acct Σεπτέμβριος 27, 2012 #5361 Σεπτέμβριος 27, 2012 Στοπ της ελληνικής νομοθεσίας στην αξιοποίηση αυτοκινήτου υδρογόνου - NEWS247Συμφωνώ ότι οι καινοτόμες πρωτοβουλίες πρέπει να υποστηρίζονται. Όπως πάντα όμως, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου. Κανένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται σε γκαράζ δεν μπορεί να πάρει έγκριση τύπου για μαζική παραγωγή, χωρίς διεξοδικούς (και ακριβούς) ελέγχους. Αν έχουν τόσο εμπορεύσιμο προϊόν, ας βρουν χρηματοδότη και κατασκευαστή και ας στήσουν γραμμή παραγωγής. Απ'την άλλη, αν θέλουν να βγάλουν έγκριση μόνο για το πρωτότυπο, είναι σχεδόν τσάμπα, αλλά δεν μπορούν να το πουλήσουν.Κρίνοντας από αντίστοιχες προσπάθειες στο εξωτερικό, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούν να το κοστολογούν 10000€. Μπορεί τόσο να τους πήγαν τα υλικά για να το κατασκευάσουν στο χέρι, με άμισθο προσωπικό χρόνο. Αν επενδύσεις για υποδομές και έχεις να πληρώνεις υπαλλήλους - χώρια το κόστος ελέγχων και εγκρίσεων, τα νούμερα αλλάζουν.Πάντως, το αυξημένο κόστος συνήθως μεταφράζεται σε καλύτερη ασφάλεια, όπως μαρτυρά και το παρακάτω άρθρο. Εγώ δύσκολα θα έβγαινα στο δρόμο σε ένα ανέλεγκτο για την παθητική ασφάλεια μονοθέσιο όχημα από ανθρακονήματα, ακόμη κι αν επιτρεπόταν.enikos.gr - Κοινωνία: Στοπ στα οχήματα χωρίς ΑΒSΑρκεί τώρα και η Τροχαία να σταματήσει επιτέλους να μετράει ως αποδεικτικό στοιχείο "αποστάσεις φρεναρίσματος" από τα σημάδια των τροχών.
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 27, 2012 #5362 Σεπτέμβριος 27, 2012 Eλα ολα τα ελευθερα λεβεντοπαιδα του λαμπ!! Θα κανετε και tri-sli μετα Δίνει 65.000.000$ σε όποιον παντρευτεί την κόρη του - NEWS247
yanni Σεπτέμβριος 27, 2012 #5363 Σεπτέμβριος 27, 2012 Η Google γιορτάζει σήμερα τα 14 της χρόνια | gazzetta.gr
darien Σεπτέμβριος 27, 2012 #5364 Σεπτέμβριος 27, 2012 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZpTwuJpehAE]Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος - YouTube[/ame]
tragikos Σεπτέμβριος 27, 2012 #5365 Σεπτέμβριος 27, 2012 NewsIt.gr: Πολιτική | Μεϊμαράκης vs Χατζηνικολάου - Τι είπε ο Πρόεδρος της Βουλής - Τι του απάντησε ο εκδότης Η επίθεση που εξαπέλυσε ο Χατζηνικολάου εναντίον μου είναι μαφιόζικη, εκβιαστική και αλήτικη. Ξέρω ότι ο Χατζηνικολάου είναι σοβαρός παίχτης, ξέρω ποιοι είναι από πίσω, ξέρω που πάω να δώσω τη μάχη, εγώ όμως θα την δώσω και δεν πρόκειται να με περιορίσει το κουστούμι του Προέδρου. Λάθος πρόσωπο χτύπησε. Θα κατέβω στην αρένα, δεν θα πάω μόνο νομικά και σαλονάτα. Ο φίλος μου ο Νίκος έχει πάρει το καλαμάκι και θέλει να μου πιει το αίμα, δεν θα τον διευκολύνω. NewsIt.gr: Πολιτική | Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: "Έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος!" Έτσι, ποιός είδε τον κ. Μεϊμαράκη και δεν τον φοβηθηκε. Σύμφωνα με τους παριστάμενους ακούστηκε να λέει στον κ. Παυλόπουλο: "Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο. Αμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου που είναι πιο ωραίος".
Typhonios Σεπτέμβριος 27, 2012 #5366 Σεπτέμβριος 27, 2012 DefenceNet - Oδοστρωτήρας "έλιωσε" διαδηλωτή στην Κίνα
acct Σεπτέμβριος 27, 2012 #5367 Σεπτέμβριος 27, 2012 ...Για να καταλάβω. Την ίδια ώρα που οι ταγοί της πολιτείας καλούν ο ένας τον άλλο δημόσια σε πεολειχία, ένας εισαγγελέας διέταξε την άρση του απορρήτου για μια σατιρική ιστοσελίδα, παρότι δεν τελέστηκε κακούργημα, διαπράττοντας ο ίδιος παράβαση καθήκοντος. Εναλλακτικά, το fb αποκάλυψε τα στοιχεία του διαχειριστή της σελίδας χωρίς εισαγγελική εντολή, ίσως καλή τη πίστει, αλλά παραβιάζοντας τα δικαιώματά του.Δε θα ήταν κακή ιδέα να ξεκινήσει να ψάχνει δικηγόρο στην Καλιφόρνια. Βέβαια, κι αν δικαιωθεί, θα ζητήσουν τα λεφτά από την ΕΛΑΣ, οπότε πάλι εμείς θα τα πληρώσουμε. Σιχτίρ μεσημεριάτικα...
Typhonios Σεπτέμβριος 27, 2012 #5368 Σεπτέμβριος 27, 2012 Συγκινητικό βίντεο: Το ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη μπαρ που προστάτευσε διαδηλωτές - NEWS247
yanni Σεπτέμβριος 27, 2012 #5369 Σεπτέμβριος 27, 2012 Στην τηλεόραση, νομίζω στην ΝΕΤ, είχε δείξει και έναν Έλληνα κάποια στιγμή με μια Ελληνική σημαία που είχε πάει στο μαγαζί.
deninho Σεπτέμβριος 27, 2012 #5370 Σεπτέμβριος 27, 2012 πάντως, και το ξενοδοχείο Αμαλία, στο Σύνταγμα, ανοίγει τις πόρτες του, για να βοηθήσει τον κόσμο όταν πέφτουν δακρυγόνα και ξύλο στις πορείες.
kuza Σεπτέμβριος 27, 2012 #5371 Σεπτέμβριος 27, 2012 πάντως, και το ξενοδοχείο Αμαλία, στο Σύνταγμα, ανοίγει τις πόρτες του, για να βοηθήσει τον κόσμο όταν πέφτουν δακρυγόνα και ξύλο στις πορείες.το "Μεγαλη βρετανια" που το πας?:sick:
Lakisss Σεπτέμβριος 27, 2012 Author #5373 Σεπτέμβριος 27, 2012 Ρδελομπού τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα... Οίκος ανοχής... χορηγός σε ποδοσφαιρική ομάδα | κοινωνια | ethnos.gr
yanni Σεπτέμβριος 28, 2012 #5374 Σεπτέμβριος 28, 2012 Συνέλαβαν τον παραγωγό της ταινίας κατά του Μωάμεθ | gazzetta.gr
Alexgk Σεπτέμβριος 28, 2012 #5375 Σεπτέμβριος 28, 2012 Σχετικά με το ABS. Μετά από 20 χρόνια εφαρμογής του και αφού σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εισάγωνται με αυτό βγήκε δικαστική απόφαση. Σιγά την απόφαση. Αν θέλουν να σώσουν κόσμο να απαγορέψουν να εισάγονται αυτοκίνητα χωρίς ΕSP. Άλλα που; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.
Alexgk Σεπτέμβριος 28, 2012 #5376 Σεπτέμβριος 28, 2012 Συνέλαβαν τον παραγωγό της ταινίας κατά του Μωάμεθ | gazzetta.grΝα τον παραδώσουν σε αυτούς που προσέλαβε για να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να παίζουν με τα ιερά και τα όσια του κόσμου.
Typhonios Σεπτέμβριος 28, 2012 #5377 Σεπτέμβριος 28, 2012 Να τον παραδώσουν σε αυτούς που προσέλαβε για να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να παίζουν με τα ιερά και τα όσια του κόσμου.Στην πυρά όπως έκαιγαν τις μάγισσες στον Μεσαίωνα.Το ίδιο να κάνουν και στους Χριστιανούς που δολοφόνησαν ιερείς της Πατρώας Θρησκείας ή να ακρωτηριάσουν όλους εκείνους που βρίζουν Παναγίες και Χριστούς και ειδικά τους ταρίφες.Σαν καλοί Χριστιανοί θα πρέπει να θυμόμαστε τις δέκα εντολές, αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω,γύρνα-το-άλλο-μάγουλο ,αγάπα τον πλησίον σου, αγάπα τον εχθρό σου. Από πότε ο Καλός Χριστιανός απαιτεί αιματοχυσία για παραδειγματισμό? Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας , μάλλον
z3et Σεπτέμβριος 28, 2012 #5378 Σεπτέμβριος 28, 2012 Σχετικά με το ABS. Μετά από 20 χρόνια εφαρμογής του και αφού σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα εισάγωνται με αυτό βγήκε δικαστική απόφαση. Σιγά την απόφαση. Αν θέλουν να σώσουν κόσμο να απαγορέψουν να εισάγονται αυτοκίνητα χωρίς ΕSP. Άλλα που; Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.ESP now mandatory in Europe
yanni Σεπτέμβριος 28, 2012 #5379 Σεπτέμβριος 28, 2012 Tim Cook Apologizes For Apple Maps, Points To Competitive Alternatives | TechCrunch Εντάξει μωρέ, beta testers ψάχνανε και τώρα που τους βρήκανε θα βελτιωθούν οι χάρτες τους. Ή μήπως δεν ξέρανε πόσο χάλια ήταν η εφαρμογή τους;
minast Σεπτέμβριος 28, 2012 #5380 Σεπτέμβριος 28, 2012 Να τον παραδώσουν σε αυτούς που προσέλαβε για να παραδειγματιστούν όσοι θέλουν να παίζουν με τα ιερά και τα όσια του κόσμου. Τι θα του έκαναν δηλαδή, θα του έδιναν τα λεφτά πίσω? Και χωρίς να θέλω να εκτροχιάσω το θέμα: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9tn2EhGK5ok]Steve Hughes - Offended (Portuguese Subtitles) - YouTube[/ame]
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.