astrolabos Ιούνιος 28, 2011 #901 Ιούνιος 28, 2011 Οι φοιτηταί να ετοιμάζονται γιατί σε κανα χρόνο που θα έχει αποτύχει το μεσοπρόθεσμο, το βλέπω να έρχεταιNorth Korea shuts down universities for 10 months - Telegraph
HotPeanut Ιούνιος 29, 2011 #902 Ιούνιος 29, 2011 Cosmo.gr - Ακρωτηριάστηκε αστυνομικός στα επεισόδια της Τρίτης (vid)
sstav Ιούνιος 29, 2011 #904 Ιούνιος 29, 2011 NewsIt.gr: Εύβοια: Επιτέθηκε σε ντελιβερά για να του κλέψει τα σουβλάκια
o polonos Ιούνιος 29, 2011 #905 Ιούνιος 29, 2011 Cosmo.gr - Ακρωτηριάστηκε αστυνομικός στα επεισόδια της Τρίτης (vid)20ετιας εξολισμος ειναι αυτος. τι περιμενεις να κανει ?
dunkel_Stern Ιούνιος 29, 2011 #906 Ιούνιος 29, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zoxxmGpp6HI]YouTube - 'Athens police worse than anything we've seen before'[/ame]
HotPeanut Ιούνιος 29, 2011 #907 Ιούνιος 29, 2011 Cosmo.gr - Προκαλούν οι αστυνομικοί τους διαδηλωτές (pic)
vic Ιούνιος 30, 2011 #909 Ιούνιος 30, 2011 iPad becomes the Apple of Holly's eye | Herald SunΕίδαμε τι κάνει αυτή η "άχρηστη" συσκευή...
astrolabos Ιούνιος 30, 2011 #910 Ιούνιος 30, 2011 Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση θα προχωρήσει μπροστά κάνοντας ιστορικές αλλαγέςΑς αποδομήσουμε και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποιός είσαι εσύ κύριε που θες 4 χρόνια εκπαίδευση; 3 χρόνια και πολλά σου είναι...
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #911 Ιούνιος 30, 2011 Γ. Παπανδρέου: Η κυβέρνηση θα προχωρήσει μπροστά κάνοντας ιστορικές αλλαγέςΑς αποδομήσουμε και την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ποιός είσαι εσύ κύριε που θες 4 χρόνια εκπαίδευση; 3 χρόνια και πολλά σου είναι...Αυτό με τα 3 έτη δεν είναι κακό αν γίνει με σωστές υποδομές και προϋποθέσεις.(πράγμα αδύνατο στην Ελλάδα)
astrolabos Ιούνιος 30, 2011 #912 Ιούνιος 30, 2011 τα τρία έτη φίλε μου σε κάνουν κολλέγιο, όχι πανεπιστήμιο
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #913 Ιούνιος 30, 2011 τα τρία έτη φίλε μου σε κάνουν κολλέγιο, όχι πανεπιστήμιοΠολλά μαθήματα του πρώτου έτους (στο εξωτερικό που το εχω ψάξει πολύ) είναι μαθηματικά, φυσική, χημεία και βιολογία που τα έχεις κάνεις στο τελευταιο έτος του σχολείου, (αν αμφιβάλεις σου στέλνω course syllabus να δεις πως είναι). Αμα έχεις πάρει πάρα πολύ καλους βαθμούς σε αυτά ποιος ο λόγος να τα ξαναδώσεις και να χάνεις χρόνο? Επίσης θες να μου πεις πως κάποιος που έχει τελειώσει μηχανολόγος μηχανικός εκτός Ελλάδας σε 3 χρονιά είναι υποδεέστερος από κάποιον που τελείωσε σε 5 εδώ? Γιατί? Αυτό το σύστημα το χρησιμοποιούν στην Αμερική (και στα καλύτερα πανεπιστήμια όχι κολέγια) και δεν νομίζω να μην βγάζει καλούς επιστήμονες.Επαναλαμβάνω με αυτό το σύστημα δεν χάνεις μαθήματα που δεν έχεις ξανακάνει αλλά μαθήματα τα οποία τα έχεις δει στο Λύκειο και δεν υπάρχει λόγος -αν είσαι κάλος- να τα ξαναδείς.Βέβαια οπως ειπα και πριν για να πετυχει αυτο χρειάζεται υποδομές και προϋποθέσεις που στην Ελλάδα δύσκολα θα εκπληρωθούν.
z3et Ιούνιος 30, 2011 #914 Ιούνιος 30, 2011 Δηλαδη μεχρι το Λυκειο εχουν καλυψει ολα τα της Χημειας/Φυσικης κλπ?
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #915 Ιούνιος 30, 2011 Δηλαδη μεχρι το Λυκειο εχουν καλυψει ολα τα της Χημειας/Φυσικης κλπ?Όχι αλλα κάποια μαθήματα του πρώτου έτους έχουν γινει στο λύκειο.Δεν ειπα πως δεν μαθαίνουν στα επόμενα έτη νέα πράγματα στα μαθηματικά και φυσική, απλά στο πρώτο έτος υπάρχουν μαθήματα όπως Calculus I & II τα οποία όσοι έχουν πάρει μαθηματικά κατεύθυνσης τα εχουν ηδη κανει.(κάποιος να το μεταφέρει στο Πανεπιστήμια thread)
astrolabos Ιούνιος 30, 2011 #916 Ιούνιος 30, 2011 Πάμε πάλι. Τα τρία χρόνια σπουδών σε κατατάσσουν σαν κολλέγιο και όχι σαν Πανεπιστήμιο. Δεν μιλάμε για τα μαθήματα, αλλά για τον χρόνο σπουδών.
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #917 Ιούνιος 30, 2011 Πάμε πάλι. Τα τρία χρόνια σπουδών σε κατατάσσουν σαν κολλέγιο και όχι σαν Πανεπιστήμιο. Δεν μιλάμε για τα μαθήματα, αλλά για τον χρόνο σπουδών. Με συχωρέσεις τότε, γιατί εγώ κατάλαβα πως θέλουν να περάσουν νομοσχέδιο με τον το οποίο θα σου δίνει την δυνατότατα να έχεις ήδη "περασμένα" κάποια μαθήματα και να μπορεις να προχωρήσεις στα επόμενα από το πρώτο έτος άρα κατά συνέπεια να μπορείς να τελειώσεις σε 3 χρόνια
wesker Ιούνιος 30, 2011 #918 Ιούνιος 30, 2011 Με συχωρέσεις τότε, γιατί εγώ κατάλαβα πως θέλουν να περάσουν νομοσχέδιο με τον το οποίο θα σου δίνει την δυνατότατα να έχεις ήδη "περασμένα" κάποια μαθήματα και να μπορεις να προχωρήσεις στα επόμενα από το πρώτο έτος άρα κατά συνέπεια να μπορείς να τελειώσεις σε 3 χρόνια Mε ποιον τρόπο να τα έχεις περασμένα; Δεν το κατάλαβα. Και τώρα θυμάμαι εγώ οτι μπορούσες να πάρεις και μαθήματα επόμενων εξαμήνων οπότε να τελειώσεις και νωρίτερα.
Periklis_pap Ιούνιος 30, 2011 #919 Ιούνιος 30, 2011 Mε ποιον τρόπο να τα έχεις περασμένα; Δεν το κατάλαβα. Και τώρα θυμάμαι εγώ οτι μπορούσες να πάρεις και μαθήματα επόμενων εξαμήνων οπότε να τελειώσεις και νωρίτερα.Αμα στο πρώτο έτος έχεις μάθημα που λέγεται π.χ. Διαφορικός & Ολοκληρωτικός λογισμός, το εχεις κανει και στα μαθηματικά κατ στο Λύκειο, άρα άμα πάρεις 19-20 στις πανελλήνιες σου δίνει τη δυνατότητα να μην χρειάζεται να το περάσεις και στο πανεπιστήμιο. (ετσι δουλεύει αυτο στο εξωτερικό)
wesker Ιούνιος 30, 2011 #920 Ιούνιος 30, 2011 Αμα στο πρώτο έτος έχεις μάθημα που λέγεται π.χ. Διαφορικός & Ολοκληρωτικός λογισμός, το εχεις κανει και στα μαθηματικά κατ στο Λύκειο, άρα άμα πάρεις 19-20 στις πανελλήνιες σου δίνει τη δυνατότητα να μην χρειάζεται να το περάσεις και στο πανεπιστήμιο. (ετσι δουλεύει αυτο στο εξωτερικό)Aαααα κατάλαβα. Κάτι παρόμοιο που είχαμε και εμείς με τα Αγγλικά δηλαδή. Όποιος είχε πτυχίο επιπέδου Advanced και πάνω έπερνε απαλλαγή από το μάθημα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.