Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Παρακαλώ να αναρτήσουν την γνώμη τους οι υποστηρικτές των εργατοπατέρων και των συνδικαλιστών.

Κάτι έλεγε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ότι θα προτάσει τα στήθη της για την υπεράσπιση του λαού:

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού εν μέσω αιμοκαθάρσεων - NEWS247

Πιστεύω οτι το διάβασες το δημοσίευμα στο οποίο αναφέρεται οτι "λειτούργησε ευτυχώς η γεννήτρια και δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα στους αιμοκαθαρόμενους" Ετσι αντιμετωπίζονται σε ολα τα νοσοκομεία οι διακοπές ρεύματος για την προφύλαξη της υγείας των νοσηλευομένων.Τώρα γιατι δημοσιοποιήθηκε με αυτό τον τίτλο<<

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στο Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού εν μέσω αιμοκαθάρσεων>> ενω απο την ανάγνωση του άρθρου δεν φαινεται πουθενα πρόβλημα στην διαδικασία της αιμοκάθαρσης δεν το ξέρω.Οσο για τον λόγο διακοπής (οφειλές) η ευθύνη βαρύνει την διοίκηση κατα την γνώμη μου

Link to comment
Share on other sites

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

http://pmeletios.com/ar_meletios/agioi/anagnorish_agion_sthn_or8odo3h_ekklhsia.html

Μπορείς να με κατηγορήσεις για διάφορα πράγματα. Όχι όμως ότι κατακρίνω ένα κείμενο πριν το διαβάσω.

Ο πατήρ Lainer, αν και σοφός και θαυμασθείς, εν τούτοις απέτυχε στην αγιοποίησή του, διότι ήταν τόσο κακογράφος, ώστε 2 Ιησουΐτες, που αποπειράθηκαν να διαβάσουν τα χειρόγραφά του, τυφλώθηκαν.

"Reading the manuscript"

ctbmimage001.jpg

Link to comment
Share on other sites

Θα σε παρακαλούσα να μην κάνεις τέτοιες αναρτήσεις!!

Χαλάς τα όνειρα των ραγιάδων ,ακόλουθων του Mega και τους υπερασπιστές των 300 Ευρώ ως μισθό (καθαρά , για να μην παρεξηγιόμαστε).

Αυτά είναι κίτρινος τύπος και ψέμματα!

Link to comment
Share on other sites

Συνελήφθησαν για φοροδιαφυγή οι υπεύθυνοι του E-shop.gr!!! - pctechnology - overclockers

edit

Τα ονόματα τα δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα

Πρώτο ΘΕΜΑ online : Συνελήφθησαν πέντε επικεφαλής εταιρειών για φοροδιαφυγή - Ελλάδα

Συγκεκριμένα είναι οι εταιρείες “e-shop.gr», “Eurosun”, “Ανακύκλωση - ανώνυμη βιοτεχνική και εμπορική εταιρεία”, “Αγγελίδης Μάριος και ΣΙΑ. Ο.Ε”, “Text Color”.
Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Θαυμάστε τους. Στη φωτό οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, που μόλις έχουν καταστείλει την πορεία χιλιάδων εργαζομένων, ανέργων, συνταξιούχων, φοιτητών, νέων, με το μεγάλο «ντου» στην Πανεπιστημίου προς το Σύνταγμα, σηκώνουν τα γκλομπ πανηγυρίζοντας για τα έργα τους.

Αυτό νόμιζα ήταν δουλειά των αναρχοφασιστών.

Link to comment
Share on other sites

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ E-SHOP.GR ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ!!!

Πολύμηνη έρευνα της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε πέντε εταιρείες κατέληξε σε σχηματισμό δικογραφίας για κακουργηματικής φύσεως φοροδιαφυγή,ύψους 5,8 εκ.ευρώ.. Πρόκειται για

εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, παραγωγής και εμπορίας CD’s και DVD’s, ανακύκλωσης, έκδοσης βιβλίων και διαφημιστικών προϊόντων, καθώς επίσης διαφήμισης και γραφικών τεχνών και συγκεκριμένα για τις eshop.gr,Ανακυκλωση ανώνυμος βιομηχανική εταιρία,eurosun εταιρία παραγωγης dvd και cd,textcoloure γρφικές τέχνες Α.Ε.,Αγγελίδης Μάριος και ΣΙΑ Ο.Ε.

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν πέντε Έλληνες, από τους οποίους οι τρεις (38, 61 και 24 ετών) είναι Πρόεδροι & Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ένας 51χρονος είναι επιβλέπων λογιστής και ένας 43χρονος διαχειριστής εταιρείας, ενώ αναζητείται ένας ακόμα 45χρονος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, μιας εκ των εταιρειών.

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας, που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας από τις αρχές του έτους, προέκυψε η εμπλοκή των εταιριών αυτών σε υποθέσεις φοροδιαφυγής, με τη μέθοδο της μεταξύ τους διακίνησης εικονικών τιμολογίων.

Κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν επιτόπιους ελέγχους στις εγκαταστάσεις των συγκεκριμένων εταιρειών, κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος στοιχείων, που σχετίζονται με κακουργηματικές παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας.

Από την αξιολόγηση και επεξεργασία των φορολογικών αυτών στοιχείων, διαπιστώθηκε η έκδοση και λήψη εικονικών φορολογικών παραστατικών (τιμολογίων), για ανύπαρκτες συναλλαγές κατά το χρονικό διάστημα από 07.01.2010 έως 30.09.2011. Ειδικότερα οι εταιρείες αυτές το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διακίνησαν μεταξύ τους (εξέδωσαν ή/και παρέλαβαν) συνολικά (115) εικονικά τιμολόγια αξίας (5.892.704,43) ευρώ.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αύριο (27-09-2012) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του eshop.gr. πρεζα tv

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ ότι οι καινοτόμες πρωτοβουλίες πρέπει να υποστηρίζονται. Όπως πάντα όμως, είναι λίγο παραπλανητικός ο τίτλος του άρθρου. Κανένα αυτοκίνητο που κατασκευάζεται σε γκαράζ δεν μπορεί να πάρει έγκριση τύπου για μαζική παραγωγή, χωρίς διεξοδικούς (και ακριβούς) ελέγχους. Αν έχουν τόσο εμπορεύσιμο προϊόν, ας βρουν χρηματοδότη και κατασκευαστή και ας στήσουν γραμμή παραγωγής. Απ'την άλλη, αν θέλουν να βγάλουν έγκριση μόνο για το πρωτότυπο, είναι σχεδόν τσάμπα, αλλά δεν μπορούν να το πουλήσουν.

Κρίνοντας από αντίστοιχες προσπάθειες στο εξωτερικό, δεν μπορώ να καταλάβω πώς θα μπορούν να το κοστολογούν 10000€. Μπορεί τόσο να τους πήγαν τα υλικά για να το κατασκευάσουν στο χέρι, με άμισθο προσωπικό χρόνο. Αν επενδύσεις για υποδομές και έχεις να πληρώνεις υπαλλήλους - χώρια το κόστος ελέγχων και εγκρίσεων, τα νούμερα αλλάζουν.

Πάντως, το αυξημένο κόστος συνήθως μεταφράζεται σε καλύτερη ασφάλεια, όπως μαρτυρά και το παρακάτω άρθρο. Εγώ δύσκολα θα έβγαινα στο δρόμο σε ένα ανέλεγκτο για την παθητική ασφάλεια μονοθέσιο όχημα από ανθρακονήματα, ακόμη κι αν επιτρεπόταν.

Αρκεί τώρα και η Τροχαία να σταματήσει επιτέλους να μετράει ως αποδεικτικό στοιχείο "αποστάσεις φρεναρίσματος" από τα σημάδια των τροχών.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.