yanni Μάϊος 14, 2012 #3261 Μάϊος 14, 2012 Ο Ν. Μιχαλολιάκος για ναζί, φασισμό, φυλακή και άλλα πολλά στους "Πρωταγωνιστές" | Sigma LiveΑπογοήτευση ο Θεοδωράκης. Εισαγγελέας σε εντεταλμένη υπηρεσία. :warning2:
DJD Μάϊος 15, 2012 #3262 Μάϊος 15, 2012 Ο Ν. Μιχαλολιάκος για ναζί, φασισμό, φυλακή και άλλα πολλά στους "Πρωταγωνιστές" | Sigma LiveΑπογοήτευση ο Θεοδωράκης. Εισαγγελέας σε εντεταλμένη υπηρεσία. :warning2: Γιατί; Επειδή ρώτησε αυτά που ήθελε να ακούσει ο κόσμος; Οι απαντήσεις του Φύρερ ήταν απαράδεκτες σε πολλά επίπεδα. Κωλοτούμπας ο 3ος κι αυτός.. τέσπα. Έγχρωμος ψηφοφόρος της Χρυσής Αυγής Best troll evah
HotPeanut Μάϊος 15, 2012 #3263 Μάϊος 15, 2012 in.gr - Βραχογραφία 37.000 ετών είναι το αρχαιότερο πορνό του κόσμου - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία
Petrossortep Μάϊος 15, 2012 #3264 Μάϊος 15, 2012 Υφεση 6,2% το α' τρίμηνο του 2012 - Μηδενική ανάπτυξη στην ευρωζώνη | οικονομια | ethnos.grΦύγαμε για διεθνείς αγορές.
HotPeanut Μάϊος 16, 2012 #3266 Μάϊος 16, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Η Ελλάδα να κοιτάξει τα χάλια της και να αφήσει τα Σκόπια, τα νησιά και τα συρματοπλέγματα... - Πολιτική
DJD Μάϊος 16, 2012 #3267 Μάϊος 16, 2012 Νεοεκλεγέντες βουλευτές ήθελαν όλο το μισθό...για δύο ημέρες συνεδριάσεων | ειδησεις , πολιτικη | v2.imerisia.grΑ ρε κάτι παλικάρια που έχει η βουλή μέσα. Να ξέραμε και ποιοι είναι καλά θα ήταν.
Hydra Μάϊος 16, 2012 #3270 Μάϊος 16, 2012 Στην ελληνική νομοθεσία υπάγονται από σήμερα τα blogs της google
astrolabos Μάϊος 16, 2012 #3271 Μάϊος 16, 2012 Στην ελληνική νομοθεσία υπάγονται από σήμερα τα blogs της googleΌχι θα πετάει λάσπη ο κάθε τυχάρπαστος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε, και διαθέτουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Oh, wait...
Hydra Μάϊος 17, 2012 #3273 Μάϊος 17, 2012 Όχι θα πετάει λάσπη ο κάθε τυχάρπαστος πίσω από ένα πληκτρολόγιο. Στο κάτω κάτω δημοκρατία έχουμε, και διαθέτουμε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Oh, wait... Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά; Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε.
hayabusa Μάϊος 17, 2012 #3274 Μάϊος 17, 2012 Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά;Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε. αν απλά το "αισθάνεσαι", ναι, είναι και δυσφήμιση και ό,τι άλλο θέλεις. εκτός κι αν έχεις αποδείξεις οπότε εκεί αλλάζει το παιχνίδι.
astrolabos Μάϊος 17, 2012 #3275 Μάϊος 17, 2012 Με μπερδεύει το post σου. Είσαι υπέρ ή κατά;Η παραπληροφόρηση που γίνεται με πρόθεση κατά τη γνώμη μου θα έπερεπε και να τιμωρείται. 'Ομως, αν εγώ αισθάνομαι ότι ο Χ τύπος είναι μ@@κ@ς, θέλω να το γράψω και δεν είναι συκωφαντική δυσφήμιση, είναι γνώμη. Αλλιώς να βάλω μια γραβάτα κι έναν φιόγκο στο blog μου να τους ρωτάω πρώτα αν πρέπει να αναφέρω και το όνομά τους και να κοροϊδευόμαστε. Είμαι υπέρ έτσι ώστε να καθαρίσει η ελληνική μπλογκόσφαιρα από κάθε τυχάρπαστο που γράφει ό,τι θέλει χωρίς να είναι υπόλογος για αυτά που γράφει.
Hydra Μάϊος 17, 2012 #3276 Μάϊος 17, 2012 [MENTION=3673]hayabusa[/MENTION] Δεν είναι δυσφήμιση και ούτε υπάρχουν αποδείξεις για τέτοια πράγματα. Δυσφήμιση είναι να πω για τον Μιχαλολιάκο πώς έκλεψε λεφτά από το κράτος, ενώ δεν το έκανε. Αν τον πω αναιδή, αυτό δεν είναι δυσφίμηση, είναι γνώμη που διαφέρει, ανάλογα με την κρίση του καθενός και δεν "δικάζεται" εύκολα. Εγώ συμφωνώ με τον [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] μόνο για εσκεμμένη παραπληροφόρηση ή και δυσφήμιση, αλλά όχι αυτό που λέω εγώ. Στο όνομα της δυσφίμισης θα βαφτίζουν καθετί που δεν τους αρέσει, με αποτέλεσμα να μην έχουμε καθόλου λόγο ή να γίνουμε παιδιά του Λαμπράκη.
jpavly Μάϊος 17, 2012 #3278 Μάϊος 17, 2012 Συνέχεια εδώ παιδιά, μην το κρύψουμε εδώ πέρα http://www.thelab.gr/eidiseis/to-blogspot-energopoiei-tin-kataliksi-gr-stin-109254.html#post1063261870 Hydra, ευχαριστούμε για την ενημέρωση
HotPeanut Μάϊος 17, 2012 #3279 Μάϊος 17, 2012 in.gr - «Έτοιμα τα σχέδια» για στρατιωτική επίθεση στο Ιράν λέει Αμερικανός πρέσβης - Ειδήσεις - ΚόσμοςWW3 is coming.
l2phile Μάϊος 17, 2012 #3280 Μάϊος 17, 2012 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πακιστανός βρήκε καταφύγιο στο Δημαρχείο του Βόλου, για να γλιτώσει από ομοεθνής του | ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ :: e-volos.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.