Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

Οι δημοσιογράφοι κινδυνεύουν να πέσουν οι ίδιοι στον λάκκο που σκάβουν για την ΧΑ. Τόσα χρόνια αποκρύπτανε τα σκάνδαλα των πολιτικών ή τους βοηθούσαν με άρθρα τους να κοροϊδεύουν τον κόσμο και τώρα πάνε να μας... απελευθερώσουν από την ΧΑ; Είναι ειλικρινά τόσο ηλίθιοι που νομίζουν ότι ξεχάσαμε πόσο βρωμεροί είναι οι περισσότεροι από αυτούς, πόσο βουτηγμένοι στην διαφθορά είναι πολλοί από αυτούς και τα αφεντικά τους; Νομίζουν ότι θα πάρουν συγχωροχάρτι και δώρο μετάλλιο;

Είναι τόσο βλάκες ώστε να μην καταλαβαίνουν ότι κινδυνεύουν ποιο πολύ από αυτούς που φάγανε τα μούτρα τους στις εκλογές και όχι από την ΧΑ; ότι είναι ποιο χρήσιμοι σε αυτούς που θα εκμεταλλευτούν την δολοφονία ενός δημοσιογράφου ώστε να πάρουν τις +2 έδρες που τους λείψανε στις τελευταίες εκλογές;

Έγινε επεξεργασία από yanni
Link to comment
Share on other sites

Καλα γενικα ο ΣΚΑΙ και ολο το συναφι του εχουν οργιασει με την ΧΑ. Μας πρηξαν με τον αλλον που παιζει σε μεταλ μπαντα...

Δεν παει να παιζει κ κλαρινο ? φασιστας ειναι απο κει και περα...

Link to comment
Share on other sites

Μην μασάς από τα πολιτικά παιχνίδια. Ότι η ΧΑ δεν έχει τα καλύτερα παιδιά είναι πανελλαδικώς γνωστό.

Το εργοστάσιο όμως επίθεσης έχει στόχο να φάει τους ψηφοφόρους, και να φέρει την πολυπόθητη αυτοδυναμία στην ΝΔ

Σκέψου λίγο και απάντησε μου με ειλικρίνεια ρε Κώστα : Αν ο κατάπτυστος σατανιστής που ψήφισε ΧΑ πειστεί να ψηφίσει ΝΔ είναι βήμα προόδου; Τον κρύψαμε κάτω από το χαλί και ησυχάσαμε;

Το δίλημμα είναι ένα: μπορείς να ανεχθείς την ύπαρξη της ΧΑ στη βουλή ή προτιμάς καλύτερα αυτοδύναμη ΝΔ;

Link to comment
Share on other sites

Για να αλλάξω το θέμα σε κάτι πιο ευχάριστο:

An Effort to Bury a Throwaway Culture One Repair at a Time

At Amsterdam’s first Repair Cafe, an event originally held in a theater’s foyer, then in a rented room in a former hotel and now in a community center a couple of times a month, people can bring in whatever they want to have repaired, at no cost, by volunteers who just like to fix things.

Conceived of as a way to help people reduce waste, the Repair Cafe concept has taken off since its debut two and a half years ago. The Repair Cafe Foundation has raised about $525,000 through a grant from the Dutch government, support from foundations and small donations, all of which pay for staffing, marketing and even a Repair Cafe bus.

http://www.nytimes.com/2012/05/09/world/europe/amsterdam-tries-to-change-culture-with-repair-cafes.html?ref=global-home&gwh=526E1F7A762AE34FCAC911BD83AF4648 :T:

Link to comment
Share on other sites

Το δίλημμα είναι ένα: μπορείς να ανεχθείς την ύπαρξη της ΧΑ στη βουλή ή προτιμάς καλύτερα αυτοδύναμη ΝΔ;

Το δίλημμα είναι ψεύτικο. Μεταξύ δύο κακών επιλέγεις κάτι άλλο. Φασίστες δεν ανέχομαι.

Link to comment
Share on other sites

Φασίστες δεν ανέχομαι.

Μια χαρά τους ανέχεσαι.

2 χρόνια τώρα, για να μην πω 100, ανέχθηκες πολλούς. Ανέχθηκες αντισυνταγματικούς νόμους, ανέχθηκες δημοσιογράφους που παραποιούν την αλήθεια, ανέχθηκες πρωθυπουργό και κυβέρνηση που δεν ψήφισες, ανέχθηκες τράπεζες να σε εκβιάζουν με καταχρηστικούς όρους, ανέχθηκες ΜΑΤατζήδες, ανέχθηκες απεργούς, αγρότες, ταξιτζήδες, κα, ανέχθηκες να σε κυβερνάει η μειοψηφία. Εγώ ΟΛΑ αυτά τα θεωρώ ΦΑΣΙΣΜΟ* με την έννοια που έχουμε δώσει σήμερα.

edit: Επίσης φασισμός είναι να απορρίπτεις τη δημοκρατική άποψη του 6.5% των συνανθρώπων σου.

*η λέξη μάλιστα είναι παρεξηγημένη.

Ο φασισμός είναι ριζοσπαστικἠ και αυταρχική πολιτική ιδεολογία και μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας και να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα.[1]

Ο όρος φασισμός προέρχεται από την ιταλική λέξη Fascismo που ετυμολογείται από την λατινική «fasces» (φάσκες, ενικός: fascis, ιταλικά fascio :φάσιο) που ονομάζονταν συγκεκριμένο αρχαίο ρωμαϊκό έμβλημα εξουσίας, που απεικόνιζε «ράβδους δεμένες γύρω από έναν πέλεκυ».

Η λέξη παραπέμπει στους «littores» (λιτόρες) που ήταν ένα είδος ομάδων σωματοφυλάκων των γερουσιαστών της αρχαίας Ρώμης οι οποίοι διακρίνονταν από μια ράβδο που κρατούσαν και η οποία ήταν το σύμβολο της εξουσίας τους. Οι fasces ήταν στην αρχαία Ρώμη σύμβολο της εξουσίας των δικαστών και συμβόλιζαν την «ισχύ δια της ενώσεως»: μια μόνο ράβδος σπάζει εύκολα, ενώ μια δέσμη πολύ δύσκολα. Οι ράβδοι δεμένες γύρω από έναν διπλό πέλεκυ που έγινε το σύμβολο του φασισμού. Η αντιστοιχία με τους φασιστές της δεκαετίας του '20 βρίσκεται στο ότι οι πρώτες ομάδες φασιστών που σχηματίστηκαν στην Ιταλία ονομάστηκαν «fascio di combattimento», δηλαδή ομάδες-δέσμες μάχης.

Έγινε επεξεργασία από Wizard!
Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδια ειλικρινα καθομαι και διαβαζω το θεμα εδω το αλλο με τις εκλογες κτλ...

Ενταξει περα απο το γεγονος οτι ειναι ναζι φασιστες κτλ ,τους δωσατε μια ευκαιρια να δειξουν εαν μπορουν να κανουν κατι?γιατι βλεπω και οι υπολοιποι που ειναι ταχα μου χριστιανοι κτλ κτλ τι κανουν.

για να πηγαν απο το 0,3% στο 7 μεσα σε 3 χρονια κατι εγινε.εκτος απο αυτο το οτι εσεις δεν τους γουσταρετε δεν σημαινει οτι πρεπει να προσβαλλετε και αυτους τους ψηφισαν.καμια δημοκρατια δεν σας δινει αυτο το δικαιωμα.

στην τελικη

πασοκ να μην ψηφισουμε,νδ να μην ψηφισουμε ,χα να μην ψηφισουμε, κκε να μην ψηφισουμε,συριζα να μην ψηφισουμε,τι στο διαολο να ψηφισουμε πια?

καθεστε και κανετε λες και θα βαλουν τη σβαστιγκα πανω στην ελληνικη σημαια.οσο γελαω με τις πλακες που κανουν στους δημοσιογραφους τοσο γελαω και με εσας που θιχτηκατε ξαφνικα (εσεις και η ΕΕ) που μπηκε η χα στη βουλη ενω οι αλλοι (ΜΜΕ προεδροι κτλ) μας πουλανε καταστροφη για να ψηφισουμε νδ να μας ξαναπαρουν απο πισω...

Link to comment
Share on other sites

Η ''λύση'' κατ'εμέ υπήρχε... απλά ο κόσμος δεν ήθελε να ''δοκιμάσει'' ένα καινούριο αλλά και μετριοπαθες* κόμμα...

Δηλαδή, πήγε από το ένα άκρο (ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) στο ακριβώς αντίθετο (ΧΑ)...

Εμείς φταίμε, εμείς φταίγαμε... κ στην τελική εμείς θα την πατήσουμε :/

*εδιτ: Δεν είναι ίσως ο καταληλότερος όρος, αλλά νομίζω με πιάνετε...

Εδιτ 2: Ο λαός είναι ακραίος... δεκαετίες το ένα άκρο... τώρα στράφηκε στο άλλο... ρε μαμώτο... πού είναι η ψυχραιμία και η λογική? Με το να αμφιταλλαντευόμαστε από το ένα άκρο στο άλλο δεν πετυχαίνουμε τίποτα!

m2c

Έγινε επεξεργασία από kreach
Link to comment
Share on other sites

Νατάσα Μποφίλιου: «Να πεθάνουν οι Χρυσαυγίτες και οι ψηφοφόροι τους» | iefimerida.gr

Οι Μποφίλιου θέλει να πεθάνουν 500.000 Έλληνες.

Έχουμε ότι μας αξίζει λέω εγώ.

Πιο πολύ απ' όσο θέλουν/ετε αυτοί/εσείς δε νομίζω. Συμφωνώ στο δεύτερο, έχουμε ότι μας αξίζει.

Αλλά όχι για την Νατάσσα... που τυχαίνει να είναι και καλός άνθρωπος. (ναι την έχω γνωρίσει)

Οι 500.000 Έλληνες, να θυμηθούν αν προδίδουν τον παππού τους και την Ελλάδα. Και με τον όρο Ελλάδα βάζω μέσα και όλα αυτά, για τα οποία υπερηφανεύονται αρχαιολατρικά... χρόνια τώρα.

Link to comment
Share on other sites

Έχουν δηλώσει "θέλουμε να φάμε κόσμο"; Νομίζω να διώξουν είπαν....

Απορίας άξιο. Εγώ όταν συναντώ έναν "διάσημο", για να με εντυπωσιάσει, βγάζει όλη τη χολή του.

Πριν μιλήσουμε για προδοσίες, ας δούμε πρώτα τι θα κάνουν. Οι ΚΚΕέδες υμνούν τους ξένους σφαγείς, αλλά έχουν κατασφάξει και οι ίδιοι στον εμφύλιο πόσες χιλιάδες Έλληνες.

Θυμάμαι τι λάσπη είχε φάει το ΛΑΟΣ στην αρχή και τώρα ο ένας είναι απλά "κωλοτούμπας", ο άλλος "μπουμπούκος" και ο τρίτος ... "ο καλύτερος υπουργός ναυτιλίας που πέρασε ποτέ".

Link to comment
Share on other sites

Οι μεταφραστές χρειάζονται μαθήματα αγγλικών επειγόντως

9 men sent to jail in UK for raping, abusing girls in case that stirred racial tensions - Yahoo! News

Twenty-six men were arrested in the investigation, which identified 47 potential victims.
The Times newspaper reported Wednesday that there had been 631 cases in the past five years of girls in children's homes being sold for sex.
Link to comment
Share on other sites

Κάποιοι τραμπούκοι πετούσαν πέτρες με την κάλυψη αυτών που συνέλαβαν τον Πανεπιστημιακό. Όλα ξεκίνησαν όταν ομαδικά τραμπούκοι και ΜΑΤατζήδες την έπεφταν σε μετανάστες. Έπεσαν χημικά στις πύλες της ΑΣΟΕΕ.

523745_374734122562655_117694154933321_961856_932924961_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.