ApolloTonKosmo Μάρτιος 10, 2012 #2641 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Τι να λέμε, οι άνθρωποι είναι αιώνες πίσω...( Click to show/hide )Στις πολιτισμένες χώρες έχουν ηλεκτρική καρέκλα, ένεση, έστω εκτελεστικό απόσμασμα( Click to show/hide )just kidding...Εγω φοβαμαι μηπως ειναι αιωνες μπροστα και απλα εμεις δεν εχουμε γινε ακομα ετσι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 10, 2012 Author #2642 Κοινοποίηση Μάρτιος 10, 2012 Μητέρα 9 παιδιών και ο16χρονος γιος της δίνουν μάχη με τον καρκίνο | Madata.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 11, 2012 #2643 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Aπεβίωσε η Δόμνα Σαμίου Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Μάρτιος 11, 2012 #2644 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης - Αθλητισμός Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 11, 2012 #2645 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Γυμναστήριο με face control, σάουνες και υπέρογκοι μισθοί - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 11, 2012 #2646 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2012 Παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος ο Χονδροκούκης - ΑθλητισμόςΚαι ένα ευχάριστο νέο ρε γμτ!!! Μπράβο του!! :clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 12, 2012 #2647 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 in.gr - Κυβερνητική σύσκεψη για τα αυξανόμενα κρούσματα βίας - Μετά τους προπηλακισμούς και τα γιαούρτιαΓκετ ρεντι μπιτσιζζζ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 12, 2012 #2648 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 Hackers Released Norton AV Source Code, Says Symantec Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Μάρτιος 12, 2012 #2649 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 DefenceNet - Φαινόμενο στον Ήλιο προβληματίζει τους ειδικούςΔείτε τα βίντεο. Μόλις φόρτισε και έρχεται να μας ...."επισκεφθεί". Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 12, 2012 #2650 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 DefenceNet - Φαινόμενο στον Ήλιο προβληματίζει τους ειδικούςΔείτε τα βίντεο. Μόλις φόρτισε και έρχεται να μας ...."επισκεφθεί".Μακαρι να ισχυει κατι και να καταστρεψει κανενανε. Τους γυρω γυρω μας καλυτερα και μεις να τη βγαλουμε καθαροι-η. Γενικα κατι να δωσει ουσια στο 2012. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 12, 2012 #2651 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 (edited) έρχομαι edit για να μην νομίζεται ότι spamarο το βίντεο δείχνει μια μικρή αλήθεια (ότι κάτι ρουφάει ενέργεια από τον ήλιο) αλλά έχει μονταριστεί κατάλληλα από την ΝΑSA (βλέπε φεγγάρι) ώστε να αποκρύψουν το τεράστιο τερατώδες διαστημόπλοιο μου το οποίο ανεφοδιαζόταν εκείνη την στιγμή με ηλιακή ενέργεια η δωρεάν ενέργεια στο σύμπαν ... :p:p:p θα σωθούν μόνο τα ενεργά μέλη του lab (για τους δύσπιστους έχω ολόκληρα χαρέμια απο όλους τους γαλαξίες που σας περιμένουν, κατα την γνώμη μου Ανδρομέδας και Αφροδίτης έχουν αρκετά ωραία κομμάτια (στις 10 οι 9,8 modela)) :baby: Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 12, 2012 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάρτιος 12, 2012 #2652 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2012 θα σωθούν μόνο τα ενεργά μέλη του lab (για τους δύσπιστους έχω ολόκληρα χαρέμια απο όλους τους γαλαξίες που σας περιμένουν, κατα την γνώμη μου Ανδρομέδας και Αφροδίτης έχουν αρκετά ωραία κομμάτια (στις 10 οι 9,8 modela):baby:dibs στα Αρειανα τριβυζα τσουλακια (Total recall FTW) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 13, 2012 #2653 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 in.gr - Ηλεκτρομαγνητικό όπλο των ΗΠΑ προκαλεί αφόρητο αίσθημα ζέστης - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογίαin.gr - Περιλαίμιο με κάμερα αποκαλύπτει τι κάνουν τα κατοικίδια όταν ξεπορτίζουν - Ειδήσεις - Επιστήμη-ΤεχνολογίαDefenceNet - Φαινόμενο στον Ήλιο προβληματίζει τους ειδικούςΔείτε τα βίντεο. Μόλις φόρτισε και έρχεται να μας ...."επισκεφθεί".H NASA απαντά στους Μάγια για το τέλος του κόσμου - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 13, 2012 #2654 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Πώς αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ - NEWS247Για αυτά το κράτος δεν κάνει τίποτα. :rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 13, 2012 #2655 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Να παιρνουμε σειρα να καιγομαστε σιγα σιγα γιατι ειμαστε gt πι οι αθρώποι.Ας ξεκινησουμε απόΓια αντισημιτικά, ισλαμοφοβικά και ομοφοβικά στοιχεία κατηγορείται η «Θεία Κωμωδία» - Τελευταίες Ειδήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 13, 2012 #2656 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 Πώς αδειάζουν τα πορτοφόλια των καταναλωτών πολυεθνικές αλυσίδες σούπερ μάρκετ - NEWS247Για αυτά το κράτος δεν κάνει τίποτα. :rant:Δεν φταίνε αποκλειστικά οι πολυεθνικές όσον αφορά τις τιμές των προϊόντων. Είδαμε και στο άλλο thread της εξοικονόμησης χρημάτων με τους χαλβάδες πως ο Όλυμπος π.χ. πούλαγε πριν την Καθαρά Δευτέρα και no name συσκευασίες σε τιμή μικρότερη από την μισή των επώνυμων δικών του συσκευασιών. Με λίγα λόγια όποιος έπαιρνε τον χαλβά που έγραφε Όλυμπος ουσιαστικά πλήρωνε 2€ και βάλε την συσκευασία.Αν είμαι Lidl και ξέρω όχι για το Χ προϊόν ο ανταγωνισμός μου στην Γερμανία χρεώνει 2€ και στην Ελλάδα 4€, στην Γερμανία θα βάλω τιμή 1,5€ και στην Ελλάδα 2,5€. Δεν φταίει μόνο το κράτος και μόνο το Lidl. Φταίει και ο Όλυμπος, η Παπαδοπούλου, ο Κανάκης και οι υπόλοιποι που χρεώνουν κούκος αηδόνι και τους αφήνουν περιθώρια αισχροκέρδειας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 13, 2012 #2657 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 ... η Παπαδοπούλου... Καλά, τη συγκεκριμένη άσε την εκτός, γιατί καταβάλει απίστευτα μεγάλη προσπάθεια εδώ και αρκετά χρόνια, να παραμείνει Ελληνική, να μην απολύσει κόσμο, να μη μειώσει μισθούς και οι περισσότεροι υπάλληλοι της εταιρίας πίνουν νερό στο όνομά της Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Μάρτιος 13, 2012 #2658 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2012 no woman no cryΚαι τώρα που μάθαμε τον Κόνυ, τι κάνουμε; - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 14, 2012 #2659 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 in.gr - Το κόκκινο κρέας κόβει χρόνια ζωής εξαιτίας κινδύνου καρδιοπαθειών και καρκίνου - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογία Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 14, 2012 #2660 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2012 Study Says Most IT Guys Are Ignorant | Wired Enterprise | Wired.comΕλλαδα ηρθαν? Δεν ειδαν τιποτα ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts