Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

και έτσι θα καταφέρει το καταπληκτικό κράτος μας να εξολοθρεύσει το μοναδικό αντιπρόσωπο γραφειοκρατίας που λειτουργούσε.

I know, ας διώξουν τους κακούς συμβασιούχους και να μετατάξουν τους καλούς ΔΥ στις θέσεις τους! Θα λειτουργούν και καλύτερα τα ΚΕΠ

Δηλαδή να ρωτήσω. Κάποιος που δεν είναι πλέον κάτοικος της Ελλάδας, ας πούμε ότι έχει μεταναστεύσει, αυτόματα πάει να πει ότι δεν είναι και στους εκλογικούς καταλόγους;

Αν σκεφτείς ότι στην απογραφή καταγράφονται και οι αλλοδαποί, δε βγαίνουν τα νούμερα. Από την άλλη, πασοκ είχαμε, πιθανότατα οι αλλοδαποί να είναι κι αυτοί στους εκλογικούς καταλόγους, οπότε μπορεί και να βγαίνουν

Δηλαδή να ρωτήσω. Κάποιος που δεν είναι πλέον κάτοικος της Ελλάδας, ας πούμε ότι έχει μεταναστεύσει, αυτόματα πάει να πει ότι δεν είναι και στους εκλογικούς καταλόγους;

Να με σχωράτε, αλλά υπάρχει και άλλο πρόβλημα, μεθοδολογικό. Το έχω ξαναπεί σε διπλανό θέμα, αλλά ειδικά ο αγαπητός κ. Κακούρης, πριν μας γυρίσει 4.500 χρόνια πίσω, όφειλε να μάθει αφαίρεση ακεραίων. Εκτός αν δημοσιαγραφική έρευνα θεωρείται πλέον να πάρεις χαμπάρι σχεδόν ένα χρόνο μετά ότι έγινε απογραφή και να γράψεις 2 αράδες επειδή κάποιος πιο τυχερός καπάρωσε την Πάολα για το πρωτοσέλιδο. Ο Μόνιμος πληθυσμός της χώρας το 2011 ανέρχεται σε 10.787.690, σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία. Ο αριθμός 9.903.268 αναφέρεται στο νόμιμο πληθυσμό. Επίσης, πάλι σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ:

Τηρώντας τον Κανονισμό 763/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου , η Απογραφή του 2011 εστίασε στην καταγραφή του Μόνιμου Πληθυσμού της Χώρας σε αντίθεση με τις προηγούμενες Απογραφές , οι οποίες είχαν σκοπό τη καταγραφή του de facto πληθυσμού ( δηλαδή των ατόμων που βρέθηκαν παρόντα στον τόπο Απογραφής ). Γενικότερα , η μεθοδολογία της Απογραφής του 2011 διαφέρει σημαντικά σε αρκετά σημεία από αυτή προηγούμενων Απογραφών , όπως στη διάρκεια της Απογραφής , στην απογραφή ατόμων στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους κλπ . Συνεπώς , τα αποτελέσματα της Απογραφής του 2011 και αυτά προηγούμενων Απογραφών δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα .

Πάντως, είναι κοινό μυστικό ότι στους εκλογικούς καταλόγους διαβιούν Μαθουσάλες 120 ετών, γιατί όλοι ελπίζουν ότι θα μπορούν να ψηφίσουν στο όνομά τους. Μερικοί τα καταφέρνουν κιόλας. Αυτό δεν απαλάσσει τον "δημοσιογράφο" από το καθήκον να κάνει τη δουλειά του.

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Σχετικά με το quote. Μιλάμε για απογραφή πληθυσμού ανθρώπων όχι για κατά προσέγγιση υπολογισμό του πληθυσμού πελεκάνων. 15 μεθόδους να έχεις δεν μπορεί να σου δίνουν τόσο μεγάλο εύρος τιμών. 50-100 χιλιάδες, άντε 200 να το καταλάβω. 1 εκατ διαφορά σε σύνολο πληθυσμού +-10 εκατ? Δεν χρειαζόμασταν απογραφή για αυτό.

[MENTION=22279]acct[/MENTION]

Σχετικά με το quote. Μιλάμε για απογραφή πληθυσμού ανθρώπων όχι για κατά προσέγγιση υπολογισμό του πληθυσμού πελεκάνων. 15 μεθόδους να έχεις δεν μπορεί να σου δίνουν τόσο μεγάλο εύρος τιμών. 50-100 χιλιάδες, άντε 200 να το καταλάβω. 1 εκατ διαφορά σε σύνολο πληθυσμού +-10 εκατ? Δεν χρειαζόμασταν απογραφή για αυτό.

le sigh... Μάλλον τα λέω περίεργα. Ο συγκεκριμένος κύριος επινοεί δεδομένα και συγκρίνει ανόμοια πράγματα. Με αυτόν τον τρόπο, σου βγάζω ό,τι συμπέρασμα θες.

FACTS:

Μόνιμος πληθυσμός

2001: 10.934.097 λέει η ΕΛΣΤΑΤ (10.964.020 λέει ο φίλτατος)

2011: 10.787.690 λέει η ΕΛΣΤΑΤ

Διαφορά: -146.407

Παραπομπές:

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1602/PressReleases/A1602_SAM01_DT_DC_00_2011_01_F_GR.pdf (Προσωρινά 2011)

http://www.statistics.gr/portal/page/portal/ESYE/BUCKET/A1602/Other/A1602_SAM01_TB_DC_00_2001_01_F_GR.pdf (Τελικά 2001)

Φαντάσου να είχε κάνει το ίδιο και ο "δημοσιογράφος". :X:

"Η Ελλάδα είναι "ρίσκο" για το ΝΑΤΟ. Στηριγμά μας η Τουρκία"! Οι Γερμανοί προκαλούν

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=18082

Δολοφόνος ετών 13 σοκάρει τις ΗΠΑ!

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=162992&catid=7

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Αλλοδαποί μικροπωλητές κυνήγησαν Χρυσαυγίτες | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Τέλειο άμα ισχύει..

Επίσης, ξεφτυλισμένοι.. διαβάστε το όλο Συνδικάτο μικροπωλητών: «Δεν είμαστε φασίστες, αλλά θα ξανακαλέσουμε την Χρυσή Αυγή» | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα Αν όντως τώρα πέσουν οι πωλήσεις τους, ή πάει κάποιος και τους ζητήσει απόδειξη στην αγορά και τους στείλει κανα ΣΔΟΕ, θα φταίει ή δεν θα φταίει η Χ.Α. ?

Ε ρε γλέντια..

Αλλοδαποί μικροπωλητές κυνήγησαν Χρυσαυγίτες | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Τέλειο άμα ισχύει..

Επίσης, ξεφτυλισμένοι.. διαβάστε το όλο Συνδικάτο μικροπωλητών: «Δεν είμαστε φασίστες, αλλά θα ξανακαλέσουμε την Χρυσή Αυγή» | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα Αν όντως τώρα πέσουν οι πωλήσεις τους, ή πάει κάποιος και τους ζητήσει απόδειξη στην αγορά και τους στείλει κανα ΣΔΟΕ, θα φταίει ή δεν θα φταίει η Χ.Α. ?

Ε ρε γλέντια..

Κάτσε ρε Myralis, δηλαδή το βρίσκεις σωστό οι παράνομοι Έλληνες και αλλοδαποί / ημεδαποί να πωλούν χωρίς άδεια την πραμάτεια τους?

Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είναι μακάκες μεγατόνων που τηρούν τα νόμιμα και γίνεται ο πάτος του τάλαρο για να ζήσουν την φαμίλια τους ενώ οι άλλοι είναι μάγκες και επαναστάτες...

Εάν ήμουν νόμιμος μικροπωλητής και έβλεπα δίπλα μου στημένο πάγκο να πουλάει παράνομα, θα τον έσπαγα από μόνος μου χωρίς τους μάγκες ολκής των Χρυσών Αυγών.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να κυνηγάνε οι αλλοδαποί τους Έλληνες στην Ελλάδα, όσο μακάκες και αν είναι οι Έλληνες που κυνηγούν, όσα δίκια και αν έχουν (που αν είναι παράνομοι δεν έχουν). Να φωνάξουν την αστυνομία εκτός και αν περίμεναν από την αστυνομία να κάνει τα ίδια που κάνανε οι χρυσαυγήτες, απλά ποιο ευγενικά, χωρίς σπασίματα πάγκων, αλλά ίσως με κατάσχεση πάγκων.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει να κυνηγάνε οι αλλοδαποί τους Έλληνες στην Ελλάδα, όσο μακάκες και αν είναι οι Έλληνες που κυνηγούν, όσα δίκια και αν έχουν (που αν είναι παράνομοι δεν έχουν). Να φωνάξουν την αστυνομία εκτός και αν περίμεναν από την αστυνομία να κάνει τα ίδια που κάνανε οι χρυσαυγήτες, απλά ποιο ευγενικά, χωρίς σπασίματα πάγκων, αλλά ίσως με κατάσχεση πάγκων.

Yianni, για πέρνα μία από The Mall Αγίου Δημητρίου να δεις τον αστυνομικό να κάθεται δίπλα από τον παράνομο μικροπωλητή και να μην κάνει τίποτα, όταν λέω τίποτα εννοώ τίποτα.

Δεν μιλάω για ένα, δύο μικροπωλητές αλλά ότι έχουν κλείσει όλο το πεζοδρόμιο και δεν μπορείς καν να περάσεις.

Τι αστυνομία και μπλε στρουμφάκια λες τώρα...

ΓΤΠ είναι

Έγινε επεξεργασία από Typhonios

Παντού γίνεται αυτό. Παλιότερα που δούλευα πλατεία Βικτωρίας, ε η εν λόγω πλατεία ήταν ένα μικρό παζάρι. Για χρόνια - αν και έχω πάρα πολύ καιρό να πάω από εκεί δεν πιστεύω να είναι διαφορετικά τώρα.

Παντού γίνεται αυτό. Παλιότερα που δούλευα πλατεία Βικτωρίας, ε η εν λόγω πλατεία ήταν ένα μικρό παζάρι. Για χρόνια - αν και έχω πάρα πολύ καιρό να πάω από εκεί δεν πιστεύω να είναι διαφορετικά τώρα.

Οκ, οπότε το δεχόμαστε και διαιωνίζουμε μία κατάσταση επειδή το κράτος είναι άχρηστο και το παρακράτος βγάζει ΚΑΙ ΚΑΛΑ το φίδι από την τρύπα.

Οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να κινηθούν όχι η Χ.Α , το ΚΚΕ,, η Σάρα και η Μάρα...αλλά που...ρε καλά μας κάνουν οι Τεύτονες.

Έτσι κι άλλο πόνο!!!

NewsIt.gr: Οικονομία | Η "κόκκινη Ανγκελα"-Οι πλούσιοι της Ελλάδας να βάλουν το χέρι στην τσέπη να βοηθήσουν την πατρίδα τους!"

Οκ, οπότε το δεχόμαστε και διαιωνίζουμε μία κατάσταση επειδή το κράτος είναι άχρηστο και το παρακράτος βγάζει ΚΑΙ ΚΑΛΑ το φίδι από την τρύπα.

Χαίρομαι που πας και βγάζεις ένα εντελώς άκυρο συμπέρασμα.

Ρε συ αυτό έγραψα; Αμάν ποια, πρέπει να βρίζουμε ώστε να γίνει κατανοητό ότι όταν περιγράφουμε μια όχι καλή κατάσταση, δεν πάει να πει ότι την εγκρίνουμε κιόλας;

Οι ίδιοι οι πολίτες πρέπει να κινηθούν όχι η Χ.Α , το ΚΚΕ,, η Σάρα και η Μάρα...αλλά που...ρε καλά μας κάνουν οι Τεύτονες.

Ωραία και τι θέλεις; Να φορέσουμε μαύρες μπλούζες και να πάρουμε καδρόνια; Να μαλώνουμε με κάθε αλλοδαπό στα πεζοδρόμια; Μήπως το κάνεις εσύ; Αλλά όχι εσύ κινείσαι στα φόρα με κατά ριπές ποστς για πίτσες Αντώνιους. Μιλάμε αντίσταση όχι αστεία.

Μην με τρελαίνεις όπως την άλλη φορά με τις βλακείες περί Εκάλης.

Κάτσε ρε Myralis, δηλαδή το βρίσκεις σωστό οι παράνομοι Έλληνες και αλλοδαποί / ημεδαποί να πωλούν χωρίς άδεια την πραμάτεια τους?

Δηλαδή όλοι οι υπόλοιποι είναι μακάκες μεγατόνων που τηρούν τα νόμιμα και γίνεται ο πάτος του τάλαρο για να ζήσουν την φαμίλια τους ενώ οι άλλοι είναι μάγκες και επαναστάτες...

Εάν ήμουν νόμιμος μικροπωλητής και έβλεπα δίπλα μου στημένο πάγκο να πουλάει παράνομα, θα τον έσπαγα από μόνος μου χωρίς τους μάγκες ολκής των Χρυσών Αυγών.

Ε? όχι Βέβαια, πως συμπέρανες εσύ αυτό το πράγμα? Απλά το να λες "Δεν είμαι φασίστας, αλλά θα φωνάξω την Χ.Α. να δείρει κόσμο" είναι κοροϊδία πρώτα για τον εαυτό σου και μετά για εμένα.

Ναι είσαι φασίστας αν φωνάξεις κάποιον για να δείρει κάποιον άλλον. Και κοροϊδευεις εμένα αν το πρόβλημα σου είναι οι ξένοι (που είχαν άδεια), και όχι ο Έλληνας που δεν εκδίδει αποδείξεις.

Αν σκέφτεται ο "πρόεδρος" έτσι, να ξέρει ότι θεωρώ πολύ σωστό να του στέλνω το ΣΔΟΕ κάθε μέρα αν δεν μου δώσει μια φορά απόδειξη, γιατί δεν νομίζω αυτός να είναι τόσο νόμιμος. Η Χ.Α. δείχνει τους μετανάστες.. βολικό.. δεν δείχνει τους κακούς Έλληνες, δεν δείχνει το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Να ξεβρωμίσει ο τόπος υποσχέθηκαν, δεν τους είδα να στρέφοντε εναντίον του πολιτικού συστήματος όμως, για αυτό και θεωρώ ξεφτυλισμένους όσους βγάζουν δηλώσεις σαν την από πάνω.

Έπρεπε να κάτσουν να τις φάνε ε?

EDIT for [MENTION=188]yanni[/MENTION]

Αν πάρουμε υπόψη μας την στάση της αστυνομίας, αν δεν τους κυνηγούσαν, τότε θα έτρωγαν ξύλο.

Ναι δίκιο έχεις για το τι θα προκαλέσουν "προηγούμενα", μόνο που τους κυνήγησαν, ακριβώς γιατί είχαν ήδη προηγούμενα. Μπορεί να μην σου αρέσει, σε κανέναν δεν αρέσει, το θέμα είναι ότι σε κάποιους άρεσε όταν τους έσπασαν τους πάγκους.

----------------------

Απλό είναι, και το έχω πει τόσες φορές, αν χειρίζεσαι την βία, να περιμένεις να εισπράξεις βία.

Η Αστυνομία ήταν εκεί και προστάτεψε τους φασίστες, ενώ εκεί που τα σπάγανε, η αστυνομία έφτασε πολύ καθυστερημένη.. περίεργα πράγματα.

(προφανώς η καλύτερη λύση και στις 2 περιπτώσεις θα ήταν να έρθει η αστυνομία, να κατασχέσει τα παράνομα, να μην σπάσει τίποτα, και να μην πέσει ξύλο από κανέναν σε κανέναν..)

Έγινε επεξεργασία από Myralis

Έπρεπε να κάτσουν να τις φάνε ε?

Αυτό είπα? ^*%*)**)&^*% <<<<< δες το ποιο πάνω ποστ και προσάρμοσέ το ανάλογα :p

Απλό είναι, και το έχω πει τόσες φορές, αν χειρίζεσαι την βία, να περιμένεις να εισπράξεις βία.

Η Αστυνομία ήταν εκεί και προστάτεψε τους φασίστες, ενώ εκεί που τα σπάγανε, η αστυνομία έφτασε πολύ καθυστερημένη.. περίεργα πράγματα.

(προφανώς η καλύτερη λύση και στις 2 περιπτώσεις θα ήταν να έρθει η αστυνομία, να κατασχέσει τα παράνομα, να μην σπάσει τίποτα, και να μην πέσει ξύλο από κανέναν σε κανέναν..)

Είπα απλά ότι δεν μου αρέσει να ακούω ότι κυνηγάνε αλλοδαποί τους Έλληνες. Όχι διότι δεν είχαν δίκιο, αλλά διότι δημιουργείται προηγούμενο που μπορεί να εξελιχθεί στραβά, π.χ. να σε κυνηγάνε ακόμα και αν δεν πας με καδρόνια να τους προκαλέσεις. Να δημιουργηθεί μια αντιπαλότητα που θα εξελιχθεί σε ένα είδος βεντέτας. Και για τα υπόλοιπα που γράφεις πως το ξέρεις; Στην Ολλανδία είναι η Κυπαρισσία; :p

Αμ μπράβο για την παρένθεσή σου. Δεν υποστηρίζω/λέω - δεν θα υποστήριζα/έλεγα κάτι διαφορετικό.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Η Χ.Α. δείχνει τους μετανάστες.. βολικό.. δεν δείχνει τους κακούς Έλληνες, δεν δείχνει το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ.

Εννοείται αυτό.

Αφού για όλα φταίνε οι ξένοι. Οι αμερικανογερμανικές συνομωσίες που θέλουν μονάχα το δικό μας κακό για να πάρουν τον πλούσιο ορυκτό πλούτο μας (που ούτε γνωρίζουμε που ακριβώς και σε τι ποσότητες βρίσκεται, αλλά ούτε σπεύσαμε ως έθνος να τον αξιοποιήσουμε) και να καταστρέψουν τον πολιτισμό μας (αυτόν που δεκάρα δεν δίνει για τους ΑΜΕΑ και τον συνάνθρωπο).

Αν, με τη πάροδο του χρόνου, ο κόσμος στραφεί στη μαζική μετανάστευση, τότε θα σιχτηρίζει τους κινέζους επειδή είναι 2 δις πλυθησμός και δεν αφήνουν καμμία θέση εργασίας στο εξωτερικό για τους έλληνες.

"Οι ΗΠΑ είναι ο μεγάλος Σατανάς" φωναζαν σε μεγάλη διαδήλωση στο Λίβανο

Πακιστάν: Ένας νεκρός στις διαδηλώσεις εναντίον της αντι-ισλαμικής ταινίας

Όσο το σκέφτομαι πείθομαι περισσότερο ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Σε όλα τα κράτη ταυτόχρονα επεισόδια!! Κάτι σαν τα ταυτόχρονα ΣΜΣ όταν τιμωρούσαν τον κουρασμένο για τις μαγκές του με τους ρώσους και το σχέδιο Αναν.

Στέλνουν Λίβυους "αντάρτες" στον εμφύλιο της Συρίας αλλά μέσα στη Λιβύη δεν μπορούν να στείλουν κανέναν !!

Όλο και περισσότερο πείθομαι ότι θυσίασαν τον φουκαρά τον πρέσβη για να ελέγξουν τους απλούς άραβες πολίτες που δεν αντέχουν άλλο.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.