Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Λουτρό αίματος στο World of Warcraft, χάκερ σκότωσαν όλους τους χαρακτήρες

in.gr

ΑΑΑaaaaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxxxaxaxaxaaxxx

να και κατι να γελασουμε!!

:rofl:

Ωχ και ανησύχησα ότι διέγραψαν τα toons μου και έχασα το Legendary μου!!!!

Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς[...]

Ευτυχισμένο το 1967!

Μyralis πότε θα σταματήσεις να μπερδεύεις την βούρτσα με την .....

Όπως κάνουν αρκετά άτομα !

το είπα και ξαλάφρωσα :smoke:

Έχω και άλλο FB status...

Κλειστό αύριο το Μετρό σε: Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμό, Κατεχάκη, Αμπελοκήπους, Μέγαρο Μουσικής. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα τανκς..

Talking about βούρτσες

xartis_merkel_1.jpg και..

NSFW

429280_322769464487253_304559220_n.jpg

μαζί τα φάγαμε

από τη στιγμή που είναι καταθέσεις, δηλαδή ζεστό χρήμα, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ είναι -αν δεν αποδεικνύεται ο πλουτισμός τους- να αποδοθεί ο φόρος + το πρόστιμο και να τελειώνουμε;; ΕΛΕΟΣ!! ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.

Βλέπω παντού posts για την κακιά Μέρκελ. Πάλι λάδι την έβγαλαν οι πολιτικοί μας.

Αφού ο λαός έχει ψύχωση να αυτομαστιγώνεται με μανία κι έπειτα να κατηγορεί τον ξένο για τα σημάδια του.

Γιατί πότε ο Τράγκας δεν κάνει λες και πραγματοποιείται η προφητεία των Μάγιας για το τέλος του κόσμου;

Μια ζωή φωνητικές χορδές και ύβρεις πούλαγε ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Μιας και ο Σαμαράς δείχνει να τους κάνει τα χατίρια, όπως και ο Ραχόι και ο Μόντι, πιάσανε τους Κύπριους

Σε "junk" η Κύπρος από την Moody΄s - Capital.gr

Αλλά δεν νομίζω οι Κύπριοι να είναι και τόσο βλάκες. Θα τους τον καρφώσουν στο τέλος τον S300 και θα ψάχνονται οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι. Με την Συρία να οδεύει προς δυτικό έλεγχο δεν νομίζω ο Πούτιν να μην σκεφτεί σοβαρά να βοηθήσει οικονομικά το μεγαλύτερο φυσικό αεροπλανοφόρο της Ανατολικής Μεσογείου.

Γιατί πότε ο Τράγκας δεν κάνει λες και πραγματοποιείται η προφητεία των Μάγιας για το τέλος του κόσμου;

Μια ζωή φωνητικές χορδές και ύβρεις πούλαγε ο εν λόγω δημοσιογράφος.

Όταν τα έτρωγε επί ΜΠΑΤΣΟΚ και έκανε βαθειές επικύψεις στον Αλαφούζο ήταν καλά.

Έμεινε έξω από το φαγοπότι και τα έχει πάρει άσχημα.

Με τον σιχαμένο πρωινιάτικα.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.