Iraklis Ιανουάριος 8, 2012 #1981 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Ισχύς εξ ουρανού για ΠΑ: F-15C/D Eagle με κόστος ... δώρου!DefenceNet - Ισχύς εξ ουρανού για ΠΑ: F-15C/D Eagle με κόστος ... δώρου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 8, 2012 Author #1982 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Ισχύς εξ ουρανού για ΠΑ: F-15C/D Eagle με κόστος ... δώρου!''Με κόστος στην χειρότερη περίπτωση 300 εκατ. δολαρίων''Αν είναι έτσι να τα αγοράσουμε όλα!!! Πλάκα κάνεις έτσι?:rant: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Ιανουάριος 8, 2012 Author #1983 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 NewsIt.gr: Συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη - Πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Ιανουάριος 8, 2012 #1984 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Παπάδες, γουρούνια, δολοφόνοι. Ληστές σκότωσαν τον πρώην Επίσκοπο Νύσσης Ελευθέριο στον Άγιο Παντελεήμονα - listes skotosan ton proin episkopo nyssis eleftherio ston agio panteleimona Για πες μας. Καλά του κάνανε; Ρωτάω μιας και σου αρέσει να γενικεύεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Ιανουάριος 8, 2012 #1985 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 NewsIt.gr: Συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη - Πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικόΕυχαριστημένος να είναι που απλά τον τραυμάτισε. Μπορεί να του ερχόταν να τον πηδήξει κιόλας!!Ο σεβασμός δεν επιβάλετε εμπνέετε με την συμπεριφορά. Όταν συμπεριφέρεσαι σαν δούλος, μην περιμένεις διαφορετική αντιμετώπιση.Σήμερα το πρωί 4 αστυνομικοί υπό βροχή, έγραφαν (*κατ' εντολήν; ) στο αεροδρόμιο όποιο αυτοκίνητο σταμάταγε πάνω από 1 λεπτό. Σε συνδυασμό με το: Ποτέ δεν πετάνε τα αεροπλάνα εσωτερικού στην ώρα τους.*1 ώρα και 10 λεπτά παρκάρισμα = 8,5€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 8, 2012 #1986 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 NewsIt.gr: Συνέλαβαν τον Κίμωνα Κουλούρη - Πάτησε γκάζι και τραυμάτισε αστυνομικόΣιγά μωρέ, 2 κόκκινα φαναράκια πέρασε, και χτύπησε έναν αστυνόμο.Τι είναι αυτά μωρέ ?2 μεγάλες παραβάσεις του ΚΟΚ ? 1000 ευρώ έκαστο κόκκινο + αφαίρεση διπλώματος λόγο πόντων για 1 χρόνο ?Αυτόφορο ?Αντίσταση κατά της αρχής ?Επίθεση και τραυματισμός οργάνου της τάξης ?Και λέει και το κορυφαίο "ήταν η κόρη μου μαζί και σταμάτησα"... Αν δεν ήταν η κόρη σου μαζί τι θα έκανες δηλαδή ? Θα τους μούτζωνες και θα διέφευγες στο επόμενο κόκκινο φανάρι ?Πήγαινε κάντα στην Γερμανία αυτά ρε @@ του κερατά.Πήγαινε ρε.Μετά από όλα αυτά με τους εισαγγελείς στο ποδόσφαιρο, μετά με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τις παρεμβάσεις, και τις προκλήσεις των μεγαλοϋπουργών, εξακολουθεί κόσμος και πιστεύει στα κόμματα και τα κομματόσκυλα...You only get what you give... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iraklis Ιανουάριος 8, 2012 #1987 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 ''Με κόστος στην χειρότερη περίπτωση 300 εκατ. δολαρίων''Αν είναι έτσι να τα αγοράσουμε όλα!!! Πλάκα κάνεις έτσι?:rant:Δεν ειπα κατι τετοιο εγω μηπως μ'εχεις μπερδεψει με κανενα αλλον ;Αλλα απο την Αλλη να σου πω....δεν με ενδιαφερει αφου την εχω ξεχασει την πατριδα που λεγεται Ελλαδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 8, 2012 #1988 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 :wassat:Navy SEAL dies in San Diego after accidentally shooting himself while playing with gun - The Washington Post Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 8, 2012 #1989 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 301 μαλ τρυπησε διαμπερες μπουτι νεοτερου του καταλαθος. Οσο υπαρχουν μυαλα πανω απο το κεφαλι θα συμβαινουν τετοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Ιανουάριος 8, 2012 #1990 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 301 μαλ τρυπησε διαμπερες μπουτι νεοτερου του καταλαθος. Οσο υπαρχουν μυαλα πανω απο το κεφαλι θα συμβαινουν τετοια...ναι αλλα αλλο navy seal και αλλο κρητικος παπαρας που εβγαζε τις σφαιρες απο το m4 οπλιζοντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 8, 2012 #1991 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Τα μυαλα πανω απο το κεφαλι ειναι το κοινο Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Ιανουάριος 8, 2012 #1992 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 :wassat:Navy SEAL dies in San Diego after accidentally shooting himself while playing with gun - The Washington Postαπό το άρθροPolice say Clayton had gone to a bar and brought a woman back to his apartment and was showing her guns when he put a pistol to his head, believing it was unloaded, and pulled the triggerνομίζω το DNA του δεν θα μας λείψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 8, 2012 #1993 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2012 Προσοχή, σκληρές εικόνες inside.Η λεοπάρδαλη του πήρε το σκαλπ - NEWS247 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 9, 2012 #1994 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες προτείνει ο Γιακουμάτος | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Ιανουάριος 9, 2012 #1995 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες προτείνει ο Γιακουμάτος | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα Δε γ!@#$@#σαι ρε γιακουματο.. Σορρυ αλλα με κατι τετοιες λυσεις που βρισκουν για να "εισρευσουν χρηματα στα δημόσια ταμεια" εκνευρίζομαι απιστευτα.. Εναν για όλα τα σκανδαλα δεν εχουν δικασει ακομα ουτε για τους τύπους και προκαλουν και απο πανω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 9, 2012 #1996 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Θέλω να φανταστούμε όλοι μαζί πόσο πανηλίθιο είναι να πεις κάτι τέτοιο ακόμα και σε ένα τραπέζι με συγγενείς-φίλους ενώ πίνεις κρασί. Το σκέφτομαι απλώς και φρικάρω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 9, 2012 #1997 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Το να πεις μια κοτσάνα (για να μη πω τίποτα χειρότερο) είναι δωρεάν. Καλό θα είναι να θεσπιστεί φόρος κοτσάνας μπας και μετριαστεί το φαινόμενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Ιανουάριος 9, 2012 #1998 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ιδιώτες προτείνει ο Γιακουμάτος | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΙΔΕΑ! Εγώ έχω όμως μια άλλη. να βάλουμε τις κόρες των υπουργόν στην βίζιτα, και τα λεφτά να πάνε στην εξυπηρέτηση των δανειακών μας αναγκών Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athens2004 Ιανουάριος 9, 2012 #1999 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Σιγά μωρέ, 2 κόκκινα φαναράκια πέρασε, και χτύπησε έναν αστυνόμο.Τι είναι αυτά μωρέ ?2 μεγάλες παραβάσεις του ΚΟΚ ? 1000 ευρώ έκαστο κόκκινο + αφαίρεση διπλώματος λόγο πόντων για 1 χρόνο ?Αυτόφορο ?Αντίσταση κατά της αρχής ?Επίθεση και τραυματισμός οργάνου της τάξης ?Και λέει και το κορυφαίο "ήταν η κόρη μου μαζί και σταμάτησα"... Αν δεν ήταν η κόρη σου μαζί τι θα έκανες δηλαδή ? Θα τους μούτζωνες και θα διέφευγες στο επόμενο κόκκινο φανάρι ?Πήγαινε κάντα στην Γερμανία αυτά ρε @@ του κερατά.Πήγαινε ρε.Μετά από όλα αυτά με τους εισαγγελείς στο ποδόσφαιρο, μετά με τους οικονομικούς εισαγγελείς και τις παρεμβάσεις, και τις προκλήσεις των μεγαλοϋπουργών, εξακολουθεί κόσμος και πιστεύει στα κόμματα και τα κομματόσκυλα...You only get what you give... Tο τραγελαφικό είναι οτι βγήκε και στα κανάλια σήμερα και το έπαιζε και θιγμένος απο πάνω ο κηφήνας . Λες και δεν ξερουμε το τουπε τους την τσίπα τους και πως λειτουργουν . Ειλικρινα εκει επρεπε να ''βρεθουν'' 4-5 κουκουλοφόροι να τον κανανε τοπι στο ξύλο και οι αστυνομικοι που βρισκοταν εκει να κοιτουσαν απλα . Αντι να κρύβονται που εχουν βάλει το χερακι τους ολοι στην καταντια που ειμαστε το πρωτο πράγμα που λενε σε ελεγχο ειναι ξερεις ποιος ειμαι εγω :hang3: , οπως ο κλεφτοκοτάς ο Ακης που είχε βρίσει υπάλληλο σε αεροδρόμιο επειδη του ζήτησε ταυτότητα . . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Ιανουάριος 9, 2012 #2000 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2012 Τον είδα πριν λίγο στον ΑΝΤ1... Έπρεπε να ήμουν εγω στην θέση της γκόμενας δημοσιογράφου να κάναμε πάρτυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.