το λοιπόν, δεν κατάλαβα γιατί παρέθεσες ότι παρέθεσες...

Link to comment
Share on other sites

:wassat:

Επίσης εδώ λέει ότι έγινε στα Αμπελάκια Σαλαμίνας...

Και τέλος δεν ξέρω από που κάνεις quote το συγκεκριμένο κείμενο, αλλά (όπως άκουσα και στις ειδήσεις) εδώ λέει ότι ο ίδιος καταγγέλει τον εργοδότη του, όχι την ΧΑ.

Το λοιπόν, δεν κατάλαβα γιατί παρέθεσες ότι παρέθεσες...

Από κάποιον γνωστό στο Μόντρεαλ. (fb)

Το παρέθεσα σαν είδηση. Προφανώς κάποιος από όλους εμάς δίνει λάθος στοιχεία, αλλά δεν μπορώ να πω ότι τώρα που μου έδειξες αυτά βρήκα και την ορθή αφήγηση των γεγονότων. Ας το ψάξει ο καθένας περεταίρω λοιπόν.

Link to comment
Share on other sites

Έχει να πέσει κλάμα...

Apple lose iPhone name in Mexico, revise statement in UK - GSMArena.com news

Apple's courtroom troubles cast gloomy shadow on a day that should've been remembered for the launch of the iPad mini.

Apple fought in court against Mexican telecom iFone over similarly sounding names. Arrogance or ignorance, Apple didn't have much of case there, as the iFone trademark was registered four years before the first records of the iPhone name.

So, not only have Apple lost in Mexico but iFone is now countersuing Apple for infringement claiming damages to the amount of 40% of all iPhone sales in Mexico to date.

Ούτε σάλιο λέμε :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αμερικανικός Τύπος "Στρατηγική ήττα των ανταρτών στο Χαλέπι επισπεύδει την επέμβαση"

"Για συντριπτική ήττα των ισλαμιστών ανταρτών στην τελευταία γενική έφοδό τους στις 25 Οκτωβρίου στο Χαλέπι, εξέλιξη που πυροδοτεί πλέον την επέμβαση των δυτικών στην Συρία, αναφέρεται η εβδομαδιαία αμερικανική εφημεριδα World Τribune της Ουάσιγκτον η οποία έχει πολύ καλή πληροφόρηση από το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ.

"Ο συριακός Στρατός δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στη μάχη" είπε πηγή που κατέγραψε την μάχη στην εφημερίδα. "Η ήττα προήλθε από Κούρδους, Χριστιανούς, ακόμα και Σουνίτες (!) που μισούν τους αντάρτες περισσότερο από τον Άσαντ".

"Η Τουρκία και οι δυτικοί σύμμαχοί τους πρέπει να πάρει δύσκολες αποφάσεις στις επόμενες εβδομάδες ειδικά εάν πρέπει να κρατήσει 250. 000 στρατιώτες στα συριακά σύνορα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Αυτά τα στρατεύματα έχουν χαμηλό ηθικό καθώς περιμένουν μέσα στο κρύο και την βροχή για κάτι να συμβεί"

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.