ΓιαγκΤ Απρίλιος 17, 2012 #2961 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 (edited) Το 1 - 1,5% από αυτά που θα πάρει ο Καμένος το οφείλει στους εχθρούς του.Με τόσο σφοδρή και άδικη επίθεση που δέχεται, γίνεται συμπαθής σε άσχετους αναποφάσιστους.Όσο για την σελίδα, εγώ στην θέση του θα την άφηνα έτσι καμιά βδομάδα να πάρω όλη την πελατεία του κολοτουμπα και της χρυσής αυγής : ) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2012 από ΓιαγκΤ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 17, 2012 #2962 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 (edited) BBC News - Programming project comes to primary schools :magic: :triniti:Volunteers have kicked off a project to set up after-school clubs that teach young children how to programme computers.Called Code Clubs, the sessions will aim to instil the basics of computer programming into children aged 10-11.The clubs will be built around practical hands-on tasks that will include children making games and eventually controlling robots.It aims to have 25% of the UK's primary schools running a Code Club by 2014.http://www.bbc.co.uk/news/uk-england-oxfordshire-17687947Oxford's Bodleian Libraries and the Vatican's Biblioteca Apostolica plan to digitise 1.5 million ancient texts to make them available online. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 17, 2012 από kreach Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 17, 2012 #2963 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Ποιο το νόημα ενός τέτοιου σχολίου; Ρωτάω διότι φαίνεται ειρωνικό και ειρωνικά σχόλια δεν νομίζω ότι ταιριάζουν σε τέτοιες περιπτώσεις.http://www.thelab.gr/off-topic/anekdota-asteia-kai-loipa-paratragouda-funlab-100637-223.html#post1063238438Ή αλλιώς, δε μου αρέσει ο φαρισαϊσμός όλων που ξαφνικά θα ανακαλύψουν πόσο φανατικοί οπαδοί του εκλιπόντος ήταν και πόσο λυπήθηκαν που έφυγε και RIP και δώσε.[MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Θα στο έλεγα και πριν λίγες ημέρες, αλλά νόμιζα πως δε θυμόμουν καλά. Λάθος, γιατί και στον Παπάζογλου με επέκρινες που στεναχωρήθηκα, όμως πριν λίγο καιρό με επέκρινες γιατί "είμαι αναίσθητος" με τις ειδήσεις θανάτων.Αντιφατικό. Για τον Μητροπάνο δε στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια, όμως ήταν πολύ καλός άνθρωπος. btw δείτε τί έπαθε ο Καμμένος χαχαχαOwned by WeedH0aXΤον Μητροπάνο δεν τον δολοφόνησαν με τσεκούρι στο κεφάλι. Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Απρίλιος 17, 2012 #2964 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 [MENTION=400]astrolabos[/MENTION] Νόμιζα μιλούσαμε γενικά για τις ειδήσεις θανάτων. Αυτό είναι το λιγότερο όμως, το χειρότερο είναι ότι αύριο όλες οι εφημερίδες και τα warez forum θα πάρουν φωτιά με δισκογραφίες και συναυλίες, ενώ οι ραδιοφωνικοί σταθμοί θα τρολλάρουν 5 μήνες. Πολύ ανήθικη η περιστασιακή μνήμη σε κάτι τέτοια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 17, 2012 #2965 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Ή αλλιώς, δε μου αρέσει ο φαρισαϊσμός όλων που ξαφνικά θα ανακαλύψουν πόσο φανατικοί οπαδοί του εκλιπόντος ήταν και πόσο λυπήθηκαν που έφυγε και RIP και δώσε.Εμένα πάλι δεν μου αρέσουν αυτοί που τρέχουν να το παίξουν ανώτεροι τσουβαλιάζοντας τους πάντες και τα πάντα και βγάζοντας προκαταβολικά συμπέρασμα για ΟΛΟΥΣ (σαν διαφήμιση της wind ένα πράγμα).Δεν έχω κάτι με σένα, αλλά αυτό το "όλων" και το άντε να τρέξω να σας προλάβω να σας πω τι φαρισαίοι υποκριτές είστε, προσωπικά το βλέπω ως κάτι το πολύ χειρότερο. Επαναλαμβάνω δεν έχω κάτι με σένα σχολιάζω ένα και μόνο post σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 17, 2012 #2966 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Όταν κάποιος λέει "πάλι μούσκεμα θα γίνουμε" επειδή βλέπει μαύρα σύννεφα, τον κράζεις και αυτόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Απρίλιος 17, 2012 #2967 Κοινοποίηση Απρίλιος 17, 2012 Όταν κάποιος λέει "πάλι μούσκεμα θα γίνουμε" επειδή βλέπει μαύρα σύννεφα, τον κράζεις και αυτόν; Αν είναι ο μόνος με ομπρέλα, εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdoc Απρίλιος 18, 2012 #2968 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Δείτε την εργασία που εγραψε για να γλιτώσει την κλήση του τροχονόμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 18, 2012 #2969 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 BBC News - Sir Tim Berners-Lee: Block internet monitoring plan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΛΑΜΠΡΟΣ Απρίλιος 18, 2012 #2970 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 ο μητροπανος καπου το 78 φευγοντας απο κεντρο που τραγουσουσε ειχε σκοτωσει πεζη γυναικα εγγυο.τοτε ειχε παντρευτει την κορη του αττικαρχη και το θεμα περασε στο ψιλο.το ειχανε γραψει και τα περιοδικα της εποχης τοτε και τον αποκαλουσαν δημοσιος κινδυνος.μετα απο χρονια χωρισε την κορη του αττικαρχη και παντρευτηκε την Βενια η οποια εντελως τυχαια ειχε την δισκογραφικη και το εκμεταλευτηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 18, 2012 #2971 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 in.gr - Στη μείωση του εργατικού κόστους επιμένει η Κομισιόν - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Απρίλιος 18, 2012 #2972 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Μια ιστορική μέρα για την Ουάσιγκτον Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 18, 2012 #2973 Κοινοποίηση Απρίλιος 18, 2012 Για τον Μητροπάνο δε στεναχωρήθηκα είναι η αλήθεια, όμως ήταν πολύ καλός άνθρωπος. btw δείτε τί έπαθε ο Καμμένος χαχαχαOwned by WeedH0aXΛάθος καμμένο χτύπησαν lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Απρίλιος 19, 2012 #2974 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Δείτε την εργασία που εγραψε για να γλιτώσει την κλήση του τροχονόμουΑν περνούνε αυτές οι αερολογίες τότε τι να πω....Ο κάθε κόπανος θα μπορεί να οδηγεί επικίνδυνα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreach Απρίλιος 19, 2012 #2975 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Xαλάρωσε φίλε μου,1 Απριλίου το δημοσίευσε και δεν νομίζω να είχε τέτοια πρόθεση ο φυσικός, geek humor, comprendre? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 19, 2012 #2976 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 in.gr - Έναν ακόμη τρομακτικότερο νορβηγικό εφιάλτη λέει πως σχεδίαζε ο Μπρέιβικ - Ειδήσεις - ΚόσμοςΕγώ απορώ γιατί τον δικάζουν ακόμα. Φέρτε το σχοινί ρεε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Απρίλιος 19, 2012 #2977 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 in.gr - Χάκερ τίναξαν στον αέρα το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης - Ειδήσεις - ΕλλάδαΠόσα εκατομμύρια άραγε να το έχουμε πληρώσει αυτό το τρύπιο πράγμα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 19, 2012 #2978 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Αυτα παθαίνεις οταν δεν γράφεις κανα πρόγραμμα και ασχολείσαι με html Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Απρίλιος 19, 2012 #2979 Κοινοποίηση Απρίλιος 19, 2012 Τι λενε μωρε. Ας κανουν κατι. Λογια λογια αλλα οι συνθηκες ψηφιζονται.Ο εφευρέτης του Internet κατηγορεί τις Google και Facebook για τα δεδομένα που συλλέγουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Απρίλιος 20, 2012 #2980 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2012 Man Arrested In Attack Over Fried Chicken - Indiana News Story - WRTV Indianapolis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts