Jump to content

Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (NewsLab)

Lakisss

Recommended Posts

Αυτο δεν εχει σχεση.Το pc ειναι σε πολλα χρησιμο ,δεν ειναι ο αντιχριστος,να μην το αγορασουμε.

Αλλα και παλι δωρο μου τον καναν :p

• Replies 16,4k
  • Created
  • Last Reply

απο τη στιγμη που σου παιρνει η μαμα δωρο κατι εχει και ευθυνη για να το χρησιμοποιεις σωστα.

και το μηχανακι εργαλειο ειναι,αλλα αν κανεις σουζες και φας τα μουτρα σου θα εχει μεριδιο και ο γονεας

δεν ειναι αλλο.και τα δυο εργαλεια ειναι αλλα τα χρησιμοποιουμε και για διασκεδαση αλλα εαν δεν προσεχεις τρως τα μουτρα σου.εχουν πολλα κοινα...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9esXLfbSTMY&playnext=1&list=PL5D29ACEDC41D170C]‪Εβραίος Ραββίνος έσφαξε ένα 8χρονο Εβραιόπουλο‬‏ - YouTube[/ame]

:sick:

Αλλο μηχανακι ,αλλο pc .

Τελοσπαντων.

και τα 2 σκοτωνουν, αυτο ειναι αρκετο.

www.tsekouratoi.gr: Ποια video games αποσύρονται λόγω του μακελειού στη Νορβηγία

Να χαρώ εγώ ανοησία... Video Game, ο εύκολος στόχος...

Τελικα δεν ειναι μονο οι Ελληνες πολιτικοι ηλιθιοι που ειχαν αποσυρει παλια λογου του Μακη ολα τα ουφαδικα (coin-op) της χωρας επειδη ειχε σκασει το σκανδαλο με τα φρουτακια. Η βλακεια δεν εχει συνορα ...

Και μετά όταν λέει ο χοντρός μαζί τα φάγαμε μας κακοφαίνεται.

Και μετά όταν λέει ο χοντρός μαζί τα φάγαμε μας κακοφαίνεται.

Δεν ξέρω αν "μαζί τα φάγαμε", αλλά οτι "μαζί τα κάναμε" είναι σίγουρο....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.