Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

Εστιάτορες: «Σερβίρουν» στάση πληρωμών στο δημόσιο

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5OEOBybz-V0&feature=related]FIESTA frappe - Παλιά Διαφήμιση - YouTube[/ame]

"...ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών παραδέχθηκαν πως η αύξηση του ΦΠΑ "είναι ένα μέτρο παράλογο, που η κυβέρνηση ωστόσο πήρε με το πιστόλι στον κρόταφο"."

Καλά μας δουλεύουνε; Τώρα θέλω να δω πόσο καιρό θα κρατήσουν την στάση πληρωμων οι καταστηματάρχες.

Εγώ θέλω να δω αν θα κάνουν στάση πληρωμών οι Έλληνες. Αυτό θα έπρεπε να γίνει σε ΟΛΑ. Προσωπικά θα κάνω στάση πληρωμών στην εφορία για αρχή.

Nαι αυτό ειναι παλιό, εγώ σχολίασα την είδηση το οτι βρήκαν οι υπουργοί χαρτί να υπογράψουν οτι γίνονται δωρητές οργάνων. Τώρα το αν το μοντέλο υποχρεωτικής δωρεάς οργάνων θα πετύχει είναι άλλο θέμα.

Tests show fastest way to board passenger planes :rubik:

The most common way of boarding passenger planes is among the least efficient, tests have shown.

The best method has been the subject of study for years but now various approaches have been put to the test.

The approach is named after Jason Steffen, an astrophysicist at Fermi National Laboratory in Illinois, US. Dr Steffen first considered the thorny problem of plane boarding in 2008, when he found himself in a long boarding queue.

He carried out a number of computer simulations to determine a better method than the typical "rear of the plane forwards" approach, publishing the results in the Journal of Air Transport Management.

BBC News - Tests show fastest way to board passenger planes

Ετοιμαζει καρτα δωρητων ο Λοβερδος για ολους μας...

Καλομελετατε κι ερχεται.

Εγώ έχω κάνει στους 300 μας δωρεά ήδη ένα συγκεκριμένο όργανό μου. Η παράδοσή του όμως θα γίνει στις επόμενες εκλογές.....:beer:

εχουν μαζεψει τοσους κωλους που οσες φουτσες και να στειλουμε θα χουν να τις χωσουν καπου

Έχουν συλλέξει ικανή ποσότητα οπισθίων, που όσα αναπαραγωγικά όργανα κι αν τους αποσταλούν, θα υπάρχει δυνατότητα εφαρμογής των

(καλύτερα; :p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.