Typhonios Οκτώβριος 13, 2012 #5601 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Troll post ήταν. Φάε καμία πίτσα να χαλαρώσειςΟι αποκρουστικές συνιστώσες της κοινωνικής παρακμήςΟΠΑΠ, γαργάρα:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I&feature=related]Χρυσαυγίτης Ουγκ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 13, 2012 #5602 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Δε μπορώ να σε παρακολουθήσω. Αφού τα έδωσαν πριν λήξουν, ποιο είναι το πρόβλημα; Τώρα θα μπορούν να τα δίνουν και λίγο μετά. Θεώρησε ρητορική την ερώτηση - μη νοιώσεις υποχρεωμένος να μου απαντήσεις.Όπως και νά 'χει, υποψιάζομαι πως ό,τι δείκτες και να σου έδειχνα (καλούς ή κακούς), εσύ θα κοίταγες το δάχτυλό μου και θα επαναλάμβανες τη γνώμη σου. Αυτό κάνουν συνήθως όσοι αισθάνονται την ανάγκη να αναφέρουν το Σημίτη σε μια συζήτηση για τη διατροφή (κι εγώ κουκιά σπέρνω). Όμως, τα στοιχεία είναι εκεί για όσους προτίθενται να τα κοιτάξουν. Εν τέλει, δε χρειάζεται να αντιληφθείς τι προβλήματα προσπαθεί να λύσει αυτή η ρύθμιση. Αν έχεις ενστάσεις, μην αγοράσεις ποτέ από τα "ληγμένα" και πάμε παρακάτω.Ενώ έχουν το δικαίωμα να τα πουλήσουν , θα τα χαρίσουν!! Μάλιστα το μάθαμε και αυτό.Δυστυχώς τα συμπεράσματα από την πραγματική ζωή δεν καταρρίπτονται με σελίδες στοιχείων από το διαδίκτυο και το "δάχτυλο" από την εποχή Σημίτη είναι ότι οι δείκτες συνήθως είναι κατασκευασμένοιΣυχώρα με αφέντη για την μικρόνοια που με εμποδίζει να αντιληφθώ και την αυθάδεια που με εμποδίζει να ασπασθώ τις ιδέες σου. Έχω ενστάσεις για την ρύθμιση αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 13, 2012 #5603 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Microsoft Windows 8 Prices and Packaging Revealed - X-bit labsWindows 8 32-bit or 64-bit version OEM - $99.99Windows 8 Pro 32-bit or 64-bit version OEM - $139.99Windows 8 Pro Pack (product key only, upgrades Windows 8 to Windows 8 Pro) - $69.99 (original price - $99.99) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 13, 2012 #5604 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 (edited) Πολλές αλήθειες λέει το αρθράκι ασχέτως αν γέρνει ποιος κάποια πλευρά - αν γέρνει, αλλά ποιο συγκεκριμένα το like πάει για το παρακάτωΌχι μωρέ, δεν γέρνει το αρθράκι, έχει ήδη πάρει 4-5 τούμπες προς τα δεξιά.Βασικά η προσπάθεια κατανόησης της άλλης πλευράς θεωρείται συνώνυμο της υποχώρησης και αποδοχής ότι η άλλη πλευρά έχει δίκιο. Αποδοχη της ήττας. Άλλωστε δεν μιλάμε για διάλογο και ανταλλαγή απόψεων, αλλά για πόλεμο απόψεων.Κατανόηση της άλλης πλευράς? Για ποια κατανόηση μιλάς? Θεωρώ ότι κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ τα λεγόμενα της άλλης πλευράς, βασιζόμενος σε αυτά που οι ίδιοι λένε. Και φυσικά διαφωνώ μαζί τους.Η άλλη πλευρά όμως δεν πράττει με τον ίδιο τρόπο, αφού συνεχίζει να βγάζει συμπεράσματα όχι με βάση την λογική και αυτά που λέμε εμείς, αλλά με βάση αυτά που τους ταϊζουν.Και αν αυτό ακούγεται άκρως εγωκεντρικό και αλαζονικό, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια.Δεν θα φέρω για παράδειγμα την κουβέντα που είχαμε λίγο πριν με τον LL_NEO, που είναι πεποισμένος για κάτι που απλά δεν ισχύει (με επιχειρήματα απάντησα νομίζω εκεί), αλλά θα φέρω την κόντρα μεταξύ Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ.Η δικιά μου πλευρά, είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για φασίστες και νεο-ναζί, με όλες τις σημασίες της λέξης και με ότι αυτό συνεπάγεται. Το λέω μόνο γιατί το αναπαράγουν οι φίλοι μου? Οχι! ο ένας βουλευτής έχει το "Sieg Heil" tattoo, o άλλος έχει φωτό με μπλουζάκι με όλα τα σύμβολα των SS, χαιρετούν ναζιστικά (και μην ακούσω παλαβομάρες για Απόλλωνα, νομίζω πως είστε Χριστιαννοί! ε?) Λένε ψέματα (τελικά στον Απόλλωνα πιστευουν ή στο Χριστό?) ανάλογα με το που φυσάει καλύτερα, και το προηγούμενο ποστ έδειχνε την διπλότητα τους. Το μένος τους για τους αλλοδαπούς είναι γνωστό, όπως και τους ομοφυλόφιλους (τι δεν είδατε το βιντεάκι)? Ενώ οι τακτικές τους αυτό καταδυκνείουν! Τα βλέπω αυτά, όπως και εσείς, τα κατανοώ και φυσικά αντιδρώ.Επίσης λέμε ότι είναι πιόνια του συστήματος, αυτό ακόμα μένει να αποδειχθεί σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά όχι ότι δεν φαίνεται ήδη.Ποιος φταίει για τους μετανάστες κατά την ΧΑ? ο ΣΥΡΙΖΑ! (what? ο ΣΥΡΙΖΑ τους άφησε να μπουν? ή ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να μην παρθούν μέτρα?). Τι κάνουνε εναντίον της Κυβέρνησης? τίποτα.. είπανε έναν "κλέφτες" στην βουλή και σηκώθηκαν και έφυγαν... Που "πολέμησαν" την κυβέρνηση? Πουθενά! Τι είπαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τότε που μπήκαν στην Βουλή? Τίποτα! Απλά συνεχίζουν να πολώνουν εναντίον αλλοδαπών, βγάζοντας πάντα λάδι τον Έλληνα παράνομο.Η δικιά τους πλευρά, είναι πεποισμένη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λαθρολάγνοι και ανθέλληνες. Ακόμα βέβαια, δεν μας έχουν πει από που προκύπτει αυτό (εκτός από την ανάγκη τους να πολωθούν εναντίον κάποιου, να συσπειρωθούν γύρω από μία γαλανόλευκη σημαία για να μην νιώθουν μειονεκτικά).Ας πάμε στο πρώτο, (και ας ξεχάσω λίγο την αναφορά τους σκέτο σαν "λάθρο"), δεν έιμαστε λαθρολάγνοι, είμαστε ανθρωπιστές, σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου, αν είναι κάποιος εδώ παράνομα ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ αυτούς τους ανθρώπους.Το ότι οι ευρωπαικοί νόμοι σχεδόν μας απαγορευουν να τους στείλουμε πίσω αλλά επιτρέπουν στους ευρωπαίους να στέλνουν τους μετανάστες τους στην χώρα εισαγωγής τους στην Ευρώπη(στην Ελλάδα συνήθως), είναι γεγονός που μόνο η Αριστερά έχει καταδείξει σαν πρόβλημα. Αν οι μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, παραβούν κάποιο νόμο ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να εφαρμοστεί η δικαιοσύνη, επίσης ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και άσχετα από το τι έκανε, πρέπει να του συμπεριφερθούν όπως θα συμπεριφέροταν και σε οποιονδήποτε Έλληνα παραβάτη.Που φαίνεται λοιπόν η λαγνεία? Ακόμα δεν έχω καταλάβει.Ας δούμε και το δευτερο, Ανθέλληνες.. δεν έχω να πω πολλά, προκαλώ οποιονδήποτε εδώ μέσα να μου πει ΜΙΑ θέση του ΣΥΡΙΖΑ που καθαρά στρέφεται εναντίον της πατρίδας, της Ελλάδας ή του Έθνους.Θέσεις οι οποίες υπάρχουν απλά και μόνο για να διευκολύνουν την ζωή Ελλήνων αλλόθρησκων, ή για να αποφευχθεί η πόλωση (και ο πόλεμος) με τους γείτονες μας, είναι μάλλον καλές για την Ελλάδα εφόσον δεν χαρίζουν κάτι δικό μας στους γείτονες, και δεν θα τις πάρω υπόψιν μου σαν "ανθελληνικές". Άντε λοιπόν, go on... Από την άλλη, οι ίδιοι οι εθνικιστές, τίποτα δεν είπαν για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα και την δουλοπρέπεια του Σαμαρά.Βλέπεις λοιπόν [MENTION=188]yanni[/MENTION] τι εννοώ? Τι διάλογο να κάνω με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα? Τι να πω με άτομα που αρνούντε να σκεφτούν και καταφευγουν σε τρολο-τσιτάτα του τύπου "για όλα φταίει η Αριστερά"? Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 13, 2012 #5605 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Αυτό το "η άλλη πλευρά έχει πρόβλημα" μου έκατσε στο λαιμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 13, 2012 #5606 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Αυτό το "η άλλη πλευρά έχει πρόβλημα" μου έκατσε στο λαιμό.Μία από τις δύο έχει, δεν γίνεται και οι δύο να έχουμε δίκιο. Γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 13, 2012 #5607 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Όχι μωρέ, δεν γέρνει το αρθράκι, έχει ήδη πάρει 4-5 τούμπες προς τα δεξιά.Λέει πολλά σωστά πράγματα ασχέτως αν μιλάει για ορθόδοξους και αριστερούς ταλιμπάν, αλλά ξεχνάει την ΧΑ στις αναφορές του.Κατανόηση της άλλης πλευράς? Για ποια κατανόηση μιλάς?Και εδώ έχουμε το πρόβλημα. Η άλλη πλευρά ζει στην ίδια χώρα με σένα. Το σκέφτηκες ποτέ αυτό;Θεωρώ ότι κατανοώ ΠΛΗΡΩΣ τα λεγόμενα της άλλης πλευράς, βασιζόμενος σε αυτά που οι ίδιοι λένε. Και φυσικά διαφωνώ μαζί τους.Δικαίωμά του καθενός να διαφωνεί, αλλά πως εννοείς ότι κατανοείς την άλλη πλευρά?Η άλλη πλευρά όμως δεν πράττει με τον ίδιο τρόπο, αφού συνεχίζει να βγάζει συμπεράσματα όχι με βάση την λογική και αυτά που λέμε εμείς, αλλά με βάση αυτά που τους ταϊζουν.Αχά η λογική είναι σε αυτά που λέτε εσείς κι η άλλη πλευρά είναι πρόβατα. Κατανόηση επιπέδου "Ελληνικό ποδόσφαιρο". ΟΚ.Και αν αυτό ακούγεται άκρως εγωκεντρικό και αλαζονικό, δεν σημαίνει ότι δεν είναι αλήθεια.Όχι καλέ "εγωκεντρικό και αλαζονικό" τι λες τώρα; (εδώ την ειρωνεία την χρειάζεσαι, την έχεις ανάγκη και ας μην θέλω να σε προσβάλω). Και ναι μπορεί και να μην είναι αλήθεια.Δεν θα φέρω για παράδειγμα την κουβέντα που είχαμε λίγο πριν με τον LL_NEO, που είναι πεποισμένος για κάτι που απλά δεν ισχύει (με επιχειρήματα απάντησα νομίζω εκεί), αλλά θα φέρω την κόντρα μεταξύ Χ.Α. και ΣΥΡΙΖΑ.Και ο [MENTION=48]LL_NEO[/MENTION] θα έχει τα επιχειρήματά του ασχέτως αν αυτά είναι όχι συνδεδεμένα με την λογική αλλά το σανό που τον ταΐζουν. Αλλά άσε τον LL_NEO, αυτός είναι χορτοφάγος, τώρα μιλάμε οι δυο μας, οι κρεατοφάγοι.Η δικιά μου πλευρά, είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για φασίστες και νεο-ναζί, με όλες τις σημασίες της λέξης και με ότι αυτό συνεπάγεται. Το λέω μόνο γιατί το αναπαράγουν οι φίλοι μου? Οχι! ο ένας βουλευτής έχει το "Sieg Heil" tattoo, o άλλος έχει φωτό με μπλουζάκι με όλα τα σύμβολα των SS, χαιρετούν ναζιστικά (και μην ακούσω παλαβομάρες για Απόλλωνα, νομίζω πως είστε Χριστιαννοί! ε?) Λένε ψέματα (τελικά στον Απόλλωνα πιστευουν ή στο Χριστό?) ανάλογα με το που φυσάει καλύτερα, και το προηγούμενο ποστ έδειχνε την διπλότητα τους. Το μένος τους για τους αλλοδαπούς είναι γνωστό, όπως και τους ομοφυλόφιλους (τι δεν είδατε το βιντεάκι)? Ενώ οι τακτικές τους αυτό καταδυκνείουν! Τα βλέπω αυτά, όπως και εσείς, τα κατανοώ και φυσικά αντιδρώ.Και εγώ θεωρώ ότι ο πυρήνας της οργάνωσης είναι ναζιστικός, ότι υπάρχουν πολλοί που είναι απλά εθνικιστές και θεωρούν ότι η ΧΑ μάχεται υπέρ της πατρίδος όταν οι άλλοι πολιτικοί δεν το κάνουν, ότι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων τους έχει μια τάση να ψηφίζει δεξιά, όχι κατ΄ ανάγκη άκρα δεξιά και ότι μεγάλο μέρος των υπολοίπων ψηφοφόρων τους έχει χ3σμένο το δεξί-κεντρώο-αριστερό διαχωρισμό και απλά ψηφίζει το μόνο κόμμα που θεωρεί ότι ασχολείται με τα καθημερινά τους προβλήματα στην γειτονιά τους. Επιπλέον είναι το μόνο κόμμα που δεν προϋπήρχε στην βουλή με τον οποιονδήποτε τρόπο.Επίσης λέμε ότι είναι πιόνια του συστήματος, αυτό ακόμα μένει να αποδειχθεί σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά όχι ότι δεν φαίνεται ήδη.Ποιος φταίει για τους μετανάστες κατά την ΧΑ? ο ΣΥΡΙΖΑ! (what? ο ΣΥΡΙΖΑ τους άφησε να μπουν? ή ο ΣΥΡΙΖΑ είπε να μην παρθούν μέτρα?). Τι κάνουνε εναντίον της Κυβέρνησης? τίποτα.. είπανε έναν "κλέφτες" στην βουλή και σηκώθηκαν και έφυγαν... Που "πολέμησαν" την κυβέρνηση? Πουθενά! Τι είπαν για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας από τότε που μπήκαν στην Βουλή? Τίποτα! Απλά συνεχίζουν να πολώνουν εναντίον αλλοδαπών, βγάζοντας πάντα λάδι τον Έλληνα παράνομο.Βασικό το σύστημα είναι πιόνι στα χέρια τους και οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις λειτουργούν ηλίθια. Όσο για τους μετανάστες, δεν νομίζω ότι πολεμάνε τον σύριζα επειδή έμπασε τους μετανάστες στην χώρα, αλλά για τις απόψεις του στο θέμα των μεταναστών. Νομίζω το καταλαβαίνεις. Όσον αφορά αντιπολίτευση και ο σύριζα δεν πολύ ακούγεται (θεωρώ ότι θα ακουστεί μετά την δόση και αυτός, έχω εκφράσει την άποψη ότι ο περισσότερος κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει με την δόση και μετά την δόση θα εκφραστεί). Και βέβαια για το θέμα του ξεπουλήματος μην μιλάς καθόλου. Είπαμε για το IBC που το έκανε γαργάρα όλη η αντιπολίτευση και όσον αφορά τον σύριζα μας παρέπεμψες σε σελίδα στο facebook να τους στείλουμε ραβασάκι με καρδούλες. Άστα και εσύ εθελοτυφλείς μια χαρά όταν είναι για το κόμμα σου.Η δικιά τους πλευρά, είναι πεποισμένη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι λαθρολάγνοι και ανθέλληνες. Ακόμα βέβαια, δεν μας έχουν πει από που προκύπτει αυτό (εκτός από την ανάγκη τους να πολωθούν εναντίον κάποιου, να συσπειρωθούν γύρω από μία γαλανόλευκη σημαία για να μην νιώθουν μειονεκτικά).Αυτό πουλάνε ρε συ και όταν πας έξω από μια θεατρική παράσταση που παρουσιάζει τον Χριστό ομοφυλόφιλο και πεις "αφήστε την τέχνη ελεύθερη" μην περιμένεις όλοι να συμφωνήσουν μαζί σου. Και όταν η τέχνη, εκμεταλλεύεται την ασυλία της, μόνο και μόνο για να κόψει εισιτήρια, ε εντάξει....ουδέν σχόλιο.Ας πάμε στο πρώτο, (και ας ξεχάσω λίγο την αναφορά τους σκέτο σαν "λάθρο"), δεν έιμαστε λαθρολάγνοι, είμαστε ανθρωπιστές, σεβόμαστε την διαφορετικότητα του άλλου, αν είναι κάποιος εδώ παράνομα ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ αυτούς τους ανθρώπους.Αν έχεις ένα σπίτι με 10 δωμάτια και μπουκάρουν 15 άτομα μέσα δεν ξέρω για πόσο καιρό θα τους σέβεσαι. Κατά τα άλλα ναι, να τους βοηθήσουμε, αλλά μέχρι εκεί που μπορούμε και μέχρι εκεί που δεν την πληρώνει ο Έλληνας πολίτης.Το ότι οι ευρωπαικοί νόμοι σχεδόν μας απαγορευουν να τους στείλουμε πίσω αλλά επιτρέπουν στους ευρωπαίους να στέλνουν τους μετανάστες τους στην χώρα εισαγωγής τους στην Ευρώπη(στην Ελλάδα συνήθως), είναι γεγονός που μόνο η Αριστερά έχει καταδείξει σαν πρόβλημα. Αν οι μετανάστες, νόμιμοι ή παράνομοι, παραβούν κάποιο νόμο ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει να εφαρμοστεί η δικαιοσύνη, επίσης ΠΡΟΦΑΝΩΣ, και άσχετα από το τι έκανε, πρέπει να του συμπεριφερθούν όπως θα συμπεριφέροταν και σε οποιονδήποτε Έλληνα παραβάτη.Που φαίνεται λοιπόν η λαγνεία? Ακόμα δεν έχω καταλάβει.Όποιος υπέγραψε για λογαριασμό της Ελλάδας θα έπρεπε να μην βρίσκει δουλειά στο δημόσιο ούτε καν ως οδοκαθαριστής. Το λιγότερο. Μάλλον στο ότι θέλετε να δώσετε ένα κάρο χαρτιά στους μετανάστες. Αυτό μεταφράζεται για τον περισσότερο κόσμο σε "Καλώς ήρθατε στην Ελλάδα, καθίστε όσο θέλετε, φέρτε και τις οικογένειές σας. Χώρο έχουμε, λεφτά έχουμε, ουζάκι έχουμε, θα περάσουμε καλά".Ας δούμε και το δευτερο, Ανθέλληνες.. δεν έχω να πω πολλά, προκαλώ οποιονδήποτε εδώ μέσα να μου πει ΜΙΑ θέση του ΣΥΡΙΖΑ που καθαρά στρέφεται εναντίον της πατρίδας, της Ελλάδας ή του Έθνους.Θέσεις οι οποίες υπάρχουν απλά και μόνο για να διευκολύνουν την ζωή Ελλήνων αλλόθρησκων, ή για να αποφευχθεί η πόλωση (και ο πόλεμος) με τους γείτονες μας, είναι μάλλον καλές για την Ελλάδα εφόσον δεν χαρίζουν κάτι δικό μας στους γείτονες, και δεν θα τις πάρω υπόψιν μου σαν "ανθελληνικές". Άντε λοιπόν, go on... Από την άλλη, οι ίδιοι οι εθνικιστές, τίποτα δεν είπαν για την επίσκεψη της Μέρκελ στην Ελλάδα και την δουλοπρέπεια του Σαμαρά.Βασικά, αρχίζοντας από το τελευταίο, ο Σαμαράς καλά φέρθηκε. Το να την βάλει απέναντι και να την κολλήσει στο τοίχο σε στυλ Στεφανόπουλος και μάλιστα ενώ την έχει καλέσει ο ίδιος, θα ήταν καλό για να μας σηκωθεί προσωρινά το μεσαίο κάγκελο, αλλά μετά θα έπεφτε ψαλίδι και θα μέναμε χωρίς κάγκελο. Δουλοπρέπεια ας δείχνει όση θέλει μπροστά στις κάμερες. Είναι και αυτή μέρος της πολιτικής. Μέσα στις αίθουσες που γίνονται οι διαπραγματεύσεις πρέπει να βαράνε το χέρι στο τραπέζι και όταν λέω να βαράνε το χέρι στο τραπέζι δεν εννοώ "Μπουχουχου μου είπε να εκκενώσω τα νησιά, μπουχουχου". Εκεί έχουν αποτύχει. Τα 50δις που θα έβρισκε στο Ζάππειο, μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί σε λιγότερα από 10δις και στην συντριπτική πλειοψηφία από συνταξιούχους/μισθωτούς. Χαίρω πολύ, έτσι κάνω και εγώ τον υπουργό οικονομικών.Όσον αφορά το ανθέλληνες, σκόρπια τώρα μου έρχονται στο μυαλό η νεολαία στην... Μακεδονία, ο ομοφυλόφιλος και τυχοδιώκτης Κολοκοτρώνης του Τατσόπουλου. Άλλα δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, διότι δεν κάθομαι να αναλώνομαι με τα πολιτικά και ούτε τσουβαλιάζω τους ψηφοφόρους του σύριζα σε τσουβάλι με την επιγραφή "ανθέλληνες".Βλέπεις λοιπόν [MENTION=188]yanni[/MENTION] τι εννοώ? Τι διάλογο να κάνω με άτομα που δεν καταλαβαίνουν τα αυτονόητα? Τι να πω με άτομα που αρνούντε να σκεφτούν και καταφευγουν σε τρολο-τσιτάτα του τύπου "για όλα φταίει η Αριστερά"?Τα αυτονόητα για σένα είναι παράλογα για τους άλλους. Τα αυτονόητα για τους άλλους είναι παράλογα για σένα. Το για όλα φταίει η αριστερά δεν διαφέρει πολύ από το ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά. Όλως τυχαίως το κέντρο που έχει την μερίδα του λέοντος για το ότι φτάσαμε ως εδώ, την γλυτώνει. Αλλά αν όλοι αλληλοβρίζονται που θα πάει αυτό; Σε μια νέα πόλωση για άλλα 30 χρόνια. Κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν οι φωνές και να ξεκινήσει ο διάλογος. Ας μην υπάρχει στην αρχή κανένα σημείο επαφής. Κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει αν υπάρξει θέληση.Μία από τις δύο έχει, δεν γίνεται και οι δύο να έχουμε δίκιο. Γίνεται?Σε κάποια μπορεί να έχει η μία, σε κάποια η άλλη. Εκτός και αν θεωρείς ότι η μία πλευρά έχει το αλάθητο και η άλλη αντιπροσωπεύει το σύνολο της ανθρώπινης βλακείας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 13, 2012 #5608 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Μία από τις δύο έχει, δεν γίνεται και οι δύο να έχουμε δίκιο. Γίνεται?Αν δεν είχαν οι πλευρές σε κάποιο βαθμό δίκιο, τότε δεν θα υπήρχε τόσο φανατικός διαχωρισμός.Βέβαια εγώ δεν θέλω να περιορίζομαι, χωρίς ουσία, σε δύο άκρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 13, 2012 #5609 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Αχά η λογική είναι σε αυτά που λέτε εσείς κι η άλλη πλευρά είναι πρόβατα. Κατανόηση επιπέδου "Ελληνικό ποδόσφαιρο". ΟΚ.Δεν είπα αυτό το πράγμα!Είπα (Αυτά που λέμε εμείς)+ (την λογική), την δικιά τους λογική.Εννοούσα, ότι διαμορφώνουν άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι με βάση αυτά που λέει και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με βάση αυτά που τους ταϊζουν. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ έχουν ακούσει ποτέ πραγματικά τον ΣΥΡΙΖΑ,( ή τον οποιονδήποτε ΣΥΡΙΖΑ), έχουν ακούσει αυτά που τους είπαν ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (και που δεν έχει πει ποτέ).Για να "κατανοήσεις" τον άλλον, πρέπει να τον ακούσεις/δεις κτλ, και να χρησιμοποιήσεις την δικιά σου λογική πάνω σε αυτά που εσύ τον άκουσες να λέει. Όχι να πάρεις την μασσημένη τροφή των ομοϊδεατών σου.Δεν μπορώ να το πω πιο απλά:giveup:Για την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και την μακεδονία, αν και τα έχουμε ξαναπεί, και για το συγκεκριμένο γεγονός, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη στάση πάνω στο θέμα χρόνια τώρα. Ας ονομαστούν όπως σκατά θέλουν με ταυτόχρονο γεωγραφικό προσδιορισμό.Με τον Τατσόπουλο (δεν τον εκτιμώ και ιδιαίτερα) και τον κολοκοτρώνη δεν ξέρω τι έχει γίνει, πάντως για την παράσταση, δεν είπε "αφήστε την τέχνη ελευθερη" είπε, "Κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαγορέψει την είσοδο σε μία παράσταση, ότι και να λέει αυτή", ειδικά εφόσον υπάρχει και απόφαση δικαστηρίου...Για τους μετανάστες, ναι Χαρτιά, τι χαρτιά? Ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν.Όσο για τον Σαμαρά, σιγά μην χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, νευρο έχει μόνο για να πει την λακαμία του (μισή με ψέματα) εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Οκτώβριος 13, 2012 #5610 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Τι έχει κάνει, με νόημα, ο συριζα από τότε που βγήκε αντιπολίτευση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2012 #5611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Η δικιά μου πλευρά, είναι πεπεισμένη ότι πρόκειται για φασίστες και νεο-ναζί, με όλες τις σημασίες της λέξης και με ότι αυτό συνεπάγεταιΣυγνώμη κιόλας αλλά τι σχέση έχει ο φασισμός με τη Χρυσή Αυγή; Ξέρεις τι είναι ο φασισμός; Και να πάω ένα βήμα παρακάτω, είναι ή δεν είναι αντιδημοκρατικό να θες να βγάλεις εκτός νόμου ένα κόμμα που τις προηγούμενες εκλογές το επέλεξε καλώς ή κακώς το 7% από αυτούς που ψήφισαν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 13, 2012 #5612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 NewsIt.gr: Πολιτική | "Αύριο τελειώνουν οι διαπραγματεύσεις" - Το τελεσίγραφο της τρόικας για αποζημιώσεις, ωράριο εργασίας και κατώτατο μισθό -Το mail "φωτιά" στη Λαγκάρντ3. Στις απαιτήσεις της τρόικας είναι και το ωράριο εργασίας και συγκεκριμένα η καθιέρωση 6ήμερης εργασίας με 8ωρο.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_t0zrj8QMI4&feature=related]Ancient Roman Slavery.m4v - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Οκτώβριος 13, 2012 #5613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 (edited) Δεν είπα αυτό το πράγμα!Είπα (Αυτά που λέμε εμείς)+ (την λογική), την δικιά τους λογική. Αυτό το πράγμα είπες Εννοούσα, ότι διαμορφώνουν άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ, όχι με βάση αυτά που λέει και κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με βάση αυτά που τους ταϊζουν. Με άλλα λόγια, ΔΕΝ έχουν ακούσει ποτέ πραγματικά τον ΣΥΡΙΖΑ,( ή τον οποιονδήποτε ΣΥΡΙΖΑ), έχουν ακούσει αυτά που τους είπαν ότι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ (και που δεν έχει πει ποτέ). Εντάξει πάντα οι οπαδοί παπαγαλίζουν ότι πει το κέντρο τύπου του κόμματος και πάντα οι Χ βγάζουν συμπεράσματα απαξιωτικά το λιγότερο, υβριστικά συνήθως για τους άλλους Υ, οι οποίοι Υ αντιπροσωπεύουν την καταστροφή της Ελλάδος βεβαίως βεβαίως. Τα ίδια κάνετε και εσείς με τους ουγκ χρυσαυγήτες. Σηκώνει μια γραφική το χέρι ναζιστικά στα επεισόδια, τσουπ η φωτογραφία με τους ναζί του 40. Το πόρισμα βρήκε, τσακ μπαμ, όλοι ουγκ, ναζιστές και στο σακί. Για να "κατανοήσεις" τον άλλον, πρέπει να τον ακούσεις/δεις κτλ, και να χρησιμοποιήσεις την δικιά σου λογική πάνω σε αυτά που εσύ τον άκουσες να λέει. Όχι να πάρεις την μασσημένη τροφή των ομοϊδεατών σου. Για να ακούσεις τον άλλον, πρέπει να δεις τι λέει ασχέτως το ποιος είναι αυτός. Τα έχουμε ξανά πει. Δεν μπορώ να το πω πιο απλά:giveup: Ω σημαιούλες, σημαιούλες, έχω και εγώ :giveup::giveup::giveup: (αν συναντηθούμε καμιά μέρα, θα με πλακώσεις στο ξύλο) Για την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ και την μακεδονία, αν και τα έχουμε ξαναπεί, και για το συγκεκριμένο γεγονός, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συγκεκριμένη στάση πάνω στο θέμα χρόνια τώρα. Ας ονομαστούν όπως σκατά θέλουν με ταυτόχρονο γεωγραφικό προσδιορισμό.Με τον Τατσόπουλο (δεν τον εκτιμώ και ιδιαίτερα) και τον κολοκοτρώνη δεν ξέρω τι έχει γίνει, πάντως για την παράσταση, δεν είπε "αφήστε την τέχνη ελευθερη" είπε, "Κανείς δεν έχει δικαίωμα να απαγορέψει την είσοδο σε μία παράσταση, ότι και να λέει αυτή", ειδικά εφόσον υπάρχει και απόφαση δικαστηρίου... Ναι τα έχουμε ξανά πει για την νεολαία. Αλλά εμείς, όχι ο υπόλοιπος κόσμος που είδε την νεολαία να υποστηρίζει τους "Μακεδόνες" μέσα στην τρελή χαρά. Ο κόσμος μένει με αυτή την εικόνα και δεν νιώθει την ανάγκη να το αναλύσει, αλλά και ούτε βρίσκεται κάποιος να του το αναλύσει. Όσον αφορά τον Τατσόπουλο είναι τόσο καλό παιδί που αν δεν ήταν συριζαίος θα ήταν χρυσαυγίτης. Χωρίς πλάκα αυτή η άποψη. Νευρικός και ξερόλας κατά την άποψή μου. Για τους μετανάστες, ναι Χαρτιά, τι χαρτιά? Ταξιδιωτικά έγγραφα για να φύγουν. Αν τους δώσεις επίσημο έγγραφο μήπως τους δίνεις και δικαιώματα; Όσο για τον Σαμαρά, σιγά μην χτυπάει το χέρι στο τραπέζι, νευρο έχει μόνο για να πει την λακαμία του (μισή με ψέματα) εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Αξιωματική αντιπολίτευση είστε. Με ποιον να μαλώνει; Την Παπαρήγα? Θα νομίζει ότι της την πέφτει... παντρεμένος άνθρωπος. Και μην νομίζεις. Πολλά ψέματα αυτός, λίγα λέτε και εσείς. Αν έρθουν μελλοντικά τούμπα τα πράγματα θα λέει λίγα ψέματα αυτός και πολλά εσείς. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2012 από yanni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 13, 2012 #5614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Τι έχει κάνει, με νόημα, ο συριζα από τότε που βγήκε αντιπολίτευση?Δες το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ(από www.syn.gr)... Έχει καταδείξει αρκετές λακαμίες τους, είτε λέγεται ΑΤΕ, είτε οτιδήποτε.Αν ψάχνεις βέβαια να έχει κάνει κάτι για την (πολύ) προσωρινή ανακούφιση των νοικοκυριών βλέπε τσάμπα φαγητό στο σύνταγμα και άλλες μαιμουδιές και λαϊκισμους, σόρρυ, δεν έχει κάνει κάτι.Συγνώμη κιόλας αλλά τι σχέση έχει ο φασισμός με τη Χρυσή Αυγή; Ξέρεις τι είναι ο φασισμός; Και να πάω ένα βήμα παρακάτω, είναι ή δεν είναι αντιδημοκρατικό να θες να βγάλεις εκτός νόμου ένα κόμμα που τις προηγούμενες εκλογές το επέλεξε καλώς ή κακώς το 7% από αυτούς που ψήφισαν;Η Χ.Α. είναι φασίστες, τι δεν καταλαβαίνεις? εγώ το λέω? ή τα tattoo τους, τα μπλουζάκια τους και φυσικά οι πράξεις τους? (εκτός αν δεν είναι φασιστικό να με παρεμποδίσεις να δω το θέατρο που θέλω).Δεν προσπαθώ να το βγάλω αποδημοκρατικό, προσωπικά δεν μπορώ να το κάνω αυτό, προσπαθώ να πείσω τον κόσμο για το τι είναι η ΧΑ.Αλλά και από την άλλη, η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατευθεί, και πριν δεις το απόσπασμα της Κανέλη από κάτω, σκέψου ότι και τον Χίτλερ, τον εκλέξανε! Τον βγάλανε πρώτο δημοκρατικότατα! Δεν πήρε μόνος του την εξουσίαΚΑΝΕΛΛΗ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ - YouTube Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2012 #5615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Ξαναρωτάω, ξέρεις τι είναι ο φασισμός; Επίσης δεν μου απάντησες στην τελευταία μου ερώτηση περί της πρότασης αποκλεισμού της Χ.Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 13, 2012 #5616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Αλλά και από την άλλη, η Δημοκρατία πρέπει να αυτοπροστατευθεί, και πριν δεις το απόσπασμα της Κανέλη από κάτω, σκέψου ότι και τον Χίτλερ, τον εκλέξανε! Τον βγάλανε πρώτο δημοκρατικότατα! Δεν πήρε μόνος του την εξουσίαΚΑΝΕΛΛΗ-ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ - YouTube Όταν μιλάνε Κομμουνιστές - Μαρξιστές για δημοκρατία είναι το καλύτερο κομμάτι. Αλλά όταν είσαι κόμμα και θες ψήφους, χτυπάς σε ό,τι έχει να κάνει με το κοινό αίσθημα. Είτε λέγεται ορθοδοξία είτε λέγεται δημοκρατία. Χρυσή Αυγή, Σύριζα, ΚΚΕ, Καμμένος και όοοοολα τα γρανάζια του συστήματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Οκτώβριος 13, 2012 #5617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 (edited) Ξαναρωτάω, ξέρεις τι είναι ο φασισμός; Επίσης δεν μου απάντησες στην τελευταία μου ερώτηση περί της πρότασης αποκλεισμού της Χ.Α.Ναι ξέρω, περιγράφεται πολύ ωραία εδώ.Σου απάντησα, δικός μου σκοπός είναι να μην ξαναμπεί, τώρα, αν το Σύνταγμα, προβλέπει κάτι και θέτει άμεσα εκτός Βουλής ένα κόμμα ως φασιστικό εάν αυτό το κόμμα κάνει κάτι, δεν θα με χαλάσει καθόλου.Όσο για το ποσοστό, σου απάντησα, ναι ωραία, 7%, τι σημαίνει αυτό όταν και τον Χίτλερ τον ψήφισε μέχρι και το 43,9% (17.000.000+ λαού) της τότε Γερμανίας? Πρέπει να πω "ΟΚ, ας δούμε τι λέει αυτό το 7%" ? Όχι, ξέρω τι λέει και δεν το δέχομαι, πόσο μάλλον όταν νιώθω ότι απειλήται η Δημοκρατία.[MENTION=10676]Hydra[/MENTION]Πάλι θα μαλώσουμε περί Δημοκρατίας, Κομμουνισμού, Μαρξισμού κτλ? Εγώ σου λές ότι είμαι υπέρ της Δημοκρατίας, παντού! Επίσης αισθάνομαι Κομμουνιστής. Τι θες να πεις με το σχόλιο σου? Αν θες, ρώτα κάτι συγκεκριμένο να σου απαντήσω με τις δημοκρατικές-κομμουνιστικές μου απόψεις και να το λήξουμε εκεί.Αλλιώς κάποιος θα πει ότι ο Κομμουνισμός είναι Φασισμός, κάποιος άλλος θα πει ότι είναι άκρα και συγκλίνουν, ε μετά κάποιος θα πει κάτι για τον Παππούλη, κάποιος θα μπει για γκουλαγκ, κάποιος θα πει πάλι για Χίτλερ, κάποιος θα πει ότι ο κομμουνισμός απέτυχε παντού και ότι ο καπιταλισμός είναι λίγο καλύτερος, κάποιος βαρεμένος θα πει ότι στην Κίνα έχουνε τώρα Κομμουνισμό, κάποιος θα αρχίσει πάλι τα min-max ζωής-κοινωνίας κτλ κτλ.. Ε πραγματικά βαριέμαι πάλι την ίδια κουβέντα.Υ.Γ. Για το σχόλιο με τα γρανάζια.. Πες τα ρε Hydra υπέρσοφε που όλοι για σένα είναι συστημικοί, εκτός από εσένα..Το ότι μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακούς δεν έχει σημασία. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 13, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Οκτώβριος 13, 2012 #5618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Υ.Γ. Για το σχόλιο με τα γρανάζια.. Πες τα ρε Hydra υπέρσοφε που όλοι για σένα είναι συστημικοί, εκτός από εσένα.. Το ότι μόνος σου τα λες, μόνος σου τα ακούς δεν έχει σημασία. Εντάξει θα τα αφήσω τα παραπάνω γιατί έχεις δίκιο. Αλλά η τελευταία πρόταση είναι epic! Εγώ δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι κάτι που δεν είναι οι άλλοι. Στην καθημερινότητά μου ίσως να είμαι και καπιταλιστής ας πούμε πολλές φορές. Αυτή η πρόταση όμως, η τελευταία τελευταία... θέλω να σε ευχαριστήσω γι αυτήν! Μάλλον όντως δεν είμαι συστημικός στον τρόπο σκέψης, think about it. Για να μην συμφωνεί κανείς μαζί μου, να μην συμφωνώ εγώ με κανέναν και να τα λέω μόνος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 13, 2012 #5619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2012 Όταν αυτοσκοπός γίνεται η αποτυχία ενός κόμματος, ο μόνος χαμένος είναι ο λαός. Να το θυμάσαι αυτό. Σκοπός σου πρέπει να είναι η καλύτερη εκπροσώπηση του πολίτη, τίποτε άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Οκτώβριος 14, 2012 #5620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2012 Εν μέσω φιλοσοφιών, το παιχνίδι συνεχίζεται (όταν αρχίσουμε να τρώμε γάτες και σκυλιά τότε μπορούμε να μιλάμε για Μαρξισμό , Φασισμό)NewsIt.gr: Πολιτική | Θρίλερ στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα - Διπλή εμπλοκή στα εργασιακά και στις απολύσεις στο δημόσιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts