yanni Ιούλιος 27, 2012 #4181 Ιούλιος 27, 2012 Να κάνουμε νέο thread, 'Μεγάλες Προσδοκίες' Καινούριο Subforum
RootX Ιούλιος 27, 2012 #4182 Ιούλιος 27, 2012 Εγώ το διάβασα στην κεντρική της Yahoo.gr και αναφέρει μία "πηγή" , όντως category πάτος, δεν διαφωνώ.Αλλά δεν πρέπει να εξεταστεί έαν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο??Το ότι δεν υπάρχει screenshot, ούτε και καταχώρηση στο twitter/facebook της αθλήτριας, σε βάζει σε σκέψεις. Να εξεταστεί εάν το θες, όχι όμως να αναπαράγεται σαν είδηση-γεγονός.
konservas Ιούλιος 27, 2012 #4183 Ιούλιος 27, 2012 Σχολιαζε γ@#$α τον Τουρκο, ανεβαζε φωτογραφιες με ολπα και τετοια.Για μενα ηταν καθαρα ρατσιστικο σχολιο, ειδικα οταν διαβασα και το "ιστορικο" της. Γεμίσαμε..Ρατσιστές: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=RHQbU6iyOlg]DOGFIGHT - YouTube[/ame]
yanni Ιούλιος 27, 2012 #4184 Ιούλιος 27, 2012 ...... Lol ρε συ όσον αφορά τον υπουργό μίζας που πήγες και πέτυχες
Guest Ιούλιος 27, 2012 #4185 Ιούλιος 27, 2012 Δεν εκανε 2 like απλα. Εκανε retweet της ΧΑ συνεχεια. Σχολιαζε γ@#$α τον Τουρκο, ανεβαζε φωτογραφιες με ολπα και τετοια.Ουτε εγω την ηξερα και πιθανοτατα 8 στους 10 το ιδιο. Αυτο τι σημαινει? Εαν επαιρνε μεταλλιο και την μαθαιναμε? Εαν ηταν π.χ. ο Καραγκουνης που τον ξερει ολη η Ελλαδα. Αυτοι που επηρεαζουν κοσμο,πρεπει να προσεχουν τι γραφουν.Να απολογηθει γιατι? Ηταν ρατσιστικο σχολιο? Ναι. Στο καλο και να μας γραφεις. Τι θα υποστηριζε στην απολογια της που θα μας επειθε? Οτι δε το εγραψε αυτη?Για τους λογους που αποκλειστηκε και το παρασκηνιο που λες, και που ξερεις εσυ οτι δεν υπαρχει ουτε παρασκηνιο ουτε τιποτα?Ούτε την ήξερες αλλά ούτε και θα την μάθαινες αν δεν γινόταν ο σάλος. Για να φτάσει την φήμη του καραγκούνη θα έπρεπε να πάρει 3-4 συνεχόμενα χρυσά ή πιο απλά να κάνει επέμβει η κυβέρνηση (oh wait...!). Περισσότερο ανησυχώ που επιμένεις να τονίζεις πόσο ρατσιστικό ήταν το σχόλιό της (που δεν ήταν τόσο όσο θα ήθελαν κάποιοι). Μήπως τελικά γίνεσαι φασίστας στη θέση του φασίστα/ρατσιστή?
Chosen Ιούλιος 27, 2012 #4186 Ιούλιος 27, 2012 Εγώ το διάβασα στην κεντρική της Yahoo.gr και αναφέρει μία "πηγή" , όντως category πάτος, δεν διαφωνώ.Αλλά δεν πρέπει να εξεταστεί έαν όντως αληθεύει κάτι τέτοιο?? Πιο πολύ με ανησυχεί το αν ΔΕΝ αληθεύει κάτι τέτοιο (που εκεί πάει η δουλειά, δεν έχω βρει κανέναν ακόμα να μου πει πως είπε η αθλήτρια στα Γερμανικά το "Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες", με πιαν'ς; ). Αν ήταν αλήθεια => ακόμα μια ρατσίστρια αθλήτρια => αποκλεισμός, διαπόμπευση κλπ => end of story, move along, nothing to see here και τα ρέστα. Το ότι είναι μούφα όμως, με βάζει σε άλλες σκέψεις: πόσο χαμηλά πέφτουμε ώστε στο γνωστό γνωμικό περί κατσίκας γείτονα κλπ να φτάνουμε στο σημείο όχι μόνο να φθονούμε την κατσίκα του γείτονα, αλλά να μην έχει καθόλου κατσίκα ο γείτονας και να την πλάθουμε με την φαντασία μας. Κάποιος έκατσε δηλαδή και έπλασε ολόκληρη ιστορία για να πολώσει τα πρόβατα του Facebook, όλους αυτούς δηλαδή που αρκούνται στο proktiko.gr για την ενημέρωσή τους και που είναι ικανοί να αναπαράγουν τις μλκιες μέχρι να φτάσει να γίνει ζημιά απ'το τίποτα. Και ως "ζημιά απ'το τίποτα" εννοώ το να κατακλύζουν την σελίδα της Γερμανίδας αθλήτριας Έλληνες και να την βρίζουν από πάνω μέχρι κάτω και να δίνουν τροφή στην Build-πωςτηνλένε και στα υπόλοιπα ΜΜΕ να μας κάνουν ρόμπα αργότερα που θα αποδειχθεί ότι όλα ήταν μούφα. Αυτοί είμαστε;
Alouvatar Ιούλιος 27, 2012 #4187 Ιούλιος 27, 2012 JUNGLE-Report: Για την περίπτωση Παπαχρήστουένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
yanni Ιούλιος 27, 2012 #4188 Ιούλιος 27, 2012 Πιο πολύ με ανησυχεί το αν ΔΕΝ αληθεύει κάτι τέτοιο (που εκεί πάει η δουλειά, δεν έχω βρει κανέναν ακόμα να μου πει πως είπε η αθλήτρια στα Γερμανικά το "Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες", με πιαν'ς; ).Αν ήταν αλήθεια => ακόμα μια ρατσίστρια αθλήτρια => αποκλεισμός, διαπόμπευση κλπ => end of story, move along, nothing to see here και τα ρέστα. Το ότι είναι μούφα όμως, με βάζει σε άλλες σκέψεις: πόσο χαμηλά πέφτουμε ώστε στο γνωστό γνωμικό περί κατσίκας γείτονα κλπ να φτάνουμε στο σημείο όχι μόνο να φθονούμε την κατσίκα του γείτονα, αλλά να μην έχει καθόλου κατσίκα ο γείτονας και να την πλάθουμε με την φαντασία μας. Κάποιος έκατσε δηλαδή και έπλασε ολόκληρη ιστορία για να πολώσει τα πρόβατα του Facebook, όλους αυτούς δηλαδή που αρκούνται στο proktiko.gr για την ενημέρωσή τους και που είναι ικανοί να αναπαράγουν τις μλκιες μέχρι να φτάσει να γίνει ζημιά απ'το τίποτα. Και ως "ζημιά απ'το τίποτα" εννοώ το να κατακλύζουν την σελίδα της Γερμανίδας αθλήτριας Έλληνες και να την βρίζουν από πάνω μέχρι κάτω και να δίνουν τροφή στην Build-πωςτηνλένε και στα υπόλοιπα ΜΜΕ να μας κάνουν ρόμπα αργότερα που θα αποδειχθεί ότι όλα ήταν μούφα. Αυτοί είμαστε; Μπορεί η μετάφραση να είναι στο ποιο... Ελληνικό δοσμένη, κάτι που επίσης δεν θα ήταν σωστό, αλλά όχι παράξενο. Και εμένα μου έκανε εντύπωση το μακάκες όπως όμως μου έκανε εντύπωση που δόθηκε συγκεκριμένο όνομα. Οπότε δεν μπορείς να πεις ότι είναι πιθανότερο το να είναι μούφα η είδηση. Η Παπαχρήστου είχε νομίζω το σχόλιό της 2 μέρες στην σελίδα της. Οι Γερμανοί και οι Άγγλοι μπορεί να συμβούλεψαν τις αθλήτριες τους να το σβήσουν. Εδώ που έχουν φαγωθεί με την ΧΑ και τα πάντα είναι πολιτική απλά τρέξανε να βγάλουνε ανακοινώσεις τα κόμματα και να την ξεσκίσουν σε χρόνο dt. Η αξία της συγνώμης, μηδενική. Η περίπτωση της κατσίκας αν είναι μούφα η είδηση, προσωπικά τη βλέπω λίγο διαφορετικά. Κάποιοι στο Ελληνικό αγρόκτημα αποφάσισαν καλώς ή κακώς να σφάξουν την Ελληνική κατσίκα και κάποιοι που διαφωνούσαν προσπαθούν να οδηγήσουν στην σφαγή και την Γερμανική κατσίκα ή την Αγγλική κατσίκα στα διπλανά αγροκτήματα. (Άραγε το παράδειγμα μου με τις κατσίκες και ο τρόπος που το διατυπώνω μήπως δείχνει ότι είμαι ρατσιστής απέναντι στις γυναίκες?) Συμφωνώ στα περί ζημιάς. Άλλο να γίνεται ντόρος σε διάφορες σελίδες στο ίντερνετ και άλλο να μπουκάρεις στην προσωπική σελίδα της άλλης για να κάνεις αντίσταση/επανάσταση/πόλεμο.
ΓιαγκΤ Ιούλιος 27, 2012 #4189 Ιούλιος 27, 2012 Πιο πολύ με ανησυχεί το αν ΔΕΝ αληθεύει κάτι τέτοιο (που εκεί πάει η δουλειά, δεν έχω βρει κανέναν ακόμα να μου πει πως είπε η αθλήτρια στα Γερμανικά το "Μόλις τους βλέπουμε κάνουμε τους μαλάκες", με πιαν'ς; ).Αν ήταν αλήθεια => ακόμα μια ρατσίστρια αθλήτρια => αποκλεισμός, διαπόμπευση κλπ => end of story, move along, nothing to see here και τα ρέστα. Το ότι είναι μούφα όμως, με βάζει σε άλλες σκέψεις: πόσο χαμηλά πέφτουμε ώστε στο γνωστό γνωμικό περί κατσίκας γείτονα κλπ να φτάνουμε στο σημείο όχι μόνο να φθονούμε την κατσίκα του γείτονα, αλλά να μην έχει καθόλου κατσίκα ο γείτονας και να την πλάθουμε με την φαντασία μας. Κάποιος έκατσε δηλαδή και έπλασε ολόκληρη ιστορία για να πολώσει τα πρόβατα του Facebook, όλους αυτούς δηλαδή που αρκούνται στο proktiko.gr για την ενημέρωσή τους και που είναι ικανοί να αναπαράγουν τις μλκιες μέχρι να φτάσει να γίνει ζημιά απ'το τίποτα. Και ως "ζημιά απ'το τίποτα" εννοώ το να κατακλύζουν την σελίδα της Γερμανίδας αθλήτριας Έλληνες και να την βρίζουν από πάνω μέχρι κάτω και να δίνουν τροφή στην Build-πωςτηνλένε και στα υπόλοιπα ΜΜΕ να μας κάνουν ρόμπα αργότερα που θα αποδειχθεί ότι όλα ήταν μούφα. Αυτοί είμαστε; Όχι δεν είμαστε αυτοί. Μην μας τσουβαλιάζεις όλους!!
kostas_gs Ιούλιος 27, 2012 #4190 Ιούλιος 27, 2012 Ειμαι απο κινητο και δε μπορω να κανω πολλαπλη παραθεση, αρα:yanni: πως ακριβως σε ειπα ρατσιστη; Μου εξηγεις τη σκεψη σου;Οσο για τις πολιτικες μου θεσεις αν θες το πιστευεις. Δε με αφορα. Ποτε δεν εγλυψα. Δεν παρακαλεσα κανεναν. Δεν εβαλα βυσμα. Γι αυτο και προσεχως ανεργος. Αλλα δεν ειμαι γλειφτης τουλαχιστον. Αρα ναι τους σιχαινομαι ολους, γιατι εξαιτιας τους θα ειμαι ανεργος. Konservas: δε μπορω να δω το βιντεο γιατι εχω λιγο internet στο κινητο. Τι λεει;Hero: το παραδειγμα του Καραγκουνη κανεις πως δε το καταλαβαινεις; Σου ξαναλεω οτι αν επαιρνε μεταλλιο θα την μαθαινε ολη η γη, και συνεπως και εμεις. Αρα τα παιδια μας. Αρα δε θελω τα παιδια μου να εχουν ειδωλο μια ρατσιστρια-φασιστρια, ουτε να σηκωνει την σημαια μας. (εδω βεβαια θα μου πεις τι δηκωνουν αλλοι κι αλλοι...)Το σχολιο σου για το φασισμο και εμενα το παιρνω ως αστειο. Sent from my iPhone using Tapatalk
Chosen Ιούλιος 27, 2012 #4192 Ιούλιος 27, 2012 Απόλυτος σεβασμός προς την Ελλάδα:Σκωτσέζος θεριακλής άναψε τσιγάρο με την Ολυμπιακή φλόγα! φλογα, τσιγαρο, ολυμπιακη, μιλωντας Με το που το είδα, θυμήθηκα [ame=http://www.youtube.com/watch?v=n-lUr10R_nM]Aman olympiakoi agones - YouTube[/ame]
deninho Ιούλιος 27, 2012 #4193 Ιούλιος 27, 2012 εμένα, με το τσίρκο των ολυμπιακών αγώνων είναι άλλη η απορία μου: Η Ελλάδα από το εν λόγω franchise που έχει παραχωρήσει, πόσα παίρνει;
Chosen Ιούλιος 27, 2012 #4194 Ιούλιος 27, 2012 Η Γερμανίδα χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας, ουδέποτε προέβη στις δηλώσεις που τις αποδίδονται, καθώς πρόκειται για ένα κακόγουστο αστείο, προϊόν μυθοπλασίας. Oops... Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής:Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας, με τρανταχτό παράδειγμα την αθλήτρια Κέλερ, να πάψουν να πιστεύουν τις ανοησίες του Focus και του Spiegel. Οι Έλληνες αθλητές θα αντιμετωπίσουν με παγερή αδιαφορία τις προκλήσεις αυτές και θα αποδείξουν στον στίβο την ελληνική υπεροχή και ανωτερότητα. Καλούμε την Ολυμπιακή Επιτροπή να αποβάλει πάραυτα την εν λόγω αθλήτρια για ρατσιστικό σχόλιο. Να σημειωθεί ότι αρκετή ώρα αργότερα η Χρυσή Αυγή διέγραψε από την ιστοσελίδα της τη σχετική ανακοίνωση. α) "Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας"? Really? Γιατί με αυτόν τον δημοσιογραφικό Τιτανικό, άλλοι φάνηκαν άβουλοι και πρόβατα β) Άμα δει ο Μιχαλολιάκος που βρίζετε τον λαό του Αδόλφου, δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Νείλος :nono: Σήμερα (27/07) κι ενώ έχει προκληθεί όλος αυτός ο σάλος με το υποτιθέμενο tweet, η Νατάσα Κέλερ διέγραψε τον λογαριασμό της στο twitter. Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε μαζική επίθεση βλακίας. Γκάφα με ανύπαρκτο tweet -
deninho Ιούλιος 27, 2012 #4195 Ιούλιος 27, 2012 Α ρε Φιλερη, ένα σχόλιο έκανες, και κόντεψες να δημιουργήσεις διπλωματικό επεισόδιο Και το διπλωματικό επεισόδιο Συνάντηση των αποστολών Γερμανίας-Ελλάδας για το σχόλιο της Κέλερ! - Ολυμπιακοί Αγώνες - SPORT 24
Dant3 Ιούλιος 27, 2012 #4196 Ιούλιος 27, 2012 Oops...α) "Οι αποχαυνωμένοι και άβουλοι πολίτες της Γερμανίας"? Really? Γιατί με αυτόν τον δημοσιογραφικό Τιτανικό, άλλοι φάνηκαν άβουλοι και πρόβατα β) Άμα δει ο Μιχαλολιάκος που βρίζετε τον λαό του Αδόλφου, δεν θα σας ξεπλένει ούτε ο Νείλος :nono: Κανείς δε μπορεί να αντισταθεί σε μαζική επίθεση βλακίας. Γκάφα με ανύπαρκτο tweet - sorry κιολας αλλα καθε ποστ σου ειναι επιθεση και προπαγανδα προς ΧΑ. φιλικα παντα αλλα δεν τα κοιταω καν γιατι ξερω τι θα περιγραφεις μεσα... τουλαχιστον προσπαθησε να μην προσβαλλεις αλλους(το 7% των ελληνων) με τα πιστευω σου.
kreach Ιούλιος 27, 2012 #4197 Ιούλιος 27, 2012 Ρε παιδιά... TheLab.gr, mirror site του 4chan θέλετε να το μετατρέψετε???Sorry, αλλά πραγματικά κι εγώ τραβω τα μαλλιά μου με μερικά ποστ στο θρεντ αυτό...Edit: Greek PM Antonis Samaras is meeting international creditors to try to persuade them that Athens deserves its final instalment of bailout money.
vic Ιούλιος 27, 2012 #4198 Ιούλιος 27, 2012 sorry κιολας αλλα καθε ποστ σου ειναι επιθεση και προπαγανδα προς ΧΑ.Επίθεση μπορεί και δεν είναι καθόλου κακό αυτό. Προπαγάνδα σε καμία περίπτωση. Μόνοι τους έρχονται σε αυτή τη θέση με τις πράξεις τους.τουλαχιστον προσπαθησε να μην προσβαλλεις αλλους(το 7% των ελληνων) με τα πιστευω σου.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9tn2EhGK5ok]Steve Hughes - Offended (Portuguese Subtitles) - YouTube[/ame]
Chosen Ιούλιος 27, 2012 #4199 Ιούλιος 27, 2012 sorry κιολας αλλα καθε ποστ σου ειναι επιθεση και προπαγανδα προς ΧΑ.φιλικα παντα αλλα δεν τα κοιταω καν γιατι ξερω τι θα περιγραφεις μεσα... τουλαχιστον προσπαθησε να μην προσβαλλεις αλλους(το 7% των ελληνων) με τα πιστευω σου. Δεν κάνω προπαγάνδα, τα περισσότερα που έχω ποστάρει για την ΧΑ είναι είτε εικόνες, είτε quotes: μόνοι τους τα λένε/κάνουν, εγώ κυρίως δείχνω με το δάχτυλο και γελάω. Επίσης, τα σχόλια μου είναι για μια ομάδα Νεο-Ναζί, το αν τους ψήφισε το 7% των Ελλήνων (όχι όλων, από αυτούς που αξιώθηκαν να πάνε να ψηφίσουν μια μέρα) δε με απασχολεί. Όπως και το αν μια μέρα ο Λάμπης σβύσει τις σελίδες για overclocking, βάλει ροζ theme και ασχολείται αποκλειστικά με γυναικία εσώρουχα, δεν θα ξεχάσουμε ότι μιλούσαμε επί χρόνια για κλοκάρισμα και φιάλες αζώτου, έτσι και η ΧΑ θα παραμείνει ένα τσούρμο Νεο-Ναζί που λατρεύει τα Σουλτζ Σταφφελ και την Γκεχάιμε Στάατς Πολιτσάι. Τώρα αν το 7% προσβάλλεται από σχόλια προς τους Νεο-Ναζί, δε μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό. Υποθέτω ότι ως μέρος της ενηλικίωσης παύουμε να τραυματιζόμαστε ψυχολογικά όταν κάποιος μας προσβάλλει τους Metallica, τον Ολυμπιακό ή την ΧΑ (για να μην σου πω ότι άμα το κόμμα που υποστηρίζεις σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα με αυτά που λένε και κάνουν, τότε παίζει και να έχεις κάνει κάποιο λάθος...)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.