jiohkor3 Απρίλιος 20, 2012 #3041 Απρίλιος 20, 2012 Το ξυλο μπατσων-παρανομων υπηρχε υπαρχει και θα υπαρχει.Δεν σηκωνει κουβεντα η συζητηση αυτη δυστυχως.Ολα λογια του αερα με την ιντερνετικη εμπειρια δρασης κατα του εγκληματοςειναι ολα ευκολα απο το πληκτρολογιo.Παμε γερα γερμανια μαζι σας. Παλιο νοτος. http://www.iefimerida.gr/news/46935/%CF%87%CE%B1%CE%BD%CF%82-%CE%B2%CE%AD%CF%81%CE%BD%CE%B5%CF%81-%CE%B6%CE%B9%CE%BD-%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%B8%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%8C%CF%80%CE%B9%CE%BF-%CE%B1%CF%83%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%AE
vic Απρίλιος 20, 2012 #3042 Απρίλιος 20, 2012 άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικόΜα δε φταίνε οι Αστυνομικοί. Φαίνεται ξεκάθαρα πως ο συλληφθέντας έπεσε πάνω στο απλωμένο πόδι τους πολλαπλές φορές. Πάλι καλά που δεν υπήρχε καμιά ζαρτινιέρα εκεί κοντά, γιατί θα μπορούσε να κάνει επίθεση αυτοκτονίας.
Wizard! Απρίλιος 20, 2012 #3043 Απρίλιος 20, 2012 άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικόΔεν έχω όλη την εικόνα, οπότε φαινομενικά είναι απαράδεκτη συμπεριφορά.Αν όμως, πήγε να βιάσει πριν τη γυναίκα μου, ή ακόμα χειρότερα την ανήλικη κόρη μου, όχι κλωτσιές, θα τον είχα λιώσει. Άσχετα φυσικά με την εθνικότητά του.
Myralis Απρίλιος 21, 2012 #3044 Απρίλιος 21, 2012 άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό Προφανώς ο υπεράνθρωπος μετανάστης μπορούσε να ξεφύγει τρέχοντας στην αρχή του βίντεο... Και φυσικά και μετά που ΦΟΡΟΥΣΕ ΧΕΙΡΟΠΑΙΔΕΣ μπορούσε να κάνει ένα "τσαφ" να της σπάσει και να πετάξει μακριά... Για αυτό και τον κεφαλοκλείδωσαν μέχρι το περιπολικο.. Είναι εμφανές τελικώς ότι πρόβαλε αντίσταση, ότι δεν παρακάλεσε τους αστυνομικούς με δάκρυα στα μάτια και δεν δάγκωσε το πεζοδρόμιο. Για αυτό και η φιλευσπαχνη ομάδα ΔΙΑΣ του φέρθηκε με αγάπη στις δύσκολες αυτές ώρες.. Άκης Τσοχατζόπουλος, πρωην Βουλευτής, ξέπλυνε μαυρο χρήμα και αγόρασε σπίτι εκατομμυρίων, πάει χωρίς χειροπαίδες σε κελί-παράδεισο... Ανώνυμος μετανάστης, έκλεψε τα προς τα ζην, πάει δεμένος, στο χειρότερο μέρος του Κορυδαλλού... Δικαιοσύνη..
yanni Απρίλιος 21, 2012 #3045 Απρίλιος 21, 2012 Εγώ θα συμφωνήσω με αυτούς που λένε ότι αν δεν ξέρεις τι έχει κάνει δεν μπορείς να ξέρεις τον λόγο, μάλλον ΑΝ υπάρχει σοβαρός λόγος που ξεσπάνε πάνω του. Οπότε καλό να μην βγάζουμε εύκολα συμπέρασμα. ΔιότιΑν ήταν άνθρωποι με πολιτικά που τον βαράγανε και δεν ξέραμε αν είναι μετανάστης θα αναρωτιόμασταν εξ αρχής τον λόγο, ίσως να βιαζόμασταν να βγάλουμε συμπέρασμα ότι κάτι θα έκανε και καλά τον βαράνε.Αν ξέραμε ότι είναι μετανάστης και οι άλλοι όχι, θα μιλάγαμε για ρατσιστές. Τώρα που βλέπουμε αστυνομικούς έχουμε αυτομάτως βγάλει συμπέρασμα ότι απλά είναι ζώα που ξεσπάνε στον ανήμπορο και αθώο μετανάστη.
DJD Απρίλιος 21, 2012 #3046 Απρίλιος 21, 2012 Ό,τι και να έχει κάνει, και τη μάνα του μπάτσου να σκότωσε, του δίνει το δικαίωμα να τον χτυπήσει; Μήπως να τον πάει και κατευθείαν φυλακή χωρίς δίκη; Κοίτα να δεις που έχει αρχίσει να μας αρέσει η χούντα ρε.
darien Απρίλιος 21, 2012 #3047 Απρίλιος 21, 2012 Απ'οτι λένε είχε βάλει φωτιά σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ο,τι και να έκανε, ο μπάτσος δεν έχει το δικαίωμα να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος.
yanni Απρίλιος 21, 2012 #3048 Απρίλιος 21, 2012 Ό,τι και να έχει κάνει, και τη μάνα του μπάτσου να σκότωσε, του δίνει το δικαίωμα να τον χτυπήσει; Μήπως να τον πάει και κατευθείαν φυλακή χωρίς δίκη; Κοίτα να δεις που έχει αρχίσει να μας αρέσει η χούντα ρε. Δεν θα συμφωνήσω με την άποψή σου διότι το πας μακριά αφού αν ήσουν στην θέση του και είχε π.χ. χτυπήσει την μάνα σου ΕΛΑΦΡΑ για να της βουτήξει το στραυρουδάκι δεν θα σκεφτόσουν εκείνη την ώρα ότι ήσουν μπάτσος αλλά ότι ήταν μάνα σου. Θα συμφωνήσω με τον Απ'οτι λένε είχε βάλει φωτιά σε έναν κάδο σκουπιδιών. Ο,τι και να έκανε, ο μπάτσος δεν έχει το δικαίωμα να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος. που αν και λέει πάνω κάτω το ίδιο το λέει με ποιο μετριοπαθή τρόπο. Όσο για την χούντα λογικό να σου αρέσει παλιό φασίστα admin (jusk kidding - θυμάμαι απλά τα threads στο pctechnology που ο κάθε πικραμένος που είχε πάρει μια κάρτα για greeklish π.χ. άνοιγε thread για τους φασίστες mods) Σοβαρά τώρα δεν νομίζω ότι είναι λάτρης της χούντας κάποιος που σκέφτεται ότι μπορεί δικαιολογημένα να ξέσπασε πάνω του ο αστυνομικός. Δεν λέμε να δικαιολογήσουμε τον ψυχάκια μπάτσο ή αυτόν που έψαχνε να ξεσπάσει κάπου επειδή έπιασε την προηγούμενη μέρα την γυναίκα του με τον γκόμενο. Αν ο άλλος έχει μόλις πετάξει κάτω π.χ. μια γριά για να την κλέψει ε δεν θα τον πας και με τιμές στο κρατητήριο.
DJD Απρίλιος 21, 2012 #3049 Απρίλιος 21, 2012 Ρε Γιάννο μου, ναι προφανώς έτσι θα αντιδρούσα αν μου πείραζε κάποιος την οικογένεια, αλλά οι διαφορές είναι τρεις: Πρώτον, προφανώς και δε του πείραξε την οικογένεια, δεύτερον εγώ θα πήγαινα στο τμήμα με χειροπέδες μετά ενώ αυτός θα το κάνει ξανά και ξανά και κανείς δε θα του πει κουβέντα και τρίτον είναι αστυνομικός!!
yanni Απρίλιος 21, 2012 #3050 Απρίλιος 21, 2012 Ρε Γιάννο μου, ναι προφανώς έτσι θα αντιδρούσα αν μου πείραζε κάποιος την οικογένεια, αλλά οι διαφορές είναι τρεις: Πρώτον, προφανώς και δε του πείραξε την οικογένεια, δεύτερον εγώ θα πήγαινα στο τμήμα με χειροπέδες μετά ενώ αυτός θα το κάνει ξανά και ξανά και κανείς δε θα του πει κουβέντα και τρίτον είναι αστυνομικός!!Ναι δεν διαφωνώ σε αυτά που λες, απλά δεν ξέρουμε τι παίχτηκε, αν οι αστυνομικοί είναι αστυνομικοί που έχουν πιάσει κάποιον που έχει κάνει κάτι χειρότερο από μια φωτιά σε έναν κάδο ή αν το έχει ξανά κάνει άλλες 10 φορές ή αν δεν είναι τελικά αστυνομικοί αλλά γουρούνια.
HotPeanut Απρίλιος 21, 2012 #3051 Απρίλιος 21, 2012 Νεκρός διαδηλωτής στο Μπαχρέιν - Contra.gr - Live Sports MagazineΕν τω μεταξύ πρέπει να πέφτει πολύ λογοκρισία εκεί κάτω.Επεισόδια ακούμε και επεισόδια δεν βλέπουμε.
jiohkor3 Απρίλιος 21, 2012 #3052 Απρίλιος 21, 2012 Ολλανδια τωρα, τι λες τωρα.Αιματηρή σύγκρουση τρένων στο Άμστερνταμ - NEWS247
Alexgk Απρίλιος 22, 2012 #3053 Απρίλιος 22, 2012 Σχετικά με τον αστυνομικό που δε μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του. Οπωσδήποτε θα έπρεπε να τα συγκρατήσει όμως και αυτός άνθρωπος είναι. Δε μπαίνουν στην αστυνομία άνθρωποι και με κάποιον τρόπο τους κάνουν ρομποτάκια. Το κακό για εμένα δεν είναι τα νεύρα των αστυνομικών τόσο όσο το ότι υπάρχει ατιμωρησία. Αν ο αστυνομικός που θα κάνει κατάχρηση εξουσίας ήξερε (και έβλεπε στην πράξη και όχι στα λόγια) πως την άλλη μέρα χωρίς ΕΔΕ και άλλα καπελώματα θα πάει σπίτι του, τότε τα νεύρα του θα καλμάραν. Όμως και ο αστυνομικός όταν βλέπει να βάζει κάποιον μέσα με τη μολότωφ στο χέρι και την άλλη μέρα επειδή η δικαιοσύνη είναι πολλές φορές ανίκανη τον βλέπει έξω να τον κοροιδεύει, τότε προτιμάει να την αποδώσει ο ίδιος. Μην ξεχνάμε κάποιους αυτόκλητους υπερασπιστές βουλευτές κουκουλουφόρων που τους έβγαζαν από τα αυτόφωρα γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια τη νομική διαδικασία. Η αυτοδικία προκαλείται από το σύστημα που αντί να επιβάλει το δίκιο τα αφήνει όλα στην αυτορύθμιση.
jiohkor3 Απρίλιος 22, 2012 #3054 Απρίλιος 22, 2012 Μεγαλοσχημες εκφρασεις, τρανταχτα σχολια και κυρατσες που κραζουν με ευγενικο τροπο. Oσοι κοιτουσαν μονο το δικο τους ποπο και δε βοηθουσαν και τον διπλανο τους, τωρα εχουν αρχισει και φοβουνται... Ειναι λιγοι, ειναι ανεξαρτητοι, ειναι ελληνες χρυαυγιτες Μιχαλολιάκος για Ευθυμίου: Ζέστη έχουμε, τον δρόσισαν - NEWS247
colt3003 Απρίλιος 22, 2012 #3055 Απρίλιος 22, 2012 θαυμα θαυμα !! γεμισε ο τόπος φασίστες !!DefenceNet - Eκλογικός θρίαμβος της "γαλλικής" Χρυσής Αυγής με 20%!
astrolabos Απρίλιος 22, 2012 #3056 Απρίλιος 22, 2012 Τι φασίστες μου λες, αυτό είναι που μετράει από όλη την είδηση: "Τέσσερις μήνες πριν στις δημοσκοπήσεις ερχόταν μέχρι και πρώτη και εν συνεχεία ακολούθησε ένας τρομακτικός πόλεμος σε βάρος της, ειδικά απ'όταν χαρακτήρισε την Goldman Sachs, ως "παγκόσμια κυβέρνηση"."
colt3003 Απρίλιος 22, 2012 #3057 Απρίλιος 22, 2012 ακριβώς εδώ είναι το ''θαύμα''. Αλλα βλέπεις, οι πολιτικοί δεν γνωρίζουν φυσική....
Lakisss Απρίλιος 22, 2012 Author #3058 Απρίλιος 22, 2012 Πανελλήνια έρευνα στο σχολικό πληθυσμό για τη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών (Έρευνα ESPAD)
Wizard! Απρίλιος 23, 2012 #3059 Απρίλιος 23, 2012 Τι φασίστες μου λες, αυτό είναι που μετράει από όλη την είδηση: "Τέσσερις μήνες πριν στις δημοσκοπήσεις ερχόταν μέχρι και πρώτη και εν συνεχεία ακολούθησε ένας τρομακτικός πόλεμος σε βάρος της, ειδικά απ'όταν χαρακτήρισε την Goldman Sachs, ως "παγκόσμια κυβέρνηση"."Ακριβώς για αυτό το λόγο είμαι πεισμένος ότι δεν πρόκειται να δούμε καθαρά αποτελέσματα στις εκλογές... Η Δημοκρατία στο μεγαλείο της...
yanni Απρίλιος 23, 2012 #3060 Απρίλιος 23, 2012 Τι φασίστες μου λες, αυτό είναι που μετράει από όλη την είδηση: "Τέσσερις μήνες πριν στις δημοσκοπήσεις ερχόταν μέχρι και πρώτη και εν συνεχεία ακολούθησε ένας τρομακτικός πόλεμος σε βάρος της, ειδικά απ'όταν χαρακτήρισε την Goldman Sachs, ως "παγκόσμια κυβέρνηση"."Αν κρίνω από τον Συνασπισμό στο παρελθόν και την Δημαρ πρόσφατα, θα έλεγα ότι αυτά τα νούμερα είναι μη-ρεαλιστικά και απλή αντίδραση του κόσμου στις δύο μεγάλες παρατάξεις. Μόλις πλησιάζουν οι εκλογές η συσπείρωση των παραδοσιακών δυνάμεων αυξάνει και κόμματα όπως αυτά που ανέφερα ή της Λεπέν στην Γαλλία απλά ξεφουσκώνουν. Όταν το κόμμα σου ξεφουσκώνει το μόνο που χρειάζεται είναι να βρεις τον κακό δράκο και να του ρίξεις την ευθύνη για να μην φαίνεται ότι το κόμμα σου δεν ήταν απλά - σε ένα βαθμό - μια φούσκα, ένας προσωρινός τρόπος να δείξει την αντίδρασή του ο κόσμος. Εδώ βρήκαν την Goldman Sachs.Ο μόνος που πολεμήθηκε λυσσαλέα τους τελευταίους μήνες ήταν ο Ντομινίκ Στρος Καν.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.