Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

έξω κυκλοφορούν διαρρήκτες ανενόχλητοι και πιάσαν έναν τύπο που έκανε το κέφι του, και βοηθούσε κόσμο (και κανάλια...) Δε πάνε να πνιγούν όλοι μαζί;

Σοκαριστικός τραυματισμός ταυρομάχου - Contra.gr - Live Sports Magazine

Ευρώπη του 2011! Και κάποιοι είναι ακόμα υποστηρικτές αυτών των "θεαμάτων". Α ρε τι κάνει το χρήμα τελικά.

Δεν έχει να κάνει με το θέαμα, αλλά με την παράδοση. Καλώς ή κακώς, εμείς έχουμε σαν παράδοση το συρτάκι, αυτοί τις ταυρομαχίες. Πάνε χιλιάδες τουρίστες το χρόνο για να δουν αυτό ακριβώς το θέαμα. Παρόλα αυτά, 31/12/2011, τουλάχιστον για την Καταλονία, τέλος οι ταυρομαχίες. Έχει ήδη ψηφιστεί. Νομίζω μάλιστα το στιγμιότυπο αυτό είναι από την τελευταία που έγινε το προηγούμενο ΣΚ, καθώς δεν υπάρχει άλλη στο πρόγραμμα μέχρι την επίσημη κατάργηση... Ήταν ο τελευταίος ταύρος και τους έδωσε ένα καλό μάθημα.

Και σε λίγο Τούρκικα και Αλβανικά στα σχολεία ,για να φαινόμαστε καλοί γείτονες.

..............................

Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών

Τέτοιο αντίστοιχο έχουν οι γείτονες;

αν κάποιος καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην Αργολίδα, ας μου εξηγήσει κι εμένα...

Αυτό που θα έπρεπε να γίνεται και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Όταν σου πίνουν το αίμα, τα σκοτώνεις, είτε είναι κουνούπια, είτε βρυκόλακες.

Εντοπίστηκε το Λίχτενσταϊν της Ελλάδας - NEWS247

αν κάποιος καταλαβαίνει τι έχει γίνει στην Αργολίδα, ας μου εξηγήσει κι εμένα...

''Οι εταιρίες εκπροσωπούνται φορολογικά κυρίως από ντόπιους δικηγόρους, συμβολαιογράφους, λογιστές, μαγαζάτορες, αλλά και αγρότες, εργάτες, ακόμα και ανεπάγγελτους, πίσω από τους οποίους κρύβονται οι πραγματικοί ιδιοκτήτες.''

Αργολιδα = παντου στην Ελλαδα...........

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.