l2phile Ιούλιος 28, 2012 #4161 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Σχετικά με το χάλκινο ειδώλιο, η είδηση αφορά τους Έλληνες και συγκεκριμένα Μυκηναϊκή περίοδο.Στην πρώτη φαίνεται ο πολιτισμός που είχαν οι Έλληνες , ενώ στις άλλες δύο η new version των "Ελλήνων".Το γιατί σε ενοχλεί, δεν το καταλαβαίνω (κάποιο θέμα με σκύλους και γατιά ίσως?)Πολιτισμός:Ουτοπική λύση για τον έλεγχο των αδέσποτων - Φιλοζωικά - Τελευταία Νέα ∼ Παρατρίχα · ΣΚΑΪΕλλάντα:Αυτή είναι η Κρήτη;Για τα 2 τελευταία λινκ σχολίασα. Πάλι δεν αναφέρει κάποιον συγκεκριμένα. Α, και καλύτερα μην πολυδιαβάζεις adespoto. Πρώτη είδηση έχουν για τον ταυρομάχο που τον ξεβράκωσε μία χαρά ο Γιαγκτ (νομίζω)α σόρρυ, ήταν μετανάστες άρα πρέπει να φάνε ξύλο ε????? Μήπως να ξέκοβες λίγο από τις αριστερές παρέες σου; Σου 'χουν κάνει το κεφάλι κουρκούτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 28, 2012 #4162 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 (edited) [MENTION=188]yanni[/MENTION] Για αυτό που σε ρώτησα κουβέντα δεν είπες. Τι είπε τόσο λάθος? Ναι ξέρω. Αν είσαι αριστερός είσαι πατριώτης. Αν είσαι από το κέντρο και προς τα δεξιά, εθνικιστής. Wrong. Αν αγαπάς την πατρίδα σου και θέλεις το καλό της είσαι πατριώτης, αν ξεπερνάς αυτή την σκέψη, θεωρείς ότι είσαι Ανώτερος Άνθρωπος και καλύτερος επειδή είσαι Έλληνας, Γερμανός, Ιταλός, Άγγλος, Τούρκος whatever, και βλέπεις με περιφρόνηση ή εχθρότητα τα άλλα έθνη είσαι Εθνικιστής. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι η ΝΔ (σαν δεξιά παράταξη) είναι εθνικιστική (βέβαια, ούτε πατριωτική την λες). ΕΔΙΤ Μήπως να ξέκοβες λίγο από τις αριστερές παρέες σου; Σου 'χουν κάνει το κεφάλι κουρκούτι. Να μια απάντηση (ελλείψη επιχειρημάτων) ενός Ανώτερου Ανθρώπου, πάνω στις ειδήσεις που παρουσιάσα. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά, η ανωτερότητα σου με σκλαβώνει συνέλληνα... :sarcastic::sarcastic: Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2012 από Myralis Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 28, 2012 #4163 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 [MENTION=188]yanni[/MENTION] Για αυτό που σε ρώτησα κουβέντα δεν είπες. Τι είπε τόσο λάθος? Ρε συ με δουλεύεις; Ο άνθρωπος από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος μιλάει για χαζά κορίτσια και αγόρια για χαζές επιτροπές για όλους τους χαζούς του κόσμου. Είναι ένας κλασικά σοφός, ανάμεσα σε χαζούς. Πρέπει να σχολιάσει ευθέως το σχόλιο της κοπέλας; Δηλαδή αν γράψω κάτω από ένα post σου "Είσαι χαζός και ηλίθιος πακέτο" και μου ζητήσεις εξηγήσεις και πω "Ε εντάξει δε σε κοουτάρισα (ασχέτως αν απευθυνόμουν σε σένα)" θα μου πεις "Α!, ΟΚ"? Βγάλε τα κομματικά γυαλιά. Δεν είναι κακό οι βουλευτές σας να είναι ανθρώπινα όντα και όχι αλάνθαστοι Πάπες. Wrong.Αν αγαπάς την πατρίδα σου και θέλεις το καλό της είσαι πατριώτης, αν ξεπερνάς αυτή την σκέψη, θεωρείς ότι είσαι Ανώτερος Άνθρωπος και καλύτερος επειδή είσαι Έλληνας, Γερμανός, Ιταλός, Άγγλος, Τούρκος whatever, και βλέπεις με περιφρόνηση ή εχθρότητα τα άλλα έθνη είσαι Εθνικιστής. Εντάξει αυτά και δυστυχώς πολλά άλλα, παρεξηγούνται πολύ εύκολα. Αρκεί κάποιος να πάει σε μια παρέλαση με σημαιάκι σήμερα, για να θεωρηθεί εθνικιστής αντί για πατριώτης. Σε μια εκκλησία για να θεωρηθεί θρησκόληπτος και όχι θρησκευόμενος. Αν επιλέξει σε ένα λεωφορείο να σηκωθεί για να καθίσει ένας από τους δύο γέροντες που είναι όρθιοι, ένας μαύρος και ένας λευκός, αν σηκωθεί λοιπόν έτσι ώστε να κάτσει ο άσπρος, κάποιος θα βρεθεί που θα ξεχάσει ότι αυτός ο άνθρωπος σηκώθηκε και θα κολλήσει στο ότι έδωσε την θέση του στον λευκό. Άρα ρατσιστής. Δεν θα έλεγα ποτέ ότι η ΝΔ (σαν δεξιά παράταξη) είναι εθνικιστική (βέβαια, ούτε πατριωτική την λες). Χεχε... η παρενθεσούλα είναι όλα τα λεφτά. Καμιά παράταξη δεν είναι πατριωτική σήμερα. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε. Μπορείς να έχεις άλλη άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε. Καταλαβαίνεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 28, 2012 #4164 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Ρε συ με δουλεύεις; Ο άνθρωπος από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος μιλάει για χαζά κορίτσια και αγόρια για χαζές επιτροπές για όλους τους χαζούς του κόσμου. Είναι ένας κλασικά σοφός, ανάμεσα σε χαζούς. Πρέπει να σχολιάσει ευθέως το σχόλιο της κοπέλας; Δηλαδή αν γράψω κάτω από ένα post σου "Είσαι χαζός και ηλίθιος πακέτο" και μου ζητήσεις εξηγήσεις και πω "Ε εντάξει δε σε κοουτάρισα (ασχέτως αν απευθυνόμουν σε σένα)" θα μου πεις "Α!, ΟΚ"?Βγάλε τα κομματικά γυαλιά. Δεν είναι κακό οι βουλευτές σας να είναι ανθρώπινα όντα και όχι αλάνθαστοι Πάπες. Εγώ σου λέω να κρίνεις αυτά που λέει χωρίς να κοιτάς ποιος τα λέει, εσύ κάθεσαι και κρίνεις τον Τατσόπουλο. Ναι η φρασεολογία είναι πολύ κακή όταν προέρχεται από (οποιοδήποτε) Βουλευτή, και τον συγκεκριμένο δεν τον θεωρώ κανένα αστέρι, το αντίθετο, αλλά παρόλο αυτά, δεν τον βρίσκω λάθος. Για το σχόλιο, δεν εννοούσα ότι δεν ήταν ευθεία βολή στην Παπαχρήστου, ήταν και παραήταν, εννοούσα ότι δεν ήταν επίθεση μόνο στο ανέκδοτο, αλλά σε όλο το Τwitter της με τα ρατσιστικά της και τα εθνικιστικά της. Εντάξει αυτά και δυστυχώς πολλά άλλα, παρεξηγούνται πολύ εύκολα. {...} Άδικο δεν έχεις, λίγο υπερβολικός είσαι μόνο :flower: Άρα συμφωνούμε στον διαχωρισμό Εθνικισμού και Πατριωτισμού με τον τρόπο που ανέφερα πριν? Καμιά παράταξη δεν είναι πατριωτική σήμερα. Όλοι το συμφέρον τους κοιτάνε. Μπορείς να έχεις άλλη άποψη για τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε. Καταλαβαίνεις. Καταλαβαίνω. Και η ερώτηση που προκύπτει μετά από λίγο είναι, αν θεωρείς ότι καμία παράταξη δεν θέλει το καλό της χώρας, τότε τι πήγες και ψήφισες πριν 2 μήνες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 28, 2012 #4165 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Να μια απάντηση (ελλείψη επιχειρημάτων) ενός Ανώτερου Ανθρώπου, πάνω στις ειδήσεις που παρουσιάσα. Για την ταμπακιέρα τίποτα φυσικά, η ανωτερότητα σου με σκλαβώνει συνέλληνα...:sarcastic::sarcastic: Είσαι φαντασιόπληκτος; (...ενός Ανώτερου Ανθρώπου...) Πετάς κάποιες ειδήσεις για να δείξεις ότι είμαστε ΟΛΟΙ γτπ; Ή απλά μερικοί; Αν πετάξω και εγώ μερικά σύγχρονα επιτεύγματα Ελλήνων, θα πατσίσει στον εγκέφαλο σου το Ελληνικό έθνος ή δεν σε αφήνει η πλύση εγκεφάλου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 28, 2012 #4166 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Είσαι φαντασιόπληκτος; (...ενός Ανώτερου Ανθρώπου...)Πετάς κάποιες ειδήσεις για να δείξεις ότι είμαστε ΟΛΟΙ γτπ; Ή απλά μερικοί;Αν πετάξω και εγώ μερικά σύγχρονα επιτεύγματα Ελλήνων, θα πατσίσει στον εγκέφαλο σου το Ελληνικό έθνος ή δεν σε αφήνει η πλύση εγκεφάλου;Εσύ έχεις φάει πλύση εγκεφάλου αν πραγματικά πιστευεις ότι το Ελληνικό έθνος έχει κάτι ανώτερο από όλα τα άλλα έθνη..Πετάω ειδήσεις για να δείξω ότι το Ανώτερο Ελληνικό Έθνος (με πιάνουν γέλια με αυτή την φράση) έχει μέσα και από τα χειρότερα των υπανθρώπων, στερόντας του το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται "Ανώτερο".Η ανωτερότητα δεν φαίνεται βγάζοντας τα Θετικά περισσότερα από τα Αρνητικά, η ανωτερότητα φαίνεται από το να μην υπάρχουν αρνητικά, που εν τέλη υπάρχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιούλιος 28, 2012 #4167 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 (edited) Εγώ σου λέω να κρίνεις αυτά που λέει χωρίς να κοιτάς ποιος τα λέει, εσύ κάθεσαι και κρίνεις τον Τατσόπουλο. Ναι η φρασεολογία είναι πολύ κακή όταν προέρχεται από (οποιοδήποτε) Βουλευτή, και τον συγκεκριμένο δεν τον θεωρώ κανένα αστέρι, το αντίθετο, αλλά παρόλο αυτά, δεν τον βρίσκω λάθος.Για το σχόλιο, δεν εννοούσα ότι δεν ήταν ευθεία βολή στην Παπαχρήστου, ήταν και παραήταν, εννοούσα ότι δεν ήταν επίθεση μόνο στο ανέκδοτο, αλλά σε όλο το Τwitter της με τα ρατσιστικά της και τα εθνικιστικά της. Μα αυτά που λέει κρίνω και με βάση αυτά τον κράζω. Κάτσε ρε συ. Φωνάζω που τους παρουσιάζει όλους ως ηλίθιους και μου λες ότι δεν κρίνω αυτά που λέει? Μη με τρελαίνεις! Δεν υπάρχει διαφορά σε αυτό που γράφω εδώ, με προηγούμενα posts μου. Παρτο αλλιώς διότι βρίσκει στο πεζοδρόμιο. ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΣ. Απλά μετά συμπληρώνω ότι δεν περίμενα κάτι διαφορετικό από αυτόν. ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. Και άλλος αν μίλαγε στο στυλ "Όλοι είναι βλάκες" θα τον έκραζα. Όσο για την Παπαχρήστου, σε αυτή την περίπτωση κάνει αυτό που κάνουν όλοι όσοι την κράζουν. Ψάχνουν προηγούμενες αναρτήσεις της για να δικαιολογήσουν το γιατί το συγκεκριμένο σχόλιο είναι ρατσιστικό. Αυτό μιλάει από μόνο του νομίζω, όσον αφορά το σχόλιο από ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Και όλοι βέβαια έχουν δει ότι η κοπέλα δεν είναι κανένας άνθρωπος που θα παίξει το δικηγόρο με τις λέξεις, οπότε έχουν καταλάβει ότι είναι εύκολος στόχος και βαράνε. Σαν να βάλλω εγώ ένα παιχνίδι στο level:easy και να πουλάω μαγκιά! Άδικο δεν έχεις, λίγο υπερβολικός είσαι μόνο :flower:Άρα συμφωνούμε στον διαχωρισμό Εθνικισμού και Πατριωτισμού με τον τρόπο που ανέφερα πριν? Σε γενικές γραμμές όλοι συμφωνούμε σε αυτό. Απλά ο κάθε άνθρωπος μετακινεί σε διαφορετική θέση την γραμμή που διαχωρίζει το εθνικισμό, με τον πατριωτισμό. Ένας εθνικιστής μπορεί να θεωρεί πατριωτική κίνηση φύλαξης των συνόρων το να βυθίσει ένα σαπιοκάραβο με 100 λαθρομετανάστες στο μέσον του Αιγαίου με 7 μποφόρ αέρα. Καταλαβαίνω.Και η ερώτηση που προκύπτει μετά από λίγο είναι, αν θεωρείς ότι καμία παράταξη δεν θέλει το καλό της χώρας, τότε τι πήγες και ψήφισες πριν 2 μήνες? Το μικρότερο κακό. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2012 από yanni typo Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 28, 2012 #4168 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Εσύ έχεις φάει πλύση εγκεφάλου αν πραγματικά πιστευεις ότι το Ελληνικό έθνος έχει κάτι ανώτερο από όλα τα άλλα έθνη..Πετάω ειδήσεις για να δείξω ότι το Ανώτερο Ελληνικό Έθνος (με πιάνουν γέλια με αυτή την φράση) έχει μέσα και από τα χειρότερα των υπανθρώπων, στερόντας του το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται "Ανώτερο".Η ανωτερότητα δεν φαίνεται βγάζοντας τα Θετικά περισσότερα από τα Αρνητικά, η ανωτερότητα φαίνεται από το να μην υπάρχουν αρνητικά, που εν τέλη υπάρχουν.Είπα εγώ κάτι για ανωτερότητα; Η μήπως επειδή υποστήριξα την ΧΑ σε κάποιες φίφες που λέγατε, σημαίνει ότι συμφωνώ σε ότι λέει;Αν πάει έτσι, δεν θα έπρεπε να σου μιλάω καν, ως εθνοπροδότη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 28, 2012 #4169 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Είπα εγώ κάτι για ανωτερότητα; Η μήπως επειδή υποστήριξα την ΧΑ σε κάποιες φίφες που λέγατε, σημαίνει ότι συμφωνώ σε ότι λέει;Αν πάει έτσι, δεν θα έπρεπε να σου μιλάω καν, ως εθνοπροδότη...Τι σε είχε ενοχλήσει τότε και έγραψες [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] : Στην πρώτη είδηση που γράφει για Έλληνες υπεύθυνους; Για την 2η δεν ξαναρωτάω. Την είχες ξαναποστάρει με τον ίδιο σκοπό, σε είχα ρωτήσει, αλλά μάλλον ακόμη ψάχνεις.σε κάτι που έδειχνε ότι μόνο ανώτεροι δεν είμαστε?Εθνοπροδότη? Βαριά κουβέντα δεν βρίσκεις? Για κάνε το φραγκοδίφραγκα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 28, 2012 #4170 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 (edited) Για τα 2 τελευταία λινκ σχολίασα. Πάλι δεν αναφέρει κάποιον συγκεκριμένα. Α, και καλύτερα μην πολυδιαβάζεις adespoto. Πρώτη είδηση έχουν για τον ταυρομάχο που τον ξεβράκωσε μία χαρά ο Γιαγκτ (νομίζω)Μήπως να ξέκοβες λίγο από τις αριστερές παρέες σου; Σου 'χουν κάνει το κεφάλι κουρκούτι.Την έρευνα την διάβασες , στην οποία η Ελλάδα έχει την εξέχουσα πρώτη θέση στην κακομεταχείριση ζώων ή διαβάζουμε επιλεκτικά??Όλες οι αναφορές στο adespoto.gr αφορούν Έλληνες, δεν μπορείς να το χωνέψεις αυτό?Τι δεν μπορείς να κατανοήσεις με τα links που δίνω?Χανιά: Κατασχέθηκαν οριστικά πιτ μπουλ κ λαμπραντόρ που ζούσαν σε καταπακτή 10 μέτρων!Τι ζόρι τραβάς με τα ζώα? Παίζει κάποιο σκηνικό?Εάν ναι, θα πρότεινα το ζόρι να μετατοπιστεί στους 1,50 ύψος με τα χέρια στην ανάταση, μελαψούς Β Ο λευτές της Χ.Α.Άρια χαρακτηριστικά ρε παιδάκι μου και τι μόρφωση ε???Που ο Μιαούλης (άραγε ξέρουν μερικοί της Χ.Α την ΚΑΤΑΓΩΓΗ του Μιαούλη????) θα τους τουφέκιζε πρώτους.Σταμάτα να αναφέρεις την λέξη ανωτερότητα για το Ελληνικό Έθνος γιατί εάν ζούσε ο Λεωνίδας , ο Καιάδας θα είχε την τιμητική του στις μέρες μας ( και δεν μιλάμε για τον frontman / οργανοπαίχτη των Naer mataron, o οποίος συνδυάζει Αρχαία Ελλάδα με Σατανισμό...για γέλωτα ειλικρινά) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 28, 2012 #4171 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 (edited) Τι σε είχε ενοχλήσει τότε και έγραψες Το ότι στις "ειδήσεις" δεν υπάρχουν στοιχεία για τους υπεύθυνους. σε κάτι που έδειχνε ότι μόνο ανώτεροι δεν είμαστε? Δες πάνω. Εν τέλει είτε ημεδαποί το έκαναν, είτε αλλοδαποί, το μυαλό τους έχει κάποιο προβληματάκι. Στην καλύτερη θέλουν μερικές συνεδρείες με ψυχολόγο. Και ρωτώ: ΑΝ ήταν Έλληνες, κρίνετε έναν λαό βάση των ενεργειών μερικών αρρώστων; Εγώ πάντως στα 26 χρόνια που ζω, έχω πέσει ελάχιστες φορές σε τέτοια κρούσματα. Ο ένας ψήφιζε ΚΚΕ και ο άλλος στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.(έλα για καφέ Λάρισα να στους γνωρίσω) Διαλέγεις και παίρνεις. Ο άλλος χαρακτηρισμός είναι αφελής. Στο εκλογο-thread έχουν ποσταριστεί πολλές φορές οι ανθελληνικές θέσεις της κομματάρας σου. [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] : Φαντασιόπληκτος No2 Και σε αυτήν την είδηση δεν αναφέρει πουθενά για Έλληνες. (Α, ναι. Είπες ότι όλες οι αναφορές του adespoto αφορούν Έλληνες ) Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2012 από l2phile Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 28, 2012 #4172 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 (edited) Το ότι στις "ειδήσεις" δεν υπάρχουν στοιχεία για τους υπεύθυνους.Δες πάνω. Εν τέλει είτε ημεδαποί το έκαναν, είτε αλλοδαποί, το μυαλό τους έχει κάποιο προβληματάκι. Στην καλύτερη θέλουν μερικές συνεδρείες με ψυχολόγο. Και ρωτώ: ΑΝ ήταν Έλληνες, κρίνετε έναν λαό βάση των ενεργειών μερικών αρρώστων; Εγώ πάντως στα 26 χρόνια που ζω, έχω πέσει ελάχιστες φορές σε τέτοια κρούσματα. Ο ένας ψήφιζε ΚΚΕ και ο άλλος στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.(έλα για καφέ Λάρισα να στους γνωρίσω) Διαλέγεις και παίρνεις. Ο άλλος χαρακτηρισμός είναι αφελής. Στο εκλογο-thread έχουν ποσταριστεί πολλές φορές οι ανθελληνικές θέσεις της κομματάρας σου. [MENTION=24311]Typhonios[/MENTION] : Φαντασιόπληκτος No2 Και σε αυτήν την είδηση δεν αναφέρει πουθενά για Έλληνες. (Α, ναι. Είπες ότι όλες οι αναφορές του adespoto αφορούν Έλληνες ) Η επιλεκτική ανάγνωση δεν είναι κακό ούτε καλό όμως. Πρέπει να κοιταχτεί με συμβουλές από ειδικό επιστήμονα. θα ρωτήσω ξανά: Παίζει κάποιο σκηνικό με τα σκυλιά / γατιά ή δεν μπορείς να κατανοήσεις ότι έχουμε την πρωτιά στην κακομεταχείριση οικόσιτων ζώων? http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4835:rodos-boithiste-ton-tyflo-skylo-poy-zei-monos-se-ena-athlio-grafeio&catid=35:generalnews&Itemid=67 http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4835:rodos-boithiste-ton-tyflo-skylo-poy-zei-monos-se-ena-athlio-grafeio&catid=35:generalnews&Itemid=67 http://www.adespoto.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4865:xania-kseperase-kathe-orio-i-apanthropia-pethanan-alysodemena-dyo-skylia-xoris-nero&catid=35:generalnews&Itemid=67 Τι στο καλό δεν καταλαβαίνεις? Σε τι υπάρχει ανωτερότητα στον Νεο-'Ελληνα πλέον? Στο ότι προσκυνάει ρασοφόρους? Στο ότι γλύφει πολιτικούς για μία θέση ? Στο ότι ανέχεται σαν πρόβατο τα πάντα? Στο ότι έγινε ξενοφοβικός και επέτρεψε την είσοδο σε μερικούς Νεο-Ναζί? Στο ότι έγινε γραφικός? Στο ότι έχει ξεχάσει την Ιστορία του? Θέλεις να ανήκεις σε τέτοιους Νεο-'Ελληνες ή θέλεις να θεωρείσαι Έλλην στην παιδεία και στο ήθος? Επίσης ο χαρακτηρισμός που μου προσδίδεις "φαντασιόπληκτος" δεν ευσταθεί. Εγώ δεν θα σε χαρακτηρίσω αλλά αναγράφω: " Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας" Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 28, 2012 από Typhonios Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιούλιος 28, 2012 #4173 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Το ότι στις "ειδήσεις" δεν υπάρχουν στοιχεία για τους υπεύθυνους.Υπήρχαν στις ειδήσεις που έβαλα εγώ. Και ήταν Έλληνες, και σε μερικές περιπτώσεις ανήκαν στα σώματα ασφαλείας της χώρας.Και ρωτώ: ΑΝ ήταν Έλληνες, κρίνετε έναν λαό βάση των ενεργειών μερικών αρρώστων; Κρίνω και λέω το εξής "Αφού σε έναν λαό υπάρχουν και τέτοιοι, αυτός ο λαός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί Ανώτερος"Εγώ πάντως στα 26 χρόνια που ζω, έχω πέσει ελάχιστες φορές σε τέτοια κρούσματα. Ο ένας ψήφιζε ΚΚΕ και ο άλλος στις πρόσφατες εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ.(έλα για καφέ Λάρισα να στους γνωρίσω)Τι κρούσματα? Αρρώστων μυαλών? Που έκαναν τι? Αν έκαναν κάτι παράνομο ή βασάνισαν ζώο, να τους στείλεις την αστυνομία. Για εμένα όσοι φωνάζουν "Αίμα τιμή Χρυσή Αυγή" είναι άρρωστα μυαλά, νομίζω δεν χρειάζεσαι πληροφορίες για το που να τους βρεις και να τους μάθεις. Στο εκλογο-thread έχουν ποσταριστεί πολλές φορές οι ανθελληνικές θέσεις της κομματάρας σου.Αν η ισότητα, η προσπάθεια για ειρηνική συνύπαρξη των λαών και η καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού είναι για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου ανθελληνικές θέσεις, τότε πάω πάσο.Θα μου επιτρέψεις όμως και εμένα να θεωρώ τις θέσεις της κομματάρας τους (μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, Χ.Α. ψήφισες) ρατσιστικές, και να σε αποκαλώ "φασίστα" όποτε μου κάνει κέφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιούλιος 28, 2012 #4174 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Αν η ισότητα, η προσπάθεια για ειρηνική συνύπαρξη των λαών και η καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού είναι για εσένα και τους ομοϊδεάτες σου ανθελληνικές θέσεις, τότε πάω πάσο.Θα μου επιτρέψεις όμως και εμένα να θεωρώ τις θέσεις της κομματάρας τους (μην κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλο σου, Χ.Α. ψήφισες) ρατσιστικές, και να σε αποκαλώ "φασίστα" όποτε μου κάνει κέφι.Αν βλέπεις την επίτευξη της ισότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού, ως "δίνουμε κωλαράκι σε όλους", τότε το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι πισωγλέντη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Ιούλιος 28, 2012 #4175 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Αν βλέπεις την επίτευξη της ισότητας, της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών και την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού, ως "δίνουμε κωλαράκι σε όλους", τότε το λιγότερο που μπορώ να σε χαρακτηρίσω είναι πισωγλέντη.Μα τι λες τώρα...προτείνω να δεις όλη την συνέντευξη, θα μάθεις κάτι χρήσιμο[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Csv1mSO_OWU&feature=player_embedded]Η Αρχαία Ελλάδα ως το αντίθετο του φασισμού . - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιούλιος 28, 2012 #4176 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Χειροβομβίδα στον επιχειρηματία που κατήγγειλε τους εκβιαστές του ΥΠΑΝ - NEWS247 Ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Ιούλιος 28, 2012 #4177 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 καλά του κάνανε του αλήτη, που πήγε και τους χάλασε τις μπίζνες!!! :crazy_pilot: Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας.... Δε φοβάσαι πλέον τους ψωμιάδηδες και τους μπέους, φοβάσαι και τους δημοσίους υπαλλήλους, αν τους δώσεις. Ούτε τους γιατρούς δε θα τολμάμε να καταγγέλουμε σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 28, 2012 #4178 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 BBC News - Serbia swears in new government led by Milosevic ally Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt3003 Ιούλιος 28, 2012 #4179 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 Σοκ: Έκοψαν τον λαιμό νεογέννητου και το πέταξαν στα σκουπίδια - NEWS247Η Αξίατης Αξίας την Αξία..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Ιούλιος 28, 2012 #4180 Κοινοποίηση Ιούλιος 28, 2012 BBC News - Twitter airport bomb joke case 'a scandal' Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts