l2phile Ιανουάριος 24, 2012 #2121 Ιανουάριος 24, 2012 Δεν καταλαβαίνεις την σπουδαιότητα του γεγονότος μου φαίνεται. "...δημιουργώντας μια ηλιακή έκρηξη μεγέθους Μ9, κάτι που την κατατάσσει στο μεγαλύτερο μέγεθος πριν την στάθμη Χ, τη μεγαλύτερη που μπορεί να δημιουργήσει ο Ήλιος." Πέρα από την πλάκα : "Χαρακτηριστικό είναι η γερμανική ασφαλιστική εταιρεία Allianz, υπολογίζει για υλικές ζημιές κόστους παραπάνω από ένα τρισεκατομμύριο δολάρια στη Γη!" Πάντα μιλάμε για ζημιές σε συσκευές (αν και το άρθρο λέει ότι παίζει να επηρεάσει και τον άνθρωπο)
DJD Ιανουάριος 24, 2012 #2122 Ιανουάριος 24, 2012 Μάλιστα, άρα να βάλω στην ασφάλεια και το "επίθεση ηλιακού πλάσματος"
dunkel_Stern Ιανουάριος 24, 2012 #2123 Ιανουάριος 24, 2012 Τώρα στα ανέκδοτα είναι να πάει... στις ειδήσεις.. δεν ξέρω XD[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3qVbvDGlAIg]"prezatv" ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ:ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ - YouTube[/ame]
colt3003 Ιανουάριος 24, 2012 #2124 Ιανουάριος 24, 2012 - 23/1/2012 1:51:00προσωποποίηση της συνέπειας:[ame=http://www.youtube.com/watch?v=SphlpGtAHik]Ντ[/ame]
yanni Ιανουάριος 24, 2012 #2125 Ιανουάριος 24, 2012 Τώρα στα ανέκδοτα είναι να πάει... στις ειδήσεις.. δεν ξέρω XD Το κακό με τον Χρυσοχοίδη είναι ότι βγαίνει να πουλήσει (ψευτό)ειλικρίνεια too little too late. Οπότε θα τα φάει όλα τα γιαούρτια και ορθώς θα τα φάει. Όμως έτσι αποτρέπει οποιονδήποτε πολιτικό στο μέλλον να είναι ειλικρινείς την στιγμή που πρέπει. Γίνεται παράδειγμα προς αποφυγή όταν θα έπρεπε η ειλικρίνεια να γίνεται παράδειγμα προς μίμηση. Με λίγα λόγια και που βγαίνει και το παίζει παραπλανημένος πάλι κακές υπηρεσίες προσφέρει στον τόπο του και αυτός και η άλλη (η... να μην την χαρακτηρίσω και αυτήν) που μου ήθελε να είναι και υπουργός οικονομικών αν θυμάμαι καλά με 2-3 ώρες διάβασμα στο πόδι.
vgiozo Ιανουάριος 24, 2012 #2126 Ιανουάριος 24, 2012 Το Φεβρουάριο η δίκη των διωκόμενων για την 28η Οκτωβρίου | alterthess :: όλες οι ειδήσεις από την άλλη ΘεσσαλονίκηΜαταίωση στρατιωτικής παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη - ΝτοκουμένταΘά'θελα νά'ξερα πώς τους ξεδιάλεξαν τους 17 που θα διωχθούν......
winters Ιανουάριος 24, 2012 #2127 Ιανουάριος 24, 2012 NewsIt.gr: Έχασε τη μάχη ο διάσημος σκηνοθέτης Θεόδωρος Αγγελόπουλος μετά από τροχαίο
jesus Ιανουάριος 24, 2012 #2128 Ιανουάριος 24, 2012 Πραγματικα τεραστια απωλεια.Ολος ο κοσμος της τεχνης θρηνεί αποψε.
colt3003 Ιανουάριος 24, 2012 #2129 Ιανουάριος 24, 2012 Μην είδατε τον Παναγή! Εισαγγελική έρευνα για παρόχους ρεύματος με λογαριασμούς στην Ελβετία - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - Capital.gr Να χαρώ εγώ απελευθέρωση απο τη σοβιετικού τυπου οικονομία, χάρις στην έλευση του ιδιωτικού τομέα.... :wall:
astrolabos Ιανουάριος 25, 2012 #2130 Ιανουάριος 25, 2012 αφου δε πληρώνανε τι να γινόταν;Sent from my GT-I9000
HotPeanut Ιανουάριος 25, 2012 #2131 Ιανουάριος 25, 2012 in.gr - Ουρές για λίγες πατάτες στο Σύνταγμα, αγρότες μοιράζουν δωρεάν λαχανικά - Ειδήσεις - Ελλάδα
colt3003 Ιανουάριος 25, 2012 #2132 Ιανουάριος 25, 2012 αφου δε πληρώνανε τι να γινόταν;Sent from my GT-I9000και τι θα γίνει τώρα ? κάθε φορά που θα εντελλόμαστε για απελευθέρωση του ενός ή του άλλου αγαθού, θα πλακώνουνε οι αλμπάνηδες, θα κάνουνε το πλιάτσικο, θα την κοπανάνε, και μετά θα έρχονται σε εμένα και εσένα να μας λένε ότι θα πληρώνουμε και καπέλο για να καλύψουν την χασούρα ? Οποιος θέλει να πουλήσει π.χ. ενέργεια ας φροντίσει να έχει την δική του παραγωγή και το δικό του δίκτυο διανομής, και ας πουλήσει όσο θέλει. Αλλιώς να πληρώνουνε μπροστά για το σύνολο της ενέργειας που θα αγοράσουν/διακινήσουν, και ας ξαναπουλήσουν όσο θέλουν. Όχι να μπαίνουν σώγαμπροι σε ξένο σπίτι, να λεηλατούν για να γίνουν ''επιχειρηματίες'' με τους δικούς μας παράδες. Αμ 'ετσι ξέρω και εγώ.
Wizard! Ιανουάριος 25, 2012 #2133 Ιανουάριος 25, 2012 FREEEEEEEEEEEEEEDOM!!!!©23/8/1305 William Wallace
dunkel_Stern Ιανουάριος 25, 2012 #2134 Ιανουάριος 25, 2012 Οι άστεγοι κρυώνουν μόνο κάτω από τους 4 βαθμούς Κελσίου!
Hydra Ιανουάριος 25, 2012 #2135 Ιανουάριος 25, 2012 - 23/1/2012 1:51:00προσωποποίηση της συνέπειας: Ποιός αυτός ο κότας; Διαφήμιση κάνει. Αυτό που με ένα τηλεφωνάκι το κάνουν οι σεμνοί άνθρωποι, αυτός το έκανε με συνέντευξη στην ΑΠΕ-ΜΠΕ (που σημαίνει ήθελε να ακουστεί από πολλά ειδησεογραφικά,όσο το δυνατόν περισσότερα). Κάτι τέτοιες ποζεράδικες "αρνήσεις" του στυλ Σαρτρ γίνονται μόδα τελευταία... Αρνήθηκαν και άλλοι βραβεία χωρίς να κάνουν θόρυβο και παλιά και τώρα. Ο κύριος Χριστιανόπουλος: 1)Να κρυφτεί στην υπόγα του, γιατί λέει λόγια του αέρα και δεν ταιριάζουν στους άντρες τέτοια. 2)Να σταματήσει να απαγγέλει ποιήματα, γιατί τα σκοτώνει. Ενδεικτικά ακούστε τον να απαγγέλει Καβάφη. Θέλω να κάνω φόνο. 3)Να μουτζώνει τον εαυτό του που μίλησε κάποτε άσχημα για τους 2 μεγάλους Νομπελίστες μας (αν και είναι ξενομανία τα Νόμπελ, δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν αξίζουν οι ποιητές αυτοί). 4)Να κάνει καμιά "κουλ" διαφίμηση, ὀπου τα καταρρίπτει όλα σε κάποιο Schooligans περιοδικό, όπως παλιά ή σε κανένα Σούπερ Κατερίνα, να τον αγοράσουν τα κοριτσάκια. 5)Να πάρει χαμπάρι ότι είναι τελευταίας διαλογής. Υ.Γ: Και μόνο ο τόνος και η φωνή του δείχνουν την δηθενιά σε όλο της το μεγαλοίο.
deninho Ιανουάριος 25, 2012 #2136 Ιανουάριος 25, 2012 θα στο πω όσο πιο φιλικά μπορώ, και με κάθε καλή διάθεση: ξεκαβάλα
astrolabos Ιανουάριος 25, 2012 #2137 Ιανουάριος 25, 2012 FREEEEEEEEEEEEEEDOM!!!!©23/8/1305 William WallaceBreathes there the man, with soul so dead, Who never to himself hath said, This is my own, my native land! Land of brown heath and shaggy wood Land of the mountain and the flood, Land of my sires! What mortal hand can e'er untie the filial band, That knits me to thy rugged strand! Scotland! SCOTLAND THE BRAVE!![ame=http://www.youtube.com/watch?v=wjYnddeEfao]STV Scotland - The Royal Scots Dragoon Guards perform at Edinburgh Castle - YouTube[/ame]
deninho Ιανουάριος 25, 2012 #2138 Ιανουάριος 25, 2012 Σύμφωνα με δημοσκόπηση της VPRC η κατάταξη των κομμάτων στην προτίμηση του κόσμου: 1ο κόμμα: Ν.Δ. 30,5% 2ο κόμμα: Δημοκρατική αριστερά 13% 3ο κόμμα: ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 12,5% 4ο κόμμα: Κ.Κ.Ε. 12,5% 5ο κόμμα: ΠΑ.ΣΟ.Κ. 12% 6ο κόμμα: ΛΑ.Ο.Σ. 6% 7ο κόμμα: Οικολόγοι Πράσινοι 3% Από ~2,5% (και παλεύουν για να μπουν στη Βουλή): Δημοκρατική Συμμαχία, Άρμα Πολιτών, Χρυσή Αυγή. ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%, Κόμμα Κυνηγών 0,7% Δημοσκόπηση σοκ για το ΠΑΣΟΚ - NEWS247 Είναι ευχάριστο το που παίζει το πασοκ, αν και πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές για να δούμε που πραγματικά θα βρίσκεται. Τα ίδια ισχύουν και για το λαοσ. Είναι τρομακτικό ότι η νέα δημοκρατία είναι πρώτη με τόσο μεγάλη διαφορά από το δεύτερο. Ακόμη πιο τρομακτικό, βέβαια, είναι ότι η χρυσή αυγή παίζει να μπει στη βουλή. :hang2::hang2: Το τραγικό, βέβαια, είναι, ότι η «αριστερά της προόδου», είναι διασπασμένη στα 3 (4 αν θεωρούνται και οι οικολόγοι αριστεροί)... Δεν μπορούν, ούτε κάτω από αυτές τις συνθήκες, να τα βρουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.