Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Χυντρα αγορι μου τι ειν'αυτα που λες ?

Οσο σε συμπαθουσα ρε φιλε τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω τραβαω τα βυζια μου.

Χαλαρωσε λιγο και κατεβα απο το καλαμι.

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Η σοβαρότητα της είδησης μετράται από το πόσο σε αγγίζει, όχι από τη χρονική της διάρκεια.

Πριν 15 χρόνια για μια δολοφονία ή έναν βιασμό τα κανάλια μπορεί να κάνανε ρεπορτάζ και αναλύσεις για μέρες, ίσως και παραπάνω. Σήμερα λένε(?) την είδηση και απλά πάνε παρακάτω. Είναι κρίμα να έχουμε εξοικειωθεί σε αυτό το βαθμό με την είδηση μιας δολοφονίας ή ενός βιασμού. Είναι κρίμα να μην μας επηρεάζει πλέον και είναι κρίμα να έχουμε γίνει τόσο απαθείς/αναίσθητοι.

Χυντρα αγορι μου τι ειν'αυτα που λες ?

Οσο σε συμπαθουσα ρε φιλε τωρα τελευταια με αυτα που διαβαζω τραβαω τα βυζια μου.

Χαλαρωσε λιγο και κατεβα απο το καλαμι.

έλληνα ψηφοφόρε... :/

Ε ρε με 2 χιλιόμετρα χαμόγελο είμαι μετά από αυτό το βίντεο. Δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά (έχουμε γίνει καχύποπτοι σε αυτή τη χώρα), αλλά αν ισχύουν και αν κάνει και τις υπόλοιπες δουλειές του δημάρχου έστω αξιοπρεπώς και δεν πάρει 80% ο άνθρωπος στις επόμενες εκλογές να πάνε να πνιγούν οι δημότες του.

Και όταν το ξαναπετύχω στην Λαμία θα τον ξαναδείρω.

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! ΈΤΣΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!! :clap:

Και τι κάνουν; Μπορεί κάποιος να είναι άνεργος και να μην είναι τουλάχιστον έτοιμος να αντιδράσει; Κανονικά θα έπρεπε να το έχει ήδη κάνει. Ο φραπές αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα; :...::...:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.