Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Και να μην ξεχνάμε πως μέχρι τώρα κανενός εισαγγελέα ή δικαστή λογαριασμοί για μαύρο χρήμα δεν άνοιξαν.

Ή ότι με πρόσχημα πως μείωση των αποζημιώσεών τους τους δεν επιτρέπεται από το Σύνταγμα, το καταλύουν οι ίδιοι απέχοντας από τα καθήκοντά τους. Ενώ συνεχίζουν να πληρώνονται κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Η ευκαιρία της Τουρκίας να αναβαθμίσει την εικόνα της ως περιφερειακή δύναμη στην περιοχή.

Link to comment
Share on other sites

Μα είναι περιφερειακή δύναμη...

Είχε κάνει νερά στους Αμερικανούς τα τελευταία χρόνια και είχε και την κόντρα με το Ισραήλ. Εδώ τους δείχνει ότι σε κάποιες περιπτώσεις που το Ισραήλ δεν μπορεί να επέμβει για να μην ξεσηκωθεί όλος ο Αραβικός κόσμος, η Τουρκία είναι ένα εξαιρετικό χαρτί στα χέρια του ΝΑΤΟ και μάλιστα δεν έχει κανένα πρόβλημα να χρησιμοποιήσει τον στρατό της.

Link to comment
Share on other sites

Πλησιάζει ο Δεκέμβριος του 2012.... :p

Η θα καεί η Αθήνα από πορείες 17 Νοέμβρη και 6 Δεκέμβρη, ή θα καταστραφούμε όλοι μαζί επειδή, τελοίωσε ο βράχος που έγραφαν οι Μάγιας.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπέρασμα. Εσυ, αν ήσουν αθώος για μια κατηγορία που ήξερες ότι θα σου απαγγελθεί, θα αυτοκτονούσες; 'Η θα αγωνιζόσουν να αποφύγεις τη σπίλωση του ονόματός σου; Έτσι απλά στέρησε από τον εαυτό του το δικαίωμα της υπεράσπισης. Ζωή σε μας, να ζήσουν να τον θυμούνται οι δικοί του.

Τουλάχιστον στο Τζανή και παλιότερα το Ζαχόπουλο αναγνωρίζεις μια ευθιξία, αντίθετα από τους υπόλοιπους. Αν και με τον τελευταίο μοιάζει η απόπειρα αυτοκτονίας να τον πέρασε απο την Κολυμβήθρα του Σιλωάμ και να βγήκε άσπιλος και αμόλυντος. Κανείς δεν ξανασχολήθηκε μαζί του.

Link to comment
Share on other sites

ευθιξία που ο μακαρίτης δεν την είχε όταν και αυτός (όπως δείχνουν τα πράγματα) έβαλε το χέρι στο κιούπι με το μέλι

Ειμαι απο το κινητο και δε μπορω να κανω like.

Παρε + 5000000000 για το ποστ σου.

Στο καλο, ΔΕ θα μας λειψεις.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.