Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Xαλάρωσε φίλε μου,

1 Απριλίου το δημοσίευσε και δεν νομίζω να είχε τέτοια πρόθεση ο φυσικός, geek humor, comprendre?

να πα να παυτωθεί το newsroom του ΔΟΛ.

και πάλι πανάκριβα είναι σε σχέση με τους μισθούς όπως έχουν διαμορφωθεί....

και ας μην πιάσουμε την ποιότητα των αιθουσών, ηχητικά συστήματα και καθαρότητα μηχανών γιατί θα κουνάμε το μαντήλι από το χιλιόμετρο. :TD:

7.5 ευρώ μου φαίνονταν ήδη πολλά το 2006 ή κάπου εκεί.

Αλλά και 5 ευρώ να το πάνε, δε ξέρω αν θέλω να πηγαίνω πλέον. Ούτε ο ήχος, ούτε η εικόνα με ικανοποιούν, ειδικά στα village.x

ΔΕ ΔΙΝΩ ΛΕΦΤΑ σε πολυεκατομμυριούχους που διαμαρτύρονται για τα $$ που χάνουν από την υποτιθέμενη πειρατεία.

Το village στο φαληρο εχει καλή ποιότητα θαρρώ...

Εντωμεταξύ στα V μου τη δίνουν και οι υπότιτλοι, κάτι κουτσοί - στραβοί, ξεθωριασμένοι. γκρρρ :fie:

άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=RG4Cf1T8bR4]Άγριος ξυλοδαρμός μετανάστη από την Ομάδα ΔΙΑΣ - YouTube[/ame]

να πα να παυτωθεί το newsroom του ΔΟΛ.

και πάλι πανάκριβα είναι σε σχέση με τους μισθούς όπως έχουν διαμορφωθεί....

και ας μην πιάσουμε την ποιότητα των αιθουσών, ηχητικά συστήματα και καθαρότητα μηχανών γιατί θα κουνάμε το μαντήλι από το χιλιόμετρο. :TD:

όταν μπήκαμε στο ευρώ είχε 5 ευρώ τώρα 9 - 9,5 μιλάω για village πάντα

αει σιχτιρ

άλλο ένα μεμονωμένο περιστατικό

Εαν ειχε παει πιο πριν να κλεψει και τον πιασαν στα πρασα νομιζω οτι και εσυ στη θεση των πολιτων(γιατι απο αστυνομικους δεν θα επρεπε να γινεται οτι και να εχει γινει) τα ιδια θα εκανες...

δεν τους δικαιολογω βεβαια αλλα χωρις να ξερουμε τι εχει γινει πιο πριν δεν ειναι αντικειμενικο να κρινουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.