Hydra Σεπτέμβριος 7, 2011 #1241 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ: ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vic Σεπτέμβριος 7, 2011 #1242 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 Google και ΟΑΣΑ, κάτι ετοιμάζουν για τις 21 Σεπτεμβρίου | athenstransport Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 7, 2011 #1243 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2011 in.gr - Φουντώνει το απεργιακό μέτωπο μετά τις εξαγγελίες τις κυβέρνησης - Ειδήσεις - Ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #1244 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Γεμάτη με ελεύθερους σκοπευτές θα είναι η Θεσσαλονίκη, για την ομιλία του #iGAP. Λέτε να καταφέρει να τον πετύχει κανείς...;Thestival - 76η ΔΕΘ: Το πρόγραμμα των κινητοποιήσεων - Άπόρθητο φρούριο η Έκθεση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2011 #1245 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=KG9yeGZG-zA&feature=player_embedded]www.ant1.com.cy- OI ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΜΙΩΝ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑ - YouTube[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #1246 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Τολμάει και κάνει ο ΑΝΤ1 ρεπορτάζ για τους τούρκους όταν μας έχει πρήξει με τις τούρκικες σειρές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Σεπτέμβριος 8, 2011 #1247 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 ANT1 Κύπρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Σεπτέμβριος 8, 2011 #1248 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 (edited) ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!! ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΛΑ! Ανθελληνική η διαφήμιση της Vodafone | TreloKouneli.gr Τους παιρνω λοιπον τηλεφωνο,ζητω να με συνδεσουν με το τμημα διαφημισης και οταν μετα απο 7 λεπτα το σηκωνουν μου το κλεινουν σχεδον αμεσως και στα μουτρα σαν πηγα να κανω παραπονα,λεγοντςα μου " δηλαδη μας πηρατε να μας ζητησετε και τα ρεστα; αν θελετε κλειστε την TV σας" . Το προβλημα ειναι οτι το βλεπουν μικρα παιδια 12 χρονων και τους δινεται η εντυπωση οτι ειναι ακομα πιο κουλ που γραφουν greeklish.Δεν ειμαι εγω το θεμα... Υ.Γ: Οποιος ξερει καπου αλλου που μπορουμε να παρουμε σε τετοιες περιπτωσεις.... Υ.Γ.2: Παιρνω στο ΕΣΡ,αλλα το χουν κλειστο. Αλλοι και αυτοι.... Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 8, 2011 από Hydra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #1249 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 ANT1 ΚύπρουΘυγατρική του ΑΝΤ1 Ελλάδος είναι. Ίδια διοίκηση έχουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 8, 2011 #1250 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Άμα σε θέλει ρε παιδάκι μου... Να έχεις τα άπειρα χρήματα και να κερδίζεις και το Lotto!!! :wassat:http://www.businessinsider.com/son-of-marriott-president-wins-lottery-2011-9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Periklis_pap Σεπτέμβριος 8, 2011 #1251 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 Άμα σε θέλει ρε παιδάκι μου... Να έχεις τα άπειρα χρήματα και να κερδίζεις και το Lotto!!! :wassat:The Son Of Marriott's President Won A $107 Million Powerball JackpotΈλα ρε από το πανεπιστήμιο μου είναι το παιδί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 8, 2011 #1252 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 8, 2011 τα λεφτά πάνε στα λεφτά, λένε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Σεπτέμβριος 9, 2011 #1253 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μην τα πετάτε ρε παιδιά, ο κόσμος τα χρυσοπληρώνει!600 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 κιλό ηρωΐνης κάθε μέρα στα υγρά απόβλητα της Ψυττάλειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Σεπτέμβριος 9, 2011 #1254 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 in.gr - Ο χρυσός της Γης «έπεσε σαν βροχή από το Διάστημα» - Ειδήσεις - Επιστήμη-Τεχνολογίατην ίδια ώρα που ΤΟ ΒΗΜΑ - Ο Καντάφι πούλησε το 20% του χρυσού της Λιβύης - κόσμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Σεπτέμβριος 9, 2011 #1255 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Μην τα πετάτε ρε παιδιά, ο κόσμος τα χρυσοπληρώνει!600 γραμμάρια κοκαΐνης, 1 κιλό ηρωΐνης κάθε μέρα στα υγρά απόβλητα της ΨυττάλειαςΜέσω των ούρων και των κοπράνων φτάνουν εκεί. Παρόμοιες έρευνες κάνουν χρόνια τώρα σε διάφορες χώρες και καταγράφουν τις ποσότητες για διάφορους λόγους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Σεπτέμβριος 9, 2011 #1256 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Για να ξερουν ποση ποσοτητα να παραγγειλουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Σεπτέμβριος 9, 2011 #1257 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 τα λεφτά πάνε στα λεφτά, λένε...Εμένα αυτό μου έμεινε:Instead of taking the full amount in 26 annual payments, he opted for a lump sum, and walked away with $68.4 millionRead more: The Son Of Marriott's President Won A $107 Million Powerball JackpotΑπίστευτη κλοπή, σου λένε κέρδισες 100, αλλά ή θα πάρεις 68 ή θα τα πάρεις σε 26 χρόνια. Τα δικά σας δικά μας και τα δικά μας δικά μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2011 #1258 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 οι ΔΙΑΣ της Πεύκης συλλάβανε 2 διαρρήκτες, οι οποίοι τους τελευταίους 4 μήνες είχαν ανοίξει 23 διαμερίσματα, και είχαν κλέψει πράγματα συνολικής αξίας 170.000€ Κοινώς, για όποιον ενδιαφέρεται, έχουν ανοίξει θέσεις εργασίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Σεπτέμβριος 9, 2011 #1259 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ομορφιές: Μεγάλες καθυστερήσεις στον ΗΣΑΠ λόγω μετατάξεων | athenstransport Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Σεπτέμβριος 9, 2011 #1260 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 9, 2011 Ναι αυτό φταίει με τα κοπρόσκυλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts