Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
μία πηγή στα γερμανικά θέλω για αυτήν την είδηση. Μία, κι ας είναι το γερμανόφωνο τρωκτικό...

Εγώ πάντως, έψαξα και δεν βρήκα. Και μάλιστα αφαιρούσα σιγά-σιγά μέρος των ειδήσεων, ώστε να γίνεται ευρύτερη αναζήτηση. Βρήκα ένα περιστατικό ρατσιστικής βίας στη Βεστφαλία στο οποίο ενεπλάκη Έλληνας πέρυσι και προφανώς τίποτα με εφημεριδοπώλες ή μέλη του "NDP" (ποιού; μήπως NPD; ) "οι οποίοι τους ζήτησαν να τους δείξουν αν έχουν άδεια να πουλάνε εφημερίδες".

Ειδικά το τελευταίο είναι εξώφθαλμα μπούρδα αντιγραμμένη από τα πρόσφατα περιστατικά κοντά μας. Αυτές τις ηλιθιότητες κάνουν ορισμένοι και δεν μπορεί να πάρει κανείς σοβαρά την αντιρατσιστική ρητορική της αριστεράς. Λυπάμαι που θα το πω, αλλά τέτοιες ειδήσεις τις κατατάσσω μαζί με θεάσεις του Elvis να επιβιβάζεται σε διαστημόπλοιο με μπλε καστόρινα μοκασίνια.

μία πηγή στα γερμανικά θέλω για αυτήν την είδηση. Μία, κι ας είναι το γερμανόφωνο τρωκτικό...

Μάλλον τότε είναι μούφα.. Deleted.

Περιμένω πως και πως την είδηση που θα λέει

Apple files complaint against nature's round apples with a leaf that are strikingly similar to Apple's logo design.

(ελπίζω να το έγραψα σωστά)

Βλέπω τώρα στην ΝΕΤ την καταστροφή σχεδόν 13 χιλιάδων προϊόντων μαϊμού. Κάπου για εκατοντάδες χιλιάδες μαϊμού προϊόντων από ότι κατάλαβα μιλάει το ρεπορτάζ μόνο για το 2011.

Δώστε τα ρε μαμώτο σε άπορες οικογένειες που ποτέ μα ποτέ στην ζωή του δεν θα μπουν σε μαγαζί να αγοράσουν αυθεντικές τσάντες louis vuitton. Αν φοβάστε ότι θα γίνει παρεμπόριο τραβήξτε τους μια στάμπα πάνω με μπογιά σε ένα σημείο που και να μην είναι ιδιαίτερα εμφανές, αλλά και να αποκλείει την μεταπώληση του προϊόντος.

Βλέπω τώρα στην ΝΕΤ την καταστροφή σχεδόν 13 χιλιάδων προϊόντων μαϊμού. Κάπου για εκατοντάδες χιλιάδες μαϊμού προϊόντων από ότι κατάλαβα μιλάει το ρεπορτάζ μόνο για το 2011.

Δώστε τα ρε μαμώτο σε άπορες οικογένειες που ποτέ μα ποτέ στην ζωή του δεν θα μπουν σε μαγαζί να αγοράσουν αυθεντικές τσάντες louis vuitton. Αν φοβάστε ότι θα γίνει παρεμπόριο τραβήξτε τους μια στάμπα πάνω με μπογιά σε ένα σημείο που και να μην είναι ιδιαίτερα εμφανές, αλλά και να αποκλείει την μεταπώληση του προϊόντος.

ναι στην άπορη οικογένεια, η μαϊμού louis vuitton της έλλειπε..

βλακείες, το θέμα δεν έιναι η Louis vuitton, αλλά η νοοτροπία. Δηλαδή αύριο που θα καταστρέψουν 10k αθλητικά παπουτσια τι θα λες?

βλακείες, το θέμα δεν έιναι η Louis vuitton, αλλά η νοοτροπία. Δηλαδή αύριο που θα καταστρέψουν 10k αθλητικά παπουτσια τι θα λες?

και εγώ συμφωνώ ρε μαν, όμως η απάντησή μου αναφερόταν μόνο στο παρακάτω κομμάτι.

Δώστε τα ρε μαμώτο σε άπορες οικογένειες που ποτέ μα ποτέ στην ζωή του δεν θα μπουν σε μαγαζί να αγοράσουν αυθεντικές τσάντες louis vuitton.

Το armani μπουφάν σε προστατεύει από το κρύο καλύτερα από το τρύπιο φανελάκι. Ή μήπως πρέπει να έχει τραπεζικό λογαριασμό full στο χρήμα για να έχεις δικαίωμα να φοράς ακόμα και απομιμήσεις επώνυμων ρούχων;

και εγώ συμφωνώ ρε μαν, όμως η απάντησή μου αναφερόταν μόνο στο παρακάτω κομμάτι.

Δηλαδή από όλο το post κράτησες την μάρκα; Ωραίος.

θα συμφωνήσω με τον yanni, δηλαδή σε άπορους κλπ θα δίνουμε μόνο τα φτηνά/φτηνιάρικα? τα ακριβά/καλύτερα καταστροφή (ή τα κρατάμε για πάρτη μας) ?

στο κάτω κάτω όπως λέει και η λαική ρήση, η φτώχια θέλει καλοπέραση :p

Το armani μπουφάν σε προστατεύει από το κρύο καλύτερα από το τρύπιο φανελάκι. Ή μήπως πρέπει να έχει τραπεζικό λογαριασμό full στο χρήμα για να έχεις δικαίωμα να φοράς ακόμα και απομιμήσεις επώνυμων ρούχων;

Δηλαδή από όλο το post κράτησες την μάρκα; Ωραίος.

ok θα στο μασήσω λίγο..

δεν είναι όνειρο ζωής για μια άπορη οικογένεια να

μπουν σε μαγαζί να αγοράσουν αυθεντικές τσάντες louis vuitton.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.