Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Όντως αρκετά ενδιαφέρον και επιβεβαιώνει αυτό που μερικοί άλλοι εννοούν εδώ και αιώνες.

DefenceNet - Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος κάλεσε τους πιστούς να παραμερίσουν τον εγωισμό τη δύσκολη αυτή περίοδο

Αιώνες ολόκληρους μας θέλουν ραγιάδες και υποτελείς, ρασοφόροι και γυναικωτοί.

Εγωισμός η επιβίωση μου....μάλιστα...μήπως να γυρίσουμε και το άλλο μάγουλο?

DefenceNet - Ένταση επικράτησε στις Σκουριές Χαλκιδικής όπου οι κάτοικοι αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού

'Ελα σου λέω...Ξεπουλαααααααααααααμεεεε!

Μην εμβαθύνεις στα ρηχά we're under siege...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[MENTION=22279]acct[/MENTION] Από τότε που κάνανε τη σφεντόνα οπλοκατοχή οι πίνακες της ΕΛ.ΑΣ απλά Lol !

Είναι η κλασική ερώτηση που κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε κατά την προσωπική μου άποψη, διότι μου φέρνει κάπως προς τον παρακάτω διάλογο.

- Υπάρχει αυτό το πρόβλημα το οποίο πρέπει να λύσουμε.

- Ναι αλλά υπάρχουν άλλα 20, τι θα κάνουμε με αυτά; Και γιατί δεν αναφέρεσαι σε αυτά, αλλά στο συγκεκριμένο;

- Α καλά μην βαράς. Ας μην ασχοληθούμε τότε με κανένα πρόβλημα.

- ....

- ....

- ....

- ....

- Ρε είδες τι έκανε ο Ολυμπιακός;

- Πω πω ναι ρε συ. Είδες.............................(και η ζωή συνεχίζεται)

και κατα την προσωπικη μου αποψη οχι δεν πρεπει να σταματησουμε να κανουμε ερωτησεις και να απαιτουμε να εφαρμοζονται οι νομοι.

επισης κατα την προσωπικη μου αποψη ο διαλογος δεν κολαει πουθενα, ειναι αστοχος οσο δεν παει.

αλλα ασε ξερω για ολα φταιει ο τσιπρακος....... τι νομοι και μ@λ@κιες τωρα.

αφου πιασαμε τον πακιστανο τωρα θα μαζεψουμε και μερικους λαθρομεταναστες απο την ελληνικη Αθηνα και θα τους παμε στην λιγοτερο ελληνικη θρακη

που ειναι συνηθισμένη κι ολας, τα προβληματα της θρακης δεν μας ενδιαφερουν.

φυσικα αυτους που δουλευουν παρανομα για το υπερκέρδος των παρανομων εργοδοτών και για τις αλλες "χοντρες δουλειες" που γινονται

θα τους αφησουμε εκει που ειναι, για να φωναξουν και φιλους τους

μεχρι να ξανακανουν κανα αρρωστο εγκλημα (απ αυτα που "πουλανε", οχι τα αλλα τα καθημερινα ...) και αφου το κανουν

θα ξαναγινει θεμα ........πολιτική οχι αστεια..........( και η ζωη συνεχίζεται).

να σηκωσουμε κανα κεφαλι στην Ευρωπη και να παρουμε κανα σοβαρο μετρο κατα της λαθρομετανάστευσης οπως και να εφαρμοστουν οι νομοι

και μην δινονται παρανομα δουλειες σε βαρος νομιμων, Ελληνων και μη ...εκει ουτε λογος... εκει σταματαμε τις ερωτησεις

Έγινε επεξεργασία από Dem

και κατα την προσωπικη μου αποψη οχι δεν πρεπει να σταματησουμε να κανουμε ερωτησεις και να απαιτουμε να εφαρμοζονται οι νομοι.

επισης κατα την προσωπικη μου αποψη ο διαλογος δεν κολαει πουθενα, ειναι αστοχος οσο δεν παει.

αλλα ασε ξερω για ολα φταιει ο τσιπρακος....... τι νομοι και μ@λ@κιες τωρα.

Ξεφεύγει ο βιαστής. Ου ου ου το κράτος. Δεν ξεφεύγει ο βιαστής ναι αλλά εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα? Καθόλου άκυρος δεν είναι ο διάλογος. Και για πες μου πως ακριβώς θα πρέπει να ασχολούμαστε με κάθε θέμα? Θα γράφουμε μια γραμμή για το θέμα και μετά θα κάνουμε και μια παράθεση όλων των σχετιζόμενων προβλημάτων μαζί με τις απόψεις μας πάνω σε αυτά; Ή θεωρείς ότι όποιος ασχολείται με αυτό το θέμα δεν σκέφτεται καθόλου όλα τα υπόλοιπα; Για τσέκαρε λίγο αυτό εδώ το thread μοναχά και πες μου. 4340+ σχόλια ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον Πακιστανό; Έτσι ακριβώς εκτρέπονται όλες οι συζητήσεις, απαξιώνονται όλα τα θέματα γκρινιάζει ο ένας στον άλλον και στο τέλος δεν κάνεις τίποτα.

Όσο για τον Τσιπράκο αν έβγαζες τα δικά σου κομματικά γυαλιά θα έβλεπες ότι έχω γράψει 2 φορές τουλάχιστον ότι συμφωνώ γενικά σε πολλά με την ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχόλιο για τον Μεταξά όμως είναι τόσο γελοίο που δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις και αυτό. Δεν μπορεί ο κόσμος να ασχολείται με την Πάρο και εσύ να θυμάσαι τον Μεταξά.

Τα παρακάτω τι να τα σχολιάσω; Λες πολλά σωστά αλλά ουσιαστικά είσαι και ιδιαίτερα αλαζόνας. Μόνο εσύ τα ξέρεις αυτά τα προβλήματα εμείς εθελοτυφλούμε. Είναι ιδιαίτερα προσβλητικό αυτό που κάνεις, νομίζεις ότι είσαι ο μόνος δίκαιος σε αυτό το κόσμο;

Ξεφεύγει ο βιαστής. Ου ου ου το κράτος. Δεν ξεφεύγει ο βιαστής ναι αλλά εκεί γιατί δεν λέτε τίποτα? Καθόλου άκυρος δεν είναι ο διάλογος. Και για πες μου πως ακριβώς θα πρέπει να ασχολούμαστε με κάθε θέμα? Θα γράφουμε μια γραμμή για το θέμα και μετά θα κάνουμε και μια παράθεση όλων των σχετιζόμενων προβλημάτων μαζί με τις απόψεις μας πάνω σε αυτά; Ή θεωρείς ότι όποιος ασχολείται με αυτό το θέμα δεν σκέφτεται καθόλου όλα τα υπόλοιπα; Για τσέκαρε λίγο αυτό εδώ το thread μοναχά και πες μου. 4340+ σχόλια ασχολούνται ΜΟΝΟ με τον Πακιστανό; Έτσι ακριβώς εκτρέπονται όλες οι συζητήσεις, απαξιώνονται όλα τα θέματα γκρινιάζει ο ένας στον άλλον και στο τέλος δεν κάνεις τίποτα.

Όσο για τον Τσιπράκο αν έβγαζες τα δικά σου κομματικά γυαλιά θα έβλεπες ότι έχω γράψει 2 φορές τουλάχιστον ότι συμφωνώ γενικά σε πολλά με την ανακοίνωσή του ΣΥΡΙΖΑ. Το σχόλιο για τον Μεταξά όμως είναι τόσο γελοίο που δεν μπορείς να μην το σχολιάσεις και αυτό. Δεν μπορεί ο κόσμος να ασχολείται με την Πάρο και εσύ να θυμάσαι τον Μεταξά.

Τα παρακάτω τι να τα σχολιάσω; Λες πολλά σωστά αλλά ουσιαστικά είσαι και ιδιαίτερα αλαζόνας. Μόνο εσύ τα ξέρεις αυτά τα προβλήματα εμείς εθελοτυφλούμε. Είναι ιδιαίτερα προσβλητικό αυτό που κάνεις, νομίζεις ότι είσαι ο μόνος δίκαιος σε αυτό το κόσμο;

Εγω απλα αρχικα αναρωτήθηκα για το θεμα λαθρομετανάστευση χωρις να παρω καν θεση σε οτιδηποτε ειπες εσυ περι του θεματος

Εσυ με καλεσες να σταματησω να αναρωτιεμαι γιατι δεν εφαρμοζονται οι νομοι σαν ασχετοι περι του θεματος,

αν και εγω νομιζω οτι ειναι ουσιαστικοι, αλλα μπορουμε να διαφωνουμε δεν ειναι εκει το θεμα...

αλλα οχι μονο να σταματησω να αναρωτιέμαι για τους παράνομους εργοδότες αλλα συνεχισες συγκρίνοντας

αυτα που ειπα (σαν απλη γενικη παρατήρηση) με εναν διαλογο " απο την πολη ερχομαι και στην κορφή κανελα"

με καθολου αλαζονικο τροπο...

δηλαδη λεω ασυναρτησίες, και ειναι και προσβλητικο αυτο που κανω...μαλιστα

και πανω σ ολα αυτα με αποκαλεις και αλαζόνα.... :giveup:

1.Αυτος που δεν κανει αυτο που εσυ του υποδεικνύεις παραθετοντας "μη αλαζονικους διαλογους" δεν ειναι ουτε αλαζονας ουτε προσβλητικος.

2.Τα υπόλοιπα που ειπες δεν απορρέουν απο τα λεγόμενα μου

3.Όσο για το τσιπρακο και τα κομματικά γυαλιά....

victoryanni doesn't understand sarcasm???

:p

και δεν θα συνεχισω αλλο με offtopic εδω επι προσωπικων αντιπαραθέσεων γιατι πραγματικα ουτε σκοπο το ειχα και κυριως ουτε την όρεξη.

Έγινε επεξεργασία από Dem

Όπως πάντα στην Ελλάδα ότι στραβό υπάρχει διορθώνεται με έναν νόμο

Τέλος με νόμο στις συντάξεις μαϊμού - NEWS247

Άντε να δούμε. Μακάρι.

Εγω απλα αρχικα αναρωτήθηκα για το θεμα λαθρομετανάστευση χωρις να παρω καν θεση σε οτιδηποτε ειπες εσυ περι του θεματος

Εσυ με καλεσες να σταματησω να αναρωτιεμαι γιατι δεν εφαρμοζονται οι νομοι σαν ασχετοι περι του θεματος,

αν και εγω νομιζω οτι ειναι ουσιαστικοι, αλλα μπορουμε να διαφωνουμε δεν ειναι εκει το θεμα...

Ναι σωστά, επιθυμώ να μην εφαρμόζονται οι νόμοι. Ότι πεις. Από εκεί και πέρα δεν κάλεσα εσένα ειδικά. Δεν είπα "να κάνεις", αλλά "κάνουμε", οπότε δεν μπορείς να μιλάς για προσωπικό προς εσένα σχόλιο. Σχολίασα απλά την συνήθεια που έχουμε πολλοί - με το πολλοί δεν περιορίζομαι στο lab - όποτε ένα θέμα έχει σχετικά θετική εξέλιξη (εδώ η σύλληψη του δράστη) να θυμόμαστε όλα τα στραβά του κόσμου και να θέτουμε το κλασικό ερώτημα "Με αυτά τι κάνουμε;". Και η προσωπική μου άποψη είναι ότι αυτή η ερώτηση έχει σκοπό να υποβαθμίσει το ότι θετικό μπορεί να έχει συμβεί.

αλλα οχι μονο να σταματησω να αναρωτιέμαι για τους παράνομους εργοδότες αλλα συνεχισες συγκρίνοντας

αυτα που ειπα (σαν απλη γενικη παρατήρηση) με εναν διαλογο " απο την πολη ερχομαι και στην κορφή κανελα"

με καθολου αλαζονικο τροπο...

δηλαδη λεω ασυναρτησίες, και ειναι και προσβλητικο αυτο που κανω...μαλιστα

και πανω σ ολα αυτα με αποκαλεις και αλαζόνα.... :giveup:

Σου είπα ειδικά εσένα να μην αναρωτιέσαι για τους παράνομους μετανάστες; Το σχολιό μου όπως σου εξήγησα είναι λιγότερο φασιστικό από ότι το παρουσιάζεις. Ίσως εδώ εσύ να μην κατάλαβες καλά.

Μου λες ότι ο διάλογος μου είναι άστοχος και γενικότερα "απο την πολη ερχομαι και στην κορφή κανελα". Μετά μου λες ότι χαρακτήρισα τα γραπτά σου ως ασυναρτησίες, κάτι που δεν έκανα πουθενά.

Δεν χρειάζεται να εφευρίσκεις λόγια που δεν έχω πει. Όπου ένιωσα ότι έπρεπε να πω κάτι στο είπα ευθέως.

1.Αυτος που δεν κανει αυτο που εσυ του υποδεικνύεις παραθετοντας "μη αλαζονικους διαλογους" δεν ειναι ουτε αλαζονας ουτε προσβλητικος.

2.Τα υπόλοιπα που ειπες δεν απορρέουν απο τα λεγόμενα μου

3.Όσο για το τσιπρακο και τα κομματικά γυαλιά....

1. Συνεχίζεις να με παρουσιάζεις ως φασιστή. Υποθέτω αυτό σου δίνει πόντους.

2. Όχι μωρέ απλά μας δείχνεις το πόσα πολλά αγνοούμε ή επιμένουμε να αγνοούμε.

3. Αν έχω λάθος για τα κομματικά γυαλιά, δεν θα στεναχωρηθώ. Καλό είναι να κάνεις σε κάποια πράγματα λάθος.

και δεν θα συνεχισω αλλο με offtopic εδω επι προσωπικων αντιπαραθέσεων γιατι πραγματικα ουτε σκοπο το ειχα και κυριως ουτε την όρεξη.

Αν διάβαζες το ποστ μου και όχι το φασιστικό ποστ μου, δεν θα είχε υπάρξει καμιά αντιπαράθεση.

Έγινε επεξεργασία από yanni

Επεισοδίων συνέχεια στην Ιερισσό, συλλήψεις και μέσα σε οικίες από την ΕΛ.ΑΣ

"Κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, κροτίδων κρότου-λάμψης, ακόμη και πλαστικών σφαιρών, επιτέθηκαν σε πολίτες και η συνεχής ρίψη δακρυγόνων προκάλεσε πολλές εστίες φωτιάς στο δάσος, οι οποίες κατασβήστηκαν από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη βοήθεια των διαδηλωτών."

Επεισοδίων συνέχεια στην Ιερισσό, συλλήψεις και μέσα σε οικίες από την ΕΛ.ΑΣ

"Κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, κροτίδων κρότου-λάμψης, ακόμη και πλαστικών σφαιρών, επιτέθηκαν σε πολίτες και η συνεχής ρίψη δακρυγόνων προκάλεσε πολλές εστίες φωτιάς στο δάσος, οι οποίες κατασβήστηκαν από τη Πυροσβεστική Υπηρεσία με τη βοήθεια των διαδηλωτών."

Τέτοιες μαγκιές έκαναν και στην Κερατέα, μπουκάραν μέσα σε σπίτια κατοίκων αλλά στο τέλος τα μάζεψαν και έφυγαν οι αγαπητοί μας Γερμανοτσολιάδες.

Τέτοιες μαγκιές έκαναν και στην Κερατέα, μπουκάραν μέσα σε σπίτια κατοίκων αλλά στο τέλος τα μάζεψαν και έφυγαν οι αγαπητοί μας Γερμανοτσολιάδες.

[offtopic]

πλακα πλακα, με την κερατέα τι έγινε?

[/offtopic]

[offtopic]

πλακα πλακα, με την κερατέα τι έγινε?

[/offtopic]

Tα μάζεψαν και έφυγαν στο τέλος, το τι ξύλο έφαγαν και έριξαν δεν μπορείς να φανταστείς.

Έμπαιναν το βράδυ τα ΜΑΤ μέσα στα σπίτια και μοίραζαν δακρυγόνα , δεν κάνω πλάκα.

πολεμοχαρής λαός, ονειρεύεται τη νέα δικτατορία που θα κατακτήσει τη μισή Ευρώπη και τη μισή Ασία.

Είναι κάποια εθνικιστική μόδα να φοράνε camo urban παντελόνι ή ετοιμάζοντε για κάτι? :hang3:

Α, και γιατί τόσο υποκρισία κύριοι? Γιατί δεν κάνετε τα ίδια όταν Έλληνας βιάζει γυναίκα? pure f**king racism..

Α, και γιατί τόσο υποκρισία κύριοι? Γιατί δεν κάνετε τα ίδια όταν Έλληνας βιάζει γυναίκα? pure f**king racism..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.