Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Βρε γιατί δεν ανοιγετε ξεχωριστό θέμα περί ΧΑ ???

Δε λέω, καλό είναι να σχολιάζουμε ειδήσεις αλλά διαβάζοντας το θρεντ ξέχασα πως πρόκειται για ειδήσεις ;)

[MENTION=23]DJD[/MENTION] , [MENTION=5299]Tsakonas[/MENTION] , [MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

Αναλάβατε δράση :p

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
Αφού επιμένεις να μου εξισώνεις δημοκρατικά εκλεγμένους βουλευτές με το τι κάνουν οι οπαδοί τους στο δρόμο, επέτρεψέ μου να κάνω το ίδιο με τους λεβέντες με τα κράνη και τα στειλιάρια με υποψία κόκκινου υφάσματος. Είτε σε βολεύει είτε όχι η βία είναι ίδια και το μόνο που εγώ διαχωρίζω είναι το χρώμα. ''Άγιο'' ξύλο όμως δεν υπάρχει.

Συμφωνώ απόλυτα! Εναντίον είμαι και όσων κουβαλάνε στυλιάρια με κόκκινα, κοκκινόμαυρα η γαλανόλευκα πανιά. Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον είδα να τα κουβαλάει ποτέ όμως, ούτε είδα ΣΥΡΙΖΑίους να φοράνε κράνη..

Εγώ τους εξισώνω? είσαι σοβαρός? Μόνοι τους εξισώνοντε με αυτά που κάνουν. Τι σημαίνει τον στρίμωξαν τον καημένο τον Κασιδιάρη σε προσωπικό επίπεδο? Να απαντήσει και να συνεχίσει, όχι να αρχίσει τις σφαλιάρες. Ο δημοκρατικά εκλεγμένος βουλευτής έδωσε το καλό παράδειγμα στους οπαδούς.

Επίσης όπως ξαναέγραψα Άλλο η βουλή άλλο ο Παπαδάκης. Το να προεξοφλείς μια κατάσταση με βάση του τι έγινε αποτελεί προκατάληψη.

Τότε δεν είναι προκατάληψη να θεωρείς ότι το ίδιο ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει αυτά που είπες αν ήταν κυβέρνηση?

Άλλο η Ελληνική Βουλή, άλλο το Εurogroup.

Δεν είναι προκατάληψη να θεωρείς και εσύ και όλοι εδώ μέσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε οτιδήποτε κακό βασιζόμενοι στα λόγια των πολιτικών του αντιπάλων που άλλαζαν και "καταλάβαιναν" τα λόγια των ΣΥΡΙΖΑίων όπως τους βόλευε? Χωρίς δείγμα γραφής, χωρίς να έχει πει ψέματα...

Γιατί αν γίνονταν κυβέρνηση (που λίγο έλειψε) αυτούς θα είχαμε να χειριστούν αυτές τις καταστάσεις. Χρειάζεται να σου υπενθυμίσω την θυμηδία που προκάλεσαν οι δηλώσεις αφενός του ''μαντάμ'' αφετέρου του ''Ολαντρέου''. Δεν πήρες χαμπάρι ότι με τέτοια καραγκιοζιλίκια δεν θα πηγαίναμε πουθενά ?

Ακόμα δεν κατάλαβα το πρόβλημα με τον "Ολαντρέου", θέλεις να μου το κάνεις πιο κατανοητό? Όσο για το μάνταμ, πιο πολύ γέλασα, παρά στεναχωρέθηκα και πάλι δεν κατάλαβα που ήταν το κακό. Μας έχει αλλάξει τα φώτα και θα προσέχουμε τους τύπους? Απλά οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήθελαν να πιαστούν από κάπου και βρήκαν αυτό.. σιγά τα ωα..

Τέλος έτσι για την ιστορία ο Μιχαλολιάκος αντί να αναλωθεί στο να κρίνει τα πεπραγμένα σας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση. Όπως θα έπρεπε να κάνει. Είτε ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ μέσα είτε όχι, τίποτα δεν θα έτρεχε. Αλλά αυτό δεν μας πολυενδιαφέρει έτσι ??

Τι να με ενδιαφέρει? το ότι χρησιμοποιήσε σωστά τον χρόνο του όπως όλοι εκεί μέσα?

Εξάλλου θα έπρεπε να τα βάλει και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την ΔΗΜΑΡ και με το ΚΚΕ που επίσης έφυγαν από την αίθουσα.. πολύς χρόνος..

Στην τελική.. αν και θα ακουστεί παιδιαρίστικο, τι ακριβώς να πει? Αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν πρώτοι όταν πήγε να μιλήσει ο Τσίπρας..

Αυτοί ήταν οι πρώτοι, που σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς λόγο. Ψιλά γράμματα υποθέτω για εσένα ε?

Για να μείνουμε λίγο ον τοπικ enikos.gr - Πολιτική: "Κλείστε την πόρτα στην τρόικα" .. δηλαδή το "Η

Εθνική μας Κυριαρχία και η Εθνική μας Ανεξαρτησία, ήταν, είναι και πρέπει να παραμείνει αδιαπραγμάτευτη" , θα γίνει μόνο για όσο τους πληρώνουνε καλά? Να χαρώ εγώ πατριωτισμό..

Και εγώ είμαι άνθρωπος και χάνω την υπομονή μου συχνά (ίσως έχω πρόβλημα), δεν έδειρα κανέναν!

Και εγώ δεν κάλεσα σε αντάρτικο πόλεων. Δεν έχει νόημα να παίρνουμε μεμονωμένα περιστατικά και να γενικεύουμε.

Θα μπορούσα να πω ότι το δικαίωμα αυτό το έχασε ο Μιχαλολιάκος όταν δέχτηκε με επευφημίες, και προστάτεψε τον Κασιδιάρη όταν επέστρεψε από το.. ξύλο, αλλά δεν θα το πω έτσι.

Έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας. Τον κάλυψε δημοσίως, του... έδωσε συγχαρητήρια προσωπικά. Ξέρεις πόσες ψήφους πήρε η ΧΑ από αυτό το περιστατικό; :p Και ο ΣΥΡΙΖΑ στο παρελθόν είχε(έχει?) μια τάση να δυσκολεύεται να καταδικάζει καταστροφές στην Αθήνα κατά τις πορείες/απεργίες. Αντίστοιχα το υπουργείο ξυλοφορτώματος του πολίτη είχε(έχει) δυσκολίες να αναγνωρίζει/καταδικάζει την αστυνομική βία.

Αυτό που έκανε ο Μιχαλολιάκος είναι απλά πολιτική και το να σε ξαφνιάζει είναι ολίγον υποκριτικό μιας και όλοι το κάνουν. Λίγοι έχουν το θάρρος να αντιδρούν με ειλικρίνεια μπροστά σε τέτοιες καταστάσεις και να καταδικάζουν πράξεις των βουλευτών/μελών τους. Και συνήθως το κάνουν όταν οι επικοινωνιολόγοι καταλήγουν στο ότι είναι το μικρότερο από τα δύο κακά.

Θα πω όμως ότι ο διάλογος του κοινοβουλίου ήταν ήδη πολύ υποβαθμισμένος, δεν περίμενε τον Μιχαλολιάκο.
Εντάξει αυτά τώρα είναι δικαιολογίες επιπέδου @@.
Και είναι ήδη έτσι η κατασταση και στο δικαστήριο (βλέπε το παιχνιδάκι που έπαιξαν στην Βέροια οι μπάτσοι με τους Χ.Α.) και στο αστυνομικό τμήμα (άπειρες ιστορίες προληπτικών συλλήψεων κοντά σε διαδηλώσεις, δεν σε πείραξαν ποτέ) και στις τράπεζες και στο καφενείο (όποιος έχει δυνατή φωνή ακούγεται), και στις πλατείες και στο σπίτι του....

Τώρα το bold είναι επειδή με ξέρεις από μικρό παιδί ε;

Μπορώ να ξέρω ότι δεν ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ στα γεγονότα της Μαρφίν, και να ξέρω 1000% ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με κουκουλοφόρους, μολότωφ και τα συναφή.

Η μόνη περίπτωση να το ξέρεις είναι αν γνωρίζεις ποιος το έκανε. Αν δεν γνωρίζεις τότε δεν ξέρεις τίποτα και θα σου πρότεινα να μην αφήνεις τα κομματικά να σε παρασέρνουν σε τέτοιες δηλώσεις.

Τώρα αν πάνω στον χαμό πετάξουν μια πετρούλα σαν την γιαγιά με το ταγεράκι, ναι δεν το ξέρω.

(Μπορεί να διαφωνείτε, αλλά υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στην μολότωφ, στο σπάω τα πεζοδρόμια για να βρω πολεμοφόδια, στο φοράω εξάρτηση για τα αέρια και γάντια για τα αποτυπώματα, και στο βρίσκς μια πέτρα μπροστά μου, και την πετάω και εγώ όταν μπροστά μου ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ χτυπιέται με τα ΜΑΤ)

Δεν ξέρω για την γιαγιά, τώρα για τα υπόλοιπα ναι, άλλο το πάω στον πόλεμο και άλλο το αντιδράω ενστικτωδώς μπροστά στο θέαμα του ξυλοφορτώματος απλού κόσμου.

(Και για να σας προλάβω, δεν έχω πετάξει τίποτα ποτέ, δεν έχει δωθεί ποτέ τέτοια "οδηγία" από μεριά ΣΥΡΙΖΑ ή συνιστώσας ΣΥΡΙΖΑ, το ποιο επιθετικό πράγμα που έχω δει από ΣΥΡΙΖΑιο μπροστά μου είναι να πετάει καφέ)

Κατηγορείς την ΧΑ για το νεράκι; Ο καφές ΛΕΡΩΝΕΙ.

Υ.Γ. Έχεις την ψευδαίσθηση ότι μου καίγεται καρφί για το αν ήταν ή όχι ο ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια της Μαρφίν; Ποτέ δεν με απασχόλησε. Τι σημασία έχει; Μήπως θα αναστηθούν οι άνθρωποι αυτοί αν τους έκαψε η ΧΑ ή θα παρηγορηθούν οι δικοί τους αν αποδειχτεί έφταιγε ο ΣΥΡΙΖΑ?

ΑΟΥΤΣ!!! Αυτό πόνεσε.

Από το

second-quarter sales would rise 3 percent, plus or minus 3 percent.

στο

AMD Says Second-Quarter Sales to Fall 11%, Reducing Forecast

Δεν είναι προκατάληψη να θεωρείς και εσύ και όλοι εδώ μέσα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε οτιδήποτε κακό βασιζόμενοι στα λόγια των πολιτικών του αντιπάλων που άλλαζαν και "καταλάβαιναν" τα λόγια των ΣΥΡΙΖΑίων όπως τους βόλευε? Χωρίς δείγμα γραφής, χωρίς να έχει πει ψέματα...

Δεν χρειάστηκε να τους συκοφαντήσει κανένας. Οι άνθρωποι κεντάνε απο μόνοι τους.

Να δανείσουν το κράτος οι πολίτες - Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Θα χρησιμοποιήσουμε τις καταθέσεις για να κάνουμε ανάπτυξη!- Capital.gr

Ακόμα δεν κατάλαβα το πρόβλημα με τον "Ολαντρέου", θέλεις να μου το κάνεις πιο κατανοητό? Όσο για το μάνταμ, πιο πολύ γέλασα, παρά στεναχωρέθηκα και πάλι δεν κατάλαβα που ήταν το κακό. Μας έχει αλλάξει τα φώτα και θα προσέχουμε τους τύπους? Απλά οι πολιτικοί του αντίπαλοι ήθελαν να πιαστούν από κάπου και βρήκαν αυτό.. σιγά τα ωα..

Ναι οκ σιγά τα ωα. Και εγώ αυτό λέω. Πέταξε μια φωτοβολίδα ανέξοδα, προσβάλλοντας τον άλλον και κάποιοι εδώ ένιωσαν να τονώνεται το ηθικό τους. Αύριο που θα κληθεί να κυβερνήσει να μην ξεχάσει να γλύψει εκεί που έφτυσε.

Τι να με ενδιαφέρει? το ότι χρησιμοποιήσε σωστά τον χρόνο του όπως όλοι εκεί μέσα?

Εξάλλου θα έπρεπε να τα βάλει και με τον ΣΥΡΙΖΑ και με την ΔΗΜΑΡ και με το ΚΚΕ που επίσης έφυγαν από την αίθουσα.. πολύς χρόνος..

Στην τελική.. αν και θα ακουστεί παιδιαρίστικο, τι ακριβώς να πει? Αυτοί σηκώθηκαν και έφυγαν πρώτοι όταν πήγε να μιλήσει ο Τσίπρας..

Αυτοί ήταν οι πρώτοι, που σηκώθηκαν να φύγουν χωρίς λόγο. Ψιλά γράμματα υποθέτω για εσένα ε?

Λέγε λέγε κάτι θα μείνει έτσι ??

Πάμε πάλι. Η είδηση:

Θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από τη Βουλή όταν μιλήσει ο Μιχαλολιάκος - NEWS247

Ημερομηνία: 06-07-2012 Πριν την επίμαχη συνεδρίαση

Εικόνα που προκάλεσε σε εμένα (αλλά και σε ψηφοφόρους τους αν διαβάσεις τα σχόλια)

Απαξιώνει κάποιον ο οποίος νομίμως και δημοκρατικώς βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, και απαξιώνουν το διάλογο με πρόσχημα ουσιαστικά το ποιόν του άλλου ομιλητή (btw αυτό ξέρεις είναι η πεμπτουσία του ρατσισμού: ''Απαξιώ να ακούσω τι λες γιατί είσαι φασίστας, μαύρος, άσχημος, ολυμπιακός κλπ κλπ κλπ)

Το ότι το έκαναν και οι της ΧΑ εμένα πάλι μόνο ένα πράγμα μου λέει: οτι είναι ίδιοι Σε κάποιους μπορεί να αρέσει. Μεγειά και με χαρά τους. Το ζουμί όμως παραμένει: Αυτοι που είναι εκεί μέσα δεν νοιάζονται για τίποτα άλλο πέραν του δογματισμού τους, η χώρα έχει βουλιάξει και αντί να συζητάνε όλοι μαζί

πως θα μας βγάλουν από το λάκκο με τα φίδια κόπτονται για το ποιος θα κρατάει το τιμόνι. Αν εσένα αυτό σε ικανοποιεί σαν εικόνα, και σου προκαλεί ευχαρίστηση ή σου τονώνει το ηθικό, μπράβο και χαίρομαι που νιώθεις καλά. Εγώ λέω πως έτσι άκρη δεν θα βγεί και τα χειρότερα είναι μπροστά μας.

Ναι οκ σιγά τα ωα. Και εγώ αυτό λέω. Πέταξε μια φωτοβολίδα ανέξοδα, προσβάλλοντας τον άλλον και κάποιοι εδώ ένιωσαν να τονώνεται το ηθικό τους. Αύριο που θα κληθεί να κυβερνήσει να μην ξεχάσει να γλύψει εκεί που έφτυσε.

Δεν έχω όρεξη να ξαναπαντάω στα προηγούμενα, αλλά θα πω κάτι σε αυτό.

Δεν σε ρώτησα για πλάκα, σε ρώτησα για να δεις τι ακριβώς είπε.

Δεν είπε "Είσαι Ολαντρέου", είπε, "Αρκεί να μην αποδειχθεί Ολαντρέου".

Πως αυτό θεωρήθηκε φωτοβολίδα, προσβλητικό, γκάφα, φτύσιμο η οτιδήποτε άλλο δεν θα καταλάβω ποτέ.

Δεν έχω όρεξη να ξαναπαντάω στα προηγούμενα, αλλά θα πω κάτι σε αυτό.

Δεν σε ρώτησα για πλάκα, σε ρώτησα για να δεις τι ακριβώς είπε.

Δεν είπε "Είσαι Ολαντρέου", είπε, "Αρκεί να μην αποδειχθεί Ολαντρέου".

Πως αυτό θεωρήθηκε φωτοβολίδα, προσβλητικό, γκάφα, φτύσιμο η οτιδήποτε άλλο δεν θα καταλάβω ποτέ.

Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πρωτόκολλο. Ο καθένας μπορεί να νιώθει ''αντικομφορμιστής'', ''ανένταχτος'' ή όπως αλλιώς γουστάρει, αλλά στην Ελλάδα π.χ. όταν ένας λειτουργός του κράτους (δικαστικός - στρατιωτικός) ή ένας πολιτικός σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή Πρωθυπουργός οφείλει να τον προσφωνήσει ''εξοχότατε''. Διαφορετικά τον προσβάλλει καθώς δεν σέβεται τους τύπους. Στην Ευρώπη τώρα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν συνηθίζεται ο πάσα ένας να συναντά επίσημα έναν πρωθυπουργό ή έναν πρόεδρο χωρίς να είναι ομόλογός του ή χωρίς να έχει λάβει πρόσκληση. Επιπλέον δεν αποτελεί δείγμα ευγένειας (έστω και αυτής της άνοστης που καταλαβαίνουμε, αλλά της δίνεται σημασία) να κάνεις λογοπαίγνια με το όνομα ενός προέδρου, ή να προσφωνείς με μη ενδεδειγμένο τρόπο έναν άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έγινε δεκτός απο την Μέρκελ και απο τον Ολάντ. Συνέπεια αυτών των γεγονότων, οδηγούν οποιονδήποτε με στοιχειώδη λογική να αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους δηλώσεις μετά απο την πόρτα που εισέπραξε, δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ατυχές πικάρισμα. Δηλώσεις που έτσι και τελικά κυβερνήσει, θα τις κάνει γαργάρα.

Υπάρχει ένα πράγμα που λέγεται πρωτόκολλο. Ο καθένας μπορεί να νιώθει ''αντικομφορμιστής'', ''ανένταχτος'' ή όπως αλλιώς γουστάρει, αλλά στην Ελλάδα π.χ. όταν ένας λειτουργός του κράτους (δικαστικός - στρατιωτικός) ή ένας πολιτικός σταθεί απέναντι σε οποιονδήποτε έχει διατελέσει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή Πρωθυπουργός οφείλει να τον προσφωνήσει ''εξοχότατε''. Διαφορετικά τον προσβάλλει καθώς δεν σέβεται τους τύπους. Στην Ευρώπη τώρα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο δεν συνηθίζεται ο πάσα ένας να συναντά επίσημα έναν πρωθυπουργό ή έναν πρόεδρο χωρίς να είναι ομόλογός του ή χωρίς να έχει λάβει πρόσκληση. Επιπλέον δεν αποτελεί δείγμα ευγένειας (έστω και αυτής της άνοστης που καταλαβαίνουμε, αλλά της δίνεται σημασία) να κάνεις λογοπαίγνια με το όνομα ενός προέδρου, ή να προσφωνείς με μη ενδεδειγμένο τρόπο έναν άλλον. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έγινε δεκτός απο την Μέρκελ και απο τον Ολάντ. Συνέπεια αυτών των γεγονότων, οδηγούν οποιονδήποτε με στοιχειώδη λογική να αντιληφθεί ότι τέτοιου είδους δηλώσεις μετά απο την πόρτα που εισέπραξε, δεν είναι τίποτα παραπάνω απο ατυχές πικάρισμα. Δηλώσεις που έτσι και τελικά κυβερνήσει, θα τις κάνει γαργάρα.

Ενώ αυτές οι χώρες είναι τέρατα διατήρησης πρωτοκόλλων, επιβάλλεται βλέπεις από πρωτόκολλα να επεμβαίνουν στην πολιτική μας ζωή, να εκβιάζουν, να πιέζουν και να απειλούν, ενώ εμείς να μένουμε σκυμμένοι και να λέμε "Ναι σε όλα". Now i get it...

Μας προσβάλλουν καθημερινά όλους μας, δεν είδα κανέναν να αντιδρά, σιγά την προσβολή απο τον Τσίπρα.

Όσο είναι στην επικαιρότητα θα την διαβάζεις. problem?

Με παρεξήγησες...

Απλά προτείνω να ανοίξετε ξεχωριστό θρεντ...

Προφανώς καλό είναι να σχολιάζουμε ειδήσεις, απλά νοιώθω πως οσον αφορά τις τελευταίες σελίδες του θρεντ γίνεται συζήτηση αποκλειστικά για αυτήν...

Where's the problem?

:)

[MENTION=400]astrolabos[/MENTION]

Το συγκεκριμένο θρεντ από ότι έχω καταλάβει -διορθώστε με αν κάνω λάθος- έχει σκοπό να ποστάρουμε links με ειδήσεις

Τώρα μερικά σχόλια ευπρόσδεκτα...

Στην προκειμένη περίπτωση, θεωρώ πως πρέπει να γίνουν τα σχόλια merge σε καινούριο θέμα περί ΧΑ και να γίνεται εκεί όση συζήτηση θελουν τα παιδιά, γιατί πρέπει να γίνεται σε αυτό το θρεντ???

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.