astrolabos Δεκέμβριος 20, 2011 #1901 Δεκέμβριος 20, 2011 Άκου ρε, συλλυπητήρια στο δυνάστη. Θυσία ο ανθρωπισμός στο βωμό της ιδεολογίας.
jiohkor3 Δεκέμβριος 21, 2011 #1902 Δεκέμβριος 21, 2011 «εν κρυπτώ»: Έληξε η δίκη των 39 στελεχών της ΜΥΑ/ΛΣΟΥΣΤ μουσχαροι, ποινες τα βατραχια. Και μονο που το λεω οτι βρισκομαι σε κρατος που δικαζει τα βατραχια του ντρεπομαι.
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #1904 Δεκέμβριος 21, 2011 ποινές ήταν αυτές ή κοροϊδία? αν δε το λές ειρωνικά και πραγματικά ντρέπεσαι για το παραπάνω λυπάμαι για σένα.....και τι είναι δηλαδή τα βατράχια για να μην δικάζονται? οι j i joe που θα σώσουν τον κόσμο και πέφτουν στο απυρόβλητο?αλλά δίκιο έχεις....εφόσον έχει διαμορφωθεί η άποψη οτι εδώ και δεκαετίες αυτό το κράτος κρατά στην ατιμωρησία όλα τα ''υψηλής σημασίας'' πρόσωπα, είναι τουλάχιστον ντροπή να παρουσιάζονται σε δίκη μερικά σκληρά αντράκια που απλά εξέφρασαν το ρατσισμό τους εν μέσω εθνικής εορτής......και φυσικά μπροστά σε μικρά παιδιά που ακόμα διαμορφώνουν τον εγκέφαλό τους.:hang3:
Dolly Δεκέμβριος 21, 2011 #1905 Δεκέμβριος 21, 2011 Καλά μην το χέ**** κιόλας... δεν είναι πως εκατοντάδες παιδιά που εφάπτονταν των εν λόγο βατράχων είναι σήμερα μανιώδεις ρατσιστές επειδή άκουσαν 2 συνθήματα. Προφανώς είναι μεμπτό το τι έγινε, αλλά μην το ξεσκίζουμε και εμείς.
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #1906 Δεκέμβριος 21, 2011 παραείσαι ρομαντικός Dolly.έχεις βρεθεί σε αντίστοιχη περίπτωση?εγώ βρέθηκα και όταν άκουσα παιδάκι 8χρονών να ξεστομίζει ρατσιστικό σύνθημα για τον φούστη τον αλβανό που άκουσε από κάποιον που παρελαύνει... (ανάθεμα και αν στα 8 του χρόνια ξέρει ιστορία ή έστω που βρίσκεται γεωγραφικά η αλβανία).....το θεωρώ το λιγότερο λυπηρό.φυσικά και δε νομίζω οτι ένα τέτοιο περιστατικό φέρνει την καταστροφή στην παιδεία μας και την ανατροφή των παιδιών μας......νομίζω όμως επίσης οτι πολλά τέτοια περιστατικά είναι ικανά να δημιουργήσουν ένα ρεύμα προς εκείνη την κατεύθυνση.
Dolly Δεκέμβριος 21, 2011 #1907 Δεκέμβριος 21, 2011 Δεν διαφωνώ καθόλου, απλά το θέμα σε αυτές τις περιπτώσεις και στα 8χρονα στο γήπεδο και παντού είναι το ΣΠΙΤΙ τους (μαμώ το σπίτι τους κυριολεκτικά) και ΟΧΙ κάτι που πιάσανε απο τον δρόμο σε 1 στιγμή.Κοιτάμε τον θάμνο και το δάσος απο πίσω έχει κατα-καεί.Ασχέτως της τιμωρίας που είναι όντως κοροιδεία, μιλάω για το άμεσο effect που ανέφερες.
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #1908 Δεκέμβριος 21, 2011 δίκιο έχεις....και συνήθως οι αξίες ξεκινούν από το σπίτι......καμιά φορά όμως λόγω προβλημάτων, κρίσης, κλπ το σπίτι δεν υπάρχει.....επομένως υπάρχει και το αντίστροφο φαινόμενο...αυτές οι αξίες να γυρνάνε στο σπίτι....άρα δε σημαίνει οτι στρέφουμε την προσοχή μας μόνο στο σπίτι και έξω ας γίνεται της πόπης.αν το παιδί όμως παίρνει ερεθίσματα (από όπου και αν προέρχονται) που επικροτούν και δε τιμωρούν τις λάθος αξίες τότε όσο και να ζητήται ελπίς.....δεν υπάρχει.
DJD Δεκέμβριος 21, 2011 #1909 Δεκέμβριος 21, 2011 ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Συλλυπητήριο για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ ΙλΣτον κόσμο του το ΚΚΕ.Άκου ρε, συλλυπητήρια στο δυνάστη. Θυσία ο ανθρωπισμός στο βωμό της ιδεολογίας.Το χουν χασει εντελως κι αυτοι... Τι να πεις πια ρε γαμωτο, οι λεξεις εχουν αρχισει και χανουν το νοημα τους με ολα αυτα που συμβαινουν. Περιμενεις την αριστερα να μπει μπροσταρης για να βοηθησει τον κοσμο εν ωρα κρισης κι αυτοι στελνουν συλληπητηρια στον φασιστα που καταδυναστευει τοσο πλυθησμο. Does not compute λεμε πλεον..Δεαρ ιζ νο χοουπ μαμω το φελεκι μου.. Κοιτα που θα παρακαλαμε σε λιγο να κανει κομμα ο καμμενος..
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1910 Δεκέμβριος 21, 2011 Όσοι συμφωνούν με τις ποινές που έφαγαν τα βατράχια και διαφωνούν με την πώρωση και το ρατσισμό που καλλιεργείται σε αυτά τα σώματα, να έρθουν να με βρουν σε κάποιο πόλεμο (πόλεμοι έγιναν και θα ξαναγίνουν) όταν αυτά τα ίδια τα βατράχια θα σώσουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους και θα γλιτώσουν τη γυναίκα τους από βιασμό.
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #1911 Δεκέμβριος 21, 2011 Όσοι συμφωνούν με τις ποινές που έφαγαν τα βατράχια και διαφωνούν με την πώρωση και το ρατσισμό που καλλιεργείται σε αυτά τα σώματα, να έρθουν να με βρουν σε κάποιο πόλεμο (πόλεμοι έγιναν και θα ξαναγίνουν) όταν αυτά τα ίδια τα βατράχια θα σώσουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους και θα γλιτώσουν τη γυναίκα τους από βιασμό.πρέπει να φτάσω σε πόλεμο για να έρθω να σε δω και να μου πεις ''να έχω δίκιο...είδες που στα λεγα?''αυτή η λογική του να προϊδεάζω και να προδικάζω καταστάσεις ωστέ να δικαιωθώ για την άποψή μου, την απεχθάνομαι.στο χέρι του καθένα μας είναι να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες γύρω μας ωστέ να μην χρειάζεται να φτάσω σε πόλεμο, σε βιασμούς γυναικών και άλλα τέτοια ωραία.
Dolly Δεκέμβριος 21, 2011 #1912 Δεκέμβριος 21, 2011 Μην συγχέεις πράγματα.Αν κάπως μπορεί να χαρακτηριστώ και ας πήγα "απλό" στρατό (ΔΒ/ΤΧ) είναι στρατόκαβ*** και ο αδερφος μου ήταν Καταδρομέας και άκουγε ΜΟΝΟ τέτοια συνθήματα. Άλλα άλλο το ένα και άλλο το άλλο.Εδώ δεν είναι Μεγάλο Πεύκο, είναι η Παρέλαση καλός ή κακός.
KoMM Δεκέμβριος 21, 2011 #1913 Δεκέμβριος 21, 2011 όταν αυτά τα ίδια τα βατράχια θα σώσουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους και θα γλιτώσουν τη γυναίκα τους από βιασμό.εχω βαρεθει να χανουμε ολους τους υποθετικους πολεμους, αμαν με αυτη την ηττοπαθεια.
dunkel_Stern Δεκέμβριος 21, 2011 #1914 Δεκέμβριος 21, 2011 Όσοι συμφωνούν με τις ποινές που έφαγαν τα βατράχια και διαφωνούν με την πώρωση και το ρατσισμό που καλλιεργείται σε αυτά τα σώματα, να έρθουν να με βρουν σε κάποιο πόλεμο (πόλεμοι έγιναν και θα ξαναγίνουν) όταν αυτά τα ίδια τα βατράχια θα σώσουν το σπίτι τους, τα παιδιά τους και θα γλιτώσουν τη γυναίκα τους από βιασμό.Εγώ που ήμουν ειδικές δυνάμεις, ένα θα σου πω. όταν ήμασταν σε άσκηση με ρώσους και αμερικανους. ήμασταν όλες οι ειδικές δυνάμεις στην άσκηση. όταν κατέβηκαν οι ρώσοι, αυτά τα σκληρά αντράκια, μονο που τους είδαν χέστηκ@ν πάνω τους.οποτε και σε αυτόν τον υποτιθέμενο πόλεμο, μπα δεν θα περιμένω να σώσουν την οικογένεια μου.στο μπλα μπλα και τα συνθήματα είναι καλοί όμως
jiohkor3 Δεκέμβριος 21, 2011 #1915 Δεκέμβριος 21, 2011 Αυτα τα συνθηματα ακουγονται απο ταγματα πεζοναυτων μεχρι μοναδες καταδρομων μεχρι βατραχια.Οποιος τα εχει πει δηλαδη πρεπει να δικαστει; Γελαω πολυ.500- 1000 ατομα καθε εσσο απο 4ις εσσο το χρονο..χμμ..γεμισαν οι φυλακες.:dance3:
Wizard! Δεκέμβριος 21, 2011 #1916 Δεκέμβριος 21, 2011 στο χέρι του καθένα μας είναι να δημιουργήσει καλύτερες συνθήκες γύρω μας ωστέ να μην χρειάζεται να φτάσω σε πόλεμο, σε βιασμούς γυναικών και άλλα τέτοια ωραία. Πολύ σωστά. Στο χέρι μας είναι εδώ και 2... ή 6.... η μάλλον 10.... ή 100, 400, 1000, 10.000 χρόνια;;; Το να συζητάμε μετά από 10+ χιλιάδες χρόνια ιστορίας ότι είναι στο χέρι μας να μην έχουμε πόλεμο, θα έδειχνε ότι είμαστε ηλίθιοι και ζούμε σε ένα ουτοπικό όνειρο. Εδώ δεν είναι Μεγάλο Πεύκο, είναι η Παρέλαση καλός ή κακός. O στρατιώτης δεν είναι πολιτικός για να αλλάζει τη συμπεριφορά του και τα λεγόμενά του σε κάθε περίσταση. Εκπαιδεύεται να είναι ρομπότ και να εκτελεί εντολές χωρίς σκέψη. εχω βαρεθει να χανουμε ολους τους υποθετικους πολεμους, αμαν με αυτη την ηττοπαθεια. Δεν μίλησα για χάσιμο. Που το είδες; Σε ένα πόλεμο και οι δύο χάνουν. Το ότι θα κερδίσεις τον πόλεμο δε σημαίνει ότι δε θα έχεις απώλειες, ότι δε θα φτάσουν κάποια στιγμή στο σπίτι του άσχετα αν θα τους απωθήσεις μετά. Ειδικά δε στη σημερινή εποχή που δε χρειάζεται πλέον να γίνει επέλαση του πεζικού για να βρεθεί κάποιος στο σπίτι σου. Εγώ που ήμουν ειδικές δυνάμεις, ένα θα σου πω. όταν ήμασταν σε άσκηση με ρώσους και αμερικανους. ήμασταν όλες οι ειδικές δυνάμεις στην άσκηση. όταν κατέβηκαν οι ρώσοι, αυτά τα σκληρά αντράκια, μονο που τους είδαν χέστηκ@ν πάνω τους. Κι εγώ το ίδιο και κάναμε κοινή άσκηση με το Γερμανικό ΕΤΑ που ο μικρότερος από αυτούς ήταν 1.80 και 100 κιλά. Τι λέει αυτό; Μιλάει για το θάρρος τους; Για την τόλμη τους; Για την εξυπνάδα τους; Εγώ ξέρω ότι όταν άνοιξε η πόρτα για να πηδήξουν, χέστηκαν απάνω τους γιατί δεν είχαν μάθει ποτέ να πηδάνε από πόρτα, παρά μόνο από (την αδερφίστικη) ράμπα. Κι έκαναν ολόκληρη ιστορία με τον αρχηγό ρίψης ώστε να κανονίσει να πέσουμε από ράμπα. Μιλάμε για το ΕΤΑ, την elit των Γερμανικών στρατευμάτων. Αυτα τα συνθηματα ακουγονται απο ταγματα πεζοναυτων μεχρι μοναδες καταδρομων μεχρι βατραχια.Οποιος τα εχει πει δηλαδη πρεπει να δικαστει; Γελαω πολυ.500- 1000 ατομα καθε εσσο απο 4ις εσσο το χρονο..χμμ..γεμισαν οι φυλακες. Ακριβώς αυτό. Δηλαδή αν δεν έλεγαν "Αλβανός" κι έλεγαν "Τούρκος", "Σκοπιανός", "Βούλγαρος" θα ήταν δικαιολογημένο και δε θα πείραζε την ψευτοκουλτούρα των καθικιών που υποστηρίζουν τους αλλοδαπούς σε κάθε ευκαιρία; Εσείς δηλαδή τι περιμένετε; Να τους περνάνε μια νοοτροπία ότι ο Αλβανός ή όποιος άλλος, είναι φίλος μας, και γειτονάκι και δε μας πείραξε, και δε μας έκανε τίποτα και μετά σε μιά σύρραξη να έχετε την απαίτηση, γιατί θα την έχετε, να πατήσει τη σκανδάλη;;; Μάλλον δεν έχετε ιδέα τι σημαίνει να είσαι στρατιώτης.
dunkel_Stern Δεκέμβριος 21, 2011 #1917 Δεκέμβριος 21, 2011 troktiko » ΣΟΚ: Ο Αρειος Πάγος δέχτηκε μήνυση πολίτη με την οποία κατηγορούνται βουλευτές για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ:magic:
greekfragma Δεκέμβριος 21, 2011 #1918 Δεκέμβριος 21, 2011 (φανμποη) ε βγάλτε τους όλους στο δρόμο τότε να καθαρίσουν την ελλάδα μας (φανμποη) μα τι συζητάμε τώρα......παραιτούμαι
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2011 #1919 Δεκέμβριος 22, 2011 Ο βασιλιάς του αυνανισμού - NEWS247Έχουν λαλήσει οι Ιάπωνες.
HotPeanut Δεκέμβριος 22, 2011 #1920 Δεκέμβριος 22, 2011 in.gr - «Η φύση θρηνεί τον Κιμ Γιονγκ-Ιλ» μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας - Ειδήσεις - Κόσμος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.