Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Δε ξερω δεν ειμαι ψυχιατρος.

Απο τον κυκλο μου ξερω δυο παιδια που εχασαν τις δουλειες τους και ειναι χαρουμενοι που εχουν ελευθερο χρονο.

Ρώτα και τον αδερφό μου που του μείωσαν τον μισθό και που απέλυσαν τη γυναίκα του και έχουν δύο παιδιά...Και πόσοι ακόμη. Έχω κουραστεί να βλέπω φίλους (αρκετοί από το δημόσιο τομέα που δεν υπάρχει το άγχος της απόλυσης) και να μου λένε για τα οικονομικά που τους έχουν ρίξει ψυχολογικά. Βέβαια αναφέρομαι σε ανθρώπους που δεν έχουν καταθέσεις για να έχουν την πολυτέλεια να επαναπαύονται.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Ο αντιδήμαρχος της Φυλής είπε στην τηλεόραση ότι τα επεισόδια ξεκίνησα από το τροχαίο ατύχημα.

Ο Ρομά που παραβίασε το STOP είπε, ήταν υπό επήρεια ναρκωτικών.

Επεισόδια στα Άνω Λιόσια. Ρομά εναντίον αστυνομικών | Madata.GR

Μήπως είναι καιρός να φύγει η φύρα;

Επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς με τραυματίες - NEWS247

6 τραυματίες αστυνομικοί και καμία προσαγωγή;

Καμία κυβέρνηση δεν έχει τα @@ να τους πειράξει αυτούς. Να φανταστείς ούτε η ΧΑ δεν πατάει.

Μήπως είναι καιρός να φύγει η φύρα;

Επεισόδια ανάμεσα σε Ρομά και αστυνομικούς με τραυματίες - NEWS247

6 τραυματίες αστυνομικοί και καμία προσαγωγή;

Αν έχουν TV στου τσαντίρ, ξέρουν ότι αρκεί να μείνουν μέσα για 2 μέρες να περάσει το αυτόφορο, και δεν θα τους πειράξει κανείς.

Α, και όταν τραυματίζοντε 6 αστυνομικοί από σκάγια, πως ακριβώς θα τους πλησιάσεις για να τους προσαγάγεις?

Ακραίες καταστάσεις, απαιτούν ακραίες λύσεις.

Βάζεις το Σύριζα να στείλει μπαχαλάκηδες, που δεν νοιάζονται έτσι και αλλιώς για ανθρώπινες ζωές, να κάψει με μολότωφ όλο τον καταυλισμό.

Α, και όταν τραυματίζοντε 6 αστυνομικοί από σκάγια, πως ακριβώς θα τους πλησιάσεις για να τους προσαγάγεις?

στέλνεις μια σειρά τα ματ με αλεξίσφαιρα τους κάνουν και μπάνιο στα ληγμένα δακρυγόνα και τους μαζεύουν

γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται άσχημα και αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω καλά ξεμπερδέματα

δεν θα λέμε μόνο για τραυματίες αλλά και για νεκρούς.....είπαμε να έχουμε ανοχή αλλά αυτό που ο καθένας έχει το όπλο του και πυροβολεί (πλέον) όποιον γουστάρει για ψύλλου πήδημ@ πρέπει να τελειώσει σύντομα από όλες τις μεριές

Καμία κυβέρνηση δεν έχει τα @@ να τους πειράξει αυτούς. Να φανταστείς ούτε η ΧΑ δεν πατάει.

Όντως καμία κυβέρνηση... Κράτος εν κράτει... Όσον αφορά στη ΧΑ, δεν έχει λόγο να τους πειράξει. Δεν είναι αλλοδαποί. Μένουν Ελλάδα εδώ και δεκάδες χρόνια, κατά τον Ηρόδοτο, από την Αρχαιότητα. Είναι ειδική περίπτωση, αφού δεν έχουν χώρα, είναι νομάδες.

Ακραίες καταστάσεις, απαιτούν ακραίες λύσεις.

Βάζεις το Σύριζα να στείλει μπαχαλάκηδες, που δεν νοιάζονται έτσι και αλλιώς για ανθρώπινες ζωές, να κάψει με μολότωφ όλο τον καταυλισμό.

Πάλι τα ίδια? τέλοιωσαν οι εκλογές, σταμάτα την καραμέλα με τους μπάχαλους και τον ΣΥΡΙΖΑ, στον αέρα πετάς την λάσπη..

'Αλλοι δεν νοιάζοντε για την ανθρώπινη ζωή και μαχαιρώνουν κόσμο, ή μήπως δεν μετράει επειδή ήταν μετανάστης?

στέλνεις μια σειρά τα ματ με αλεξίσφαιρα τους κάνουν και μπάνιο στα ληγμένα δακρυγόνα και τους μαζεύουν

γιατί η κατάσταση έχει αρχίσει να εκτροχιάζεται άσχημα και αν συνεχίσει έτσι δεν βλέπω καλά ξεμπερδέματα

δεν θα λέμε μόνο για τραυματίες αλλά και για νεκρούς.....είπαμε να έχουμε ανοχή αλλά αυτό που ο καθένας έχει το όπλο του και πυροβολεί (πλέον) όποιον γουστάρει για ψύλλου πήδημ@ πρέπει να τελειώσει σύντομα από όλες τις μεριές

ΜΑΤ είναι, όχι SWAT ή στρατός. Δεν έχουν αλεξίσφαιρα, τα λεφτά τα κάναν δακρυγόνα να λούζουν τον κόσμο στις πορείες.

Όσον αφορά στη ΧΑ, δεν έχει λόγο να τους πειράξει. Δεν είναι αλλοδαποί.

Περιμένεις να σκέφτοντε τόσο πολύ οι ΧΑ? Άσε που διάφορες πηγές (να δεχθώ ότι είναι αναξιόπιστες) λένε ότι η ΧΑ είχε συμπλκή σε αυτό.

εχμ ας στείλουν τον στρατό τότε(θα μου πεις αυτοί έχουν όπλα του 40 ακόμα και για αλεξίσφαιρα κορμούς δέντρων)....

anyway αν ξανατονίζω αν θέλανε να βρούνε λύση τα πολιτικά πρόσωπα της χώρας κάτι θα έκαναν...προς το παρόν αυτό το μπάχαλο τους εξυπηρετεί και το διατηρούν

ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε εκείνη την ημέρα στον ηλεκτρικό ένας από κάτω στα σχόλια λέει ότι έκλεψε και βίασε μία γυναίκα αν όντως έγινε έτσι καλά του κάνανε (άποψή μου) !!!!!

O LATHRO PRIN APO LIGO EKLEPSE KAI VIASE MIA GYNAIKA KAI OI ALLOI TON PHRAN APO PISO TON ...

όπως είπα ποτέ δεν θα μάθουμε την αλήθεια

ποτέ δεν θα μάθουμε τι έγινε εκείνη την ημέρα στον ηλεκτρικό ένας από κάτω στα σχόλια λέει ότι έκλεψε και βίασε μία γυναίκα αν όντως έγινε έτσι καλά του κάνανε (άποψή μου) !!!!!

...

Αν εγώ πάω από κάτω και γράψω ότι ο μετανάστης μόλις γύρισε από την δουλεία του ενώ οι φασίστες πριν βίαζαν τους πατεράδες τους σε ομαδικό όργιο υπό τα ακούσματα σατανιστικής μουσικής ισοφαρίζω? (βασικά θα το γράψω)

Άσε ρε.. πήγε βίασε, έκλεψε, και είπε να πάρει τον ηλεκτρικό??? Και τον ακολουθούσαν μέχρι τον ηλεκτρικό???? δεν μπορούσαν να τον σαπίσουν όταν τον είδαν να βιάζει και να κλέβει???

Πραγματικά λίιγο λογική σκέψη δεν υπάρχει?

ΣΥΓΓΝΩΜΗ Myralis δεν σε ξέρω ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ

επίσης βλέπω ότι ξέρεις καλά την πολιτική της λασπολογίας :flag:

ΣΥΓΓΝΩΜΗ Myralis δεν σε ξέρω ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ

επίσης βλέπω ότι ξέρεις καλά την πολιτική της λασπολογίας :flag:

Πολύ εξάπτεσαι. Η αλήθεια είναι ότι οι Εθνικιστές μαχαίρωσαν μετανάστη. Το "δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε" που βασίζεται πάνω στον άλλο φασίστα που είπε ότι είπε, είναι απλά στάχτη στα μάτια για να μην δεχθείς την πραγματικότητα.

Επειδή έχω λίγη μυωπία!!! σε ποιο δευτερόλεπτο φαίνεται το μαχαίρωμα;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.