Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

''Η έδρα δεν έκανε δεκτό το αίτημα της πολιτικής αγωγής να προσκομιστεί βίντεο από την κάμερα διπλανού υποκαταστήματος τράπεζας που κατέγραψε το περιστατικό''

Οι αστυνομικοί ξέχασαν τα παράβολα, οι χρυσαυγίτες αθωώθηκαν | ελλαδα | news.e-go.gr

Γιατί η δικαιοσύνη είναι τόσο τυφλή που το βίντεο δεν το βλέπει και επιτελεί το έργο της εις το ακέραιον!

Αν έχω βάλει κάμερες στο μπαλκόνι του σπιτιού μου, μπουν μέσα με κουκούλες, μας κλέψουν και βγαίνοντας λόγω ζέστης βγάλουν τις κουκούλες,καταγραφούν τα πρόσωπά τους και μπουν σε κάποιο τσακωνικο σιρόκο με αθηναικές πινακίδες και φύγουν, τότε το βίντεο είναι αποδεικτικό στοιχείο ή θα βρεθώ κατηγορούμενος;

Νιώθω ότι όλη η δικαστική εξουσία έχει δομηθεί έτσι ωστε για να περιπλέκει τα πράγματα για τους έχοντες το απόλυτο δίκαιο με το μέρος τους

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Το πολώνιο χρησιμοποιείται και σαν μέρος πυροκροτητή ατομικής βόμβας. Όχι πώς έχει σχέση με το συγκεκριμένο άρθρο, απλά μου ήρθε στο μυαλό.

Τα άλλα καλά νέα τα ακούσατε; Έρχεται το νέο σκάνδαλο με τράπεζες, στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού. Ψάχτε για Libor scandal

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=dtNXJ3LhfbM&feature=colike]Ξεφτίλας είσαι εσύ, όχι τα λεωφορεία! - YouTube[/ame]

Συγχαρητήρια στο παιδί, αλλά και μπράβο στους ανθρώπους που έχει δίπλα του. Διότι θα πρέπει να είχε πολύ συμπαράσταση για να φτάσει εκεί που έφτασε.

Να ρωτήσω ποιος το ξεκίνησε; αν και δεν έχει νόημα, μιας και όλοι εκεί μέσα έχουν έλλειψη πολιτικής ηθικής και λογικής.

Να ρωτήσω ποιος το ξεκίνησε; αν και δεν έχει νόημα, μιας και όλοι εκεί μέσα έχουν έλλειψη πολιτικής ηθικής και λογικής.

Δεν έχω ιδέα, πραγματικά.

My money στην ΧΑ, γιατί ο Τσίπρας μίλησε πρώτος.

Σκληρές «μάχες» στην Βουλή στην συζήτηση για τις προγραμματικές | iefimerida.gr

Βέβαια εδώ δεν λένε ότι έφυγε η ΧΑ όταν μίλησε ο Τσίπρας, αλλα ξαναλέω το άκουσα και είδα στις ειδήσεις, εκτός αν έκαναν κάποια καφρίλα στην ΕΡΤ..

Επίσης αλλού δεν λέγεται/γράφεται ότι και ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ έφυγαν όταν μίλησε ο Μιχαλολιάκος.

Σε τι ποσοστό άραγε να υπάρχει διαφθορά στο δημόσιο τομέα;

Λιγότερο από τον ιδιωτικό.

Δεν θυμίζει λίγο την περίπτωση κρυφών αντιδραστήρων πολυεθνικών;

http://www.thelab.gr/eidiseis/h-kodak-eixe-pyriniko-antidrastira-stin-nea-109191.html?highlight=kodak

Χωρίς βέβαια να υπονοώ τίποτα για τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Ο Μεγάλος Αδελφός επεκτείνεται: "Μαύρο κουτί" στα ΙΧ | Miva-rate

Είναι τόσο κακό σε περίπτωση ατυχήματος να μη χρειάζεται να ελπίζεις να τηλεφωνήσει κάποιος περαστικός, ειδικά αν (χτύπα ξύλο) είσαι εγκλωβισμένος αιμορραγώντας σε ένα χαντάκι;

Αν με ρωτήσεις εμένα, θα έπρεπε να προσθέσουν υποχρεωτικά και κάμερες στα ταμπλό, για να καταδικάζονται ευκολότερα κάτι αλήτες που σκοτώνουν κόσμο παραβιάζοντας στοπ και κόκκινα φανάρια και μετά το παίζουν αθώοι.

Είναι τόσο κακό σε περίπτωση ατυχήματος να μη χρειάζεται να ελπίζεις να τηλεφωνήσει κάποιος περαστικός, ειδικά αν (χτύπα ξύλο) είσαι εγκλωβισμένος αιμορραγώντας σε ένα χαντάκι;

Αν με ρωτήσεις εμένα, θα έπρεπε να προσθέσουν υποχρεωτικά και κάμερες στα ταμπλό, για να καταδικάζονται ευκολότερα κάτι αλήτες που σκοτώνουν κόσμο παραβιάζοντας στοπ και κόκκινα φανάρια και μετά το παίζουν αθώοι.

Γιατί έχεις την εντύπωση ότι θα χρησιμοποιείται μόνο για ατυχήματα;Μετά από λίγο θα σε χρεώνουν αναλόγως που κινείσαι!

Άντε να βάλουμε και μια κάμερα στη κρεββατοκάμαρα μπας και έρθει το βράδυ κανάς διαρρήκτης και μας τον φορμάρει....

Μα αυτο θα κατεβάζει τις συντεταγμένες και την ωρα που έχουνε ανοιξει αερόσακοι και ενεργοποιηθούν οι αισθητήρες του στέλνει τη τοποθεσια σου στην Αμεση Δραση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.