Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

To οτι ειναι βολεμένος δεν τον κανει και λαμόγιο. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια οτι οι δηλώσεις του ήταν εκτός τόπου και χρόνου.

Η Βρετανική Πρεσβεία πείρε τηλέφωνο τους Βρετανούς που μένουν στην Ελλάδα και τους πρότειναι να γυρίσουν στην Βρετανεία μιας και η Ελλάδα θα πτωχεύσει

Αυτό που διάβαζα εγώ είναι ότι «απλώς» καταστρώνουν σχέδιο, για την προστασία των Βρετανών υπηκόων που διαμένουν στην Ελλάδα, σε περίπτωση πτώχευσης και ξεσπάσματος αναταραχών.

Δε μου φαίνεται παράξενο. Είναι τεταμένο το κλίμα, και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Το παράξενο ήταν, π.χ. σε Λιβύη και Αίγυπτο, που το δικό μας Υπ. Εξωτερικών και οι κατά τόπους πρεσβείες δεν έκαναν το ίδιο, πριν ξεκινήσουν οι αναταραχές.

Councillor gets dumped on by the Cloud | Datacenter Dynamics

Κλασσικό παράδειγμα λάθος ανθρώπων σε λάθος θέσεις..

Αυτό έπρεπε να πάει στα ανέκδοτα :p

Μία ενδιαφέρουσα είδηση που φυσικά συνοδεύεται με τον καλό ελληνικό λόγο από κάτω.. έλεος γαμώ τη μιζέρια μου.

----------->

Supercars are not necessarily owned by the super-rich in Japan. Many owners are young people who save up their earnings to satisfy their dream, according to media.
Πήγα στίς 31/10 και πήρα κουμπαρά από το ταχ.ταμιευτήριο. Καιρός να το εγκαινιάσω...

56 λεπτά (του ευρώ) & counting YEAAAHHHH

:p:P

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BQPxdCr0Vuw&feature=player_embedded]ΑΝΗΛΙΚΟΙ ΡΟΜΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ - YouTube[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.