Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Και κάποτε αγωνιζόντουσαν γυμνοί,τι πρέπει να κάνουμε τώρα,ν'αρχίσουμε να τα πετάμε;:p

Δε ξαναμιλάω γιατί το παίρνουν στο σοβαρό οι Άγγλοι: Προσβλητικό «ντοκιμαντέρ» για τους Έλληνες και τους Ολυμπιακούς Αγώνες | Newsbomb.gr :p

Εσύ έχεις φάει πλύση εγκεφάλου αν πραγματικά πιστευεις ότι το Ελληνικό έθνος έχει κάτι ανώτερο από όλα τα άλλα έθνη..

Πετάω ειδήσεις για να δείξω ότι το Ανώτερο Ελληνικό Έθνος (με πιάνουν γέλια με αυτή την φράση) έχει μέσα και από τα χειρότερα των υπανθρώπων, στερόντας του το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται "Ανώτερο".

Η ανωτερότητα δεν φαίνεται βγάζοντας τα Θετικά περισσότερα από τα Αρνητικά, η ανωτερότητα φαίνεται από το να μην υπάρχουν αρνητικά, που εν τέλη υπάρχουν.

Βρες μου έναν άνθρωπο, μια φυλή ζώων, ένα φυτό, μια περιοχή, οτιδήποτε σε αυτόν τον πλανήτη, που να έχει μόνο προτερήματα ή μόνο ελαττώματα, διαλέγεις και παίρνεις.

Όσο και να σου φέρνει γέλιο η ανωτερότητα μετάξι των φυλών είναι συγκρίσιμο μέγεθος. Αποδεδειγμένα οι μαύροι άνθρωποι έχουν περισσότερες λευκές ίνες στο μυϊκό τους σύστημα από τους λευκούς.

Μπορεί τα setter να είναι ανώτερη φυλή για πουλιά, όμως έχει ίσα δικαιώματα με τις άλλες. Αυτή είναι η αρχή που θα πρέπει να υπερασπίζεσαι και όχι την μπούρδα που ανεπιτυχώς σαλαμοποιεί τις ανθρώπινες φυλές.

Καμία σημασία δεν έχει το ότι είσαι ανώτερος από μένα αφού έχουμε ίσα δικαιώματα.

Hero: το παραδειγμα του Καραγκουνη κανεις πως δε το καταλαβαινεις; Σου ξαναλεω οτι αν επαιρνε μεταλλιο θα την μαθαινε ολη η γη, και συνεπως και εμεις. Αρα τα παιδια μας. Αρα δε θελω τα παιδια μου να εχουν ειδωλο μια ρατσιστρια-φασιστρια, ουτε να σηκωνει την σημαια μας. (εδω βεβαια θα μου πεις τι δηκωνουν αλλοι κι αλλοι...)

Το σχολιο σου για το φασισμο και εμενα το παιρνω ως αστειο.

food for thought

Hero: το παραδειγμα του Καραγκουνη κανεις πως δε το καταλαβαινεις; Σου ξαναλεω οτι αν επαιρνε μεταλλιο θα την μαθαινε ολη η γη, και συνεπως και εμεις. Αρα τα παιδια μας. Αρα δε θελω τα παιδια μου να εχουν ειδωλο μια ρατσιστρια-φασιστρια, ουτε να σηκωνει την σημαια μας. (εδω βεβαια θα μου πεις τι δηκωνουν αλλοι κι αλλοι...)

Το σχολιο σου για το φασισμο και εμενα το παιρνω ως αστειο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Αν τα παιδιά σου "τσιμπάνε" είδωλα τυχαία από τους διεθνώς αναγνωρίσιμους, είσαι ανάξιος πατέρας.

Βρες μου έναν άνθρωπο

Μητέρα Τερέζα - Βικιπαίδεια

μια φυλή ζώων
, οποιοδήποτε Παράσιτο - Βικιπαίδεια

Καταλαβαίνεις ποια είχε μόνο προτερήματα, και ποιο μόνο μειονεκτήματα

Όσο και να σου φέρνει γέλιο η ανωτερότητα μετάξι των φυλών είναι συγκρίσιμο μέγεθος. Αποδεδειγμένα οι μαύροι άνθρωποι έχουν περισσότερες λευκές ίνες στο μυϊκό τους σύστημα από τους λευκούς.

Μπορεί τα setter να είναι ανώτερη φυλή για πουλιά, όμως έχει ίσα δικαιώματα με τις άλλες. Αυτή είναι η αρχή που θα πρέπει να υπερασπίζεσαι και όχι την μπούρδα που ανεπιτυχώς σαλαμοποιεί τις ανθρώπινες φυλές.

Καμία σημασία δεν έχει το ότι είσαι ανώτερος από μένα αφού έχουμε ίσα δικαιώματα.

Τα προβλήματα ξεκινούν, όταν κάποιοι λένε φράσεις περί ανωτερότητας, και θεωρούν ότι είναι ανώτεροι επειδή είναι Έλληνες, ενώ στην συνέχεια αυτά τα νοσηρα μυαλά θεωρούν ότι όποιος δεν είναι Έλληνας στην Ελλάδα, ΔΕΝ έχει ίσα δικαιώματα με τους Έλληνες.

Αυτό που με παραξενεύει είναι πως όλοι μιλάνε για ισα δικαιώματα... Δεν ακούω τίποτα όμως για ισες υποχρεώσεις. Θεωρείται άραγε αυτονόητο, προαιρετικό ή περιττό ???

Μητέρα Τερέζα - Βικιπαίδεια

, οποιοδήποτε Παράσιτο - Βικιπαίδεια

Καταλαβαίνεις ποια είχε μόνο προτερήματα, και ποιο μόνο μειονεκτήματα

Το παράσιτο πλεονεκτήματα και η Τερέζα μειονεκτήματα.

Φίλη της φτώχιας και ουχί των φτωχών, άφηνε ανθρώπους να πεθαίνουν στα κρεβάτια διότι δε χρειάζονταν φάρμακα αλλά μόνο προσευχή. Κατά της χειραφέτησης των γυναικών, ενώ στην απονομή του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης είπε πως η έκτρωση είναι το μεγαλύτερο κακό για την ειρήνη στον κόσμο. Κανείς δεν την άγγιζε οικονομικά, ενώ ισχυριζόταν πως το Aids είναι η δίκαιη τιμωρία του θεού στη γη και πως θα πρέπει να είναι χαρούμενος όποιος το φέρει.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=30XdrOLT7J4&NR=1]Shaming Mother Teresa - India - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=p3tUuA7WBRE&feature=related]Mother Teresa: DEAFANATLY NOT A SAINT! - YouTube[/ame]

Μητέρα Τερέζα - Η Απάτη της Καλκούτας | Πάρε-Δώσε

!!!!! Δεν τα γνώριζα αυτά.

Άτυπη υπουργός εξωτερικών κατά τον Christopher Hitchens σπάνια ήταν στην Καλκούτα.

Από τις ακτές του Λιβάνου για συνομιλίες με τις παραστρατιωτικές ομάδες ρωμαιοκαθολικών που έσφαζαν παλαιστίνιους στην Σάμπρα και Σατίλα μέχρι την Νικαράγουα με τους κόντρας και από εκεί στην Αρμενία βοηθώντας την καθολική εκκλησία να εισχωρήσει στην σοβιετική ένωση .

Σε αντάλλαγμα ο Πάπας την έβαλε σε σειρά προτεραιότητας για αγιοποίηση.

Εάν στοχαστής τις πράξεις της θα διαπιστώσεις ότι χρειάζονται ελαττώματα αλλά και προτερήματα για να γίνουν.

Θα μπορούσε να πάει και στα αξιόλογα

Real.gr - Επικαιρότητα - Αυτό θα πει φιλία...

Από τότε πέρασαν 30 χρόνια και η υπόσχεση που έδωσαν εκείνο το καλοκαίρι ήταν να ανανεώνουν το ραντεβού τους κάθε πέντε χρόνια στο ίδιο σημείο, στο ίδιο παγκάκι, κρατώντας το ίδιο βάζο.

Αυτό που με παραξενεύει είναι πως όλοι μιλάνε για ισα δικαιώματα... Δεν ακούω τίποτα όμως για ισες υποχρεώσεις. Θεωρείται άραγε αυτονόητο, προαιρετικό ή περιττό ???

Τα ίσα δικαιώματα είναι υποχρέωση ενός ανεπτυγμένου πολιτισμού που επιδιώκει "ανθρώπινες συνθήκες" διαβίωσης για τους λιγότερο προικισμένους αυτού του πλανήτη.

Τα ίσα δικαιώματα παρέχονται - χαρίζονται σε αυτούς που δεν είναι ικανοί ή δυσκολεύονται για οποιουσδήποτε λόγους να τα αποκτήσουν μόνοι τους.

Από την άλλη οι ίσες υποχρεώσεις απαιτούν ισάξιες ικανότητες, που σημαίνει εκ των πραγμάτων ακυρώνονται τα ίσα δικαιώματα.

Υφυπουργός Ιωάννης Κουτσογιάννης 6 Απριλίου 1987: Η Προφητεία για τα πετρέλαια, το Αιγαίο και τους Τούρκους

Τα ίσα δικαιώματα είναι υποχρέωση ενός ανεπτυγμένου πολιτισμού που επιδιώκει "ανθρώπινες συνθήκες" διαβίωσης για τους λιγότερο προικισμένους αυτού του πλανήτη.

Τα ίσα δικαιώματα παρέχονται - χαρίζονται σε αυτούς που δεν είναι ικανοί ή δυσκολεύονται για οποιουσδήποτε λόγους να τα αποκτήσουν μόνοι τους.

Από την άλλη οι ίσες υποχρεώσεις απαιτούν ισάξιες ικανότητες, που σημαίνει εκ των πραγμάτων ακυρώνονται τα ίσα δικαιώματα.

Θα γίνω όσο το δυνατόν σαφέστερος στο που αναφερόμουν, ώστε να έχουμε οικονομία χρόνου και εξάλειψη παρανοήσεων.:

Θεωρώ ότι για να λειτουργήσει σωστά ένα κράτος θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως και στο μέτρο του δυνατού να συνεισφέρουν προκειμένου να απολαύσουν, καθώς τίποτα δεν γίνεται εκ του μηδενός, μήτε παρέχεται δωρεάν.

Με βάση το ανωτέρω σκεπτικό. Θεωρώ εξωφρενική αδικία, να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου, και να μην έχω υγειονομική περίθαλψη (και δεν εννοώ lifestyle φάρμακα, αλλά τα εμβόλια για τα παιδιά μου), τη στιγμή που άλλοι τυγχάνουν τέτοιας περίθαλψης ΔΩΡΕΑΝ με το σκεπτικό πως είναι άποροι, ενώ εγώ θα πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ. Όταν λοιπόν βλέπω ανθρώπους να περνάνε τα σύνορα, για να απολαύσουν δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης που εγω ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΩ, και ταυτόχρονα να μου βγαίνουν και κάποιοι ''ανθρωπιστές'' να με συνετίσουν δια του λοξοκοιτάγματος (αρχικά), θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ??

Παρόμοια περίπτωση είναι το να μη βρίσκεις θέση σε παιδικό σταθμό, επειδή είναι γεμάτοι με παιδιά μεταναστών ενώ εγώ πρέπει να κόψω το λαιμό μου να βρώ λύση.

Τέλος ακόμα μια περίπτωση αποτελούν οι μετανάστες οι οποίοι με 2 ή 3 χρονια δουλειάς δικαιούνται σύνταξης ΠΡΙΝ τα όρια ηλικίας.

Το κράτος δεν μπορεί να καλιεργεί τέτοιες διακρίσεις. Το Σύνταγμα δεν το επιτρέπει (Άρθρο 4) Αμα εμένα μου ζητάει φόρους για να μου δώσει εμβόλια, σχολεία και σύνταξη, το ίδιο θα πρέπει να ζητάει απο όλους. Ειναι τέρμα υποκρισία να λές στον 50χρονο που έχασε τη δουλειά του πως δεν έχει περίθαλψη, ενώ σε αυτόν που μπήκε χτές στη χώρα ''ανοίξαμε και σας περιμένουμε'' Αλλιώς ας θεσπιστεί ένα μίνιμουμ παροχών υγείας - εκπαίδευσης - σύνταξης που να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ. Και απο εκεί και πέρα ο έχων και ο καταβάλλων ας απολαύσει και παραπάνω. Και ας είναι αυτό κίνητρο για τους υπόλοιπους. Αλλα βλέπεις οι ''ανθρωπιστές'' ούτε αυτή τη στοιχεώδη λογική δεν παραχωρούν (την διαθέτουν δεν τους έχω για αφελείς) Μπές σε όποια σελίδα για τα ''ανθρώπινα δικαιώματα'' θέλεις. Θα ανακαλύψεις έναν άλλο κόσμο, στον οποίο δικαιώματα έχουν μόνο οι άλλοι. Οι ''ιθαγενείς'' δεν είναι στα πλάνα τους. Λες και αναφέρονται στην Ελβετία ένα πράγμα που οι ντόπιοι δεν (δικαιούνται να?) έχουν προβλήματα

Κόντρα λοιπόν σε αυτή τη λογική που πάνε να μας πασάρυν κάποιοι, έκανα την αναφορά περί υποχρεώσεων (αναλογικά). Επιπλέον αποτελεί τη δική μου στάση ζωής: Όποτε πήγα να ζητήσω δουλεία, πάντα ρώταγα πρώτα τι πρέπει να κάνω, και όχι τι λεφτά θα παίρνω. Εσένα δηλαδή δε σου χτυπάει περίεργα να εμφανίζεται κάποιος, και πρίν μάθει τις υποχρεώσεις του, σε ρωτάει για τα δικαιώματά του ??

1. Eμβόλια

Ναι, ΟΛΟΙ πρέπει να εμβολιάζονται... οπότε αν δεν έχεις στα πληρώνουν. Εγώ που έχω οφείλω να πληρώσω όσο και να κοστίζουν. Δεν καταλαβαίνω... "ζηλεύεις" τον άπορο που δεν έχει ούτε ένα εμβόλιο να πληρώσει? Αν είναι έτσι... ρίχτα όλα στο τζόκερ...

2. Παιδικός Σταθμός: Δεν ξέρω δεν απαντώ

3. Σύνταξη

Τα περί σύνταξης ΠΡΙΝ του ορίου ηλικίας πρώτη φορά το ακούω... αν είναι έτσι κακώς...

Μέτρο ρε παιδιά, είπαμε ούτε στο ένα άκρο ούτε στο άλλο :)

ΕΔΙΤ: Romanian turnout to seal president’s fate

Για την Financial Times αρκεί να κάνετε sign in - δεν χρειάζεται πληρωμή

Έγινε επεξεργασία από kreach

Θα γίνω όσο το δυνατόν σαφέστερος στο που αναφερόμουν, ώστε να έχουμε οικονομία χρόνου και εξάλειψη παρανοήσεων.:

Θεωρώ ότι για να λειτουργήσει σωστά ένα κράτος θα πρέπει όλοι ανεξαιρέτως και στο μέτρο του δυνατού να συνεισφέρουν προκειμένου να απολαύσουν, καθώς τίποτα δεν γίνεται εκ του μηδενός, μήτε παρέχεται δωρεάν.

Με βάση το ανωτέρω σκεπτικό. Θεωρώ εξωφρενική αδικία, να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου, και να μην έχω υγειονομική περίθαλψη (και δεν εννοώ lifestyle φάρμακα, αλλά τα εμβόλια για τα παιδιά μου), τη στιγμή που άλλοι τυγχάνουν τέτοιας περίθαλψης ΔΩΡΕΑΝ με το σκεπτικό πως είναι άποροι, ενώ εγώ θα πρέπει ΝΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΩ. Όταν λοιπόν βλέπω ανθρώπους να περνάνε τα σύνορα, για να απολαύσουν δωρεάν υγειονομικής περίθαλψης που εγω ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΝΩ, και ταυτόχρονα να μου βγαίνουν και κάποιοι ''ανθρωπιστές'' να με συνετίσουν δια του λοξοκοιτάγματος (αρχικά), θα πρέπει να είμαι ευχαριστημένος ??

Παρόμοια περίπτωση είναι το να μη βρίσκεις θέση σε παιδικό σταθμό, επειδή είναι γεμάτοι με παιδιά μεταναστών ενώ εγώ πρέπει να κόψω το λαιμό μου να βρώ λύση.

Τέλος ακόμα μια περίπτωση αποτελούν οι μετανάστες οι οποίοι με 2 ή 3 χρονια δουλειάς δικαιούνται σύνταξης ΠΡΙΝ τα όρια ηλικίας.

Το κράτος δεν μπορεί να καλιεργεί τέτοιες διακρίσεις. Το Σύνταγμα δεν το επιτρέπει (Άρθρο 4) Αμα εμένα μου ζητάει φόρους για να μου δώσει εμβόλια, σχολεία και σύνταξη, το ίδιο θα πρέπει να ζητάει απο όλους. Ειναι τέρμα υποκρισία να λές στον 50χρονο που έχασε τη δουλειά του πως δεν έχει περίθαλψη, ενώ σε αυτόν που μπήκε χτές στη χώρα ''ανοίξαμε και σας περιμένουμε'' Αλλιώς ας θεσπιστεί ένα μίνιμουμ παροχών υγείας - εκπαίδευσης - σύνταξης που να ισχύει ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑ ΟΛΟΥΣ. Και απο εκεί και πέρα ο έχων και ο καταβάλλων ας απολαύσει και παραπάνω. Και ας είναι αυτό κίνητρο για τους υπόλοιπους. Αλλα βλέπεις οι ''ανθρωπιστές'' ούτε αυτή τη στοιχεώδη λογική δεν παραχωρούν (την διαθέτουν δεν τους έχω για αφελείς) Μπές σε όποια σελίδα για τα ''ανθρώπινα δικαιώματα'' θέλεις. Θα ανακαλύψεις έναν άλλο κόσμο, στον οποίο δικαιώματα έχουν μόνο οι άλλοι. Οι ''ιθαγενείς'' δεν είναι στα πλάνα τους. Λες και αναφέρονται στην Ελβετία ένα πράγμα που οι ντόπιοι δεν (δικαιούνται να?) έχουν προβλήματα

Κόντρα λοιπόν σε αυτή τη λογική που πάνε να μας πασάρυν κάποιοι, έκανα την αναφορά περί υποχρεώσεων (αναλογικά). Επιπλέον αποτελεί τη δική μου στάση ζωής: Όποτε πήγα να ζητήσω δουλεία, πάντα ρώταγα πρώτα τι πρέπει να κάνω, και όχι τι λεφτά θα παίρνω. Εσένα δηλαδή δε σου χτυπάει περίεργα να εμφανίζεται κάποιος, και πρίν μάθει τις υποχρεώσεις του, σε ρωτάει για τα δικαιώματά του ??

Εσύ αναφέρεσαι σε εισβολή. Γιατί οι αλλοδαποί εισέβαλαν στην χώρα μας, δεν τους κάλεσε κάποιος.

Άνθρωποι με πολιτισμό παρελθόντων ετών, βρήκαν το ιατροφαρμακευτικό μας σύστημα απροστάτευτο και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο.

Αν ήμασταν στην δεκαετία του 30 απλά θα γελάγαμε με τις προσπάθειες τους. Γιατί τότε τα συστήματα μας ήταν στα μέτρα τους, αφού και εμείς σαν και αυτούς ήμασταν.

Όμως εμείς προοδέψαμε και δυστυχώς έχοντας στην εξουσία ανόητους και αδιάφορους ανθρώπους εισπράττουμε τα αποτελέσματα που περιγράφεις.

ΥΓ Πάντα κλίνει η ψαλίδα. Θα ανέβουν αυτοί και θα κατέβουμε εμείς τα σκαλοπάτια του πολιτισμού για να συναντηθούμε στη μέση. Μέχρι να τους εκπολιτίσουμε όλους : /

Οι πρώτες ένοπλες ομάδες ασφαλείας από πολίτες είναι γεγονός!

Έγινε επεξεργασία από ΓιαγκΤ

1. Eμβόλια

Ναι, ΟΛΟΙ πρέπει να εμβολιάζονται... οπότε αν δεν έχεις στα πληρώνουν. Εγώ που έχω οφείλω να πληρώσω όσο και να κοστίζουν. Δεν καταλαβαίνω... "ζηλεύεις" τον άπορο που δεν έχει ούτε ένα εμβόλιο να πληρώσει? Αν είναι έτσι... ρίχτα όλα στο τζόκερ...

Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου. Μιλάω για ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΜΗ

και όχι δεν ''ζηλεύω'' κανένα. Αλλά κάποιος πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος όταν υπερασπίζεται την υγεία μιας ομάδας ανθρώπων ενώ αδιαφορεί για μια άλλη. Δηλαδή τι καταλαβαίνεις: να μην ασθενήσει ο μετανάστης απο τύφο, αλλά δεν τρέχει τίποτα αν ασθενήσει ένα παιδί ντόπιου, επειδή δεν μπορεί να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ?? Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

καλά του κάνανε του αλήτη, που πήγε και τους χάλασε τις μπίζνες!!! :crazy_pilot: Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.... Δε φοβάσαι πλέον τους ψωμιάδηδες και τους μπέους, φοβάσαι και τους δημοσίους υπαλλήλους, αν τους δώσεις. Ούτε τους γιατρούς δε θα τολμάμε να καταγγέλουμε σε λίγο

ναι αλλά ο δρόμο το δείχνει το κράτος που ακόμη δεν του έχουν δώσει τα λεφτά :dirol:

Ξαναδιάβασε το μήνυμα μου. Μιλάω για ΔΙΠΛΟΠΛΗΡΩΜΗ

και όχι δεν ''ζηλεύω'' κανένα. Αλλά κάποιος πρέπει να είναι πολύ ηλίθιος όταν υπερασπίζεται την υγεία μιας ομάδας ανθρώπων ενώ αδιαφορεί για μια άλλη. Δηλαδή τι καταλαβαίνεις: να μην ασθενήσει ο μετανάστης απο τύφο, αλλά δεν τρέχει τίποτα αν ασθενήσει ένα παιδί ντόπιου, επειδή δεν μπορεί να ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΙ ?? Ας σοβαρευτούμε λιγάκι.

Κοίτα αν κατά μέσον όρο πρέπει να πληρώνει ο καθένας άλλες 3 φορές την τιμή (πληρώνοντας έτσι το εμβόλιο για άλλα δυο άτομα, πχ 2 παιδιά μιας άπορης οικογένειας) - τότε ... προφανώς να πληρώσω 3πλά

Αν κάποιος ντόπιος δεν έχει να καταβάλει την 3πλη αυτή τιμή, τότε είναι μάλλον άπορος οπότε... μια χαρά θα λάβει το εμβόλιο (χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει, αφού είναι άπορος :) )

ΠΩΣ είναι δυνατόν να ασθενήσει παιδί ντόποιου (λόγω έλλειψης εμβολιασμού) - πόσω δε μάλλον εις βάρος μετανάστη...

Πολλή οργή βλέπω απέναντι στους μετανάστες φίλε μου, και στην προκειμένη χωρίς καμία δικαιολογία...

Έγινε επεξεργασία από kreach

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.