Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Κοιτα στην ιδεα οτι ολοι οι ελληνες θα εχουνε ενα οπλο δε μου καθεται καλα.

Που ξερω εγω οτι για ψιλου πηδημα δεν θα του γυρισει του αλλου να σκοτωσει κανεναν. (παραδειγμα εδω η κρητη και ΗΠΑ)

Δηλαδη πιστευεις οτι η μοναδικη λυση ειναι αυτη ? οχι φιλε μου ας κανει καλυτερα τη δουλεια της η αστυνομια, σκοπος της ειναι να προστατευει τους πολίτες

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply
ας κανει καλυτερα τη δουλεια της η αστυνομια, σκοπος της ειναι να προστατευει τους πολίτες

Ας έχεις μια ήσυχη και ευτυχισμένη ζωή μακριά από προβλήματα μέχρι τα βαθιά σου γεράματα

"To τουρκικό RF-4E καταρρίφθηκε από το ρωσικό αντιτορπιλικό Admiral Çapanenko"!

"Εάν οι ισχυρισμοί αυτοί του Τούρκου πολιτικού αληθεύουν τότε οι αλυσιδωτές αντιδράσεις που πρόκειται να υπάρξουν όχι μόνο για την περιοχή αλλά πρακτικά για όλο τον κόσμο θα είναι ισοπεδωτικές. "

Της επιτροπής θα της κάνουν τίποτα; Κανα προστιματάκι; Καμία απόλυση;

Ποιοι θα τους απολύσουν; Κόρακας κόρακα μάτι βγάζει; :nono:

Αυξήσεις

Ωστόσο, οι αυξήσεις – φωτιά της τάξεως του 40% στις τιμές των εισιτηρίων του 2011 .... αύξησε μόλις κατά 5% τα έσοδα των εταιριών που τα διαχειρίζονται.

Βγήκα με μία φίλη μου σήμερα και κατέβηκα κέντρο με το λεωφορείο, όπως πάντα.

Ενώ αυτή ξόδεψε 200-300 ευρώ για ρούχα ψωνίζοντας εγώ θυμόμουν τη διαδρομή με το λεωφορείο.

Και λέω... κοίτα να δεις άλλοι τα σκορπάνε σε ανούσια πράγματα και άλλοι δεν έχουν να φάνε.

Ευτυχώς έκλειναν 3 τα μαγαζιά και δεν χρειάστηκε να το υποστώ για πολύ ώρα ακόμη.

Εκτός αυτών, με τα σημερινά δεδομένα κι ένας εργαζόμενος αναγκάζεται να κινδυνεύει να γίνει φτωχός. :...:

Αποχή από τα ταξίδια για 40 ημέρες συνιστούν οι γιατροί στον Αντ.Σαμαρά

in.gr - Αποχή από τα ταξίδια για 40 ημέρες συνιστούν οι γιατροί στον Αντ.Σαμαρά - Ειδήσεις - Ελλάδα :flag:

EDIT:

Cyprus to Take Over European Presidency

H ιστορία αρχίζει να μου θυμίζει την εποχή που ο Παππανδρέου Ανδρέας ήτανε στο Ωνάσειο.

Κοιτα στην ιδεα οτι ολοι οι ελληνες θα εχουνε ενα οπλο δε μου καθεται καλα.

Που ξερω εγω οτι για ψιλου πηδημα δεν θα του γυρισει του αλλου να σκοτωσει κανεναν. (παραδειγμα εδω η κρητη και ΗΠΑ)

Δηλαδη πιστευεις οτι η μοναδικη λυση ειναι αυτη ? οχι φιλε μου ας κανει καλυτερα τη δουλεια της η αστυνομια, σκοπος της ειναι να προστατευει τους πολίτες

κοίτα, και εγώ δεν έχω όπλο γιατί τα απεχθάνομαι περισσότερο από εσένα. Αυτό όμως δεν μπορεί να με κάνει να παραβλέπω γεγονότα. Τα γεγονότα λένε πως δεν μπορούμε να είμαστε ασφαλείς ούτε μέσα στο σπίτι μας (εκτός βεβαίως βεβαίως από κάποιους ''ανθρωπιστές'', που όντας κάτοικοι εκάλης, ψυχικού, και κηφισιάς είναι στην κοσμάρα τους, αλλά χτίζουν τρίμετρες μάντρες και σπέρνουν σεκιουριτάδες και συναγερμούς μη τυχών και ξυπνήσουν απο τον ανθρωπιστικό τους ύπνο)

λες ''Που ξερω εγω οτι για ψιλου πηδημα δεν θα του γυρισει του αλλου να σκοτωσει κανεναν.'' ΟΚ λοιπόν να κηρύξουμε παράνομα και τα κουζινομάχαιρα. Γιατί που να ξέρω και εγώ .....

Ωστόσο μέχρι να επιτρέψουν στην αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλεία της, εμένα θα μου επιτρέψεις να λάβω τα μέτρα μου. Όσο και αν μου είναι δυσάρεστο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.