Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Γιατί δεν το στοιχίζεις κανονικά στα αριστερά να το διαβάζουμε ευκολότερα;

:p

˙ǝldnoɔ lɐnxǝsoɹǝʇǝɥ ɐ ƃuıǝq ɹoɟ uoıʇɐuıɯıɹɔsıp ɯıɐlɔ 'ɹǝɥʇǝƃoʇ ɯooɹ ʇ’uɐɔ ǝldnoɔ ɔıdɯʎlo pǝıɹɹɐɯ

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά φτάνει πια με την γαζέτα...

Η ''είδηση" ειναι ... του Οκτώβρη 2010 !!!

Διαβάστε εδώ: http://www.nytimes.com/2010/10/29/nyregion/29young.html

PS Επίσης -αν και δεν γνωρίζω περί του νόμου εκεί- έχω την εντύπωση πως ΔΕΝ την κατηγορούν για φόνο εξ αμέλειας - απλά της κάνουν μύνηση λόγω αμέλειας / ανεύθηνης συμπεριφοράς γενικότερα...

Οπότε 2ο fail για την γαζέτα... ακούς εκεί κατηγορείται για φόνο 4 χρονο κορίτσι...

Έγινε επεξεργασία από kreach
Link to comment
Share on other sites

Τραπεζοκόμοι με ωραία κόμη

"Πάνε στην πλατεία του χωριού με το εμπόρευμα και αφού βάζουν μια ταμπέλα “πωλείται κρασί”, περιμένουν τους πελάτες. Καθώς περνά η ώρα, ο ένας από αυτούς ανακαλύπτει πως έχει πενήντα λεπτά στην τσέπη και λέει στον συνέταιρό του “να σου δώσω πενήντα λεπτά να αγοράσω ένα ποτηράκι κρασί”. Ο συνέταιρος συμφωνεί, παίρνει το πενηντάλεπτο και ο φίλος του πίνει το κρασί. Μετά από λίγο όμως έχοντας ο ίδιος πια το πενηντάλεπτο, το επιστρέφει στον συνέταιρό του για να πιεί αυτός ένα ποτήρι κρασί. Έτσι δίνοντας ο ένας στον άλλο το μοναδικό πενηντάλεπτο, οι δύο μπαγαπόντηδες, πίνουν όλο το κρασί και ρίχνουν έξω την ψευτοεπιχείρηση.

Αυτή την εβδομάδα, το πρακτορείο REUTERS με ένα ακόμη δημοσίευμά του για τις ελληνικές Τράπεζες, υποστήριξε πως αυτές λειτουργούν όπως ακριβώς οι μπαγαπόντηδες της ιστορίας. Αποκάλυψε πως ένας Τραπεζίτης έπαιρνε δάνεια από άλλη Τράπεζα για να αγοράσει μετοχές στην Τράπεζά του. Αυτό βέβαια έκαναν όλοι. Όπως έχουμε αποδείξει σε αρκετά δημοσιεύματά μας, οι ελληνικές Τράπεζες χωρίς πραγματικό χρήμα, εμφανίζονται να κάνουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου με δάνεια που δίνουν σε offshore εταιρείες που τους ανήκουν. Ψεύτικα λεφτά, ψεύτικη ρευστότητα και ψεύτικες επενδύσεις. Χρησιμοποιούν τα λεφτά του καταθέτη, τα στέλνουν στα προσωπικά τους ταμεία και στη συνέχεια το κράτος σώζει τις Τράπεζες για να μην καταρρεύσουν."

"Ειναι χαρακτηριστική η περίπτωση της PROTON. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος την χρηματοδότησε με 100 εκατομμύρια ενώ ήταν σε εξέλιξη εισαγγελική έρευνα που αποκάλυψε κατάχρηση 800 εκατομμυρίων. Το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ενημέρωσε τον Βενιζέλο πως η χρηματοδότηση είναι παράνομη. Ο Βενιζέλος έβρισε τους υπαλλήλους του Λογιστηρίου του Κράτους, έδωσε τα 100 εκατομμύρια στην Τράπεζα και στη συνέχεια έκανε νόμο με τον οποίο απαλλάσεται από κάθε ποινική ευθύνη για την παρανομία του."

Link to comment
Share on other sites

Θυμάστε τις φωτιές στην Πάρνηθα... Αυτή τη φορά δεν έχτισε ο Ελληνάρας αυθαίρετο... Ήταν πολύ μεγαλύτερο στο σκηνικό:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund

Το φαγοπότι συνεχίζεται!

Link to comment
Share on other sites

Θυμάστε τις φωτιές στην Πάρνηθα... Αυτή τη φορά δεν έχτισε ο Ελληνάρας αυθαίρετο... Ήταν πολύ μεγαλύτερο στο σκηνικό:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Γέμισαν ανεμογεννήτριες τα καμμένα της Πάρνηθας! Ποιό fund

Το φαγοπότι συνεχίζεται!

Θυμαμαι ότι μετα τις μεγαλες φωτιες στην παρνηθα ειχε ζητησει αδεια το καζινο να επεκταθει αλλα απορριφθηκε..Τελικα δεν αντεξαν και ειπαν να δωσουν τον περιττο ελευθερο χωρο για ανεμογεννητριες...

Link to comment
Share on other sites

Ποιοι είναι οι ηλίθιοι, τελικά; | Οικονομικές Ειδήσεις Οικονομική Ενημέρωση

Στις αρχές, λοιπόν, του καλοκαιριού συνήλθε η νορβηγική Βουλή προκειμένου να συζητηθεί το "πρόβλημα" του σημαντικού πλεονάσματος που παρουσιάζει ο κρατικός προϋπολογισμός,
Αφού, λοιπόν, δεν πάρθηκε καμία απόφαση εντός του κοινοβουλίου για τον "πονοκέφαλο" των πλεονασμάτων, η κυβέρνηση έθεσε το ζήτημα σε ηλεκτρονικό δημοψήφισμα ενώπιον του νορβηγικού λαού, καλώντας τον να αποφασίσει ο ίδιος για το αν θέλουν να πληρώσουν τους φόρους του υπόλοιπου έτους ή όχι.

Το αποτέλεσμα; Το 72% ψήφισε ώστε να μην χαρισθούν οι φόροι στους Νορβηγούς πολίτες, αλλά να συνεχίσουν να τους πληρώνουν κανονικά και τα χρήματα αυτά να δοθούν ως δωρεά σε μία άλλη χώρα και επιλέχθηκε τελικά να χτιστούν νοσοκομεία στο Βιετνάμ.

Μία σοβαρή χώρα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.