Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

"Κάλυψα τη θέση μόνο ενός υπαλλήλου- αντί για έξι-(μας έκανε χάρη των αχάριστων) με την κόρη μου που είναι στενός, πολύτιμος συνεργάτης μου(και η άλλη κόρη και τα ανίψια και η γυναίκα και η γκόμενα και οι φίλοι και οι φίλες και τα αισθήματα όλοι πολύτιμοι συνεργάτες είναι). Έχει τρία μεταπτυχιακά, μιλά τέσσερις γλώσσες(λεφτά να υπάρχουν για σχολές και κολέγια...) και διερωτώμαι γιατί τώρα έρχεται το θέμα στη δημοσιότητα(ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΠΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ). Υπάρχουν σκοπιμότητες που θα αποκαλυφθούν(μετάφραση: θα ξεχαστεί γρήγορα)", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Β. Πολύδωρας σε συνομιλητές του.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Τι σχεση εχει ο "βιασμος" των ξεκωλων? Καλα να παθουν αυτα. Δε τα λυπαμαι.

Είσαι καλά;

Είσαι καλά;

Μια χαρα. Εσυ καλα?

Γιατι να λυπηθω τα ξεκωλιδια που γινονται κω@@@τρυπιδα απο το πιωμα και μετα βγαζουν τα ματια τους?

Δηλαδή όποιος γίνεται λιάρδα του αξίζει να βιαστεί; Μα τι λες;

Ρε σεις διαβαζεται τι γραφω?

Τη λεξη βιασμος την εχω βαλει σε εισαγωγικα.

Διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...

Η γυναίκα στη Δυτική κοινωνία ευτυχώς δε χρειάζεται να φοράει ούτε τσαντόρ ούτε μαντίλα. Μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Επίσης μπορεί να πίνει όποτε και όσο θέλει (αρκεί οι πράξεις της κατά τη διάρκεια της μέθης να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου). Όπως και ο άντρας. Τώρα εάν εσύ θεωρείς τους άντρες ανίκανους να κρατήσουν το παλαμάρι τους μέσα στο παντελόνι τους και φταίνε οι γυναίκες που βιάζονται, τι να σου πω. Πήγαινε σε καμιά Σαουδική Αραβία. Θα περάσεις "μούρλια".

Ρε σεις διαβαζεται τι γραφω?

Τη λεξη βιασμος την εχω βαλει σε εισαγωγικα.

Διαβαστε προσεκτικα τι γραφω...

Δεν υπάρχει light βιασμός. Εάν υπάρχει συναίνεση δεν είναι βιασμός. Εάν δεν υπάρχει, είναι.

Η γυναίκα στη Δυτική κοινωνία ευτυχώς δε χρειάζεται να φοράει ούτε τσαντόρ ούτε μαντίλα. Μπορεί να φοράει ό,τι γουστάρει. Επίσης μπορεί να πίνει όποτε και όσο θέλει (αρκεί οι πράξεις της κατά τη διάρκεια της μέθης να είναι μέσα στα πλαίσια του νόμου). Όπως και ο άντρας. Τώρα εάν εσύ θεωρείς τους άντρες ανίκανους να κρατήσουν το παλαμάρι τους μέσα στο παντελόνι τους και φταίνε οι γυναίκες που βιάζονται, τι να σου πω. Πήγαινε σε καμιά Σαουδική Αραβία. Θα περάσεις "μούρλια".

Ρε με δουλευετε σημερα? Που το γραφω εγω αυτο?

Οταν καποια πινει τον κωλο της, και μετα δε ξερει τι κανει, απο που τον αρπαζει και απο ποσους τον αρπαζει, γιατι να τη λυπηθω αυτη τη γκομενα εγω??????????

Δεν υπάρχει light βιασμός. Εάν υπάρχει συναίνεση δεν είναι βιασμός. Εάν δεν υπάρχει, δεν είναι.

Γραφω οτι υπαρχει light βιασμος?

Υπαρχει βιασμος και "βιασμος" (εννοοντας τα ξεκολα που μεθανε και δε ξερουν τι κανουν).

Οταν καποια πινει τον κωλο της, και μετα δε ξερει τι κανει, απο που τον αρπαζει και απο ποσους τον αρπαζει, γιατι να τη λυπηθω αυτη τη γκομενα εγω??????????

Πρώτον θα πάει με όσους θέλει και όποτε θέλει. Δεν είναι δουλειά σου και δεν είναι για "λύπηση". Επιπλέον δε νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνει σεξ με όποιους θέλει από το να την κρατάει ο άλλος με κεφαλοκλείδωμα και να την πηγαίνει στην τουαλέτα;

Πρώτον θα πάει με όσους θέλει και όποτε θέλει. Δεν είναι δουλειά σου και δεν είναι για "λύπηση". Επιπλέον δε νομίζεις ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να κάνει σεξ με όποιους θέλει από το να την κρατάει ο άλλος με κεφαλοκλείδωμα και να την πηγαίνει στην τουαλέτα;

Και με 50 να παει ταυτοχρονα δε με νοιαζει…και φυσικα το γραφω και εγω, δε θα τη λυπηθω.

Διαφωνησα καπου εγω στο παραδειγμα με το κεφαλοκλειδωμα? Μαζι σου...

Έχεις δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις που το κάνουν αυτό ενώ παράλληλα το δυνατό φύλο δεν κάνει ουδεμία κίνηση ή τα στοιχεία που έχεις κατα νου προέρχονται από πορνοταινίες με college girls?

Έχεις δει πολλές τέτοιες περιπτώσεις που το κάνουν αυτό ενώ παράλληλα το δυνατό φύλο δεν κάνει ουδεμία κίνηση ή τα στοιχεία που έχεις κατα νου προέρχονται από πορνοταινίες με college girls?

Οχι δεν ημουν μπροστα οταν επιανε τα πουλια που πετουσαν γυρω της, αλλα ριξε μια ματια στα νησια (καβο π.χ.) και θα καταλαβεις τι εννοω.

Συγνώμη , τώρα καθόμαστε και συζητάμε τι μπορούμε να ονομάσουμε βιασμό και εάν είναι αποδεκτό το να βιάζονται γυναίκες στο Φαληράκι ή στα Μάλια ??:suicide2:

images?q=tbn:ANd9GcTCnS-JNgo-e3_NvR2v8eQqvgXzV-WPJ9zCi8bXKg8QEapn0vAE

(εννοοντας τα ξεκολα που μεθανε και δε ξερουν τι κανουν).

Δεν τις εκμεταλλεύεσαι απλά και μόνο επειδή είναι σε αυτή την κατάσταση. Αν είναι έτσι να πάρουμε όλοι από έναν μετρητή και να πάμε εκεί που μαζεύονται τα "ξέκολα". Όποια στο αλκοτέστ περνάει το όριο μέχρι το οποίο ο εγκέφαλος λειτουργεί σωστά να της πετάμε τα μάτια έξω. Δεν φταίμε εμείς ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ αλλά αυτή που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.

Ψιλό άσχετο. Περνάω σήμερα το πρωί από έναν δρόμο για πρώτη φορά. Καμιά 30αριά μέτρα από την άσφαλτο είναι ανοιχτή μια φαρδιά πόρτα και 2 σκυλιά εκεί φύλακες. Με βλέπουν γαβγίζουν και κινούνται προς τα εμένα μέχρι να προσπεράσω αυτό το μέρος και να απομακρυνθώ. Παλιότερα από άλλο σημείο παρόμοιο σκηνικό με 3-4 σκυλιά. Μόνο που η εν λόγω είσοδος ήταν δίπλα στον δρόμο. Βράδυ δεν μπορείς να περάσεις από εκεί διότι τα αφήνουν ελεύθερα και δεν έχει και καλό φωτισμό.

Μιλάω για χώρους σαν αμαξοστάσια όπου τα γαϊδούρια που τα έχουν, αφήνουν μόνιμα ανοιχτές τις πόρτες εκεί και τα σκυλιά ελεύθερα. Σκυλιά τα οποία είναι επιθετικά πολλές φορές διότι το μόνο που έχουν μάθει από τα γαϊδούρια είναι το "όρμα Τζακ". Άλλη φορά που πήγαινα για δουλειά μια τύπισσα ήταν στον δρόμο και μίλαγε με μια γειτόνισά της. Είχε βγάλει και ένα κανίς έξω στο δρόμο να πάρει λίγο αέρα το καημένο. Το σκυλάκι προφανώς κακό σκοπό δεν είχε αλλά όταν πέρασα πίσω από την τύπισσα με δάγκωσε στο πόδι. Δεν κυνήγησα αυτό γύρισα και έβρισα την τύπισσα, διότι αυτό απλά προστάτευε το αφεντικό του.

Τι θέλω να πω; Υπάρχουν κάποια τέρατα που κακοποιούν ζώα αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα γαϊδούρια που δεν κοιτάνε να μάθουν στο ζωντανό πως να συμπεριφέρεται μέσα σε μια ανθρώπινη πόλη. Το πετάνε το καημένο σε ένα μπαλκόνι ή σε μια ταράτσα και το μόνο που το μαθαίνουν είναι το "Κάτσε", "Σήκω", Όρμα του", "Πάρτον". Αυτά τα γαϊδούρια είναι σε μεγάλο βαθμό συνυπεύθυνα για αυτά που συμβαίνουν σε αυτά τα ζώα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.