Jump to content



Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)


Lakisss

Recommended Posts

ΤΕΛΟΣ η ΕΤ1

Μάλιστα... Καλά πάμε.... Κανείς να μας σώσει απο τους 300 αυτούς τρελούς δεν υπάρχει; Η θα πρέπει να παριμένουμε να φτάσουν στο έσχατο σημείο απελπισίας και να :suicide: μόνοι τους;

Link to comment
Share on other sites

Eγώ στα 13 μου είχα καταφέρει να σηκώσω το φουστάκι της Μαιρούλας στο σχολείο και να βλέπω το βρακάκι της!:clap::o:innocent:

Link to comment
Share on other sites

Φάλτσα Νταλάρα στη Hurriyet - NEWS247

Τελικά ο πνευματικός κόσμος αυτού του τόπου δεν κοιμάται!!!!

Μα τέτοια εξυπνάδα αυτό το παιδί! Από μικρό το είχε πάντως το Peace Sells...

Call 911 κάποιος....

tzimis-panousis_0.jpg?1294127456

Link to comment
Share on other sites

Πρόγραμμα ζωγραφικής στον ZX Spectrum που χρησιμοποιούσε το Joystick - έκανε peeks and pokes στην μνήμη για να διαβάζει την κατάσταση του joystick. Αξιοποιούσα ουσιαστικά τους γραφικούς χαρακτήρες που είχαν πάνω τους τα αριθμητικά πλήκτρα του Spectrum και την απλότητα με την οποία εμφάνιζε τα γραφικά το μηχάνημα (μόνο δύο χρώματα σε κάθε τετράγωνο 8Χ8). Αρχικά σχεδίαζα ένα ασπρόμαυρο κομμάτι της εικόνας, ουσιαστικά σε μεγέθυνση 4Χ4 για κάθε pixel, έλεγα στο πρόγραμμα σε ποιες συντεταγμένες θέλω να το κάνει paste, το πρόγραμμα "διάβαζε" αυτό το σε μεγέθυνση κομμάτι και το τύπωνε σε διάσταση 1 pixel πλέον πάνω στην εικόνα, το χρωμάτιζα και μετά έσωζε την εικόνα στην κασέτα. Στην συνέχεια έφτιαχνα το επόμενο κομμάτι της εικόνας, διάβαζε την εικόνα που είχα φτιάξει και την είχε σώσει από την κασέτα, πρόσθετε το επόμενο κομμάτι που είχα σχεδιάσει και την ξανά έσωζε. Στο τέλος η εικόνα φτιαχνόταν σαν ψηφιδωτό ένα πράμα.

...μετά ήρθε ο Atari, τα προγράμματα βρίσκονταν πλέον ποιο εύκολα, μετά ήρθε το PC και το Internet πλέον δεν υπήρχε λόγος ούτε το "hello world" να προγραμματίσεις. Το έβρισκες σε δεκάδες εκδόσεις εύκολα και γρήγορα. :tomato:

Link to comment
Share on other sites

Φάλτσα Νταλάρα στη Hurriyet - NEWS247

Τελικά ο πνευματικός κόσμος αυτού του τόπου δεν κοιμάται!!!!

Μα τέτοια εξυπνάδα αυτό το παιδί! Από μικρό το είχε πάντως το Peace Sells...

Call 911 κάποιος....

tzimis-panousis_0.jpg?1294127456

Μια χαρά τα λέει. Απο τότε που μπήκαν σύνορα, υπάρχουν και πόλεμοι.

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που υπάρχουν, τα προασπίζουμε όμως.

Ο κ. Νταλάρας όπως καλύτερα να τραγουδάει και να αφήσει την πολιτική σε αυτούς που κρίνονται για την εφαρμογή της. Όπως δεν μας αρέσει να ακούμε τον Άνθιμο να μιλάει για εξ. πολιτική, το ίδιο ακριβώς αίσθημα μας αφήνει και ο κ. Νταλάρας.

Link to comment
Share on other sites

[MENTION=5181]winters[/MENTION]

Ναι βρε δεν διαφωνώ. Άχρηστα είναι, όπως και οι πόρτες στα σπίτια μας, αλλά κανένας δεν κοιμάται με την πόρτα ανοιχτή το βράδυ... ;) Αλλά ο συγκεκριμένος είναι ο Πλέον αρμόδιος για τα καταργήσει ε;

Μια διόρθωση μόνο. Οι πόλεμοι υπήρχαν πολύ πριν των συνόρων. Οι πόλεμοι "φτιάξαν" τα σύνορα.

Link to comment
Share on other sites

Τα σύνορα δημιουργήθηκαν μαζί με τον άνθρωπο και έχουν να κάνουν με την επιβίωση του αλλά και όχι μόνο.

Τι δηλώνουν όλα τα ζώα όταν κατουράνε τα δέντρα;

Γιατί κατουράει ο σκύλος στις κολόνες;

"παρά το γεγονός ότι τα θηλαστικά ζούσαν μαζί με τους δεινοσαύρους για 60 εκατομμύρια χρόνια, δεν μπορούσαν να ανταγωνιστούν τα κυρίαρχα ερπετά. Όταν όμως οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν, τα θηλαστικά κατέλαβαν γρήγορα τους άδειους πλέον χώρους με αποτέλεσμα σήμερα να κυριαρχούν στον κόσμο», σημείωσε ο Mike Benton,"

Αν δεν υπήρχαν σύνορα τρεις φυλές θα υπήρχαν στον πλανήτη: Ινδοί αφρικανοί κινέζοι

Link to comment
Share on other sites

E-Typos.com - Οι απειλές της Τουρκίας σε Ελλάδα και Κύπρο και η στάση της ελληνικής κυβέρνησης

Προ εβδομάδων, σε μια ακόμη επίδειξη παλικαρισμού, η Τουρκία, εμμέσως πλην σαφώς, απείλησε με πόλεμο εάν η Κύπρος ασκήσει το κυριαρχικό της δικαίωμα για έρευνες φυσικού αερίου μέσα σε θαλάσσιες περιοχές της, στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της. Οι έρευνες προγραμματίζονται για το τέλος Σεπτεμβρίου από αμερικανική εταιρία, η οποία πραγματοποιεί αντίστοιχες έρευνες και στην ισραηλινή ΑΟΖ.

Τέλος Σεπτεμβρίου με καλούν για μετεκπαίδευση. Ήμουν ΕΔΥΚ, τυχαίο; :wassat:

http://www.antinews.gr/2011/08/17/118087/

Link to comment
Share on other sites

Τέλος Σεπτεμβρίου με καλούν για μετεκπαίδευση. Ήμουν ΕΔΥΚ, τυχαίο;

Ναι, γιατί αυτά όντως βγαίνουν τυχαία. Δεν μας λένε από καπρίτσιο "κληρωτούς" :)

Επίσης, μην αγχώνεσαι με αυτά, η τουρκία δε θα τολμήσει τίποτα, γιατί ήδη την έχουν προειδοποιήσει ΗΠΑ, Ισραήλ και Ρωσσία, ότι αν κουνηθεί θα πέσει φάπα...

Link to comment
Share on other sites

Και ο Παπανδρέου, είπε οτι αν κανουν τιποτα θα τους στειλει διάβημα μετα απο δυο μερες...διαβασα καπου και το copy paste κειμενο που εχει και στελνει συνεχεια.

"Κυριεε προεδρουλη ερντογανακοο αντε μωλε ασε μας τι κανουμε?? δεν με λυπασε? δεν θα ξαναβγω πρωθυπουργος και δεν θα με παιζουν τα αλλα παιζακια η μερκελουλα, ο σαρκοζικοπουλος και τα υπολοιπα παιδακια απο το Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε.

Με αγαπη ο Γιωλγακης σου <3"

Link to comment
Share on other sites

Σαν χθες στις 20 Αυγουστου το 1601 γεννηθηκε στην Γαλλια ο Perrie de Fermat. Θεωρηματα του υπηρξαν βαση για τα συγχρονα μαθηματικα.

Με τον θανατο του πηρε μαζι και την περιφημη αποδειξη του "τελευταιου θεωρηματος του Fermat".

Η αποδειξη που απασχολησε γενιες μαθηματικων δοθηκε 356 χρονια αργοτερα απο τον Andrew Wiles. Ο Wiles ασχοληθηκε απο 10 χρονων για την επιλυση του θεωρηματος για να καταληξει 30 χρονια αργοτερα να δημοσιευσει μια 200σελιδη αποδειξη.

attachment.php?attachmentid=45630&stc=1&d=1313939861

O Fermat ειχε αναφερει σε ενα περιθωριο του βιβλιου Arithmetica "Έχω βρει μια εκπληκτική απόδειξη αυτής της πρότασης , την οποία το περιθώριο αυτού εδώ του βιβλίου είναι πολύ μικρό για να χωρέσει".

Η αποδειξη που προτεινε ο Wiles εχει αναφορες σε συγχρονα μαθηματικα που δεν γνωριζαν οι μαθηματικοι του 17ου αιωνα και για αυτο παραμενει μυστηριο αν ο Fermat ειχε βρει πραγματι μια απλη αποδειξη για το θεωρημα του..

Περισσοτερες πληροφοριες

post-620-1416075425,0105_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Επειδή από Σεπτέμβριο θα αρχίσουν να έρχονται ραβασάκια από τις εφορίες, να γνωρίζετε ότι οι άνεργοι, ΔΕ θα πληρώσουν, αλλά θα τους ΕΡΘΕΙ χαρτί. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να πάνε στην εφορία, με βεβαίωση από τον ΟΑΕΔ, για να τους βγει νέο εκκαθαριστικό με μηδενική αξία.

Μηχανοργάνωση Εφορία -> ΟΑΕΔ: Error 500, connection timeout...

Επίσης, εγώ προσωπικά δε θα πληρώσω. Αρνούμαι να πληρώσω τις βίλλες αλλονώνΕ. Σήμερα διάβαζα ότι μόλις 4 στους 100 αγρότες κάνουν δήλωση.... Μη μιλήσω για γιατρούς, δικηγόρους, υδραυλικούς, κλπ...

Θα το αφήσω να φτάσει τα 5.000.000€, μετά θα πάω δικαστικά, θα μου βγάλουν πρόστιμο 50.000€ και θα δηλώσω αδυναμία πληρωμής. Ο Βοσκόπουλος μάγκας είναι δηλαδή;

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που διάβασα τώρα... Τα ληξιπρόθεσμα οφέλη έχουν εκπτώσεις μέχρι και 80%. Δείτε ένα παράδειγμα...

Σας έρχεται ραβασάκι 1000€. Το αφήνετε απλήρωτο. Μετά από 10 χρόνια, αν δεν έχει αλλάξει η κυβέρνηση και δεν το έχουν ακυρώσει, πάτε να το πληρώσετε και έχει γίνει περίπου 4000€ με τους τόκους. Ο ισχύον νόμος λέει, ότι αν το πληρώσετε μετρητοίς, δικαιούστε έκπτωση 80%, άρα το οφειλόμενο ποσό θα είναι... 800€. Έτσι, πληρώνετε μετά από 10 χρόνια, μόλις 800€.

Προσωπικά πιστεύω ότι όπως και με τους ημιυπαίθριους, είναι ένα μέτρο που μετά από λίγο θα το πάρουν πίσω και όποια κορόιδα πλήρωσαν απλά θα χτυπάνε το κεφάλι τους.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.