Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Ακόμη πιο τρομακτικό, βέβαια, είναι ότι η χρυσή αυγή παίζει να μπει στη βουλή. :hang2::hang2:

Σε αυτό δες και τη θετική πλευρά όμως: Μιά βουλή με 12 κόμματα όπου για να φτιαχτεί κυβέρνηση θα χρειάζεται η συνεργασία τουλάχιστον 4 (θα ήθελα και 10 αλλα και 4 καλά έιναι) κομμάτων, και τότε να μας ξαναπούνε αν μπορούν, για ψήφο λόγω κομματικής πειθαρχείας, και για απειλές με διαγραφή αμα δεν ψηφίσουν όλοι ''ναι''

Αμ πώς !!

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Με το ζόρι κρατούσε το χαμόγελο σήμερα στη ΝΕΤ ο Κουβέλης...ως μαξιλαράκι του ΠΑΣΟΚ και κολλητική ταινία εξ αριστερών προσωπικά δεν βλέπω αισιόδοξα την άνοδό του κόμματος που είναι one man show μέχρι στιγμής με αυτόν που γράφει περισσότερο...

Αν και δεν είναι πάλι το κόμμα που ψηφίζω, θετικά βλέπω την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν είναι επιλογή βολής, αν οι νέοι ψηφοφόροι του προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ, όμοια με τη Δημοκρατική Αριστερά, δηλαδή δεν είναι το ΠΑΣΟΚ όπως θά'θελαν κάποιοι να είναι ή να το επικαλούνται ή να το σκέφτονται οι ψηφοφόροι...

Νομίζω πως η πιο ενδιαφέρουσα παράμετρος θα είναι οι αναποφάσιστοι, που σε άλλη μέτρηση αποτελούσαν το 30% περίπου, αν θυμάμαι καλά...

να πω την αλήθεια τη ΔημΑρ (ΠΑΣΟΚ με άρωμα έητιζ- 80ζ) δεν τη κατατάσσω στην αριστερά, όπως δεν κατατάσσω στην αριστερά και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ...η στάση τους στο θέατρο της ανάδειξης του Παπαδήμου και στον σχηματισμό κυβέρνησης δεν μου άρεσε καθόλου...έτοιμοι να παράσχουν υποστήριξη, αν χρειαστεί κι αν δεν χρειαστεί, αντιμνημονιακή πολιτική με κάλυψη άλλων...

Πολύ περισσότερο δεν μ' αρέσει η άνοδος της ΔημΑρ γιατί ασκεί μαγνητική έλξη στον ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης δείχνει περισσότερο να κοιτάζει στα δεξιά του παρά στα αριστερά του...

Προσωπικά θα προτιμούσα ένα συνασπισμό ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ με τη Δημ.Αριστερά τρίτο κόμμα σε ποσοστά, με μικρότερη δύναμη επιρροής δηλαδή στον σχηματισμό...

Αν είναι πάντως να επιχειρηθεί κάποια προσέγγιση μεταξύ αριστερών δυνάμεων, πιστεύω θα το αφήσουν για τη τελευταία στιγμή σχεδόν, ώστε να μην προλάβει να επέλθει κούραση και εντάσεις, καθώς και επαρκή εξωτερικά πυρά, πριν τις εκλογές...

Ξαναχάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Το οτι κανένα εκ των κομμάτων δεν ειναι κατά του μνημονίου και οτι θα ψηφίσουν οτι σκατά εντολή τους έρθει, αυτό γιατι περνάει απαρατήρητο;

Ξαναχάνουμε το δάσος και βλέπουμε το δέντρο. Το οτι κανένα εκ των κομμάτων δεν ειναι κατά του μνημονίου και οτι θα ψηφίσουν οτι σκατά εντολή τους έρθει, αυτό γιατι περνάει απαρατήρητο;

με το συμπάθειο αλλά το μνημόνιο μόνο ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ ψηφισαν υπέρ. όλοι οι άλλοι κατά....

Γιώργο, μπορείς να μου βρείς τις επίσημες στάσεις τους; Επίσης, εδώ είμαι και εδώ είσαι, θα δείς οτι ακομα και η αριστερα να ανεβει στην κυβέρνηση θα τα κάνει ετσι ωστε παλι το μνημόνιο να ειναι... μονόδρομος.

Σορυ που επεμβαινω καθως δε ξερω που πρεπει να ναι.

Παλι καλα που λεει εστω και ειρωνικα οτι ειναι στριμμενος.

Ποιος νομιζει οτι ειναι; Ειρωνια; Σε τετοια ηλικια; Ελεεινος απλα.

Θα πρεπε να ξερουμε ηδη για αυτον και ειναι υπερβολικο που τον ρωτανε; Α και εμεις τον ξερουμε αλλα αυτος δε ξερει τη μουρη μας;

Απλα απαισιος.

Όταν ο Ντίνος Χριστιανόπουλος συνάντησε την Πόπη. Και την πρόσβαλε για δυο ζωές - Τηλεόραση - Entertainment | Cosmo.gr

ναι και κάθονται στη Βουλή...
Γιώργο, μπορείς να μου βρείς τις επίσημες στάσεις τους; Επίσης, εδώ είμαι και εδώ είσαι, θα δείς οτι ακομα και η αριστερα να ανεβει στην κυβέρνηση θα τα κάνει ετσι ωστε παλι το μνημόνιο να ειναι... μονόδρομος.

γιατί....πήρανε ποτέ τα ηνία όλα αυτά τα χρόνια για να δείξουν και το ποιόν τους.

εγώ μαζί σας οτι είναι κι αυτοί αποβράσματα όπως οι άλλοι....αν όμως ΠΟΤΕ δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή, (πέραν τηνς επιθυμίας μου να ισοπεδωθούν όλα και να χτίσουμε ξανά από το 0)

.....δε θα ήταν άδικο να μην τους δώσουμε έστω 1ευκαιρία να δούμε τι θα κάνει και το σινάφι τους?...λεω τώρα.....εκτός και αν τόσα χρόνια στο περιθώριο τους έχουμε γιατί οι πλειοψηφία των βολεμένων πράσινων και μπλε κόκκων τους θεωρεί όντως επικίνδυνους για το είδος τους. :)

Εσύ μήπως ψήφισες ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές; :p

Σοβαρά πάντως, αυτή την άποψη σε προσωπικές συζητήσεις την έχω ακούσει μόνο από ΠΑΣΟΚους από τη μια και ακροδεξιούς από την άλλη...μηδενισμός για τον καταμερισμό ευθυνών ή για τη συλλήβδην απόρριψη πολιτικών σχηματισμών (τύπου δλδ "εγώ δεν είναι αριστερά, δεν είμαι δεξιά, είμαι Έλληνας")

...άντε κι από τους τελείως απολιτίκ που μην έχοντας εμπλακεί σε καμία πολιτικη διαδικασία, τα θέλουν όλα ή τίποτα (τύπου δλδ, "τί κατεβαίνετε σε πορείς κτλ, τώρα να τους πάρουμε το κεφάλι", χαρακτηριστικό άλμα σκέψης για όσους δεν ξεκουνάνε με τίποτα και για τίποτα, αλλά επικαλούνται καταστάσεις που προϋποθέτουν μαζική συμφωνία κι αποφασιστικότητα, αλλά βέβαια δεν κάνουν κάτι για να φτάσουν εκεί)

Κρίνουμε από δεδομένα και πεπραγμένα κι αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι υπό βαρύτατες και πιέσεις και κατηγορίες κάποιοι δεν ψήφισαν το μνημόνιο...το να θεωρήσουμε ότι περιμένουν απλώς τη σειρά τους για να το κυρώσουν, χωρίς να διεκδικούν στο ελάχιστο την εύνοια των ευρωπαίων "εταίρων" (όπως κάνουν οι καιροσκόποι της πολιτικής που πάνε να το παίξουν καταλύτης και UHU για τις μεγαλύτερες παρατάξεις, όπως Καρατζαφέρης ή Μπακογιάννη), δεν είναι η πιο τεκμηριωμένη πρόβλεψη ή υπόθεση...

γιατί....πήρανε ποτέ τα ηνία όλα αυτά τα χρόνια για να δείξουν και το ποιόν τους.

εγώ μαζί σας οτι είναι κι αυτοί αποβράσματα όπως οι άλλοι....αν όμως ΠΟΤΕ δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα με τη σημερινή του μορφή, (πέραν τηνς επιθυμίας μου να ισοπεδωθούν όλα και να χτίσουμε ξανά από το 0)

.....δε θα ήταν άδικο να μην τους δώσουμε έστω 1ευκαιρία να δούμε τι θα κάνει και το σινάφι τους?...λεω τώρα.....εκτός και αν τόσα χρόνια στο περιθώριο τους έχουμε γιατί οι πλειοψηφία των βολεμένων πράσινων και μπλε κόκκων τους θεωρεί όντως επικίνδυνους για το είδος τους. :)

1713527-6920.jpg αυτό είναι το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ μήπως θες να πιάσουμε και τους άλλους...

Βάσει αυτής της φωτογραφίας θα μπορούσε κανείς τόσο καλόπιστα όσο και κακόπιστα να απευθύνει κατηγορίες...ότι είναι ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ όμως κόμμα είναι λογικό άλμα αν πάρει κανείς τη κατηγορία αυτή σοβαρά...

...κι ο ιδιαίτερος χαρακτήρας αυτής της κατηγορίας συνεπάγεται μια συγεκριμένη ιδεολογική τοποθέτηση, μια΄ας πούμε "υπερ-αριστερή" ή αληθινά ή ειλικρινά αντι-καπιταλιστική αφετηρία...

Επί της ουσίας του θέματος, όμως, θα έλεγα ότι απο τη δική μου εμπειρία στο Σύνταγμα αλλά και γενικά από τις διαδηλώσεις απ' όταν ξεκίνησε αυτή η ιστορία του μνημονίου, ότι τη μεγαλύτερη απειλή καταστολής των διαδηλώσεων εκπροσωπούσαν αυτή οί λίγοι που με τις πιο "ριζοσπαστικές" τους, ας πούμε, ενέργειες έδιναν την αφορμή ή την εκ των υστέρων δικαιολογία για τη διάλυσή τους...

Πέρα από τους βαλτούς ή τους κατευθυνόμενους, να έλεγα για τους υπόλοιπους ότι είχαν την εμπειρία ότι με τις ενέργειές του προωθούν τη πάλη ή το κίνημα; αντίθετα, όχι μόνο δεν προσθέτουν κάτι οι πράξεις τους, αλλά τόσο οι ίδιες όσο και ο συγχρονισμός τους αφαιρούν από τα κεκτημενα και τα αυτονόητα κι αναχαιτίζουν τη κλιμάκωση της πάλης...

Αυτοί καταφέρνουν και κάνουν ό,τι κάνουν, επιβιώνουν πολιτικά, μόνο και μόνο επειδή χώνονται, χάνονται και κρύβονται ανάμεσα σε άλλους, οι οποίοι όντας στη πλειοψηφία τους μη οργανωμένοι ή οργανωμένοι σε μικρές ομάδες, δικαιολογημένα φοβούμενοι και μη πρόθυμοι να εμπλακούν οι ίδιοι σε αντιδικία με ανθρώπους που έχουν έρθει κρατώντας σφυριά, σιδερογροθιές, πέτρες κοκ, μη γνωρίζοντας και τί υποστήριξη θα βρούν, δεν μπορούν να υπερασπιστούν τη πορεία και τη διαδήλωσή απέναντι σε εκείνους τους ελάχιστους που οσο κι αν επικαλούνται τη συλλογική δράση, την από τη κάτω δράση, την οριζόντια οργάνωση, είναι προθυμοι να επιβάλουν τη δική τους βούληση, ενίοτε σε αγαστή συνεργασία με την αστυνομία κι άλλοτε παρέχοντας είτε την ελάχιστη αφορμή είτε το άλλοθι για την παρέμβασή της...

Είναι δυστυχώς γεγονός, πως οι μεγάλες συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων σε πολλές κρίσιμες περιστάσεις του τελευταίου χρόνου καθορίστηκαν απο τις πράξεις των λίγων, βαλτών ή/και μη...

Στις 29 Ιούνη πχ, η φασαρία άρχισε όταν μια μικρή ομάδα 7-8 ανθρώπων, από το πουθενά, όρμηξε και έσπρωξε τα κιγκλιδώματα που χώριζαν τους διαδηλωτές τα ΜΑΤ μπροστά στη βουλή....δεν είχε προηγηθεί φασαρία/κλιμακωση ούτε αυτοί που το έκαναν αυτό προσπάθησαν μετά να μπουν στο χώρο, για να καταλάβουν τη Βουλή...ήταν οι πρώτοι που γύρισαν πλάτη και εξαφανίστηκαν...έδωσαν έτσι την ελάχιστη αφορμή, σκηνοθετημένη κατά τη ταπεινή μου άποψη, για την βιαιότατη παρέμβαση της αστυνομίας που βαρούσε όπου έβρισκε και ειχε ξεκάθαρη εντολή να αδειάσει τη πλατεία και τον δρόμο απο διαδηλωτές...

Αργότερα, όταν άρχισαν να πέφτουν βροχή τα δακρυγόνα κι κόσμος κατευθύνθηκε χαμηλότερα, πάλι αυτοί οι λίγοι άρχισαν τον πετροπόλεμο με την αστυνομία στην Ερμού, εμποδίζοντας το κόσμο να ανεβεί ξανά επάνω...σχηματίζοντας φράγμα δλδ στη κάτω είσοδο της πλατείας...κι όταν τελείωναν οι πέτρες και τα μάρμαρα, άρχιζαν να τους τα επιστρέφουν οι αστυνομικοί, μην υπάρξει κενό και ανεβεί ξανά ο κόσμος...φωνάζαμε αρκετοί να ανεβούμε πάλι επάνω, αλλά αυτοί δεν σταματούσαν...

Για να μπορέσει ο κόσμος να αντιδράσει σε τέτοιου τύπου στημένα επεισόδια, θα πρέπει να είναι οργανωμένος και συντονισμένος για να υπερασπιστεί τη διαδήλωσή του...

Σε μια διαδήλωση, τώρα, που συμμετέχουν οργανωμένοι πολιτικοί σχηματισμοί, τέτοιες προβοκάτσιες και στημένα επεισόδια είναι δυσκολότερο να λάβουν χώρα...και είναι βέβαιο πως το ΚΚΕ συγκεκριμένα δεν επιθυμούσε και δεν ήταν πρόθυμο με κανέναν τρόπο να δει τους "μπαχαλάκηδες" με την ελάχιστη ή τη μεγάλη συμβολή τους να καθορίσουν την εξέλιξη μιας διαδήλωσης και να ορίσουν το στίγμα της...

Γι αυτό και απέκοψε την πιθανή επαφή αυτών των μικρών ομάδων με τις δυνάμεις της αστυνομίας, δημιουργώντας ζώνες περιφρούρησης μπροστά από τη Βουλή, ώστε να αποτρέψει το παιχνίδι των επεισοδίων, που εμποδίζει να ακουστεί κάθε φορά η φωνή των πολλών...

Άχαρος ρόλος; Οπωσδήποτε...θα προτιμούσα και ο ίδιος οι άλλες πολιτικές δυναμεις, κοινοβουλευτικές και μη, να ήταν πιο πρόθυμες να περιφρουρήσουν τη συγκεντρωσή τους και να απομονώσουν τους επιτήδειους, περιορίζοντας έιτε τη δράση τους είτε τον αντίκτυπο της στους υπόλοιπους, σε κάθε περίπτωση αρνούμενοι να τους δώσουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την ανωνυμία του πλήθους και τη διαδήλωση για τους εαυτούς τους....

Αν ήθελα να παιξω το ίδιο σοφιστικό παιχνίδι, θα παρέθετα κι εγώ εδώ μια φωτογραφία διαδηλωτών που φοβούνται να επανέλθουν στο χώρο της συγκέντρωσής τους κι έχουν αποκοπεί από μερικές δεκάδες μπαχαλάκηδες...και θα έβαζα τον τίτλο "ιδού ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΜΑΖΕΣ" που επιτρέπουν στην ελάχιστη πλειοψηφία να χειραγωγεί και να καθορίζει το αποτέλεσμα της συγκέντρωσής τους...

θα ήταν βέβαια ακριβώς σοφιστικό παιχνίδι...

είδες που δε ξέρεις τα γεγονάτα...

Στις 29 πρώτα έπεσε κρότου λάμψηςς μέσα στο κόσμο....

και το ΠΑΜΕ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΟΦΗ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΑ

σΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ σου θυμίσω ότι τα ΚΝΑΤ ΚΑΝΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ

τώρα αν εσύ θες να χαίρεσαι το κόμμα σου οκ κάντο

"ΠΑΜΕ" ...πίσω! - YouTube

ΠΑΜΕ , ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑΜΒΟΣ - YouTube

[ame]

[/ame]

ΣΤΙΣ 19 ΡΙΧΝΑΝ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΖΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ

και την ίδια ώρα που το ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ κοπτεται απολύει εργαζομένους στο 902 και χρωστά δεδουλεύμενα

http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2012/01/blog-post_09.html

http://etsiapla.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

στη μέση του βίντεο κουκουλοφόροι καια αναρχικοι είανια αυτοί που τους πετανε κάτω εεεεεε

ΚΚΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΧΑΦΙΕ

και ο κοσμος στις 19 και 20 ήθελε σύγκρουση και πάλη αλλά το ΠΑΜΕ ΗΘΕΛΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...

http://www.tsantiri.gr/koinonia-kinimata/dite-pos-archise-i-machi-pame-koukouloforon-fotoreportaz.html

για πες μου ρε Γιώργο ποιο υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ ? NA σου θυμίσω πως Ο Τσίπρας ανέβηκε στην εξουσία και γιατί?

Η Ντορούλα?

Η χώρα βυθίζεται και η κρατική επιχορήγηση ΟΛΩΝ υπάρχει

Μειωμένη επιχορήγηση κομμάτων | Άρθρα | Ελευθεροτυπία

και βγαίνουν και ζητά λεφτά για ενίσχυση...

ΣΑΠΙΛΑ Γιώργο είναι παντού

a095a341a06db2012df223dc53331612_XL.jpg?t=943912800

ρε 1 και 1 κάνουν 2.

ναι οκ η πλειοψηφία είναι σαπίλα αλλά το ρημάδι το σύστημα δε μπορούμε/θέλουμε να το γκρεμίσουμε. 1

50χρόνια τώρα 2κόμματα βγαίνουν και τα υπόλοιπα εκπροσωπούνται στη βουλή με τραγικά ποσοστά συμμετοχής. 1

2= άμα δε μπορείς να το διαλύσεις βγάλε κάτι άλλο.

και το λέω ξεκάθαρα και πιο πάνω. εγώ είμαι με εκείνους που θέλουν φωτιά τσεκούρι πίσσα πούπουλα και ντου στο ρημάδι το κτίριο που τους στεγάζει.

μέχρι να πετύχουμε όμως αυτό το ΝΤΟΥ.......δε ψηφίζουμε και τίποτ άλλο?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.