Snips Μάρτιος 6, 2012 #2601 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 ΤΟ ΒΗΜΑ - Υπουργός Παιδείας ο Γ. Μπαμπινιώτης - πολιτική :-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O:-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 6, 2012 #2602 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Πανε τα kids, grammar police is here Link to comment Share on other sites More sharing options...
shattered Μάρτιος 6, 2012 #2603 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 brace yourselves καθαρεύουσα back agaian....(just a joke)anyway πιστεύω πως ένας καθηγητής θα μπορούσε να στρώσει λίγο την παιδεία(αλλά με τους καρχαρίες που έμπλεξε δύσκολα).όμως μάλλον με τον τίτλο θα μείνει αφού σε ~2 μήνες έχουμε εκλογές...ούτε το γραφείο του δεν θα προλάβει να μάθει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 6, 2012 #2604 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Τον προτιμώ, αν και μετά το 2000 χάλασε γενικά. Το ίδιο κακά είναι και τα λεξικά του, όπως λένε οι ειδήμονες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Μάρτιος 6, 2012 #2605 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Άντε και από αύριο με μίνι και κραγιόν.Μπάτε σκύλοι αλέστε τα σχολεία και βέβαια κανείς δεν (πρέπει να) λέει τίποτα διότι θα είναι οπισθοδρομικός ή/και ρατσιστής.Στον τίτλο δεν φαίνεται ότι αυτό ΔΕΝ έγινε Ελλάδα.. Α, και just for the comment, δεν θα είναι ρατσιστής, θα είναι σεξιστής..Ας πει ότι θέλει κατά την γνώμη μου, αλλά όχι να τον τιμωρήσει, αυτό είναι ο οπισθοδρομισμός, όχι το να πεις σε αγοράκι να τσακιστεί να βγάλει τις γόβες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 6, 2012 #2606 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Καταργούμε τις γόβες και για τα κορίτσια στα σχολεία, οπότε δεν είμαστε και ρατσιστές κάνουμε και δουλειά μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 6, 2012 #2607 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Το ίδιο κακά είναι και τα λεξικά του, όπως λένε οι ειδήμονες. και τι καλύτερο έχουν να προτείνουν (όχι να επιδείξουν, ως δικό τους έργο) οι... ειδήμονες; τι; τίποτα; φυσικά, υπάρχει και το λεξικό του Φυγόπουλου Τετράκη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 6, 2012 #2608 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Έχω μια λίστα με πολύ καλύτερα. (ακριβά δυστυχώς) Διεσταυρωμένα από 2+1 πολύ εκλεκτούς κατά τη γνώμη μου. Θα στη στείλω αν θες, αύριο. Ακόμα και λέξεις τύπου "φραπεδιά" έχει μέσα ο Μπαμπινιώτης. Το "φραπεδιά" είναι παράδειγμα για τις λέξεις που ακούγονταν στην κοινωνία τα τελευταία 20 χρόνια και τις μπούκαρε...Δε ξέρω αν είναι σωστό ή όχι, στη βιβλιογραφία εμπιστεύομαι τους πιο έμπειρους και διαβασμένους από εμένα. 2-3 τα προτείνουν όλοι από αυτούς. (όλοι απορρίπτουν τον Μπαμπινιώτη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Μάρτιος 6, 2012 #2609 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2012 Ρε πάτε καλά;;Ο άνθρωπος που επισημοποίησε την γλώσσα των ΝΕΟ -Ελλήνων; Ο ΤΑΓΟΣ μας ο Μπαμπινιώτης; Θεωρείται αυτό το πράγμα που έχει βγάλει λεξικό;;;Ο μπαμπινιώτης και το...ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ αλφάβητο; Ο "επιστήμων"; Τυχαία όλα τελικά....τυχαία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 7, 2012 #2610 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 εγώ θέλω να βάλει στολές τα κοριτσάκια να φοράνε φουστάκια ας το κάνει και ας τα διαλύσει όλα :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Μάρτιος 7, 2012 #2611 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Κοψε τα anime εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Μάρτιος 7, 2012 #2612 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Στον τίτλο δεν φαίνεται ότι αυτό ΔΕΝ έγινε Ελλάδα.. Α, και just for the comment, δεν θα είναι ρατσιστής, θα είναι σεξιστής..Ας πει ότι θέλει κατά την γνώμη μου, αλλά όχι να τον τιμωρήσει, αυτό είναι ο οπισθοδρομισμός, όχι το να πεις σε αγοράκι να τσακιστεί να βγάλει τις γόβες..Μπορεί να μην είχε πρόθεση να τιμωρήσει το παιδί, αλλά το παιδί να αντιμίλησε/έβρισε. Σε ένα σχολείο πάντως, γνώμη μου, καλό θα ήταν να υπάρχουν και κάποια όρια ώστε αυτό να ξεχωρίζει από μια... καφετέρια. Αν αυτό φαίνεται οπισθοδρομικό ή οτιδήποτε τότε ας σκεφτούμε ότι σε ένα σχολείο οι καθηγητές έχουν εν μέρη ευθύνη για τους μαθητές τους. Αν λοιπόν το γοβάκι πατήσει στραβά στα σκαλιά και το παιδί πάει με το κεφάλι κάτω η διευθύντρια και οι καθηγητές θα τα ακούσουν. Όπως επίσης θα τα ακούσουν αν το παιδί βγάλει την γόβα στιλέτο και την καρφώσει στο μάτι κάποιου συμμαθητή του, επειδή αυτός δεν ένιωσε τον αέρα της αλλαγής και δεν άλλαξε στάση απέναντι στους γκέι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 7, 2012 #2613 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 in.gr - Διακόπηκε λόγω επεισοδίων η παρέλαση στη Ρόδο για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου - Ειδήσεις - ΕλλάδαΈτσιι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Μάρτιος 7, 2012 #2614 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Τα κάψανε, τα χαρακτήρισαν αναδασωτέα, αλλά η Εκκλησία θέλει να επενδύσει...in.gr - Προϋπόθεση για την επένδυση της Εκκλησίας στην Πεντέλη το ιδιοκτησιακό, τονίζει το ΥΠΕΚΑ - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexgk Μάρτιος 7, 2012 #2615 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Πρώτο ΘΕΜΑ online : Το ΚΚΕ ενάντια στο "κίνημα της πατάτας" - Πολιτική Όχι άλλο κάρβουνο ρε Αλεκάκι.. φτάνει!Αυτή η συνεχής άρνηση τους έχει καταντήσει γραφικούς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Μάρτιος 7, 2012 Author #2616 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2012 Αυτή η συνεχής άρνηση τους έχει καταντήσει γραφικούς. Ναι αλλά έχει ''σταθερή πολιτική''. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Μάρτιος 8, 2012 #2617 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Συναγερμός στη ΝΑΣΑ για ηλιακή καταιγίδα! Αναμένεται να χτυπήσει την Παρασκευή! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
makio Μάρτιος 8, 2012 #2618 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 Στα δικαστήρια η σύζυγος του Πάγκαλου με τους κατοίκους της Κερατέαςκαι για πιο λογο........α ρε ζωα!Πηγη = Yahoo! Ειδήσεις - Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, Αθλητικά Νέα, Οικονομικά Νέα, Τεχνολογία, Lifestyle, Ψυχαγωγία, Εικόνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 8, 2012 #2619 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 in.gr - Νέο ρεκόρ για την ανεργία, σκαρφάλωσε στο 21% τον Δεκέμβριο του 2011 - Ειδήσεις - Οικονομία Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Μάρτιος 8, 2012 #2620 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2012 (edited) Η τρόικα θα λογοδοτήσει για τα σκληρά μέτρα στην Ελλάδα - NEWS247in.gr - Σχέδιο για αλλαγές στις συσκευασίες φαρμάκων προωθεί το υπουργείο Υγείας - Ειδήσεις - ΕλλάδαΌπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ενημερώνοντας τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, τα σενάρια που μελετώνται περιλαμβάνουν αλλαγή συσκευασιών, ώστε να υπάρχουν επιλογές στις αναγκαίες ποσότητες κάθε φαρμάκου ή ακόμη και χορήγηση φαρμάκων από βάζα που θα υπάρχουν στα φαρμακεία και ο φαρμακοποιός θα βάζει όσα χρειάζεται σε δική του συσκευασία προσθέτοντας την απαιτούμενη ετικέτα. "Βάλε μου 1/4 ponstan και μισό κιλό panadol." Omg τι άλλο θα δούμε. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8, 2012 από honda22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts