kuza Αύγουστος 14, 2012 #4481 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ποτε στο διαολο προλαβε ο Τσιπριτς και εγινε Ν0.2 πιο επικινδυνος πολιτικος? Τι εκανε και δε θυμαμαι? τιποτα.Απλα οι γερμαναραδες δεν θα τον ηθελαν ποτε στην κυβερνηση γιατι θα του χαλαγε τα σχεδια. Μην δινεται σημασια σε τετοιες μ@λ@κιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 14, 2012 #4482 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 τιποτα.Απλα οι γερμαναραδες δεν θα τον ηθελαν ποτε στην κυβερνηση γιατι θα του χαλαγε τα σχεδια.Μην δινεται σημασια σε τετοιες μ@λ@κιες.Ποσο πια να αντεξεις και να μην δινεις σημασια σε τετοια; Μας εχουν πεσει τα μαλλια απο αυτα που συμβαινουν γυρω μας. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuza Αύγουστος 14, 2012 #4483 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ποσο πια να αντεξεις και να μην δινεις σημασια σε τετοια; Μας εχουν πεσει τα μαλλια απο αυτα που συμβαινουν γυρω μας. Sent from my iPhone using Tapatalk ακριβως, για αυτο συγκρατησε αυτα που αξιζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 14, 2012 #4484 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Πειράζει που προσέχω μόνο την κοπέλα?Η τρομακτική φωτογραφία που έχει σοκάρει το Διαδίκτυο | Newsbomb.grΌταν σφίγγουν οι ζέστες:Έκαναν σεξ πάνω σε νεροτσουλήθρα | Newsbomb.grΠήγε για μαλλί και βγήκε καψωμένος:Πήγε για ληστεία και κατέληξε... σκλάβος του σεξ | Newsbomb.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Αύγουστος 14, 2012 #4485 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Πειράζει που προσέχω μόνο την κοπέλα?Η τρομακτική φωτογραφία που έχει σοκάρει το Διαδίκτυο | Newsbomb.grΤι άλλο να προσέξεις δηλαδή, την πιό άκυρη είδηση της χιλιετίας;Μια κρεμασμένη μάσκα είναι πίσω στη ντουλάπα και κάποιοι βλέπουν και θέλουν να πουλήσουν φαντάσματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 14, 2012 #4486 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Γενικά ότι "σοκάρει το διαδίκτυο", "σαρώνει το facebook", κλπ είναι ειδήσεις για τίποτα proktika.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 14, 2012 #4487 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Μη το λες.Σε ερημικό κλειστό χώρο τραβηγμένη ,μεγεθύνοντας μια φωτο έχω δει κάτι σκατόφατσες.(με λίγη φαντασία).:crazy_pilot: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 14, 2012 #4488 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ποτε στο διαολο προλαβε ο Τσιπριτς και εγινε Ν0.2 πιο επικινδυνος πολιτικος? Τι εκανε και δε θυμαμαι? Λέγεται ότι θα βαφτίσει το παιδί του Κιμ Γιονγκ-Ουν. ΟΚ το ξέρω ότι έχε 15 άκυρα αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_gs Αύγουστος 14, 2012 #4489 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Λέγεται ότι θα βαφτίσει το παιδί του Κιμ Γιονγκ-Ουν.Ποιου το παιδι;;;!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Αύγουστος 14, 2012 #4490 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ποιου το παιδι;;;!!Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Αύγουστος 14, 2012 #4491 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Τσ-τσ-τσ... παιδιά...Oops! Twitter account of Dell magnate’s teen daughter shut down for blabbing about family’s whereabouts - NY Daily News Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 14, 2012 #4492 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 (edited) Σοκ για την άγρια δολοφονία του Ιρακινού | TVXS - TV Χωρίς ΣύνοραΑυτόν δεν θα πρέπει να τον βρουν και να τον βάλουν φυλακή? Σκότωσε, το ομολόγησε στο FB, και μετά, σαν καλή κότα, διέγραψε το προφίλ του. Πολύ μαγκιά για το τίποτα..Α! Ναι, αν τον πιάσουν, μήπως θα πρέπει να μαζευτούν και οι (νόμιμοι) Ιρακινοί έξω από το τμήμα να προσπαθήσουν να τον λιντσάρουν? Επίσης μήπως θα πρέπει οι (νόμιμοι) Ιρακινοί να αρχίσουν να κόβουν βόλτες και να χτυπάνε Χρυσαυγήτες??Λέω πράγματα να σκεφτούνε οι Χρυσαυγήτες του Λάμπη... Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 14, 2012 #4493 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 (edited) Λέω πράγματα να σκεφτούνε οι Χρυσαυγήτες του Λάμπη... Προσωπική άποψη πάντα. Δε νομίζω πως αξίζουν χρήστες του lab χαρακτηρισμούς όπως ΠΑΣΟΚΕΣ/Νεο Δημοκράτες/Συριζαίοι/ΚΚΕΔΕΣ/Χρυσαυγήτες επειδή ψήφισαν/υποστήριξαν τους σχηματισμούς αυτών των κομμάτων. Επίσης δεν είναι απαραίτητα ενεργά μέλη αυτών κομμάτων για να μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Το ξέρω ότι μιλάς γενικά. Εγώ λέω απλώς φιλικά την άποψή μου Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 14, 2012 από papajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Αύγουστος 14, 2012 #4494 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Προσωπική άποψη πάντα. Δε νομίζω πως αξίζουν χρήστες του lab χαρακτηρισμούς όπως ΠΑΣΟΚΕΣ/Νεο Δημοκράτες/Συριζαίοι/ΚΚΕΔΕΣ/Χρυσαυγήτες επειδή ψήφισαν/υποστήριξαν τους σχηματισμούς αυτών των κομμάτων. Επίσης δεν είναι απαραίτητα ενεργά μέλη αυτών κομμάτων για να μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι. Το ξέρω ότι μιλάς γενικά. Εγώ λέω απλώς φιλικά την άποψή μου Θα διαφωνήσω. Για εμένα ποτέ δεν είπα όχι στον χαρακτηρισμό ΣΥΡΙΖΑιος, δεν είναι "χαρακτηρισμός" με την κακή έννοια, είναι μια ιδιότητα, δεν είναι μια αρνητική ταμπέλα, αφού τους ψήφισες, σημαίνει ότι συμφωνείς, γιατί να μην δέχεσαι τον χαρακτηρισμό. Ακόμα και απλός ψηφοφόρος να είσαι, σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπεις σε σκέψεις με αυτή την είδηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Αύγουστος 14, 2012 #4495 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Για πάμε να αλλάξουμε κλίμα:Το όπλο που την σκότωσε ήταν το δώρο της ! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα"Το χέρι μου δεν είναι καλά, είμαι άρρωστος, είχα πάθει εγκεφαλικό"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konservas Αύγουστος 14, 2012 #4496 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Για πάμε να αλλάξουμε κλίμα:Το όπλο που την σκότωσε ήταν το δώρο της ! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα"Το χέρι μου δεν είναι καλά, είμαι άρρωστος, είχα πάθει εγκεφαλικό"ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΜη το γελάς. Κάτι τέτοιους βάζουν στις ''κυβερνήσεις''...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Αύγουστος 14, 2012 #4497 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Θα διαφωνήσω.Για εμένα ποτέ δεν είπα όχι στον χαρακτηρισμό ΣΥΡΙΖΑιος, δεν είναι "χαρακτηρισμός" με την κακή έννοια, είναι μια ιδιότητα, δεν είναι μια αρνητική ταμπέλα, αφού τους ψήφισες, σημαίνει ότι συμφωνείς, γιατί να μην δέχεσαι τον χαρακτηρισμό. Ακόμα και απλός ψηφοφόρος να είσαι, σημαίνει ότι δεν πρέπει να μπεις σε σκέψεις με αυτή την είδηση? Έκανα quote αυτό το κομμάτι γιατί ήθελα να το διαχωρίσω εντελώς από την είδηση και να μιλήσω για το "χαρακτηρισμό". Anyway όπως το βλέπει κανείς το θέμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Αύγουστος 14, 2012 #4498 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Λέω πράγματα να σκεφτούνε οι Χρυσαυγήτες του Λάμπη... http://www.thelab.gr/1063320900-post7009.html Φάσκεις και αντιφάσκεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 14, 2012 #4499 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Τσ-τσ-τσ... παιδιά...Oops! Twitter account of Dell magnate’s teen daughter shut down for blabbing about family’s whereabouts - NY Daily NewsΕνήλικη... checkΧαζούλα... checkΟμορφούλα...checkΖάπλουτη...checkΕίστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Αύγουστος 14, 2012 #4500 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2012 Ενήλικη... checkΧαζούλα... check Ομορφούλα...check Ζάπλουτη...check Είστε όλοι καλεσμένοι στο γάμο! Εσύ θα είσαι καλεσμένος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts