Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Θα κρέμασε και καμία Ελληνική σημαία ο ιδιοκτήτης οπότε πήγαν και τα άλλα τα γίδια

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Guardian: Τέταρτη στην Ευρώπη η Ελλάδα στην παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - NEWS247

Ενδεικτικά (στην ΕΕ) η Ελλάδα:

* είναι πρώτη με διαφορά σε υποθέσεις που αφορούν στην καθυστέρηση απονομής δικαιοσύνης (2.5 φορές περισσότερες από τη 2η Βουλγαρία)

* είναι πρώτη σε συνολικό αριθμό υποθέσεων στις οποίες εντοπίστηκε τουλάχιστον μία παράβαση

* έχει τον 4ο χειρότερο λόγο παραβάσεων/παραπομπών (τουλάχιστον μία παράβαση σε 69/73 περιπτώσεις, 95%). Χειρότερες είναι η Εσθονία (3/3, 100%), Ιρλανδία (2/2, 100%), Ουγγαρία (33/34, 97%).

Προσοχή μόνο, μην τυχόν και μειωθεί η αποζημίωση των ελλήνων δικαστικών, γιατί μετά δε θα μπορούν να κάνουν αποτελεσματικά τη δουλειά τους.

Τον κατεβάζουν από το μετρό και τον στέλνουν στον πρώτο

ελεγκτή εισιτηρίων. Αν δεν έχει εισιτήριο, που δεν θα έχει, πρόστιμο.

Τον κατεβάζουν από το μετρό και τον στέλνουν στον πρώτο

ελεγκτή εισιτηρίων. Αν δεν έχει εισιτήριο, που δεν θα έχει, πρόστιμο.

Τιιιιιι λεεεεεεεεςςςςςςςς; Ειιιιιιίσαι φασιιιιιιιιίστααααααααςςςς;;;;

:hehe:

Τιιιιιι λεεεεεεεεςςςςςςςς; Ειιιιιιίσαι φασιιιιιιιιίστααααααααςςςς;;;;

:hehe:

Άσε και ήθελα να το γράψω στο παραπάνω link του [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] αλλά βαριόμουν να ψάχνω τον... φασίστα παππού :p

Γιατί δεν προτείνουν καλύτερα να εκκενωθεί ολόκληρη η Ελλάδα από τους Έλληνες και να γεμίσει από κενώσεις Γερμανών?

http://gr.news.yahoo.com/αυτά-είναι-τα-ελληνικά-νησιά-που-ζητούν-να-131015424.html

Tώρα λένε το αντίθετο..

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=112934633

Γιατί δεν προτείνουν καλύτερα να εκκενωθεί ολόκληρη η Ελλάδα από τους Έλληνες και να γεμίσει από κενώσεις Γερμανών?

http://gr.news.yahoo.com/αυτά-είναι-τα-ελληνικά-νησιά-που-ζητούν-να-131015424.html

Τι να πω; Εμένα μου φαίνεται αρβύλα, γεγονός που υποστηρίζεται και εδώ:

ΥΠΟΙΚ: Ουδέποτε τέθηκε θέμα εκκένωσης νησιών | οικονομια , ελλαδα | Ημερησία

Γενικά έχω την εντύπωση ότι το Πρώτο Θέμα έχει καναντήσει η Αυριανή του 2012. Ό,τι τους έρθει στο μυαλό γράφουν. Δε λέω, έχουν προταθεί παράλογα και ανάλγητα μέτρα, αλλά αυτό δεν το εκστομίζει κανείς.

Αλήθεια/ψέματα δεν ξέρω αλλά ΠΟΣΑ θα "γλυτώσει" το κράτος από κάτι τέτοιο ; Χεσμένους τους έχει το κράτος ούτως η άλλος. Τι τους προσφέρει ; :rant::rant:

Επιπλέον 40 ευρώ για γάμους, διαζύγια, κηδείες

Σύμφωνα με τον κ. Βρούτση, τα ληξιαρχεία και τα κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών δεν είναι αξιόπιστα και προτιμά να κατηγορηθεί ότι κάνει δώρο στους συμβολαιογράφους παρά ότι δεν κάνει τίποτα για την καταπολέμηση των παράνομων συντάξεων.

Το ίδιο το κράτος αποδέχεται τη σαπίλα του και τη χρησιμοποιεί σαν άλλοθι για να χαρίζει λεφτά στις συντεχνίες. Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου σε αυτή τη μπανανία :suicide:

Αν πληρώνουν άνθρωποι γι' αυτά.... και να μου πεις αύριο θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας, θα σου πω ΚΛΑΙΝ MEIN!!!! :fie:

Αν πληρώνουν άνθρωποι γι' αυτά.... και να μου πεις αύριο θα είναι το τέλος της ανθρωπότητας, θα σου πω ΚΛΑΙΝ MEIN!!!! :fie:

Λογικο οταν αυτα βρίσκονται σε γυάλινα μπουκάλια 200+ χρονων ;)

Πραγματικά ζηλευω τους ανθρώπους που μπορούν και βρίσκουν τόσες εφάνταστες βρισιές..

(Ο υβριστής κύριος είναι Βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου)

Για το τι ακριβώς έγινε, εδώ, twitter δημοσιογράφου εδώ.

Και μετά μας έφταιξαν οι μουσουλμάνοι...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.