Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Ο λόγος για τον οποίο κάποιοι δεν πήγαν ποτέ στο φεγγάρι.

Αν ήταν τόσο απλή η εξήγηση, θα την είχαν φέρει στο προσκήνιο οι Ρώσσοι πρώτοι από όλους, που τότε είχαν σημαντική κόντρα με τους Αμερικάνους για το ποιός θα πάει πρώτος. Όλες οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί κατά καιρούς είχαν να κάνουν με τις φωτογραφίες, κλπ, προσπαθώντας απλά να αποδείξουν ότι βγήκαν σε στούντιο.

Link to comment
Share on other sites

Και αυτο ηταν μεσα στις εξηγησεις. Οτι οι στολες και το ιδιο το σκαφος δεν θα ηταν ικανα για να προστεψουν καποιον απο την ακτινοβολια μεσα στις ζωνες. Βεβαια η απαντηση ειναι πως υπαρχουν τροποι να τις αποφυγεις, περνωντας απο τους πολους κλπ αλλα μετα η ανταπαντηση βασιζεται στο οτι απο εκει δεν θα μπορουσαν να εχουν την καταλληλη κατευθυνση για να πανε στο φεγγαρι και μπλα μπλα μπλα.

i beLIEve.

Link to comment
Share on other sites

Μοναχή αποκαλύπτει το παιχνίδι υποκρισίας στη Συρία

"Αυτό όμως που θλίβει πραγματικά είναι το γεγονός ότι η διεθνής κοινότητα κρατά στα χέρια της ένα παράδοξο. Από τη μια πλευρά λέει με υποκρισία «θέλουμε ειρήνη θέλουμε να προστατέψουμε τον άμαχο πληθυσμό» θέλουν μάλιστα και να επέμβουν με στρατιωτικό τρόπο όπως έγινε σε άλλες χώρες, αλλά από την άλλη πλευρά χρηματοδοτούν, στέλνουν πληροφορίες και όπλα σε ενόπλους που πραγματικά δεν ξέρεις από πού έρχονται.

Αφήστε το λαό της Συρίας ήσυχο, αφήστε μας ήσυχους. Δεν φέρνετε τίποτα άλλο από θάνατο, φόβο, ανασφάλεια, χάος με τις μεγάλες σας ιδέες, τις μεγάλες σας διακηρύξεις και τις μεγάλες σας δυνάμεις. Αφήστε το λαό της Συρίας ήσυχο. Αρκετά. Και σταματήστε να χρηματοδοτείται και να εξοπλίζετε τους αντάρτες τους οποίους φέρνετε από πού δεν ξέρω."

Link to comment
Share on other sites

Όσοι έχετε δάνεια, καλό είναι να το δείτε. Βέβαια, αν δεν οργανωθείτε ομαδικά, τα έξοδα θα είναι περισσότερα από αυτά που ίσως πάρετε. Ελληνική δικαιοσύνη :banging:

Δικαίωση δανειοληπτών - επιστροφή παρακρατηθέντων χρημάτων

Link to comment
Share on other sites

Η Samsung κερδίζει μια δικαστική μάχη έναντι της Apple στην Ιαπωνία

BTW Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις στην σελίδα του IHT - εδώ: http://www.nytimes.com/pages/technology/index.html

@all + especially news posters :)

Έγινε επεξεργασία από kreach
Link to comment
Share on other sites

Η Samsung καιρδίζει μια δικαστηκή μάχη έναντι της Apple στην Ιαπωνία

BTW Έχει πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις στην σελίδα του IHT - εδώ: Technology News - The New York Times

Από ορθογραφία όμως είναι θεός... :boxed:

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ my fail... γράφοντας γρήγορα κάνω απροσεξίες

Αν είδες, έγραψα είναι και όχι είσαι... Νόμιζα ότι τον τίτλο τον τράβηξε αυτόματα, δεν κατάλαβα ότι τον έβαλες εσύ. Τώρα πρόσεξα ότι είναι αγγλικό το άρθρο...

Link to comment
Share on other sites

Ποιο κόμμα διεκδικεί την κληρονομιά του Παπανδρεϊκού(υποθέτω) ΠΑΣΟΚ?

Μην πείτε το ΠΑΣΟΚ

Διεκδικεί και ο ΣΥΡΙΖΑ μέρος της «κληρονομιάς» | πολιτικη | ethnos.gr

Link to comment
Share on other sites

αμα κανουν καμια τετοια πλακα δεν παιζει να ανοιξει σχολη ολο το χρονο...

Link to comment
Share on other sites

Όσο τα λεφτά έβγαιναν από το βαρέλι δίχως πάτο, ήταν καλά τα δωρεάν συγγράμματα. Στη σημερινή κατάσταση, δεν είναι κακό να μάθουμε πώς μοιάζει από μέσα η βιβλιοθήκη του ιδρύματος ή να ψάχνουμε κανένα άρθρο στο διαδίκτυο.

Για να μη συζητήσω για τους κάφρους που περιμένουν να περάσουν το μάθημα, για να τα κάνουν προσάναμμα. Ή άλλους που δήλωναν δεκάδες συγγράμματα που δεν δικαιούνταν, για να προλάβουν να τα μοσχοπουλήσουν πριν γίνουν αντιληπτοί. Ή μήπως δεν ξέρετε τέτοιους εσείς;

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.