Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
[MENTION=188]yanni[/MENTION]

μα δεν θα χρειαζόταν να βάλεις καμία σάλτσα. απλά το λινκ θα μου έστελνες και θα το περνούσα. ;)

Όπως και να 'χει κάθε πρόταση ειναι δεκτή, και θα τη μεταφέρω προς συζήτηση :)

Ε εντάξει δεν στέλνω πμ με νέα στους newsposters "Ανέβασέ το, ανέβασέ το" :p διότι δεν μπορώ να ξέρω αν ο άλλος έχει την όρεξη ή τον χρόνο να ασχοληθεί, ούτε αν ο ίδιος κρίνει το νέο εξίσου ενδιαφέρον για τις ειδήσεις ή αν η είδηση είναι στην κατηγορία αυτών που μπορεί αυτός να παρουσιάσει (βάλε με να γράψω νέο για φωτογραφική μηχανή και θα γελάσει και το παραδαλό κατσίκι αν επιχειρήσω οτιδήποτε άλλο από απλό copy and paste). Άσε που αν δεν δω να ανεβαίνουν τα links μπορεί και να στραβώσω (όλοι έχουμε εγωισμό μέσα μας) και να μην ξανά στείλω.

Ένα thread θα έδινε την δυνατότητα σε όλους τους news posters (και τα μέλη προφανώς) να βλέπουν τα links και μέσα στο subforum που λογικά βλέπετε εσείς οι newsposters και όχι εμείς τα απλά μέλη, να δημοσιοποιεί κάποιος την κίνησή του να το ανεβάσει "Το αναλαμβάνω εγώ αυτό" στην κεντρική χωρίς πμς, msn ή οτιδήποτε "Βρε haya έχεις χρόνο για αυτό το link που μου έστειλε ο yanni?". Και αν κάποια(πολλά) links δεν ανέβουν στην κεντρική, τουλάχιστον δεν θα έχουν αγνοηθεί όπως π.χ. η παραίτηση του Dirk Meyer που πέρασε, αλλά - αν θυμάμαι καλά - δεν ακούμπησε τις ειδήσεις!!! παρά μόνο το off topic!!!!

Υ.Γ. Νομίζω η παραίτηση του Dirk ήταν αυτή που με είχε κάνει να σκεφτώ την ανάγκη ενός τέτοιου thread.

Δεν θυμάμαι πλαστικές επεμβάσεις που να μην ήταν ωραίες στην αρχή και μετά να μην κατέληξαν σε παραμόρφωση αυτού που την είχε κάνει. Εύχομαι η κοπέλα να μην κυκλοφορεί με κουκούλα σε 10 χρόνια.

[MENTION=188]yanni[/MENTION]

[MENTION=3673]hayabusa[/MENTION]

@Τhe rest of u guyz who lovez TheLab newz

Λοιπόν, προτείνω να γίνει ένα subforum στο Ειδήσεις όπου τα κοινά μέλη θα ποστάρουν link με πνεύμα front page wish list ...

Το να στείλεις πμ είναι πλέον "αργό" και ο μέσος χρήστης "βαριέται" και για αυτό πιστεύω "χάνουμε" ειδήσεις από την κεντρική...

Μια άλλη ιδέα είναι να μπορούν οι χρήστες μας να μάς ενημερώνουν μέσω του fb (αφού υπάρχει αφιερωμένη σελίδα του Λαμπ στο φβ)

Αλλά ναι, είναι κρίμα να "χάνονται" ειδήσεις και πιστεύω πως μπορούμε να βρούμε admins, news posters, senior members μια λύση σε αυτό :)

Λοιπόν, προτείνω να γίνει ένα subforum στο Ειδήσεις όπου τα κοινά μέλη θα ποστάρουν link με πνεύμα front page wish list ...

Το να στείλεις πμ είναι πλέον "αργό" και ο μέσος χρήστης "βαριέται" και για αυτό πιστεύω "χάνουμε" ειδήσεις από την κεντρική...

Αυτό είπα και εγώ (αυτολεξεί :p )

Η Θρησκεία είναι το όπιο του λαού, κάτι ξέρει και ο Βύρων

Ετοιμάζεται και αυτός να πάρει τα ηνία:

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=163306&catid=9

Άλλος ένας από την ΡΗ.ΜΑΔ , αναφωνεί όχι (φοβάται το κρέμασμα)

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=163284&catid=9

Για να δούμε πόσοι θα πεθάνουν στις μουσουλμανικές χώρες για χάρη της ελευθερίας της έκφρασης στην Γαλλία.

Δεν λέω, δικαίωμά τους των Γάλλων και βλακεία των μουσουλμάνων, αλλά όταν ξέρεις ότι οι ενέργειές σου πιθανόν θα οδηγήσουν σε θανάτους, έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από σένα, ε ρε γαμώτο δεν προχωράς σε τέτοιες δημοσιεύσεις, εκτός και αν τελικά είσαι το χειρότερο είδος βαρβάρου, βαρβάρου που δεν σκοτώνει από φανατισμό ή βλακεία, αλλά συνειδητά και με μεθοδικότητα.

Για να δούμε πόσοι θα πεθάνουν στις μουσουλμανικές χώρες για χάρη της ελευθερίας της έκφρασης στην Γαλλία.

Δεν λέω, δικαίωμά τους των Γάλλων και βλακεία των μουσουλμάνων, αλλά όταν ξέρεις ότι οι ενέργειές σου πιθανόν θα οδηγήσουν σε θανάτους, έστω και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από σένα, ε ρε γαμώτο δεν προχωράς σε τέτοιες δημοσιεύσεις, εκτός και αν τελικά είσαι το χειρότερο είδος βαρβάρου, βαρβάρου που δεν σκοτώνει από φανατισμό ή βλακεία, αλλά συνειδητά και με μεθοδικότητα.

Εμ βλέπεις έχουν το γάιδαρό τους δεμένο. Οι φίλοι και σύμμαχοι Έλληνες κρατάνε σθεναρά όλους αυτούς που φρόντισαν να ρημάξουν με 2 αιώνες αποικιοκρατία, και έτσι μπορούνε να το παίζουν και δημοκράτες. Άλλος μαμάει, άλλος πλερώνει...

Είδηση; Ενδιαφέρον τέλοσπαντων.

Hardware is dead | VentureBeat

Είδηση είναι από την άποψη ότι τα γνωστά hardware sites κρατάνε το στοματάκι τους κλειστό και μόνο όσοι βολτάρουν στο ebay ή ψάχνονται τρελά με το Android γνωρίζουν ότι κυκλοφορούν εδώ και χρόνια tablets με τιμές κάπου στο $50άρικο.

Λοιπόν όπως τελευταία βλέπουμε στις ειδήσεις σκίτσα, ταινίες να προσβάλλουν τον Μωάμεθ ήρθε στο φως της δημοσιότας κάτι που δυνητικά πορεί να "πλήξει" τον Χριστό... να δούμε πως θα αντιδράσει ο Χριστιανικός κόσμος...

Εγώ δεν θα παραθέσω την είδηση αλλά έψαξα κ βρήκα το πρωτότυπο (μια μελέτη του Χαρβαρντ). Τώρα στο Q & A όσοι το διαβάσουν προσεκτικά καταλαβαίνουν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση προσβολής - τώρα το κατά πόσο τα (Ελληνικά κυρίως) ΜΜΕ θα προσπαθήσουν να δώσουν τη δική τους άποψη στο θέμα είναι... άλλου παπά ευαγγέλιο

Διαβάστε τόσο την είδηση όσο και το αυθεντικό.

Eιδικά όσοι είστε Χριστιανοί πιστοί προτού βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα διαβάστε προσεκτικά προτού σχολιάσετε την είδηση :)

BBC News - Ancient fragment makes reference to the 'wife of Jesus'

The Gospel of Jesus's Wife: A New Coptic Gospel Papyrus | Harvard Divinity School

Δε θα πληξει το Χριστο φιλε μου, πρεπει να μαθουμε να διαχωριζουμε τον Χριστιανισμο απο τις υπολοιπες θρησκειες και την εκκλησια! Δεν ειναι ολα 1 και το αυτο. Μακαρι

να βγαλουν ακρη αν και νομιζω τους συμφερει να μην υπαρχει ξεκαθαρη εικονα. Πηγες πιστευω υπαρχουν αλλα δε τις δειχνουν.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.